Black & White
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A felbontást lehet változtatni start/programok/lionhead/setup, ha ez nem seígetne, próbáld meg a monitorodon lévõ gombokat bütykölni 😊
2. A Creaure Isle-ben van egy új sziget és teljesen különbözik a játékmenet az eredetitõl 😉Csak kreatúrák és néhány falu van a szigeten és azt kell elérned, hogy a többi kreatúra a tiedet befogadja a szövetségbe. Lényegében egy minijáték-gyûjtemény az egész, de nekem tetszett.
3. Kreatúrád mire használod??? 😮 Csak mert faluhódításra a legjobb! Kösd a kötéllel a faluközponthoz és ha jól nevelted, akkor néhány perc alatt meghódítja!
Ha viszont ellenséges falu, akkor más a helyzet. Intézd úgy, hogy a területed határa közel legyen a faluhoz és akkor használj madár/denevér varázslatot (ha van), vihart, gyógyítást, tûzlabdát, bármit ami Neked megfelel 😉 Ajánlom még az artifact-eket, egy nagy lakosú falut pillanatok alatt meg tud hódítani egy megfelelõen elhelyezett varázstárgy!
Xbox Live gamertag: kilencnad
1. kérdés: nem lehet valahogy felbontást változtatni? 19"-os monitorom van, és a "kép" 1/10-ede fekete..:l
2. kérdés: a creature isleben mi(k) az ujdonság(ok)??
3. kérdés: adjatok már valami tippet a falufoglalásra, mert eddig úgy csináltam hogy tûzgolyóval/kõvel dobáltam a falut, és lassan kaptam hívõket, ha elértem x számot ezekbõl (500-400) akkor enyém lett a falu. biztos hogy van valami gyorsabb megoldás is de a közelébe nem tudok menni, vagyis igen de varázsolni nemtudok (ki x eli a kezem)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kb 10x nehezebb, mint az elõtte lévõ sziget, szal jó nagy váltás ez a játékos számára.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az ötödik sziget inkább csak pepecs játék, meg minden Nemezis irányít és szinte nem lehet áttéríteni a falvak lakosait, szóval az nagyon genyó, de a végsõ csata az jó, aztán meg irány a vulkán, és finitó, azóta is a B&W2-re várunk! :-))
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Üdv!
Prime!
Megj.: A harmadik pályán nincsenek daloló kövek, valamit elnéztél. A negyediken vannak harangok, de az még jó messze van! :-)
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Egyébként tényleg elég kcisit a boci:S
Legalábbis sztem növött de nagyon kicsit:S
ha nem tettem rá a pórázt akkor mindig elkóborolt de egy idõ után mindig a 2. szigeten az "alapfalutól" északkeletre lévõ erdõben volt, fát segített szerezni😊
Olyanokat kupacokat tud ez szarni bazeg😄
Hová kell kattintani hogy segítsen az embereknek a dolgaikba?Táncoltatni hogy lehet?
Na, mindegy, Én két olyan "daloló köves" részt ismerek, az egyik az elsõ szigeten van, a másik a másodikon, annak itt a megoldása!
A dallamok:
I. 1,1,8,8,9,9,8,6,6,5,5,3,3,1 (éjszaka lesz)
II. 2,2,2,2,5,4,4,2,2,1,2 (életadó kör)
Tipp! A 2, 3, 2, 1, 2, 3, 4, 5 dallam csodaszép hópelyhek hullását idézi elõ...
De az nem lényegi küldetés, asszem' csak ezüst tekercs, de ha gondolod...
Üdv!
Prime
Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora
Üdv!
Prime
Most is játszok a B&W-vel, csak kivágtam az asztalra.
1.) a 3. kõ mexerzésénél a faragatlan kõ melett volt egy éneklõ kõ. az mire jo?
2.) A trigrisnek hány %-on kell lenni az éhségnek hogy "normális" legyen
Ha esetleg az egyszerûbb megoldások híve vagy, akkor használhatsz creature changer-t
mert most egy majmom van, és lecserélhetném egy zebrára de csak akkor ha beteszem a körbe a lényem szarát amibõl nem találok egyet sem, és egy farkas is kéne amit szintén nem találok.ja és egyszarvú lényt honnan lehet szerezni?
BMW 325 iX Rallye Car :)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Csak ha valaki mondjuk 98 alatt csinál egy szervert, ahhoz tudsz csatlakozni! Vagy ha kikapcsolod az XP saját tûzfalát, de az egyenlõ a géped meggyilkolásával...
Szerencsére pont ismerek egy embert, aki 98 alól játszik 😉
Holnap is fogunk játszani, bár azt még nem tudom, hogy mikor.
Kikötöm a tehenet a raktárhoz a jóság pórázával, és akkor ugye gyógyít kaját csinál stb. Csakhogy mindig kifárad és megdöglik. Hogy lehet rábírni hogy a földön is aludjon vagy pihenjen? Meg ne kelljen rá allandóan ezért figyelni.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Akkorát b*sztam rá hogy összetörte az óvodát<#mf1>#mf1>
Ez biztos? Akkor elég nagy hülyeség, mert hát Playground.
Nem kéne kihatással lennie a játékra.