Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neogan
Az lenne a kérdésem, hogy ha a God's Playground-ra megye és mondjuk kiirtom a népet akkor a rendes játékban is rossz leszek?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

CD++ ról lelehet szedni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

rage
1.20-as patch kell neki
Akkor menni fog XP alatt is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hmuda
1.1-hez merre van crack? Se a GCW-n, se a GBW-n nincs. Vagy 1.1-nél is van újabb esetleg?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Csuhai G
Valaki tudna nekem küldeni egy cracket a játékhoz?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ez tuti

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Csuhai G
Köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Néhány hozzászólással lentebb írtam arról, hogy nekem speciel marhára nem akar elindulni. Korábban pedig elindult rajta gond nélkül. Lehet, az SP2 kavar be neki. Nemtom.

Csuhai G
Heló!

Megmondanátok, hogy ez a játék simán fut Windows XP Professional-on?

Elõre is köszi!

Bandew
Jó szar élete volt. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

koryne
Kb 18 évesen szorulhatott be két ház közé, és azóta járkált egy kb 2 centis helyen, miközben az állapota: "Going home to change" volt 😊 Gondoltam segítek neki, de amint letettem rögtön elhalálozott szegény pára :/

Xbox Live gamertag: kilencnad

Timbo
Lol 😊 egy ideig elélt az biztos😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

koryne
Hehe, szinte úgy kellett agyonütni 😊

koryne
Nekem megy XP alatt, pedig másolt... Sztem inkább gépfüggõ.
Toroco: DS-re még nincs, csak lesz, mindednesetre érdekes a dolog 😊

Na, feltelepítettem XP alá, azt' el sem akar indulni. Pedig eredeti a játék. Patch-el és patch nélkül meg se mukkan.

lol DS re is van már?! O_O

koryne
Tudom, PC-s fórum, de témába vág: Black&White DS!

Nekem hétköznap nem jó

oneal1
én sem próbáltam még de majd megpróbálhatjuk mondjuk szerda este

!Forza Ferrari!

tudja vki hogy hogyan lehet neten keresztül játszani? esetleg jövö hétvégén lehetne egy partit csinálni, ha van kedve valakinek.

yah

Mindenki készül a kettõre, elõvettük újra ezt a gyöngyszemet? :-)

fun is fun and done is done

Bandew
Dugni akarnak. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

az miért van hogy állandóan az kiabálják hogy "offspring"?

Bandew
Nem nem tom, csak már 3 éve játszok a játékkal. :-D

Hass, alkoss, szaporíts! 😛 (ugye, tudod, hogy kell?)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Bandew
Ha a lényem öli meg õket, akkor az az õ rovására megy, de õ sem ölt meg még senkit. Minden rendben senki nem éhezik, semmi gáz nincs, csak a szaporulat utáni vágy maximum70%, de attól még nem kezdenek el meghalni.

tibor16
Jah nekem tigrincsem volt és ha nem figyeltem megette a az embereket. 2x 3x jól elraktam amikor rajtakaptam és megoldódott

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Akkor is "fogynak" az embereid, ha esetleg rossz soruk van. Már rég jáccottam a gémmel de erre emléxem. Éheznek, a lényed nem jól bánik velük stb...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Bandew
nem tom... <#szomoru1>

...szerintem tedd fel a peccset...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Bandew
Na most is kiakadtam! Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem tudok esõt varázsolni. Mondom mitõl hiszen nem varázsolgattam. Elnézek a templomhoz, minden rendben van, odaviszem a kezem az oltár fölé és mit látok? Az imapontjaim CSÖKKENTEK!!! Ott táncolnak egy csomóan és nem nõ az imapontom, hanem csökken, azóta meg már elviuleg 300 embert öltem meg, szal most hagyom a p*csába, el lett b*szva az egész! :-(

Bandew
ÁÁÁÁÁ!!!! Néha nagyon ki tudok akadni a B&W-n! <#violent>
Teljesen jó isten akarok lenni, mindent teljesen jól csináltam, oszt egyszer csak azt látom, hogy a beállítottságom jelzi, hogy egyre gonoszabb vagyok és hogy már 60(!) embert megöltem! Soha egy embert nem bántottam és most el lett rontva az egész... <#szomoru1>

Help17
Honnan tudnék angol hangokat letölteni? kicsit idegeaít hogy szerbül dumál az a játék. ElQre is köszi!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

koryne felvettelek msnbe. majd dumálunk ott ha összefutunk

én kipróbálnám a neten, de nem tudom mikor ezt megkéne beszélni tényleg.

koryne
Ha a creaturemind megvan, akkor van még esélyed! A kreatúrád agya mindig vmi ilyesmi: C4aa5b49a.erc (nem pont u.e.!) Szóval. Rakd fel a játékot újra, majd kezdj újat. Válassz ki egy lényt (tök mindegy, melyik!), utána lépj ki. Töltsd le a creature changert és nézd meg, h az új profilodban mi a creaturemind (fölül ki van írva, nem lehet átírni). Ezután vedd a régi kreatúrád file-ját és nevezd át arra, ami ott van a changerben, majd másold be a scripts/creaturemind-ba (írd felül az újat a régivel!) Ezután visszakapod a lényedet 😊

Remélem, érthetõ volt a magyarázat. ha vmi nem stimmel, írj! Én eddig mindig így csináltam, nekem mûködik 😊 Soxerencsét!

Tuvok
Hát akkor van egy újrakezdésed 😉

A registry-bõl a windows újratelepítés miatt nem tudom kiszedni az LHMultiplayer bejegyzést. De most legalább tudom, miket kell majd elmenteni.
Kösz a segítséget!
Tuvok
/Black & White/Scripts/Creaturemind
/Black & White/Profiles
registrybõl "LHMultiplayer" bejegyzés

Ha újraraktad, mappákat bemásol, .reg fájlt meg duplakatt.-tal visszaírod .
Így mûködni fog

Ha a black&white könyvtáron belül van a cretaturemind, akkor az meg lesz.
Újra kellett telepítenem a windowst, a játékot a régi helyére telepítettem, abból elméletileg mindennek meg kell lennie.
koryne
Ha nem mentetted ki a scripts könyvtárból a kreatúrád "agyát" (black & white\scripts\creaturemind), akkor semmi esélyed, sajnos...
Még vmi! Ki akar neten játszani? MSN-en megbeszélhetnénk! [email protected]

Te, most hogy így visszaemlékszem, nekem nemcsak a lényem tapasztalata tûnt el, hanem maga a lény is. Az árnyéka ott volt, meg körülötte a kis csillagok villódzása, de a teste sehol. Aszittem akkor, ez a konfigcserém miatt volt, ezek szerint nem.

Köszönöm a választ!
Ezt már megcsináltam én is, és nem teljesen mûködik. A játékállás betöltõdik, de a lényem minden tudását, tapasztalatát elveszti. Erre kellene valami megoldás.
Nos, ha minden igaz, akkor a kimentett állásaid a profilkönyvtárakat jelenti (a könyvtár neve a megadott név a betûk között aláhúzással). Fogod magad, és a megfelelõ helyre visszamásolod a kimentett profil-könyvtárakat (asszem a program könyvtárában lévõ Profiles alkönyvtárba vagy valami ilyesmibe).
Ezek után elindítod a játékot. Elõször hozz létre egy kamu profilt, mert elsõ indításkor mindenképp le akarja veled játszatni a teljes tutorialt is. Amint tudod, hívd elõ a menüt. Ott csinálj egy új profilt azon a néven, ami régen is volt (tehát valamely régi profil-könyvtárnak megfelelõt), majd válts át arra a névre. Ennyi.

Segítségre van szükségem!
A játék újratelepítése után hogyan lehet a régi kimentett állásokat visszatölteni?
Dzsega
nemgáz azóta már megoldottam...
egy régi ezeréves szar cd-rom beolvasta... az enyém meg nem

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Sorry! Nekem nem a csomagolt verzió van meg.

Dzsega
Hali!
Egy hatalmas segítségre lenne szükségem!
Mégpedig: Visszakaptam végre a B&W 1-et csak 2 file nem olvasható rajta! Ugyhogy ha valakinek megvan akkor legyenszíves elküldeni mailban vagy adjon meg egy címet ahonnan le lehetne tölteni.
A két file a következõ: 18 ill a 19 ace file. Még a régi csomizott tört verzió.

Elõre is köszi mindenkinek!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bocsi de nem voltam itthon. Talán most szombatra összetudnánk hozni egy gémet.