Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Az ég világon semmi nem történik, ha nem csinálod ki 😊 Asszem csak a Jó lélek jegyzi meg, hogy bölcs dolog volt Lethys-t életben hagyni, ezen kívül nem jár semmi pozitív vagy negatív dologgal a késõbbiekben.
A fa puzzle-re meg nincs sorrend, próbálkozni kell, egy idõ után sikerülni fog.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Tudja vki hogy hogyan lehet a fa puzlet megcsinálni a 3. szigeten? kéne egy sorrend. még nem ment

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Lethys elirtam a nevét.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Végigjátszás nem ir errõl semmit

Mi van akkor ha a 3. szigeten nem pusztítom el Lynthist? mert azt mondta segít ha nem bántom, de ha oda megy a lényem akkor megtámadja. Lesz jelentõsége a továbbiakban ha él?

visszatöltöttem a mentést hogy a harmadik szigeten legyek, de ott a statisztika a növekedésre nem mutat semmit és mindent nullának mutat mind a 3 lény statisztikájában.

Nekem nem is nött a lényem a statisztika szerint. 18 éves és a sztatisztikában a grafikonon nincsen semmi jelzés, egy piros csiksem az alján, és numerikusban sem mutat semmit. De hogyan növesszem? sok kaja, meg hordassak vele követ hogy erõs legyen?

ezt sajnálom

Nah eddig tartott az örömöm... Végre nem jön be az WINegér erre meg olyan iszonyatosan szaggatni kezdett hogy az már játszhatatlan... Próbáltam újrarakni az egészet még patch nélkül is de így is beszaggat...
Mind1 asszem most egy kis idõre hagyom a B&Wot...
😞
Hú! El se hiszem! Mûködik!!!!!! Nagyon köszönöm mindenkinek! Amúgy Win98 módban nálam ugyanúgy nem futott, de Win2000 módban már igen! Lehet hogy csak nálam van így...
Tényleg kompatibilitásra nem is gondoltam, win2K ban nincs ilyen

koryne
Az 1.30-at ne rakd fel, csak egy virtuális kesztyûhöz ad támogatást. Az 1.20 bõven elég. Kompatibilitás beállítása után 99%, h jó lesz.
Sajnos a NET-es szervereket megszûntették, de egy kis csellel még mindig lehet multizni, bõvebb infó itt.

rage
Épp ma tettem fel a játékot, gondoltam, pár év után újra megnézem😊
XP SP2 - Az install után feltettem az 1.10-es hivatalos javítást,
majd utána az 1.20-as javítást.

A Black and White ikonján jobb klikk - kompatibilitás - beállítottam,
hogy fusson Win98 komp. módban, és már megy is

Viszont , szomorúan láttam, hogy online már nem lehet a játékkal játszani 😞

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

én win2000-et használok, és nekem nem volt gond vele. mintha olvastam volna korább hozzászólásokban, hogy az XPt nem mindig szereti a játék. ugy emlékszem van 1.3 és 1.4es patch is. próbáld meg azokkal is. ha nem megy akkor elküldhetem az én crackemet talán azzal jó lesz. volt már akinek segített a crackem.

WinXp Sp2-m van
plz help vki!<#help><#help><#help>
Már leszedtem az 1.2patch-et meg hozzá a crack-et is de ígyse megy
Hello mindenkinek! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Az történt hogy felraktam a B&W-ot és mikor el akarom indítani akkor bejön az Windows egér és attól kezdve amikor BÁRHOVA kattintok kilép a windowsba és hibajelentést akar küldeni! Ha tudtok légyszi segítsetek. Köszi!

u.i.: régen egy évvel ezelõtt még simán játszottam vele...
Stigmata
azt észrevettem 😛 mondjuk pont ez a jó benne 😊
egyébként a creature changernek nagy hátránya hogy kicsit összemegy a lény :S legalábbis nekem összement miután kétszer kicseréltem

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Bandew
Nem, visszaváltozhat csak az is sok idõ. Ehhez a játékhoz sok idõ kell. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Stigmata
azt akartam kérdezni hogy pl köcsög istennek készültem a játék elején és ugye a lényem is olyan lett... és akkor már olyan is marad kinézetre? mert segít a lakosoknak meg jó dolgokat csinál csak a kinézete olyan gonosz 😛

Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...

Kreatúrád kimentése

1. Készíts egy könyvtárat, ahova az elmentendõ adatokat bemásolod.
2. Másold ide a következõ könyvtárak adatait:
Program Files/Lionhead Studios Ltd/Black & White/Profiles
Program Files/Lionhead Studios Ltd/Black & White/Scripts/CreatureMind
3. A Start menuben indítsd el a regedit programot (Start Menu/Run/regedit). A find paranccsal (Ctrl + F) keress rá az LHMultiplayer mappára, s ha megtaláltad, akkor a menüben válaszd ki az “Export Registry File" parancsot, és mentsd el ezt a fájlt (lhbackup.reg) abba az általad készített könyvtárba, ahová a többi adatot is elmentetted.

Ha vissza akarod állítani lényed állapotát, akkor másold vissza a könyvtárakból elmentett adatokat, és végül dupla klikkel aktiváld a registry fájlt is.

Remélem sikerül ez alapján.

A manipuláláshoz meg a Kong.exe nevü programot ajánlom. egy file az egész ha kell vkinek küldjetek email címet és elküldöm.

én tudom hogyan kell van egy kis txtm róla mingyárt megkeresem

Stigmata
hi 😛
éjjel nappal ezt a játékot nyúzom mostanában 😛 de aza rohatt állatom nem akar az istené se megnõni

http://kurama.uw.hu/raine.jpg

Itt egy pillanatnyi kép, de szerintem valamit nagyon elcsesztem mert ez tényleg kicsi. Lehet hogy skirmishben nem nõ? Mert általában ott töltöttem több idõt, szal nevelés skirmishben, singlében meg csak móka.
Ó, kösz. Már csak az érdekelne hogy tudom kimenteni a játékállást meg a kreatúrát mielõtt elkezdem itt editorokkal piszkálni =).
koryne
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de én tudok egy jó kis oldalt 😊
Kayssplace

Én igen, és ez aggaszt. 20at írnak, 17nél vagyok, a szigetet meg arra mondtam hogy mindjárt vége a játéknak. Growth meg szerintem valami növekedéssel kapcsolatos, mer ugye grow, nade mindegy. Lehet mégiscsak az az editor kell mert ez nem állapot, de ilyen cuccokat nem igazán találok már meg, a creature changerért is 1 órát kellett vadásznom. Nem tudsz véletlenül egy linket?
koryne
A növekedése sztem nem áll le, viszont ha összeesik a fáradtságtól vagy az éhségtõl, attól össze is mehet!

Bandew
Arra már nem emlékszem mi az a growth, de tedd fel a magyarítást, úgy könnyebb.
Az nem lényeges melyik szigeten vagy, az a lényeges, hogy mennyi ideig játszol.
Arra már nem emlékszem hány éves kornál van a max méret.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ja és a growth statisztika pontosan mit ábrázol? Arra gondoltam hogy az életkorához képest mekkora a mérete, és az enyémnél kb 5%ot ír.
De hogyhogy sok idõ? 4. szigeten vagyok, mindjárt elérem a maxot, és most is kicsi. Vagy nem áll meg a növekedés 20-25 év körül?
Bandew
Pedig a kreatúrák megnõnek olyan nagyra! Csupán nagyon sok idõt kell várnod vele, de ha ezt nem akarod kivárni, akkor letölthetsz egy creature editort és azzal bazinagyra növesztheted. :-)

Sziasztok, gondoltam nosztalgiázok és elõvettem újra ezt a játékot, minden rendben, semmi gond, elvagyok vele. Viszont felmerült bennem egy kérdés, mégpedig hogy mekkora is lehet maximálisan a kreatúra? Hivatalos screenshotokon szeretik mutogatni ahogy két 40 méteres állat üti egymást, de ilyen tényleg van? Mert szerintem ez csak nyálcsorgató a sajtónak és a játékosoknak. Szóval én még játékostól nem láttam ilyen képet vagy beszámolót hogy most neki miylen nagy állatja lenne. Van ugye az elsõ szigeten a guide, a nagy állat ami mindig más, vagy oroszlán, vagy birka, vagy medve. Õ ugyebár elég nagy, szóval a program kezeli ezeket a méreteket. De kicsit elgondolkoztam, hogy most pl van egy skirmish pálya, ott 4 játékos, mindegyiknek egy 40 méteres vadállatja, na, szóval hogy férnének el? Aztán végül arra jutottam hogy nem is lehet nagy kreatúrád, tehát nõ persze, de akkora soha nem lesz mint egy hegy. Vannak iylen módosítók, hogy ha otthon alszik akkor jobban pihen és akkor többet is nõ, vagy hogy van egy egészséges mértéke a kövérségnek és ha az alatt van akkor lassabb az egész, de szerintem annyira nem cseszhettem el hogy csak a bokájáig érjen egy tényleg nagy kreatúrának. Az enyém most 17 éves, elvileg 3 óra játék múlva leáll a növekedése és ekkorka marad, ami eléggé elkeserít. Nem kicsi ez, szóval van normális mérete, de én arra számítottam hogy egy óriást kapok a végén. A 2. szigeten lethys farkasa 2 éves volt, az enyém 12, mégis az övé volt 2 fejjel magasabb, most akkor ez mi? Arra is gondoltam hogy esetleg a játék eleje óta rajtad van egy olyasmi átok mint ami az 5. pályán jön elõ, csak nem csökken folyamatosan hanem szimplán gátolja a növekedést, és ha végigviszed a játékot akkor minden rendben lesz. Na, sok a rizsa, szóval kérdés:

Ha végigviszem a játékot nagy lesz a kreatúrám?

vagy

Egyáltalán nem lehet óriás(a varázslat nem számít), ez csak hülyítés a játékosoknak akik nem veszik észre ennek a hiányát mert megszokják így?
Bandew
Amióta SP2 van fent nálam, nem volt olyan régi játék, ami ne indult volna el, pedig még monkey island 3-at meg jedi knight (97-est) is nyomtam rajta. Mind futott.

bazza
De nem az volt, hogy egy csomó gém nem fut miatta, meghogy fos az egész úgy ahogy van? Én csak arra emléxem. 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Bandew
Ha már így állsz hozzá, a 2-ben sokkal több hiba van kijavítva és kompatibilis a játékokkal.
De nekem mindegy azt csinálsz amit akarsz.

bazza
Hát én azért nem teszem föl azt a szart...

Bandew
SP2-vel próbáld ki.

bazza
plz...helpp!!!

bazza
Banyek...
Ma újra elõ akartam venni a játékot, a régebbi gépemen szépen futott, ez meg szarakodik. Elindítás után ha nyomok egy egér gombot, olyan mintha az asztalon nyomnám, és csak a hang megy tovább, a kép elsötétedik. Meg kirak az asztalra, ha a tálcán rákattintok, kilép...Szóval nemstimmel vmi. WinXP + SP1, K-Lite codec pack, legfrisseb ati driver.
Mi lehet a gond?

tigeroo
igen de kell hozzá 1.2 patch (+ 1.2 crack).
Mustang2005
A BLACK AND WHITE fut Win XP+ SP2-õn<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Hmuda
Akkor egyrészt rakd a bnw2 topicba, másrészt tanulj meg linkelni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sötét képernyõm nekem is van XP-n... igaz, patch nélkül, csak az alap "biztonsági másolattal". A megoldás nálam az, hogy az ISO legyen bemountolva - anélkül hiába van megcrackelve, nekem jön a fekete képernyõ...

tigeroo
ok majd este megpróbálom mert ma + tegnap kb. 7x felraktam
koryne
Sztem a magyarítást hagyd el, próbáld meg úgy. Különben is annyi benne a félrefordítás, hogy rossz nézni!
Nekem a CI még soha nem kavart be, pedig XP-t használok.

tigeroo
eh segítsetek egy picit (kössz a segítséget koryne)!
szal. ment rendesen az 1.2-es crackel black & white (+magyarítás), felraktam CI aztán crackeltem azt is. elindítom CI sötét képernyõ. megnézem hátha megy-e az alapjáték de az se megy.
1napja reinstallálgatok/..telepítési sorrend: black&white , patch , crack magyarítás.. (szépen bekavart vagy a honosítás vagy a CI..)
elindítom az exet majd ezt a szép kis hibaüzenetet kapom
koryne
"Artifacteket tudsz csinálni, ha lerakod az emberek közé és táncolni kezdenek körülötte."
Hülye vagyok, kihagytam egy szót! Szóval ezt akartam írni: Artifactet úgy tudsz csinálni, hogy egy követ leraksz az emberek közé és táncolni kezdenek 😊

koryne
Ja, azt nem mondtad, hogy a 3. szigeten 😉
Artifacteket tudsz csinálni, ha lerakod az emberek közé és táncolni kezdenek körülötte. Egy idõ után fény lesz körülötte sé a szimbólumod fölötte ragyog. Így elég hatásos faluhódító!
A 3. szigeten csak a határod növelésével tudod elérni a falvakat. Vagy nem is; van egy emberke, aki ül az elsõ falu közelében a tûz mellett. Folyton magyaráz, h "Plíz dont tró mí!" Na, ha õt bedobod az ellen falujába, akkor ahol õ van, ott tudsz varázsolni 😉 Akkor jöhet a madárraj, artifact, bármi!

CI-hez lehet, h rossz a crack.

tigeroo
miwan?? airfactjeim még nincsenek, sõt lényem sincs (3. szigeten vagyok és elrabolták)
a creature isle nekem meg nemmegy. feltettem, crack behelyez, "magyarítás" felrak (legalábbis valami lényválasztó panelt hozott be, magyaritasok.hu-ról) elindítom az exe-t sötét képernyõ majd 1idõ után kilép..