Diablo 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
egyik nap letöltöttem a demot és azon kaptam magam hogy besötétedett😊

V9ykn8_TZL0

nincs valakinek 1 végigjátszása?

oneal1
hi nics valaki no cd cucca a játékhoz???
nosztalgiáznék egy picit😄

!Forza Ferrari!

Shaman
Ennek mi köze a Diablo 1 -hez?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DarkHorSe
www.extra.hu/gmiki

Swedish people are albino monkeys

Amiga
www.evm.hu

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Evil
hat akkor mi sem fogunk utkozni.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csákó! Mint már azt mondtam mi is fent vagyunk a haverokkal, szal aki akar, az csatlakozhat 6 óra elõtt!!
Na pá!
LionTR
Aha. THX

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Hi mindenki.
Lenne egy problemam: suliba nyomni akarjuk diablo1 + hellfiret, es az a gaz, hogy 2-en tudnak csak 1szerre jatszani, tobbieket mindig kidobalja, meg nem engedi be. Mitol lehet ez? Keves a hely?
Elore is koszi a segitseget

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Jah és még valami. Most próbálkozom azzal, hogy találjak már meagamnak egy klánt, de olyan tré a csatlakozás, hogy ami tetszik, arra nem lehet, mert olyan a követelmény, hogy szerintem annak senki sem felel meg, ahova pedig lehetne, az olyan gáz, hogy akkor már inkább maradok renegát...
Ha ezzel kapcsolatban valaki tud infót, akkor pls írja meg!
Csákó
Csákó!
Hát játszani még elég sokan játszanak vele, amit abból vontam le, hogy én is minden nap fent vagyok a Bneten. Mondjuk anyiban gáz, hogyinkább olyan délután játszanak sokan, de ha van kedved, akkor majd keress meg 5 elõtt. Fent leszek... Mondjuk azt nem értem, hogy van pár olyan emberke, akinek kicsit úgymond illegálisak a cuccai és így akar trófeákat szerezni... Na de eddig még nem jött be nekik... :-))
Na majd gyertek és akkor lesz nemulass!
Csá all!
Futni más sem tud:-))

Gladiator
nem tudja vki, hogy honnan lehetne letölteni a dió 1-et? Mert most játszottam vele a suliban és kurvára megtetszett! fõleg, amikor a csonti meghal, sokkkal jobban megvannak csinálva a mozgások, mint a 2-ben, csak futni nem tudok.

ha single-ben játszol akkor ez egy kicsit bonyolultabb ott ugynis nem tzdsz nehézségi szintet állitani,viszont van a problémára 2 fajta megoldás
1.Letöltesz valahonnan egy multiplayer karit ami tudd menni nightra,hellre
2.multiban is kezdesz egy karaktert és elviszed hellre.
mindkét esetben nyitni kell multiban egy nightos játékot aztán kilépni,ha ezután singleben nyitsz játékot akkor az night nehézségi fokozatu lesz,hell-nél ugyanez a menet.Remélem nem bonyolitottam tul:-)

Nyomsz egy new gamét, nightmare fokozatban és kiválasztod a karid?

TSW: Tunderke

Disno
1es szinten is meg lehet ölni. vigyél sok híling pósünt, short sword+buckler és meg lehet ölni

aki nem hisz nekem járjon utánam :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

hun-ter
ismerem vmennyire de nem förumozok csak itt😊
Crokin
na mindegy, most se linkelek...
a www.diablo.hu-t ismered? az ottani forumba nem szoktál irgatni?

Repatarurgyán

Crokin
a www.diablo.hu -ra nem szoktál irogatni?

Amugy d1 ben nehezebb elérni a maxot, foleg warriorral😊

Repatarurgyán

Crokin
hmm, kicsit elbasztam, megprobálom mégegyszer

Repatarurgyán

Crokin
A www.diablo.hu-n nem szoktál irogatni a forumba?

Amugy d1-ben nehezebb elérni a maxot, föleg warriorral😊

Repatarurgyán

hun-ter
igen az a dio2-nél is kell de nekem már az sem elég sajni😊
Crokin
2 éve legalább.De nem játszom rendszeresen, mert kell 1 kis kihagyás néha 😊

Repatarurgyán

hun-ter
hány éve csinálod ezt a karit?
Crokin
vazz, 47-es a varázslom, és most vagyok féluton az 50-hez😊

Repatarurgyán

hun-ter
😊)) én max 33-as voltam asszem rogue-val
Crokin
Vagyunk még páran azért a B.neten. Igaz, a nagyrészünk már elég öskövületnek számit😊

De a legjobb az az egészbe, hogy még mindig nem tudtam elérni a max(50) szintet😊

Repatarurgyán

hun-ter
tisztellek érte!😊
Crokin
Eh, én még mmindig szurom az 1-et keményen😊

Repatarurgyán

hun-ter
az mondjuk más kérdés hogy én már csak a 3-mal fogok nyomulni de az én vagyok!
hun-ter
ja igen és ugye innen láccik hogy SENKIt nem érdekel már a dio. mi az nem is ismerem😊))
hun-ter
😊)))))))
na jó nem vicces
diablo gyilkolt!
heh én is megcsináltam hasonlót egy éve a bg2-vel amikor 20napon át 4 órákat aludtam bár mondjuk akkor én kipihentnek éreztem magam és gondolom Lei hónapokig csinálta ezt...
Crokin
http://index.hu/tech/ihirek/?main&93305

Számítógépes játék ölte meg a hongkongi fiút
május 30. 16:07

Számítógépes játék okozta egy hongkongi fiatalember halálát. A 17 éves Lei Pui Sang egy folyamatosan nyitva tartó internetkávézóban dolgozott, és munkaideje lejártával sem ment haza, hanem további tíz órát játszott hálózatban a Diablo II-vel. Heteken keresztül csak napi két órát aludt, és gyakran az ebédszünetét is játékra használta fel. Egy kollégája találta meg Leit az asztalra borulva, vérz? orral és szájjal. A fiú már nem nyerte vissza az eszméletét, a kórházba szállítás után meghalt. Az orvosai szerint szívelégtelenség végzett vele, amit a kimerültség és a stressz okozhatott.

Amugy attol halt meg, hogy az internetes kávézó tulaja az üdit?kbe amfetaminszármazékokat kevert, hogy a kisklambók aktívabbak legyenek és több pénzt hagyjanak ott.

Repatarurgyán

hun-ter
a dio-s társadalomról volt szó
Crokin
Diablo1 és 2 magyaritás is van már, kérdezzétek itt . Amugy még igen sokan d2-nek itt Diablo.hu

Repatarurgyán

Crokin
vagy: gal.ini.hu (leirná valaki, hogyan kell linket beszurni?)

Repatarurgyán

Crokin
Amugy ha valaki komolyan gondolja a netes játékot, a GAL klán szeretettel várja jelentkezöit 😊

http://www.diablo.hu/alliance/hun2/clans_entrance/guildhp.php4?id=29

Repatarurgyán

EqUiNooX
Sima install, majd peccseld, és elvileg mennie kellene. És télleg nem kell sem serial, sem semmi jogvédett tökölés. Mai napig ugy jáccok én is, hogy egy ismerős elküldte a diablo könyvtárat egészben, felpeccselve (a peccs nem ment nekem, máig nemtom miért nem), és csak inditottam és kész is..
Crokin
valoszinuleg áthelyezted a diablo könyvtáradat 1 másik meghajtora. tedd vissza oda, ahol volt, de a legegyszerübb ha felinstallálod ujra, nem 1 nagy dolog.

Repatarurgyán

Crokin
A diablo1-hez nem kell semmiféle jogtisztaság, én pl. vinyóról jétszok vele a mai napig b.neten is. nincs cd-key, semmi efféle. szal ird le pontosan pls, hogy miért is nem enged fel, hátha tudok segiteni.

Repatarurgyán

Figyu! Nem tudom, hogy hogy fejlesztetted a karid, de ha Leoric királynál vagy, akkor már minimum 8-as szintűnek kell lenned! Ha így van, akkor már elvileg van pár varázslatod is. Név szerint ezeknek már meg kell lenni: Healing, Firebolt, Charged Bolt, Holy Bolt. Ha más nincs is, ezeknek már meg kell lennie! Leoric ellen meg ha nincs is semmi a kezedben, akkor is győzhetsz, mert a Holy Bolttal gyerekjáték megcsinálni. Szal nem az itt a lényeg, hogy az elején odamész és üsd vágd! Egy kis mágia mindenkit kihúz a pácból. Mondjuk Hell fokozaton már elég gáz játszani egy Warriorral, de legalább van benne kihívás! Na meg ott már vannak olyan spelljei, amik igencsak jól jönnek a kis szutykok ellen! Szal ne hagyd abba csak azért, mert nem tudtál elsőre megölni valakit. Leoric után jönnek még az igazán veszélyes ellenfelek. Majd ha leérsz a 12. szintre majd meglátod! Addig is jó mulatást!
Byez!
Pere
Kb 1 év mulva😊))

IMYke2.0.0.0
Mateos barátom kissé elszállt! 😊)))

A Diablo 1 über király, a Dio2 csak azért jó, mert a Dio1 megalapozta a sikerét, s mellesleg: a Dio2-ből hiányzik az a hangulat, amit egy Action-RPG-ben keres az ember. A Dio2 elgépiesedett, túlzsúfolt lett.

i2k = IMYke2000 - @ - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ajánlom figyelmedbe:

1. Tedd fel a Diablo 1-re az 1.09-es javítást.

2. Ugorj el a www.gamecopyworld.com-ra, és szedd le a "Diablo" -ról ezeket:

Diablo v1.09 BNET/FSGS Loader 29-06-2001
ISnaiperx -
Patch Archive v2.3 - 29-06-2001 <254 KB>
Patch Archive v1.0b - 01-06-2001 <240 KB>
Patch Archive v1.0 - 25-05-2001 <238 KB>

Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official Diablo v1.09 Patch.
Extract the LOADER.EXE Patch to the game directory.
Execute LOADER.EXE to play the Game!

Diablo v1.09 PlayFix 25-05-2001
ISnaiperx -
Patch Archive <15 KB>

Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official Diablo v1.09 Patch.
Extract the DCRACK.EXE Patch to the game directory.
Execute the Patch to apply the fix.
Play the Game!

Ezek után már mennie kell mind Single-ben, mind multiban a Játéknak!

Bye!

i2k = IMYke2000 - - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ave all megint! Most tudtam visszajönni, de még mindig nincs semmi olyan dolog, amire szükségem lenne. Namármost. Van egy cd-m, amire az eredeti dio1 van átírva. Ezt fel is telepítettem a gépre, de ha elindítom mindig kiírja, hogy tegyem be a cd-t. Erre megnyomom az Ok-ot és megint jön az üzenet. Na most akkor mi van? Jó lenne már összefutni valakikkael a neten, mert ez is jó, hogy így egyedül öldöklök, de azért az mégiscsak sokkal jobb, ha az ember csapatban vadászik! Valaki majd esetleg segítsen!
Na csákány!
Pere
GAMECUBE
hogy kiket erdekel e meg.
GAMECUBE
csak a statiztika miatt irtam be ide.
GAMECUBE
engem mar nem erdekel az elso resz. (ez az alcimre volt valasz)
MAD klán rulez😊 majd 1x felmegyünk 1 Bnetre 1 picit szórakozni😊 Manapság diablo 2 köti le a figyelmünket😊 de MAD RUUULEEEEEZ forrever!