Black & White

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OliApa
Na. Hol a magyaritas?
Bith
Tévedés, ez nem bug!
Ez direkt ilyen. A creature az tök független az állásmentéstõl. Másik fileban is tárolódik. És tudtommal nem is felejt, ha korábbi állásba hozod be.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

OliApa
Clip! Razd meg jobbra-balra 1 parszor gyorsan, akkor leesik vagy 'L' bill.
A te jellemedet mint a creatúráét pontozza a progi (-1 tõl +1 ig, ESC után statistics) gondolom visszavált a kezed ha pozitívba ér ismét. (csak sejtem, mert én még nem voltam minuszban)
Ha elkezdtem egy kis gonoszkodást, utána pedig ismét jó vagyok, mennyi idõ múlva lesz a kezem ismét "szép"? Vagy már mindig gonosz kezem marad?
CaviaR
Netmester: Ment a mail... !

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

azazel
a kokas egy mokas

Szerintem érdemes megcsinálni, mert food miraclet ad és ha akarsz maradni egy darabig az elsõ szigeten akkor szükséged lesz rá.
NEWBY-nak szerintem nem kell újra kezdened, de a lényedet tanítsd ki újra.
Hmuda
A mjom sokkal okosabb de a tigris jó harcos és aranyosabb is szerintem...
Persze a te döntésed...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
de meg kell õket halgatni es ha nem tiszta a hangjuk akkor hagyd õket békén vagy dobbd a tengerbe...
Már nem tom mi a jutalom...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Meg lehet õket halkatni ha egy pillanatra lenyomod felettül az action gombot. Ekkor hangot ad ki és ez alalpján kell õket sorba rakni. Emelkedniük kell a hangoknak...

OliApa
Menny a dognek a 2. faluban ocsem!
Dikkma
A gondom, hogy nem bírom ki, hogy egy falut csak varázslatokkal foglaljak el. Sztem sokkal poénabb, ha villám+fireball combóval nyomom õket, két nagy darab sziklának a házakra való helyezése közben. A poén, hogy az ellenfelem kezdte.
Na meg egy creature-rel is a falu közepén kezdtem el boxolni, úgy meg vannak károk.
Azon kívül, hogy a nappalok váltakoznak, eres és sötét lesz a kezem, van valami hátulütõje a módszeremnek?
Dikkma
Azt lehet! Amúgy nagyon cool játék (amikor múltkor nyavalyogtam, hogy kilép mentéskor, már újrakezdtem, és most jó).
Hmuda
Viszont te se zudtad a tûzhelyröl, hogy megégeti a kezed amíg meg nem égetted megad nem...
Sajnos szükséges az egy áldozat : (

Dikkma
:s

Ha megpofozod, az miért nem jó? Attól nem hal meg senki, de leszokik róla.
Gladiator: másolt, de crackelt, most vettem észre, hogy a CD címkéje NEW és nem BnW, pedig az autorun bejött, mindjárt átnevezem a címkét (újraírható CD-n van).
Gladiator
Zaphod: A varázslatok csak a 2. pályától vannak, az elsõ pályán csak varázsgömbök vannak.
Az állatod, meg ha csak embert ezsik, akkor adjál eki mondjk lovat, simogasd meg, és õ megeszi. Ha szerencséd van, akor megtudja milyen finom is a ló és leszok az emberrõl. Ha megette, akkor még utána is simogasd meg.

Raziel: Duplán kattints a pedofilra, ekkor a póráz máik vége rákötõdik a banyára, és jön egy kis movie...

Még csak az elsõ pályán vagyok, valószínüleg hülye kérdéseim lesznek.
Itt mûködnie kellene a spirálnak meg az M és R betûknek?
A szobrásznak van értelme azon felül, hogy kifaragja a kapu követ?
Hogyan tudom a totemet (vagy egyéb épületet?) miracle elõállításra sarkallni? Mintha errõl beszélne valamit Evil.

Más: nem tudom járt-e valaki hasonlóan. Amikor elõszõr játszottam, a majmom 2 perc alatt megtanulta, hogy használják a raktárat. Újra kezdtem és már "fél éve" csak az embereket zabálja a környékén és mintha csak a falnak pof o/á znám. (ki van kötve tanuló pórázzal)
OliApa
Tudja vki, hogyan kell az e-mail cimlistat betenni az eredeti nevek helyere?
Hmuda
Egyszerû: Meg kell várni hogy valaki kreáljon és mielõtt elindítaná a játékot, csak azelõtt lehet belépni. Ha már elindította akkor már nem...

Hmuda
Basszameg!

Kitörölték a válaszomat... >😞(((((((

Szoval: A fickóval csak dobálózni lehet a falokban és ezzel lehet elkápráztatni az embereket...

Ha a jógis küldit megcsinálod akor a Lethys által rád küldött farkasok nagy részét megöli...

Gladiator
A bomlás már megvan, az nem kell, de köszi annak aki segíteni akart. (már ha volt olyan)

Gladiator
És a bomlásnak? :-)

Gladiator
Nem ide tartozik, de nemtudjátok véletlenül a oxidáció fogalmát? :-)

Gladiator
Az én 625-ös kérdésemre vélaszoljon valaki please...

Hmuda
Szóval ne próbáldd a lénnyel lerombolni a templomot hanem a városokat hódítgatva érdd el és ha már nincs városa akkor dobáldd meg kövekkel és tûzlabdákkal...

Gladiator
Ne a lényeddel hóditsd meg a várost, hanem menj da a kezeddel,és varázsolj. Az kicsit sokáig tart, de megteszi. Haviszont az a város incs Lethi's területén belül, akkor nyugodtan beviheted oda a lényedet, és akkor röktön kapszkb. 120 belief pontot...

Gladiator
Várd meg amíg a banya elkezd furulyázni az bölcsödénél, és akkor menj onnan oda, ahonnan mondta, hogy hová menj. Na, ez egy szép magyaros mondat volt, de remélem érthetõ.

A 3. pályán, mikor elkell foglalni a városokat, akkor én elfoglaltam az elsõt, de a másodiket hogy foglaljam el? Egyfolytában varázsolgassak? A végén szinte már nem is ad beliefet.
Meg, ott az egyk tóparton a vízeséstõl nem messze, van egy ember, aki egy tûz mellett ül, azzal mit kell csinálni?
Van egyáltalán küldetés ezen a pályán? Eddig azt a követõset kaptam meg, azt meg is csináltam, de más nincs?

bye

Gladiator
Nahát! Dauby! Te is gyöngyösi vagy?

Gladiator
Shrike! Másolt? Ha igen, akkor crackelted?

Raziel! Azt úgy kel megoldani, hogy a lényedre azt a fekete pórázt teszed, és a banya mögé lopódzol, majd kétszer rákattintassz a banyára, és az állatod elfogja. Utána, ha megeszed, akkor villámvarázslatot kapsz, ha életben hagyod, akkor pedig élet varázslatot. Fontos! Úgy menj a banya mögé, hogy az ne vegyen észre, a legjobb, ha a hegy aljában mész, ott tuti nem vezs észre.

csá

Nekem nem indul el ez a játék, pedig szerintem a gépem megfelelõ hozzá (PIII667 256Mb Leadtek GeForce2 MX). Amikor elindítom fekete képernyõ jön be és csak az egérmutató látszik és kb 10 másodperc után visszalép a Windowsba. Elõször a Leadtek drivere volt fent, aztán felraktam a legújabb nVidia Detonatort, de így se indul. Nem tudjátok mi lehet a probléma?
Hmuda
Ha dobálod az embereket akkor elkezdenek félni tõled (>😊) és ezért hisznek benned...

Akkor nõ a falu területe ha több ember lakik ott (asszem, javítson ki valaki ha tévednék...).

Elméletileg úgy lehet erõsíteni a kis dögöt hogy rákötöd a tanulás pórázára és elkezdesz kisebb kövekkel dobálózni. Amikor õ is elkezd kobálózni ügyelj arra hogy büntesd meg ha neked kedves célt talál el...

A halhatatlan fickóval el lehet kápráztatni a hitetlen falukat...

Ha Jógit követed akkor a Lethys által rád küldött farkasok nagyrészét megöli (legalábbi én ezt olvastam...).

Hmuda
Ha kezeddel csinálsz egy spirált, mint ahogy lent látszok akkor kapsz lent egy pár varázslatot. A jelükön fut egy kis fehér pont. Ha nagyjábol le tudod rajzolni a kezeddel valamelyiket akkor a kezed el kezd töltõdni manával. Ha kész van akkor varázsolhatsz. Az S a kaja, a W a víz, cikk-cakk a tûzlabda stb...

A csoda egy nagy epulet, hatalmas templom.
Fa sok kell hozza kb. 32000. Ha ezt felepitettek akkor a kaja,fa, eso varazslataid (mindegyik) joval tobbet ernek. Nekem a het kockara egyfele csoda epultete adott.
Ááááá! Most már tudom mi az a worship!😊 Állandóan mondja a jó ember, hogy még több ember kell a "worship"-re. (lusta volttam elõvenni a szótárat😊) A 7 kockára mindig ugyanazt a csodát adja?
Egyébként köszi Nektek a válaszokat!!!
A 2. palyan van edesviz, nekem a sziget masik oldalara jart el mindig inni.
Ha az emberek almosak, akkor egy kicsit leviszem
a totemet, elmennek, es mar ujra imadatra szolitom oket. Kajat sokat kell adni, mert folyton ehenhalnak. Ha epitesz egy "csodat" 7 epitoelem, akkor power miraclet-t kapsz. Ez egy varazslatra(kaja,fa,eso) nagyon sokat ad.pl sima varazslat 1500 fa, power varazslat 7500 fa.
jo jatekot.
Dikkma
Nekem is csak onnét írta ki. Mondjuk addigra még úgysem kanászodik el nagyon.
Mondjuk, ha éppen segít a falusiaknak, és meg akarom simogatni, akkor hasznos, ha írja a dolgokat a progi... volt, hogy pont a simogatás elõtt pukizott a majmom, erre azt hitte, többet kell pukiznia és állandóan csak nyomta 😊))
Hmud, Cobra oldalán láttam egy linket a patchre.
A 2. pályán hol van édesvíz, amibõl ihat a creatura-m? Vagy elõbb-utóbb szomjan pusztul?😞
A táncoló embereknél az egyik zászló álmosságot mutat, ezt hogyan tudom eltüntetni? Elküldjem aludni õket, vagy mi a fenét kell csinálni velük?
Hmuda
Nem tom mért nem...

Akkor lehet behozni a helpet Nemezis elõtt hogy bemész egy pillanatra egy scirmisbe és ki onnan. Akkor jó lesz...

Ez mind oké csak a folyókból nem iszik. Legalábbis nekem.

Nem a verés/simogatásra gondoltam, hanem amig Nemesis nem támad meg nem írja folymatosan a képernyõre helpet, hogy éppen mi történt. Pedog ALL-ra van állítva.

Új: Hogy lehet megáldani a teknõsöket a play ground-on? És miért nem termelõdnek itt a miracle-k újra?
Tudja valaki hol található az elsõ szigeten iható édes víz?
Saz normális, hogy csak Nemesis támadása után kezdi kiírni a helpet a progi? (Mit gondol a kreaturám, ebbõl többet v. kevesebbet eszik...)
Jaj jaj!
Azért nem kell leszedni a fejem! Jólvannna!
Csak próbáltam segíteni...
Akkor játszatok n már meguntam egy kicsit...
Szerintem a majom nem csúnya!Az a jó benne, hogy okos.A tigris meg olyan buta, hogy a 54.pálya végére talán tudja a fireballt 30%-osan! De mind1 azért aranyos....
Hmuda
De hol lehet letölteni?!?!?

Dikkma
Ja, hogy ez már az a bazinagypatch, amirõl a kapcsonon szó volt?
Hogy 5. pálya bugfix, új varázslatok, és építmények, tánc, foci?
Dikkma
Elég sokáig visszaolvastam, de nem láttam a 90 megás patchrõl semmi beszélgetést, gondolom tovább kellett volna visszaolvasni.
Na akkor 2 szóban : érdemes felrakni? jó riphez és isohoz is?
Mike
A 2. palyan nem kell egyebet csinalni, mint atlallitani a falvakat, hogy benned higyjenek jobban. Ennyi es nem tobb. Egyebkent az allatod is el tudja kapraztatni oket. Tehat az a lenyeg, hogy bebozonyisd, Te nagyobb isten vagy mint a masik. Ehhez harcolni sem kell

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Egyszerûen neveld meg!
Úgy, hogy rárakod a nevelõ pórázt és a szeme láttára eldobod/csak megfogod és leteszed szépen.
Mondjuk a tigris tanul a legrosszabbul.De türelem rózsát terem!Ha megfogtad az embert és letetted adj a kezébe egyet és simogasd meg.Egy kis idõ után felfogja a dolgot.Ha meg megeszi akkor egy kis verés és újjab próbálkozás.
De a legjobb megoldás újrakezdeni a majommal.Nagyon édi és gyorsan tanul!
A tigris csak gonoszkodáshoz jó...
Hmuda
np

Hmuda
Csak az egyik istent kell leverni. És azért táncolnak mert a falu totemje magasta van állítva. Vedd lejebb, és abbahagyják a táncolást...