Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem úgyis észre fogod venni, hogy melyik a jó felbontás. 1024x768-az biztos elviszi a géped.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

állítólag jövõ héttõl már lehet
Laalee
amugy honnan tudom hogy melyik öv mire valo, és mit tudok veluk csinalni???
mar rajötem hogy ez a leny tök debil 😊 felveszi a lakosokat elkezdi simogatni, azok elkezdenek örömködni, hogy hu meg ha. mondom de fasza jol megsimogatom, erre utana elkezdi megenni a lakosokat...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
ez kama
athlon 750 + tnt2 pro es meg 800*600*32 ben is neha neha (eleg ritkan) beszaggat a dolog.. nemhiszem hogy egy 300 as procival szarabb vid kartyaval joban futna nalad...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
Hiaba a fasza proci, ha a vodoo3 nagyonagyon lassu szar!!
😞

Sephi
Vazz! Nema hogy PII siman fut! Aszt nem hiszem el! Ez kamu! Bazd meg nekem van PIII 600 128ram Vodoo3 3000 es kurvara kadozik szal eszt ne probald bemeselni.

Meg ami idegesit az az hogy rajotem hogyan szaporodik a nep de most mar annyi van hogy mar nem tudom hova tenni oket looool😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ember
Tigriske: a crack könyvtárból bemásoltad a crackelt exe-ket?
ember
Hasonló a Populoushoz, tehát stratégia. te egy istent játszol, van néped, akiket külön nem irányíthatsz úgy, mint pl a C&C-ben, hanem feladatokat szabhatsz ki nekik. A játékban te egy kéz formájában jelensz meg, ezzel szinte bármit megcsinálhatsz, dobálhatod az embereket, lerombolhatod a házakat, csodákat tehetsz. A játék célja általában, hogy minél több embert hódíts meg, de nem a szokásos módon, hanem meg kell téríteni õket, tehát el kell hitetned velük, hogy létezel. Továbbá a rivális istenekkel kell harcolnod. Ami a legnagyobb újdonság, hogy van egy "lényed". Ez a tamagochi-szerû része a játéknak, persze sokkal fejlettebb módon. Ez a lény járkál a faluban meg mindenhol, teljesen emberien viselkedik (mondjuk inkább mint egy kisgyerek). Neked kell lenned az "apjának", nevelned kell, tanítani, megmondani neki mit csináljon és mit ne. Minél több mindent tanítasz meg neki, annál erõsebb lesz és annál többet tud segíteni neked magától.

A játék persze ennél sokkal összetettebb, szinte minden cselekedeted (még az is, hogy elhajítasz egy követ) hatással van az emberekre, a környezetre, a lényedre. És végre teljesen szabadon lehetsz gonosz vagy jó, nem csak az dönti el, melyik felet választottad a játék elején (itt olyan nincs).
Sephi
Szal a szerezetest koveti kell! Kurva sokat segit majd amikor a farkasok tamadnak!

Oke megvan mar 3 falu hala az egnek es megyek folfele😊 Csak nem ertem hogy hogyan csinajam oket hogy parozannak... kell valami kupit epiteni😊))?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azon a pályán amikor elrabolják a dögöd,ott ahol kezdesz van egy wood miracle dispenser , azzal tudsz fát varázsolni ha már abszulute kifogytál, meg az indián faluban van forest spell azzal meg erdõt lehet teremteni.
nekem is lenne pár kérdésem:
Hogyha én építek miracle dispenser-t azon hogy lesz varázslat?
Sikerült már valakinek megcsinálni azt a küldetést
amikor
követni kell azt a szerzetest(azt hiszem a harmadik szigeten van)aki lejön a hegyröl, és ha igen a akkor mit ad?
Hogyan lehet gyorsan áthódítani az ellenség falujait,mert varázslatokkal meg kõdobálással eszmléletlen sokáig tart mondjuk 1300hivöt(vagy nemtom hogy mit takar az a szám amit a város totemére clikk-elve mutat,de az a lényeg hogyha az emberek látják varázslataidat egyre jobban csökken és ha eléri a nullát átálnak hozzád)?

Ja egyébként ha az elsõ szigeten a birka gyüjtõs
küldetést megcsinálod ,összeszeded mind a kilencet
,választhatod a birkát szõnynek.

Na csao.

Sephi
Ize. na most... gyerekek en kezdek csalodni a jatekba! Szal mar ott tartok hogy elraboltak a Tehenemet ... az rendben van hogy a katek szep de egesz vegig errol lesz szo hogy orakat varok mig megepitenek egy falut es sorba kel a nepet teriteni es mar oszinten unom hogy ugyanazt kell csinalni.. meg nem ertem hogyan kell a teruletemet novelni vazz mert mar nics fam...

Hogyan kell teruletet novelni?
Es azon a palyan mijarakot kell csinalni azzal a pasival aki ott kommental hogy nem olom meg meg minden rak. Lekudtem mar az igbol is es nem haltmeg oszt ott rohog nekem😊

Na csako

ember
Pontosabban milyen riva? És mennyi a Ram a gépben? Ennél lehet, hogy jobban is mehetne.
ember
Igen, ha nincs rajta a póráz a teremtményen, akkor is számít, hogy melyik van kiválasztva.
(b-vel lehet váltogatni, vagy a jelét kell rajzolni a fölre - ha valakinek ez újdonság)

Én a kezemhez kötöttem, és úgy vettem ki a storeból dolgokat, akkor elkezdte tanulmányozni, figyelte az embereket. Ezeket szerintem nem kell erõltetni, néha el kell vinni a faluba, és ha olyan hangulatban van, akkor tanulmányoz amit akar.
Táncolni nekem tök magától kezdett, egy idegen falut próbált így meghódítani, lehet hogy korábban leste el valahol.
vagy L gomb!

ember
megrázod
ember
Megázod a "kezed".
Ja, nem lesz letartóztatás a vége. De van már patch, ami letiltja az IP elkûldését. No persze ezt nem a Lionhead adta ki 😊

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

span style="font size:400pt; text-transform:uppercase"

naaaaa
span style=<"font size:400pt; text-transform:uppercase"

na?
span style=<"font size:400pt; text-transform:uppercase">

HÜLYE
ember
Szerintem, ha minden oké a driverekkel, akkor 800x600-ban simán kell mennie.
ember
Maximum az, hogy bannolnak az online játékról.
Sephi
Na szal az egy dolog hogy elkudi a IP de mi rosz lesz belole? kapok emilt hogy" You are under arrest by the 2314 par. 4chapter of law . please do not leave town for the rest of the mouth. Our agents will contact you" ?? Nema... bazz😊)) Ha jonnek format C: oszt SE! )

Hali mindenkinek én nemtom melyik pályán vagyok de már 2 tekercset megcsináltam...
ja meg már kiválasztottam a kedvencet a majmot ../ez kész amikor meg kell vakargatni..😊)/
na meg a hajót is megcsinálták...
Mi a francot kell csinálni ezzel az állattal,hogy lehet tréningeztetni???
Ha rámegyek a majomra akkor csak az életerejét ,hogy milyen okos volt vagy mi ezeket látom....
Szóval?????HEEEEELP!!!
Mi van olyankor amikor füstölög a kicsike?

Meg kellene fürdetni, vagy ez a "gõzölgésszerûség" nem is azt jelenti??

rage
Szeretném megkérdezni, hogy játszik-e valaki
v3-mal !!

S ha igen, a legújabb x3dfx drivert használja-e!
Több helyen olvastam, ezzel bugos a grafika,
több árnyék van, ahol nem kéne lenni, stb.

Ezért szeretném megkérdezni, melyik
driverrel mûködik tökéletesen?

Köszi,
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bith
Ja, a halat is mgeszi, de arra azt írja a proggi, hogy mostantól éhesebb lesz. Tehát a halról igyexem leszoktatni, bármennyire is utálom felpofozni. 😞

Egyébként képzett táncos a kicsi Tigger 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Én az elsõ pályán már megtanítottam gyógyítást, kaját, és fát varázsolni, mivel tudtam, hogy egy CSOMÓ fa kell a második pályán (ugyanis elõrõl kezdtem egy elrontott game után 😊).
A Silver tekercseket meg csináld meg úgy, hogy pórázon van veled a kis cuki 😊, ha nem akarod elereszteni garázdálkodni.

kaja ügyben úgy vettem észre, hogy a tigris egy idõ után megutálja a búzát és örökké kihányja. De ez végülis logikus, mert ugye húsevõ. Tehát gondolom a tehénnek meg pont az a legjobb, mivel az meg növényevõ.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

ember
Nem kell mindig rá figyelni, ha az elején leszoktatod az emberevésrõl, sok rosszat nem fog csinálni.
Igen, a barna póráz a tanuló.
Mindent meg tud tanulni vele szinte, amit te meg tudsz csinálni. Ha pl dobálod az embereket, õ is elkezdi azt csinálni. Aztán ha megvered abbahagyja, ha megdicséred rászokik. A kövek dobálásától eléggé meg tud erõsödni.
ember
Spellt úgy lehet tanítani neki, hogy tanítópórázra fogod, és úgy varázsolsz. Meg általában mindent lehet így neki tanítani, ha tanítópróázon van, utánozni fog. Ha elkezdi gyakorolni a spellt, akkor simogasd meg. Nyugodtan elengedheted póráz nélkül, ha embert eszik, pofozd föl, egy idõ után leszokik róla. Ha disznót eszik, az miért baj? A kajálásra úgy lehet rászoktatni, hogy pórázra kötöd, és úgy szedsz neki mondjuk a veteményesbõl kaját, de néha elég, ha csak látja amit csinálsz. Ha szedett magának kaját, akkor simogasd meg.
Penya
Most akkor mivan az IP küldéssel??

na, ezután a pálya után elviszik kedvencünket....😞(( de ki lehet majd cabadítani...

egyébként kunyhót úgy lehet építeni, hogy van egy kis épület pici karámmal...,
ahoz jó sok fát pakolsz, mire elkezd dolgozni és kreál neked egy kis faládát, na azt a ládát pakolod oda ahová építeni szeretnél...

üdv

CLY
Mighty
Akkor jobban meg kell sasolnom.
Kézikönyv nincs hozzá 😊
Jó volna angol nyelvû is...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Bith
Ki lehet, asszem talán az advanced options-ben van, vagy valahol arrafele. Valóban elég zavaró tud lenni, mert nagyobb pályán sokáig ment 😞. Csak aztán ne felejts el menteni akkor Te, mert megbánod 😊.

Mighty
Az auto save-et ki lehet valahogy kapcsolni? Én nem találtam semmi erre utaló kapcsolót...Kicsit idegesit

Mighty
Ezer felfedezni való van még ebben a csoda játékban 😊

Bith
Jaja, mert akkor egyrészt nagyobb lesz, másrész kinõhet mellette új fa 😊.

Mighty
Én tegnap azt csináltam, hogy az ellenfél raktárából csórtam el a kaját, meg a fát.

Mighty
A fákat is kell locsolni? Ez új...

Bith
Locsolja a földeket, fákat is! 😊

Mighty
Amúgy én is tigrinccsel vagyok :o)

Bith
Egyébként tud már az édi Tigger-em ilyen varázslatokat: kaja, fa, víz, gyógyítás. Valamint tud kaját, és fát begyûjteni. A fireball is már majdnem 100% 😊. És mindezt elég jól használgatja, pl. építkezésekre szokott varázsolni fát, de raktárba is, ha kevéske van. Meg eloltja magát vízzel, ha az ellenfél felgyújtja.
Én most jó Isten vagyok elsõ nekifutásra, aztán majd elkezdek egy olyat is, ahol geci leszek 😉).

Mighty
Köszi....Már késõ. :-)
Jövõhéten upgrade-elem a gépem. c800+v7100
Talán már feltehetem a felbontást 1024x768-ra :-)

Bith
A tigriském hozta ki õket 😊.

Mighty
Láttátok már azt a jelenetet, amikor a lény (nekem tigrincs) elkezd break-elni a falu népe elõtt? Én majd leestem a székrõl 😄

Hogy van ez a varázslat tanítás a lénynek?
Ha pórázon van a kis aranyos és közben varázsolok, akkor megtanulja?

ember
Rákötöd pórázzal a lényt, ha elég éhes, megeszi. Ha nem, akkor nem tom mi van, nekem megette. (valószínûleg ha vakargatod a hasát, akkor mindenképp befalja)
ember
Elvileg ezeket nem muszáj megcsinálni. A kõoszloposat én nem is csináltam meg.
skorpio7
Kimentetted a vízbõl az 5 gyereket ?
A parton áll egy nõ , felette kell lennie egy tekercsnek.
A sziget azon részén is van egy tekercs , ahol mint stonheads-ben (nem tudom helyesen írtam-e ?) 3 kõoszlop áll.Itt is van egy megoldandó feladat .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

ember
Ezt nem tudom.
ember
A lénnyel kell valahogy, én sem az összeset szedtem ki. (a tehén kihozott kettõt, aztán leállt inni, majd elaludt... 😊