HP DeskJet 930C

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasz!
A Component2000 -nél próbáld mindent árul ami HP web.axelero.hu/compadsl/c2000/
VinylToy
Bocsi hogy ide írom, de nem tudtok a Canon S200-ashoz valami magyar nyelvû leírást!

Címet mondjatok ha tudtok!

Köszi!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ja, a mozgo asztal egy eleg massziv irodai asztal volt, amin a nyomtato mellett egy 21"-es monitor is terpeszkedett a maga 45 kg-javal! (2000C 12.5kg)
Na igen a 2000C masfel eve (99 Compfair) volt _AKCIOSAN_ 88+fa (=110), azota mar nem gyartjak, asszem a 2250C van helyette, ami mar PhotoRET III-s, arat nem tudok mondani rola.

2000C-be meg tenyleg draga a patron, 1 db szines patron (27 ml, 1 szin) 10e korul van, mig a 70 ml-es fekete is annyi...
A szivas akkor van, amikor nyomtatofejet kell cserelni benne (ugy 25e oldal utan), mivel annak DARABJA 10e! (4 kell bele...)

Masreszt szerintem otthoni celra boven eleg a 930C, nem kell nagyobb...

2000C alatt mozog az asztal, ha beindul... (ugy 1.5x gyorsabb a 930C-nel!)
Bradock

Ez itt a saját festékpatronom jelenlegi állapota a HP szoftvere szerint. Ha lehet hinni a programnak akkor jól látszik, hogy szinte egyszerre fogy le mindhárom szín. Mivel nemsoká kiürül kíváncsiságból szétszedem a patront, hogy lássam mi az igazság.
pilóta
A 2000-es sorozatban lehet cserélni színenként. (azt hiszem 😊 ) Az ára túl sok (100 fölött)

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

Csõ-csõ! Egyik haver éppen HP Deskjet 930C-t akar venni. Fõleg jóminõségû fotónyomtatásra használná + némi szöveg. Jól jár vele? Van olyan HP nyomtató, amelyikben színenként lehet cserélni a patront? Mennyiért?
Köszike.
Lusta voltam visszavinni meg mindig a 930-ast...
Bradock
Most amúgy jó?
Gyari csomagolashoz adott patronok voltak...

2000C-nel tenyleg ilyesmi volt, mivel 1.5 eves volt a nyomtato, amikor en ujkent megvettem.
HP-nal van egy belso szabaly, miszerint 1 evnel idosebb gyartasu nyomtatot nem lehet ujkent eladni, mert akkor a HP nem vallal ra garit...

Nekem megcsinaltak, mivel nem en tehettem rola, hanem a javitas koltseget leverik azon a cegen, akinel porosodott a nyomtato a raktarban... (Kulfoldon, ahonnan kapta a magyar nagyker ujkent...)
Bradock
Sajnálom, hogy így kifogtad. Nálam tökéletesen mûködik, a cégnél is ilyen van de ott sem volt vele semmi gond.
Viszont arról, hogy sz@r a patron nem a nyomtató tehet. Egyébként a patronoknak van szavatossági ideje. Ezt nézted?
Patrontisztitas: persze, kb. 5x lement, de semmi valtozas...
Az a helyzet, hogy ez mar a 2. gyarilag hibas patronos HP tintasom a 2-bol...
Kezdem mar unni.

Elotte 2 hetig szoptam egy 2000C-vel, mert gyarilag serult volt a magenta patron, jol van, kicsereltek... Hazaviszem, berakom, semmi...
Nyomtato becipel, minden fejet+patront kicserel egyesevel, haaat a magenta fej gyarilag rossz...
Utana ment... Aztan fel ev mulva a cyan fej doglott be, elromlott a tinta tovabbito pumpa...
Jol van kicsereltek... Viszem haza, nyomtato anyazik, hogy nincs cyan festek... (3/4-edig volt a patron...) Hulye nyomtato, ugy allapitja meg, hogy nincs festek, hogy ha nem kap a fej, akkor beleirja a patronba, hogy ures... Nekem meg ugye a pumpa volt rossz, nem a patron...
Nagy nehezen kicsereltek...

Szoval kezdem unni, hogy mindig en szivom meg a gyarilag selejt HP nyomtatokkal...

Egy elonye van, a festek nem mosodik le a papirrol... Bezzeg a Cannon...
Bradock
Készült egy kétrészes tesz róla a http://www.szamitogep.hu/ oldalán.
Bradock
Nyunyu!

A telepítõprogram felrakott egy "HP DeskJet 930C sorozat v2.3 Eszközkészlet" nevû progit. Ebben van egy olyan, hogy "Patrontisztítás". Ezt próbáltad?
Nekem a fekete patronnal csinálta azt, hogy jópárszor kiírta, hogy rosszul van benn a patron. Kétszer én is kivettem, mire egy újraindítás után eltûnt a hibaüzenet. Azóta tökéletes.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szuper képeket nyomtat akár sima papírra is.
Bradock: allandoan pofazik, hogy rosszul van benn a patron, pedig mar 10x kiszedtem, beraktam. Ugye 1 felekeppen lehet berakni :-)

A tesztlapon a cian resz also negyeden kevesebb festek van.

Szeretem a HP-kat :-(
Bradock
Van e valakinek arról tapasztalata, hogy a festékpatronok meddig bírják?
Gondolok itt arra, hogy hány fényképet bír a színes, és hány oldal egyszerû szoveget a fekete?
Esetleg tud-e valaki ezzel kapcsolatos linket?
Bradock
Megvettem, beüzemeltem, de én semmi hibát nem tapasztaltam. Nagyon szépen nyomtat.

"Allat nagyon, csak szokas szerint hibas az egyik gyari patron benne... nyomtatofej cian reszenek a negyede nem akar teljes intenzitassal nyomtatni :-("

Ez a probléma hogy nyilvánul meg? Én egyenlõre semmi ilyet nem vettem észre.
pilóta
Ha olcsóbban akrsz nyomtatni esetleg ajánlom valamelyik Epson-t. Az 1440 dpi is nagyon szép, ráadásul tintapatron cserénél nem kell a fejet is cserélni, ezért korlátlan ideig utántölthetõ olcsó utángyártott festékkel minõségromlás nélkül, míg a HP-nél max 2x lehet újratölteni, mert a fejet is cserélni kell.
Tapasztalatom szerint a tintasugaras nyomtatóknál a teljes élettartam alatt kb 10-15x annyit költ az ember festékre, mint magára a nyomtatóra, úgyhogy szvsz nem biztos, hogy a nyomtató árán érdemes spórolni.

Lelkem odvában megdöglött a bagoly!

hehe, en brutto 52-ert vettem :-)

Allat nagyon, csak szokas szerint hibas az egyik gyari patron benne... nyomtatofej cian reszenek a negyede nem akar teljes intenzitassal nyomtatni :-(

HP 2000C-vel mar szivtam igy gyari hibas nyomtatofej miatt... Sot ott patronhiba is volt mar... (ott kulon vannak)
Bradock
A napokba fogom megvásárolni. Mihest meglessz írom a tapasztalatot.
ja meg jo drága a tintapatron hozzá
Bradock
Majd gyakrabban váltom vissza az üres üvegeket.😊
/Predátor->Bradock/