Diablo 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Na pá!
Lenne egy problemam: suliba nyomni akarjuk diablo1 + hellfiret, es az a gaz, hogy 2-en tudnak csak 1szerre jatszani, tobbieket mindig kidobalja, meg nem engedi be. Mitol lehet ez? Keves a hely?
Elore is koszi a segitseget
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Ha ezzel kapcsolatban valaki tud infót, akkor pls írja meg!
Csákó
Hát játszani még elég sokan játszanak vele, amit abból vontam le, hogy én is minden nap fent vagyok a Bneten. Mondjuk anyiban gáz, hogyinkább olyan délután játszanak sokan, de ha van kedved, akkor majd keress meg 5 elõtt. Fent leszek... Mondjuk azt nem értem, hogy van pár olyan emberke, akinek kicsit úgymond illegálisak a cuccai és így akar trófeákat szerezni... Na de eddig még nem jött be nekik... :-))
Na majd gyertek és akkor lesz nemulass!
Csá all!
1.Letöltesz valahonnan egy multiplayer karit ami tudd menni nightra,hellre
2.multiban is kezdesz egy karaktert és elviszed hellre.
mindkét esetben nyitni kell multiban egy nightos játékot aztán kilépni,ha ezután singleben nyitsz játékot akkor az night nehézségi fokozatu lesz,hell-nél ugyanez a menet.Remélem nem bonyolitottam tul:-)
TSW: Tunderke
aki nem hisz nekem járjon utánam :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
a www.diablo.hu-t ismered? az ottani forumba nem szoktál irgatni?
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Amugy d1-ben nehezebb elérni a maxot, föleg warriorral😊
Repatarurgyán
De a legjobb az az egészbe, hogy még mindig nem tudtam elérni a max(50) szintet😊
Repatarurgyán
na jó nem vicces
diablo gyilkolt!
heh én is megcsináltam hasonlót egy éve a bg2-vel amikor 20napon át 4 órákat aludtam bár mondjuk akkor én kipihentnek éreztem magam és gondolom Lei hónapokig csinálta ezt...
Számítógépes játék ölte meg a hongkongi fiút
május 30. 16:07
Számítógépes játék okozta egy hongkongi fiatalember halálát. A 17 éves Lei Pui Sang egy folyamatosan nyitva tartó internetkávézóban dolgozott, és munkaideje lejártával sem ment haza, hanem további tíz órát játszott hálózatban a Diablo II-vel. Heteken keresztül csak napi két órát aludt, és gyakran az ebédszünetét is játékra használta fel. Egy kollégája találta meg Leit az asztalra borulva, vérz? orral és szájjal. A fiú már nem nyerte vissza az eszméletét, a kórházba szállítás után meghalt. Az orvosai szerint szívelégtelenség végzett vele, amit a kimerültség és a stressz okozhatott.
Amugy attol halt meg, hogy az internetes kávézó tulaja az üdit?kbe amfetaminszármazékokat kevert, hogy a kisklambók aktívabbak legyenek és több pénzt hagyjanak ott.
Repatarurgyán
http://www.diablo.hu/alliance/hun2/clans_entrance/guildhp.php4?id=29
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Byez!
Pere
A Diablo 1 über király, a Dio2 csak azért jó, mert a Dio1 megalapozta a sikerét, s mellesleg: a Dio2-ből hiányzik az a hangulat, amit egy Action-RPG-ben keres az ember. A Dio2 elgépiesedett, túlzsúfolt lett.
i2k = IMYke2000 - @ - 2002
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Tedd fel a Diablo 1-re az 1.09-es javítást.
2. Ugorj el a www.gamecopyworld.com-ra, és szedd le a "Diablo" -ról ezeket:
Diablo v1.09
ISnaiperx -
Patch Archive v2.3 - 29-06-2001 <254 KB>254 KB>
Patch Archive v1.0b - 01-06-2001 <240 KB>240 KB>
Patch Archive v1.0 - 25-05-2001 <238 KB>238 KB>
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official Diablo v1.09 Patch.
Extract the LOADER.EXE Patch to the game directory.
Execute LOADER.EXE to play the Game!
Diablo v1.09
ISnaiperx -
Patch Archive <15 KB>15 KB>
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Apply the official Diablo v1.09 Patch.
Extract the DCRACK.EXE Patch to the game directory.
Execute the Patch to apply the fix.
Play the Game!
Ezek után már mennie kell mind Single-ben, mind multiban a Játéknak!
Bye!
i2k = IMYke2000 -
- 2002Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na csákány!
Pere