Black & White
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én is tehénnel vagyok, az a jó)
2.Nem, tudod irányítani a lényedet. (ez nekem sem volt tiszta teljesen, ha magától keveredett bunyóba, akkor magától is verekedett, ha én vittem oda pórázzal, akkor nekem kellett irányítani). Ha az ellenfélre kattintasz, akkor támad, ha a lényedre, akkor védekezik. Közben lehet speciális támadások/varázslatok jeleit rajzolni a földre, amik megjelennek a sarokban, ezekkel sokkal könnyebb gyõzni.
3. bele kell dobálni jó sok cuccot (embert, kaját, fát), aztán a gold spell-re kattintva utánuk menni.
(a hajósoknak én bárányt+halat vittem, jó volt az nekik)
Egybõl jött az anim a vízrebocsájtásról.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Valaki árulja el: pofán vágni hogyan tudom a kreaturát? Csak a simogatás megy.
Mindenki tévedhet...
Némi javításra és kiegészítésre szorul az elõzõ hírem.
A cikk a GameStar Online-on olvasható , akik az eredeti híreket PlanetBlackandWhite honlapon olvasták.
Hát nem tudom, mindenki döntse el maga , mit talál belõle igaznak.Persze elég ciki ha tényleg van valóságalapja és nem kamu az egész.
Megjegyzés a GameStar Online hírébõl:
"...Remélem egy darab sem került be kis hazánka ezekbõl."
Hát ennyi !
De ha vetsz egy pillantást a HC Gamer oldalára , ott az egyik hír éppen ezt a béta dolgot taglalja .
Ezt azzal a plusz hírrel megtoldja meg , hogy díjtalanul ki is cserélik az ezt a verziót tartalmazó dobozokat.
idézet a gamekapocsról:
... merthogy a minap lelkes ifjoncok az internet
névtelenségét kihasználva bedobták a gamer-világ
képzeletbeli üstjébe a szakmai körökben csak
kém-szindrómának nevezett rémhírt, miszerint, amíg
játékos Peter Molyneux stratégia játékának
többjátékos üzemmódjával foglalatoskodik, a
program a mit sem sejtõ felhasználó beleegyezése
nélkül elküldi a Lionhead Studios-nak az illet? IP-címét illetve más, egyéb,
személyiségi jogokat nagyban sért? adatait. Természetesen a hivatalos mag-ok
ezt azonnal visszautasították, s?t, felhívták a figyelmünket arra az apróságra is,
hogy mindezeket egy egyszer? weboldal (pl. www.lionhead.co.uk 😊)
nézegetésével is mások elé tárhatjuk, ha akarnák, sem lenne szükségük ilyen
körmönfont eszközökhöz folyamodniuk. Továbbá kifejtették, hogy az a hírecske
is a bolondját járatja velünk, amelyikben azt fejtegették egyes nagyokosok,
hogy a Black & White néhány dobozába nem a teljes, hanem csak egy
visszamaradott béta-verzió került, amelyet a vásárlók nem hogy játszani, még
elindítani sem tudnak...
........hmmmmmmmmmmm
szal en felléptem online gaméra, és kidobott, mint a szar...
...most akkor mi van, elküldte az IP címemet???
....mit tudnak csinálni...?
elküldik a polizeinak???
ÉPPEN EZÉRT VAN FENT A SOULNCHAIN-ON EGY APRÓ KIEGÉSZÍTÉS , TALÁN 200kbyte , AMI EZT APRÓ ??? ( TÉNYLEG ENYHÉN IS TÚLZÁS ! ) HIBÁT ORVOSOLJA.
PERSZE NEM SZÜKSÉGES A VILÁGHÁLÓRA FELLÉPNI VELE ÉS ÍGY NEM GOND.
VAN A RIP-HEZ ÉS ISO-HOZ IS.MINDENKI AKI FÉL TÖLTSE LE.
A KÖVETKEZÕ SZÖVEGGEL RAKTÁK FEL A SOULNCHAIN-RA EZEKET A FIX-EKET:
"...uploaded the security fix that stops the game Black & White from contacting an IP on startup. "
EHEZ AZT HISZEM NEM KELL KÜLÖNÖSEBB KOMMENTÁRT FÛZNÖM !!!
MINDENKI EHHEZ MÉRTEN HASZNÁLJA A JÁTÉKOT !!!
www.isonews.com
All Your Babes Are Belong To Us
"Úgy néz ki, a Black & White másolásvédelme egy kicsit túlmegy az elfogadott határokon. A kalózverziót úgy módosították ugyanis (ilyenkor elkezdek gondolkozni, vajon nem a kiadók hozzák-e forgalomba ezeket a verziókat is!?), hogy a benne lévõ SpyWare csak arra vár, hogy csatlakozzon a játékos a világhálóhoz, s egy-másfél óra játék után elküldi a cég rendszerébe a kliens IP-címét. Egyelõre ezt az információt hivatalos forrásokból nem erõsítették meg - se a másik, a felhasználók oldaláról, mindenesetre nem árt óvatosnak lenni. Az már más kérdés, mennyire etikus, legális, s helyes megoldás ez."
Irányítás jól megoldható az egérrel, néha bill. kiegészítve.
konzolos: brutális gépigény??? Celeron400+128MB+V3 3000=800x600(full detail) mellett akadásmentes játék. Ez neked hol brutális gépigény???
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
NAGYON NAGYON OTT VAN EZ A GAME!!!!!
irányítás....:szerintem az egyik legjobban kidolgozott....nem a szokásos idekatty-odakatty
(najó a forgatás nem a legpraktikusabb, de arra meg ott a bill.)
grafika......:szép-szép....(bár csak 1600-ban nézem, de ott nagyon jó)
hangulat......:csúcs
Amikor bejön a Black & White logó utána elkezd tölteni a töltési sáv kétszer végigmegy majd fagyi!!! Mi lehet a baj????
a szupergamez ftp-jen viszont elerheto az:
upload/B&W konyvtarbol
A játékról meg annyit, hogy próbáld ki, nem jó, ha elõre elmondjuk a meglepetéseket. Ja, és ne add fel, ha nehezen tanulsz bele, lassan lehet "rászokni", de akkor aztán teljesen. (vagy egyáltalán nem, ez is elõfordulhat)
Bith: Te hogy mentetted ki a fuldokló embereket? Nekem egyet sikerült, a többire nem lehetett kattintani...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
http://www.planetblackandwhite.com/gameinfo/reviews/
Nézd meg az adott osztályzatokat. Ezek elég neves szaklapok.
Nézd meg a manapság megjelenõ játékok minimális gépigényét (ami 3d-s, az már sajna 300-400 mhz körül van). Kb azt neveztem most "gyengébb gépnek". Rendben, a magyarországi helyzetet nézve nem olyan gyengék ezek, de ennyi erõvel bármilyen 3d játékra rásütheted, hogy nagy a gépigénye.
Elhiszem, hogy láttad a játékot, én is láttam, és azért hivatkoztam sok másik ember véleményére, mert õk is látták a játékot. És a fórumokban elég sokat lehet olvasni, hogy mennyire szuper a játék. Elfogultnak pedig ne nevezz, nem is vártam nagyon a játékot, nem vagyok nagy stratéga, épp csak kipróbáltam, de nagyon megfogott. Vagy ha tetszik a játék, az már elfogultság? Akkor te is elfogult vagy az ellenkezõ irányban, mert neked nem tetszik.
a gf2 mx 30ezer forint, és gyorsabb, mint a gf1. Cel 433-at én nem nevezném erõmûnek, mindegy, hagyjuk. De azért, mint írtam, maximális grafikával ment jól a játék! Magyarul ha egy kicsit lejjebb veszed, egy gyengébb gépen is jól megy.
Arra nem gondolsz, hogy esetleg veled van a gond, nem velem? Ugyanis elég sok véleményt olvastam már a játékról, és a 90%-uk az egekig magasztalta. Bár lehet hogy mind hülye, és neked van igazad, ez egy bárgyú szar. Szerintem meg lesz egy pár millió járékos, aki szerint bizony ez lesz az év játéka.
(((A zoomolásról, amit írsz, baromság (már bocs), egy mozdulattal csutkáig lehet zoomolni, nem kell araszolva haladni.)))
Lacc: megnézted egyáltalán a játékot? Ha tényleg foglalkozol vele, és rászánsz egy kis idõt a tanulásra, megváltozik a véleményed.
Na mindegy, szerintem minden idõk egyik legjobb játéka eddig, remélem, ha végigjátszom, akkor sem változik meg a véleményem. (ami egyébként nem csak az enyém, aki eddig látta a progit, mindenki nevetett a poénokon, leesett az álluk a grafikától, és oda voltak a játékmenetért.
konzolra nemszoktak ertelmesjatekot csinalni csak az üssed löjed jatekot preferaljak...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
üdv mindenkienk
sajna késõn érkeztem az ftp-re már nem megy..
sajna napközbe nemtom húznbi csak este 6tól, remélem akkor megy megint...
bye jock
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Konzolos: még annyi, hogy játszottál te ezzel a játékkal egyáltalán?? Vagy láttad öt percre? Ugyanis ezt rajtad kívül nem sokan neveznék torzszüleménynek, akik egy kicsit is belemélyedtek. Vagy lehet, hogy elvbõl nem mélyedsz bele egy pc-s játékba?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?? Te jöttél azzal mindig, hogy Dc-re elõbb jön ki. Dc-n sehol nincs, most már a játék is szar? Na nee. Inkább vetõdj rá a controllerre, aztán tekkenezzél, bameg,. de nerontsd itt a levegõt.
Mellesleg tökéletesen fut a játék nálam, és a haverom celeronján is szép gyors. (mondjuk nálad valamiért a Giants is szaggatott 1Ghz-en, nem lehet, hogy gond van ott valamivel?) És kibaszott jól néz ki. Egy mozdulattal kizoomolhatunk az egész tájra, vagy vissza egy emberre. Nem semmi. Meg ugye maga a játék is fantasztikus, olyan, mint vártuk.
Steam acc: kange82
mellesleg szerintem ennél a proginál már nem a proci a lényeges hanem a vidkártya..egy gforceal szerintem már tuti akadásmentes kisebb prockón is..😊
megooorulok ha nem lesz mar meg...