Black & White
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fa puzzle-re meg nincs sorrend, próbálkozni kell, egy idõ után sikerülni fog.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mind1 asszem most egy kis idõre hagyom a B&Wot...
😞
Sajnos a NET-es szervereket megszûntették, de egy kis csellel még mindig lehet multizni, bõvebb infó itt.
XP SP2 - Az install után feltettem az 1.10-es hivatalos javítást,
majd utána az 1.20-as javítást.
A Black and White ikonján jobb klikk - kompatibilitás - beállítottam,
hogy fusson Win98 komp. módban, és már megy is
Viszont , szomorúan láttam, hogy online már nem lehet a játékkal játszani 😞
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Már leszedtem az 1.2patch-et meg hozzá a crack-et is de ígyse megy
u.i.: régen egy évvel ezelõtt még simán játszottam vele...
egyébként a creature changernek nagy hátránya hogy kicsit összemegy a lény :S legalábbis nekem összement miután kétszer kicseréltem
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
1. Készíts egy könyvtárat, ahova az elmentendõ adatokat bemásolod.
2. Másold ide a következõ könyvtárak adatait:
Program Files/Lionhead Studios Ltd/Black & White/Profiles
Program Files/Lionhead Studios Ltd/Black & White/Scripts/CreatureMind
3. A Start menuben indítsd el a regedit programot (Start Menu/Run/regedit). A find paranccsal (Ctrl + F) keress rá az LHMultiplayer mappára, s ha megtaláltad, akkor a menüben válaszd ki az “Export Registry File" parancsot, és mentsd el ezt a fájlt (lhbackup.reg) abba az általad készített könyvtárba, ahová a többi adatot is elmentetted.
Ha vissza akarod állítani lényed állapotát, akkor másold vissza a könyvtárakból elmentett adatokat, és végül dupla klikkel aktiváld a registry fájlt is.
Remélem sikerül ez alapján.
A manipuláláshoz meg a Kong.exe nevü programot ajánlom. egy file az egész ha kell vkinek küldjetek email címet és elküldöm.
éjjel nappal ezt a játékot nyúzom mostanában 😛 de aza rohatt állatom nem akar az istené se megnõni
Itt egy pillanatnyi kép, de szerintem valamit nagyon elcsesztem mert ez tényleg kicsi. Lehet hogy skirmishben nem nõ? Mert általában ott töltöttem több idõt, szal nevelés skirmishben, singlében meg csak móka.
Kayssplace
Az nem lényeges melyik szigeten vagy, az a lényeges, hogy mennyi ideig játszol.
Arra már nem emlékszem hány éves kornál van a max méret.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha végigviszem a játékot nagy lesz a kreatúrám?
vagy
Egyáltalán nem lehet óriás(a varázslat nem számít), ez csak hülyítés a játékosoknak akik nem veszik észre ennek a hiányát mert megszokják így?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De nekem mindegy azt csinálsz amit akarsz.
Ma újra elõ akartam venni a játékot, a régebbi gépemen szépen futott, ez meg szarakodik. Elindítás után ha nyomok egy egér gombot, olyan mintha az asztalon nyomnám, és csak a hang megy tovább, a kép elsötétedik. Meg kirak az asztalra, ha a tálcán rákattintok, kilép...Szóval nemstimmel vmi. WinXP + SP1, K-Lite codec pack, legfrisseb ati driver.
Mi lehet a gond?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekem a CI még soha nem kavart be, pedig XP-t használok.
szal. ment rendesen az 1.2-es crackel black & white (+magyarítás), felraktam CI aztán crackeltem azt is. elindítom CI sötét képernyõ. megnézem hátha megy-e az alapjáték de az se megy.
1napja reinstallálgatok/..telepítési sorrend: black&white , patch , crack magyarítás.. (szépen bekavart vagy a honosítás vagy a CI..)
elindítom az exet majd ezt a szép kis hibaüzenetet kapom
Hülye vagyok, kihagytam egy szót! Szóval ezt akartam írni: Artifactet úgy tudsz csinálni, hogy egy követ leraksz az emberek közé és táncolni kezdenek 😊
Artifacteket tudsz csinálni, ha lerakod az emberek közé és táncolni kezdenek körülötte. Egy idõ után fény lesz körülötte sé a szimbólumod fölötte ragyog. Így elég hatásos faluhódító!
A 3. szigeten csak a határod növelésével tudod elérni a falvakat. Vagy nem is; van egy emberke, aki ül az elsõ falu közelében a tûz mellett. Folyton magyaráz, h "Plíz dont tró mí!" Na, ha õt bedobod az ellen falujába, akkor ahol õ van, ott tudsz varázsolni 😉 Akkor jöhet a madárraj, artifact, bármi!
CI-hez lehet, h rossz a crack.
a creature isle nekem meg nemmegy. feltettem, crack behelyez, "magyarítás" felrak (legalábbis valami lényválasztó panelt hozott be, magyaritasok.hu-ról) elindítom az exe-t sötét képernyõ majd 1idõ után kilép..