Diablo 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
szerintem ez valami gond mert elvileg ugy van kitalava a jatek hogy letudod gyozni azon a szinten amelyik szinten odaersz! tehat vag elrontottad a karakteredet vagy pedig bena targyak vannak nala! erre jo mgoldas a vasarlas vagy pedig minden targy felvevese es ha nem jo akkor eladni gyulik belole a penz es amris van pened uj cuccokra!
Waterhorse
Valóban ez tünik a legjobb megoldásnak, pedig tettem volna már a sarokba a CD-t. Nos tovább is mentem, közben meg belebotlottam Leroic királyba most azt is hagyhattam ott, más lassan a közönséges ellen is erosebb lesz nálam olyan mélyre megyek.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

tényleg csak annyi a megoldás ha erösebb vagy és van egy jobb fegyvered akkor megölöd
másik ami egyszerübb:-)
fogsz egy (olyan rég játszottam nemtudom a neveket) kövé változtató varázslatot, elméletileg venni kell, jó drága:-), és ledermeszted kis ideig, igy nemgond lecsapni, most ahogy ezt irtam eszembe jutott némely szörny imunis erre, de azthiszem Butchernél ez müködik
ja Diablonál nem:-), deazmég odábbvan
menj tovább aztán ha erősebb vagy menj vissza és öld meg

Waterhorse
Na de most komolyan.

G@b0r
töltsd le a bobafett's editort 😊))

Waterhorse
Nem kell rögtön lenézni meg kiröhögni de nem bírom megölni a Butchert. Mit kezdjek vele.

Nem crack-es, csak amikor fellépek a Bnetre és letölti a frissítést utánna b.szik elindulni. Vmi sound akármi error...
?!
DE Köszi
I.C.ram
100. 😊)
Lazarus
Én nyomtam még régebben Bneten
Nekem CloneCD-vel van úgyhogy nem kellett Crack😊
De ha te viszont Crack-elted akkor nem tudom hogy menni fog-e
Egyébként kipróbálnám a D1-et a Battleneten.
Ti mit használtok?
Eredeti CD-t?
v. valamilyen tört változatot?
vagy kellene egy olyan patch amivel megy...
Csak az a kár, hogy nincsenek olyan nagy külömbségek a kasztok között... Ezt a tulajonságok maximumának korlátozásával érik el. Így egy idő után, mikor minden tul. maxon van, elég hasonlóvá válnak. A D2-ben olyan mágiarendszert fejlesztettek ki, mely minden kasztot egyedivé tesz. Valamint a varázslatok kombinációjával még nagyobb eredményt érhetünk el.

Persze a D1 az alap, ez fejlődött tovább, így csak jó lehet...
Szerintem a Diablo 1 az királyabb!
Nekem végül is jobban tettszik!
mainruler
Elrejti valahová a windowsba, soha nem találod meg. (tudom, meg lehet, de nem érdemes)
Nekem egyszer letörölte féltve őrzött 31-es harcosom MINDEN cuccát, pusztán azért, mert átállt a téliről nyári időszámításra...rohadék!!
A legegyszerűbb, ha beszerzel egy trainert, a cheat opciókat jó messzire elkerülöd ()és lemented a háttérben futó multiplayer karaktered, melyet bármikor visszamásolhatsz. Ennyi az egész.
Ja, vigyázzon mindenki a rohadék téli/nyári időszámítással multiplayerben !

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Hja és még valami:

A magyarított Diablo 1-el (1.08) nem lehet Battle.net-en játszani! Nem
fog felengedni senkit!

samubala!

Szánalmas, hogy más munkáját lopod el!
A diabloui.dll file-ban olvastam ezt:
"Fordította: Bewerly
2001. http://www.tar.hu/bewerly"

Nem értem, Bewerly csak úgy lemondott a javadra a munkájáról??? 😊
Szóval, ne futtasd a neved alatt azt, amit nem te csináltál!
Lehet most szépen szitkozódni, esetleg rámtámadni, de azért gondolkodj el, mielõtt bármit is teszel!!!
Na de télleg srácok! Valaki már igazán segíthetne egy ilyen szerencsétlen ménieknek mint nekem. Valaki mondja már meg, hogy a Krekkelt Dio1 hova menti a multiplayer karaktert. Már a múltkor majdnem elveszett. Kicsit sokat dolgoztam ezen a 35-ös karin. Ha tud valaki valamit írjon! Na Ave!
Pere
Laalee
tokjo nekem 2 szer szoltam hozza a topichoz maris hiresseg lettem 😊)

megyek media sztarnak..

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Nagyon ráérhetsz, ha 00.53-kor is a neten vagy. Ami a mentést illeti, arról van szó, hogy hova menti a Dio1 a multiplayer karaktert. A múltkor volt egy ilyen info, hogy egy bizonyos multi0.sv-be, de ezt nem találom sehol. Ha tudsz valami újat, írj! Na ave!
Pere
mateos
Bew , nincs harag , en mindenkit szeretek :-)
Ja igen! Bew! Még mindig nincs semmi változás a mentéssel kapcsolatban. Nincs valami új infótok? Tényleg kellene! Na ave!
Pere
:-))))
mateos
Bocsi , hogy ilyeneket irok , de felbosszantott ez a gyerek !

nincs harag ;-)
mateos
az anyàd rothadt pinàjàba szunnyaszd el magad gyerek
mateos
bew ! csak azert mert ilyen fliccesen,csicsàsan irod a szovegeidet meg nincs jogod kétségbe vonni a véleményemet , vagy mégis ?
De egyébként ténleg hulyeségnek szàmtam.
NINCS HARAG GYEREKEK !!!
Bew! Megnéztem a mentést, de azon a k**** gépen sehol sincs rajta. Amúgy most én is kezdtem egy új gamét a Dio2-ben. Nekro rulez! Na ave!
Pere
Laalee
deha nemlenne d1 akkor d2 se lenne, tehat nem lehet faszsag...

mateos
A D2 a kiràly
mateos
Nagyon szivesen adok még több infót
Laalee
kösz erre idaig nem gondoltunk, de most, hogy felvilagositottal bennunket mar mi is tudjuk az igazat...

mateos
A D1 egy nagy faszsàg , gyerekek !!
Azt vágom, de sehol nincs ilyen könyv a listákban. :-((
Nem feltétlen. Nekem csak 117-es a magic szintem, de mar pl. a teleportom is 6-os szintû. Nem kell csak az elsõ szintet beolvasni. A shrine-ok megteszik a többi szintlépést maguktól. Amúgy megnéztem egy Dio1-es site-ot és azt írták, hogy ami nekem megvan az a max. A nova pl. szerintük nincs meg könyvben. Nem baj. Azért még keresgélek! Köszi az infót bew!
Ave
Pere_
Üdv megint. Most néztem meg a cuccokat. Kicsit csalódott vagyok. Már azt hittem, hogy az, amit találtam set item. Tévedtem. Csak a nevük ugyanaz. Van a Naj's light plate meg a Naj's puzzler. Ezen kívül nincs semmi. Igazán rakhattak volna még hozzá egy helmet, ringet meg amulettet. Nem lett volna rossz a Dio1-ben egy set item. Na ennyi! Ave
Pere
Ja még valami. A 35-ös karim már elég jó varázsló is. Mindegyik spell megvan, kivéve a 4-es szintûek közül 3. Ezek nincsenek is meg könyvbe, vagy csak nehéz hozzájutni. Gondolom ez a három spell a nova, infravision és az apokalypse lenne. Ha tud errõl valaki valami írjon. Na Ave!
Laalee
hellfirevel sehogy... az nemegy mulyba, csak valami törö progival, de ugy is csak lan on...

amugymeg 3000 ft a dio1+helfire eredetibe...

Ez engem is érdekelne, mert otthon nekem is csak tört verzióm van. Hellfirérõl is lehet szó, de még kell találnom hozzá egy normális gépet, amin nem úgy fut a játék, mint a reumás csiga. Majd ha lesz valami érdekes szóljatok. Ave
Pere
Udv mindenki. Nekem csak egy semmihez se kapcsolodo kerdesem lenne... Megpedig: Honnan lehet letolteni diablo 1 warezt?

Köszi az infot. Majd kipróbálom. Ja igen. Hallottatok már set itemekrõl a Dio1-ben is. Most találtam két cuccot, ami egymáshoz tartozik. Majd utánnanézek mi lehet az. Na hi! Majd még jelentkezem.
U.I.:Lesz Bnet valamikor?
Vazzeg elírtam. Az a 25 inkább már 35. Na hi!
Lenne egy kérdésem! Annyi lenne, hogy jelenleg van egy 25-ös warriorom. Hogyan lehetne megoldani, hogy a multiplayer karit át lehessen transzportálni egy másik gépre is. Ha valaki tudja, hogy a gép milyen fájlba menti le, akkor írja már le nekem, mert nagyon fontos lenne. Ave
Egy jo kis fansite-ot szeretnek bejelenteni...
www.geocities.com/murgaro/ra2.html
Itt hireket kaphatsz a legnagyobb magyar mod es a magyarositasrol...
Van szavazas, vendegkonyv, letoltesek, hetkepek, leiras es meg sok minden ami egy jo fansitehoz tartoznia kell...
A magyar modrol kepeket talalhatsz.....uj egysegek kepei...uj grafikak...uj zenek stb...... Ide le van irva hogy hogyan kell masolt cd-vel neten jaccani....
Izelitonek ennyi eleg....
bew!
Nem értettél meg!
Nem konkrétan versenyezni akarok Veled! Az stupid dolog lenne, hanem azt akarom sugallni, hogy dolgozzunk össze! De írtam neked egy e-mailt is! Olvass el ott is! 😊)

Válaszod várom! Csáo!
megnéztem! Te egyszerûen HEX-editorral csináltad! 😊))
Elég nehéz munka!
Le a kalappal elõtted. Igaz, ennek van egyszerûbb módja is. Fel kell bontani a Diablo.exe-t. De ehhez nem elég egy Resource Hacker vagy ilyesmi. Az .exe-t ki kell tömöríteni! Ehhez viszont én már kevés vagyok. 😞
Aki tudja, hogyna kell ezt csinálni, az szóljon! Megkönnyíthetné bew életét! Na bye
Sõt, nekem a telepítõ progija is magyar ( a CD-n lévõ Autorun.exe).
Azt is bedobhatnánk 😊
Szóval, az ötlet régi, a munka lehetne új, és befejezhetõ, együtt!
De ha akarod, versenyezhetünk is. Bár engem most a Diablo 2 köt le 😊
Figy bew!
Nekem a diabloui.dll és a Diablo.exe file már a nyáron le lett fordítva magyarra.
Ha akarod, elküldöm a diabloui.dll teljest.
Amúgy érdekelne, hogy mivel, és hol találtad meg a texteket.
Ha akarod, segítek is, a Daiblo Páholyos dolog nekem is eszembe jutott.
Na szasztok!

Diablo 1 Hun! Nagyon jól hangzik! Ha meglesz a Diablo 2 fordításom, akkor szívesen beszállok a projectbe...
Most egy kis gond adódott a weblapommal...
De ha sikerül megoldanom, akkor ott már lesz Diablo 2 Hun 2000 😊
Utána jöhet: Diablo 1 Hun 2001 😊)))))

Na bye!
Szerintem nem érdemes lefordíani. Akit még érdekel a D1, az már kívülrõl tudja ezeket a szövegeket angolul. Meg egyébkéntis, hogy fordítanád pl a halls of the blind versikét magyarra? Nem lenne túl egyszerû. Na de ez egy olyan költõi kérdés volt, és inkább ne is válaszolj rá.

96-os játék, jó volt, szép volt, de már elmúlt 😊