HP DeskJet 930C
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasz!
A Component2000 -nél próbáld mindent árul ami HP web.axelero.hu/compadsl/c2000/
A Component2000 -nél próbáld mindent árul ami HP web.axelero.hu/compadsl/c2000/
Bocsi hogy ide írom, de nem tudtok a Canon S200-ashoz valami magyar nyelvû leírást!
Címet mondjatok ha tudtok!
Köszi!
Címet mondjatok ha tudtok!
Köszi!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ja, a mozgo asztal egy eleg massziv irodai asztal volt, amin a nyomtato mellett egy 21"-es monitor is terpeszkedett a maga 45 kg-javal! (2000C 12.5kg)
Na igen a 2000C masfel eve (99 Compfair) volt _AKCIOSAN_ 88+fa (=110), azota mar nem gyartjak, asszem a 2250C van helyette, ami mar PhotoRET III-s, arat nem tudok mondani rola.
2000C-be meg tenyleg draga a patron, 1 db szines patron (27 ml, 1 szin) 10e korul van, mig a 70 ml-es fekete is annyi...
A szivas akkor van, amikor nyomtatofejet kell cserelni benne (ugy 25e oldal utan), mivel annak DARABJA 10e! (4 kell bele...)
Masreszt szerintem otthoni celra boven eleg a 930C, nem kell nagyobb...
2000C alatt mozog az asztal, ha beindul... (ugy 1.5x gyorsabb a 930C-nel!)
2000C-be meg tenyleg draga a patron, 1 db szines patron (27 ml, 1 szin) 10e korul van, mig a 70 ml-es fekete is annyi...
A szivas akkor van, amikor nyomtatofejet kell cserelni benne (ugy 25e oldal utan), mivel annak DARABJA 10e! (4 kell bele...)
Masreszt szerintem otthoni celra boven eleg a 930C, nem kell nagyobb...
2000C alatt mozog az asztal, ha beindul... (ugy 1.5x gyorsabb a 930C-nel!)
Ez itt a saját festékpatronom jelenlegi állapota a HP szoftvere szerint. Ha lehet hinni a programnak akkor jól látszik, hogy szinte egyszerre fogy le mindhárom szín. Mivel nemsoká kiürül kíváncsiságból szétszedem a patront, hogy lássam mi az igazság.
A 2000-es sorozatban lehet cserélni színenként. (azt hiszem 😊 ) Az ára túl sok (100 fölött)
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
Csõ-csõ! Egyik haver éppen HP Deskjet 930C-t akar venni. Fõleg jóminõségû fotónyomtatásra használná + némi szöveg. Jól jár vele? Van olyan HP nyomtató, amelyikben színenként lehet cserélni a patront? Mennyiért?
Köszike.
Köszike.
Lusta voltam visszavinni meg mindig a 930-ast...
Gyari csomagolashoz adott patronok voltak...
2000C-nel tenyleg ilyesmi volt, mivel 1.5 eves volt a nyomtato, amikor en ujkent megvettem.
HP-nal van egy belso szabaly, miszerint 1 evnel idosebb gyartasu nyomtatot nem lehet ujkent eladni, mert akkor a HP nem vallal ra garit...
Nekem megcsinaltak, mivel nem en tehettem rola, hanem a javitas koltseget leverik azon a cegen, akinel porosodott a nyomtato a raktarban... (Kulfoldon, ahonnan kapta a magyar nagyker ujkent...)
2000C-nel tenyleg ilyesmi volt, mivel 1.5 eves volt a nyomtato, amikor en ujkent megvettem.
HP-nal van egy belso szabaly, miszerint 1 evnel idosebb gyartasu nyomtatot nem lehet ujkent eladni, mert akkor a HP nem vallal ra garit...
Nekem megcsinaltak, mivel nem en tehettem rola, hanem a javitas koltseget leverik azon a cegen, akinel porosodott a nyomtato a raktarban... (Kulfoldon, ahonnan kapta a magyar nagyker ujkent...)
Sajnálom, hogy így kifogtad. Nálam tökéletesen mûködik, a cégnél is ilyen van de ott sem volt vele semmi gond.
Viszont arról, hogy sz@r a patron nem a nyomtató tehet. Egyébként a patronoknak van szavatossági ideje. Ezt nézted?
Viszont arról, hogy sz@r a patron nem a nyomtató tehet. Egyébként a patronoknak van szavatossági ideje. Ezt nézted?
Patrontisztitas: persze, kb. 5x lement, de semmi valtozas...
Az a helyzet, hogy ez mar a 2. gyarilag hibas patronos HP tintasom a 2-bol...
Kezdem mar unni.
Elotte 2 hetig szoptam egy 2000C-vel, mert gyarilag serult volt a magenta patron, jol van, kicsereltek... Hazaviszem, berakom, semmi...
Nyomtato becipel, minden fejet+patront kicserel egyesevel, haaat a magenta fej gyarilag rossz...
Utana ment... Aztan fel ev mulva a cyan fej doglott be, elromlott a tinta tovabbito pumpa...
Jol van kicsereltek... Viszem haza, nyomtato anyazik, hogy nincs cyan festek... (3/4-edig volt a patron...) Hulye nyomtato, ugy allapitja meg, hogy nincs festek, hogy ha nem kap a fej, akkor beleirja a patronba, hogy ures... Nekem meg ugye a pumpa volt rossz, nem a patron...
Nagy nehezen kicsereltek...
Szoval kezdem unni, hogy mindig en szivom meg a gyarilag selejt HP nyomtatokkal...
Egy elonye van, a festek nem mosodik le a papirrol... Bezzeg a Cannon...
Kezdem mar unni.
Elotte 2 hetig szoptam egy 2000C-vel, mert gyarilag serult volt a magenta patron, jol van, kicsereltek... Hazaviszem, berakom, semmi...
Nyomtato becipel, minden fejet+patront kicserel egyesevel, haaat a magenta fej gyarilag rossz...
Utana ment... Aztan fel ev mulva a cyan fej doglott be, elromlott a tinta tovabbito pumpa...
Jol van kicsereltek... Viszem haza, nyomtato anyazik, hogy nincs cyan festek... (3/4-edig volt a patron...) Hulye nyomtato, ugy allapitja meg, hogy nincs festek, hogy ha nem kap a fej, akkor beleirja a patronba, hogy ures... Nekem meg ugye a pumpa volt rossz, nem a patron...
Nagy nehezen kicsereltek...
Szoval kezdem unni, hogy mindig en szivom meg a gyarilag selejt HP nyomtatokkal...
Egy elonye van, a festek nem mosodik le a papirrol... Bezzeg a Cannon...
Nyunyu!
A telepítõprogram felrakott egy "HP DeskJet 930C sorozat v2.3 Eszközkészlet" nevû progit. Ebben van egy olyan, hogy "Patrontisztítás". Ezt próbáltad?
Nekem a fekete patronnal csinálta azt, hogy jópárszor kiírta, hogy rosszul van benn a patron. Kétszer én is kivettem, mire egy újraindítás után eltûnt a hibaüzenet. Azóta tökéletes.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szuper képeket nyomtat akár sima papírra is.
A telepítõprogram felrakott egy "HP DeskJet 930C sorozat v2.3 Eszközkészlet" nevû progit. Ebben van egy olyan, hogy "Patrontisztítás". Ezt próbáltad?
Nekem a fekete patronnal csinálta azt, hogy jópárszor kiírta, hogy rosszul van benn a patron. Kétszer én is kivettem, mire egy újraindítás után eltûnt a hibaüzenet. Azóta tökéletes.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szuper képeket nyomtat akár sima papírra is.
Bradock: allandoan pofazik, hogy rosszul van benn a patron, pedig mar 10x kiszedtem, beraktam. Ugye 1 felekeppen lehet berakni :-)
A tesztlapon a cian resz also negyeden kevesebb festek van.
Szeretem a HP-kat :-(
A tesztlapon a cian resz also negyeden kevesebb festek van.
Szeretem a HP-kat :-(
Van e valakinek arról tapasztalata, hogy a festékpatronok meddig bírják?
Gondolok itt arra, hogy hány fényképet bír a színes, és hány oldal egyszerû szoveget a fekete?
Esetleg tud-e valaki ezzel kapcsolatos linket?
Gondolok itt arra, hogy hány fényképet bír a színes, és hány oldal egyszerû szoveget a fekete?
Esetleg tud-e valaki ezzel kapcsolatos linket?
Megvettem, beüzemeltem, de én semmi hibát nem tapasztaltam. Nagyon szépen nyomtat.
"Allat nagyon, csak szokas szerint hibas az egyik gyari patron benne... nyomtatofej cian reszenek a negyede nem akar teljes intenzitassal nyomtatni :-("
Ez a probléma hogy nyilvánul meg? Én egyenlõre semmi ilyet nem vettem észre.
"Allat nagyon, csak szokas szerint hibas az egyik gyari patron benne... nyomtatofej cian reszenek a negyede nem akar teljes intenzitassal nyomtatni :-("
Ez a probléma hogy nyilvánul meg? Én egyenlõre semmi ilyet nem vettem észre.
Ha olcsóbban akrsz nyomtatni esetleg ajánlom valamelyik Epson-t. Az 1440 dpi is nagyon szép, ráadásul tintapatron cserénél nem kell a fejet is cserélni, ezért korlátlan ideig utántölthetõ olcsó utángyártott festékkel minõségromlás nélkül, míg a HP-nél max 2x lehet újratölteni, mert a fejet is cserélni kell.
Tapasztalatom szerint a tintasugaras nyomtatóknál a teljes élettartam alatt kb 10-15x annyit költ az ember festékre, mint magára a nyomtatóra, úgyhogy szvsz nem biztos, hogy a nyomtató árán érdemes spórolni.
Tapasztalatom szerint a tintasugaras nyomtatóknál a teljes élettartam alatt kb 10-15x annyit költ az ember festékre, mint magára a nyomtatóra, úgyhogy szvsz nem biztos, hogy a nyomtató árán érdemes spórolni.
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
hehe, en brutto 52-ert vettem :-)
Allat nagyon, csak szokas szerint hibas az egyik gyari patron benne... nyomtatofej cian reszenek a negyede nem akar teljes intenzitassal nyomtatni :-(
HP 2000C-vel mar szivtam igy gyari hibas nyomtatofej miatt... Sot ott patronhiba is volt mar... (ott kulon vannak)
Allat nagyon, csak szokas szerint hibas az egyik gyari patron benne... nyomtatofej cian reszenek a negyede nem akar teljes intenzitassal nyomtatni :-(
HP 2000C-vel mar szivtam igy gyari hibas nyomtatofej miatt... Sot ott patronhiba is volt mar... (ott kulon vannak)
ja meg jo drága a tintapatron hozzá