Black & White
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném kérdezni, hogy ha új lényt kérek akkor mindent megkell neki tanítanom? mert a lényem 11 éves.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Te még fent is vagy nálam MSNben. még régen egyszer szerveztünk multit, de nem jutottunk el odáig. nem volna kedved neked is?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
itt van egy leírás hogy hogyan lehet még megoldani.
a harmadik pályán vagyok, amikor át akarok lépni a a4. pályára fog és kicsesz a windowsba és azt mondja, hogy hiba merült fel ezért leáll.
volt már valakinek ilyen (nincs rajta semmilyen paccs, nem eredeti, xp alatt játszok és eddig nem volt gond.)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
én is újra elõvettem ezt a játékot, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a játék szaggat, de annyira, hogy csak na. gyorsan betöltöttem a Fraps-ot, és bizony 10Fps-nél feljebb nem nagyon ugrott. és az a baj, hogy akármilyenre állítom be a grafikát, mindig ezt csinálja. a másik meg az, hogy agy Penti4es 3.0Ghz, 1Gb 400Mhz-es ram és Gef. 6600Gt 128Mb-os videókarin egy sokéves játéknak nem kellene szaggatnia. aztán amikor beteszem a cd-t a meghajtóba, van egy olyan, hogy Diagnostics. gondoltam kipróbálom, mit ír ki rá. hát ki is adott egy hibaüzit:
This Program has detected that you are running an NT based operating system. Due to the nature of the NT kernel, some information may be incomplete.
és ha rámegyek arra a fülre, ahol a minimum követelményt mutatja, ott a CPU Speednél -1296-ot ír (mínuszezerkettõszázkilencvenhat)!!!!
ezt hogyan tudnám orvosolni?
xp sp2õm van nVidia 91.27es drvirerrel, próbáltam már, hogy beállítom a kompatibilitást, de semmi eredmény!
légyszi segítsetek!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
a 6. nem az a pálya ahol még vannak másik lények is???
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
a 6dik szigeten vagyok és minden várost elfoglaltam már, viszont maradtam még megcsinálni pár dolgot. és ugye van egy olyan feladat hogy 3 creature fightot meg kell nyernem. és most hogy elment a másik isten a lénye ottmaradt, én meg ugye nekiestem az enyémmel mondva hogy így még könyebb lesz 3szor legyõzni. le is gyõztem csakhogy meghalt :S megverte az enyém és azóta csak fekszik a földön és ugye amiatt hogy nincs már ott a másik isten nem kel fel :S
nem tudja valaki fel lehet-e ezt még kelteni?
Is it dark or is it bright? What\'s the latest on the screen? Please tell me my name! I haven\'t checked it today...
S neki sem segített ugyanez a driver. Nekem Intel procim van, neki Athlon
Kb erre tudtuk fogni az okát...
Fõleg egy 5200-asnak.
A B&W Win98 kompatibilis módban, míg a Creature Island Win 2000
kompatibilis módban tökéletesen mûködik.
(XP PRO SP2)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
One man\'s hero, is another man\'s demon...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Egyébként nem tudom, minek ehhez végigjátszás, mindent kb 10 féle módon tudsz megoldani.
THX
<#vigyor2>#vigyor2>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"