Diablo 1

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A jelek szerint a Hellfire kiegészítő nincs benne.
A diablo 1 mostmár hivatalosan is megvásárolható a GOG-on. Windows 10 kompatibilis. További jó hír, hogy a Warcraft 1-2 is hamarosan felkerül.
Mydgard
Most fedeztem fel en is veletlenul a youtube-on, brutal! 😄

http://mod.diablo1.eu.org/download/

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Crokin
Emberek, valóra vált az álom 😊
Diablo 1 HD mod, rengeteg újítás, kimaradt questek, új területek, zenék, crafting(!), mindez a jó öreg környezetben.

Repatarurgyán

nagy1miklos
Sziasztok!

Ha még jár erre valaki lenne egy kérdésem. Most találkoztam a játékkal d2 és d3 után gondoltam meglesem a sztoryt és érdekelne, hogy ebben még nincs benne a karakter éledés? Ha meghalok kezdhetek új karit vagy tölteni kell egy mentést?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Sziasztok!

A Hellfire-rel kapcsolatban lenne egy kérdésem, ha még nézi valaki ezt a fórumot. Szóval csak annyi lenne, hogy, ha sorcerer-rel játszom és találkozok mágiára immunis szörnyekkel, akkor ellenük milyen taktikát érdemes használni?
Szerintem meg tökmindegy, a cégnévhez van kötve a kiadás miatt, nem személyekhez. A WarCraft 1-et is supportálják még, nyugodtan árulhatnák a D1-et is. Bnet úgyis van hozzá...

Viszont most nem mûködik nálam a diablo.hu (Páholy). Valaki tud errõl valamit? Nem tudom megnyitni...

Rage47
mondjuk a régi diablós csapat magja asszem Torchlightot csinált legutóbb... lehet nem érdekli õket ezért a diablo 1
Hát igen azért a digit verzió volt az elsõ, amit kerestem, rendes polgár módjára a Blizznél.
Aztán átnéztem a bnetes fórumokat ezügyben, és a Blizz le se tolja a D1-et, amikor Blizzconon valaki rákérdezett, egyszerûen elengedték a fülük mellett, mondván azért vannak itt, hogy a D3-ról beszéljenek. Ez volt a Blizz elsõ antipatikus lépése mióta játszom a játékaikkal...

Rage47
és tényleg nincs diablo 1 a blizzard storeban, érdekes😊
Angliából ingyen idehozzák?
A Blizzard nem támogatja a Diablo 1-et, és nem is árusítják már egy ideje, ezáltal nincs a Blizzard store-ban, és ezért nincs boltokban sem MO-n.

Viszont szerencsére jött egy remek tanács, így megnéztem vaterán, és meg is rendeltem valakitõl, szóval megoldódni látszik. Csak emiatt regeltem vaterára, és botatlan eredeti változatot találtam. 😊

Akkor is nevetséges, hogy a Blizz egy ekkora klasszikust le se...

Rage47
egy
kettõ
stb.
😊
esetleg ha nem érdekel a doboza, vedd meg Blizzard Storeban, és akármikor letöltheted a Bnet accoddal. De a dobozos változatot is tudod természetesen regelni Bneten.
Ahoj!
Remélem néha benéz még valaki, most egy darabig figyelni fogok, válaszoltok-e. 😊

Nagy nyûgöm nekem, hogy anno elmulasztottam a D1 eredeti megvételét, és most eléggé bánom. 1-2 óra turkálás után egyetlen helyen találtam, az amazon.com-on, de annyira messzire azért nem mennék érte. Ha bárki bármilyen eldugott boltban felfedezne egy példányt, vagy megválna a sajátjától, pls kontakt, mert érdekelne.

megmarad a sebzettsége.
😊

többet látsz - ennyi.

Na mind1, megyek tovább a 4. szintre, és majd visszatérek.
Egy bot ad +40% fény rádiuszt. Ez mit takar? Sebzõdnek talán az ellenfelek, ha megütnek?

Hát tesztelni meg nagyon nem tudom, mert a hentesbe is sorcererrel 30-at legalább kellett lõni 2-es szintû tûz szilánkkal.
Azt is csak azért tudtam legyõzni, mert beszorítottam egy rácsos helyre😄

fú hát erre nagyon nem emlékszem, mivel nem is látod, hogy mennyi élete van, ezt csak teszteléssel lehetne megmondani

Ok, kösz, és ha pl gyilkolok egy bosst, de közben felmegyek egy szinttel feljebb, majd vissza, megmarad a sebzése a bossnak, v újratöltõdik az élete?

http://www.ladyofthecake.com/diablo/howto.htm

Olyan command.txt kellene, ami nem eredményezne csalást, tehát ne legyen benne ilyen command.

Üdv.
Remélem még jár erre valaki.
Honnan tölthetõ a command.txt a Diablo: Hellfire-hez? Az oldaná fel a rejtett karaktereket.

elég selejtes ember lett belõled 😉

takarodjak?igenis fõnök úr😄 hülye pöcs.amúgy 27.nah felvállaltam,boldog vagy?jancsika jancsika,nagy egy szánalomtenger vagy....de ne aggódj,minden ember változik..😊
úgy látom te vagy az, aki nem vállalja fel a korát, nem én
takarodj innen.

pssst jancsika,ne beszélj csúnyán,anyuci még meglátja és kiveszi alólad a gépet,nem szégyenled magad ejnye-bejnye...
Szerinted amióta kijött a d1, én azóta minden nap azzal játszom?
takarodjál már innen a jó édes anyádba, provokáljad õt

nah,kiváncsi voltam hogy akad-e valaki aki bevállalja hogy igen,nem jó dolog 10éven keresztül mindennap rántotthúst enni,de gondoltam hogy lesz majd ilyen atomfanatikus mint te,szarjancsiXD
viszlát 2020ban, addig nem hiányzol

cracket ehez a gamához?nemá,tényleg nemrossz kis véronás volt a maga idejében,én is elég sokat toltam,de vaz 2008ban ahoz h valaki ezzel tolja ,igen elfogultnak kell lenni,de kine próbáljatok semmi mást,majd 2020ban visszanézek erre az oldalra hátha marad még 1-2 fun.😄
Azt tudjátok, hogy hogyan lehet cuccot cserélni hellfire-ben?
ha vkit érdekel, csak akkor folytatom 😄

tyatyus
nekem meg van gyári cd-n<#crazya>

oneal1
kösssz!!!!!!!!!😊)))))

!Forza Ferrari!

gameburnworld-ön vannak no-cd patch-ek,crack-ek!!<#nyes><#awink>

oneal1
hali!

Játszanék a játékkal de nincs hozzá crackem...😞
a gamecopyworld rõl meg már nem lehet hozzá semmit sem tölteni..

akit tud crackrõl az írjon!

köszi!

!Forza Ferrari!

Diablóban biztosan bünteti..

Egy kérdés a tapasztalt játékosokhoz:

Melyik játékban lehet legeredményesebben íjászkodni (azaz hol nem "bünteti" ha nem meele karakterrel megy az ember)?

Diablo
Baldurs gate
Icewind dale
Divine divinity

minek ehez végigjátszás??

Valaki adjon már egy linket ahol lehet végigjátszást találni!elõre is kösz..

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

Hali!

Csatlakozom a társaséghoz, tegnap szedtem le a hellfire kiséretében.
Szóltam régi játékos cimboráimnak õk is benne vannak a multiban.
Szólok ha már indítjuk a játékot. Valószínû hétvégén.

Addig is üdv minden D1 kedvelõnek!

xmacx

Diablo 1 ablakban, a megoldás VirtualMachine.

Az új fiókom: DevLupius

Itt keressgélj.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sajnos kéne egy multis mentés, mert csak sokadik szintû multis karakterrel lehet nightmare, illetve hell szinten indítani játékot (asszem 20, illetve 30. szintû) . Viszont nincs kedvem most a multival elszenvedni addig, mivel ott teljesen más a mentési rendszer, meg minden. A single karimat szeretném folytatni nightmare szinten. Ehhez kéne ugye, hogy egy multis karival indítsak egy megfelelõ szintû játékot, kilépni, utána go single player.
Szóval ha valaki tud, kérem linkeljen be egy minimum 30. szintû multis karakter-mentést!
Köszi elõre is!
(mellesleg: eléggé felháborító, hogy csak azért, mert nincs lehetõségem a hálózati játékra, kvázi kizárnak a játék egy lehetõségébõl... <#sir>.)
nem kell ahhoz mentes. indits egy multis karaktert es jatsz azzal. azt hiszem lan gamet kell krealni, es akkor enged egyedul is jatszani multis karival, de ha nem akkor probalgasd vegig a tobbi multis lehetoseget, az egyiknel majd elindul.
Csákány mindenkinek!
Úgy látom, nem csak én foglalkozom ilyen õskövületekkel. Ez a legjobb játék, ami valaha is megfordult a PC-men...!
Van egy kis gondom. Végignyomtam, levertem Diablo-t, mint vak a poharat (immár ki tudja, hányadszor), és nem t'om, hogy tudnám elõcsalni a következõ nehézségi szinteket. Lentebb ugyan már olvastam, hogy kéne hozzá egy multi mentés, de ilyet nem találtam, sajnos. Valaki nem tudna elérhetõvé tenni egyet, esetleg...?
Üdv:
Lord Of Magic, a 26-os szintû, Diablo-gyilkos varázsló :-)
Azt meg kell inni...1 statot ad.

John Cena
... azért ennyire gyorsan ne😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Hellosztok az lenne a Kérdésem hogy hívják a játékban az életnõvelõt és még az hogy mire való a speel??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Valaki megtudja mondani hogy, hogy lehet ablakban futtatni a játékot ?
-w nemnyrõ.
(19" monitoron fullscreenben kicsit furcsán néz ki 😄 )
Nosztalgia - Ûlök a kandallónál...... és diablózok 😄

Az új fiókom: DevLupius

repvez
Egy kicsit ujraélesztem a topicot.Nem tudja valaki hogy kinek kéne odaadni azt a szivárványszinü elixirt vagy mit kell kezdeni vele, mert már 20X végigjátszottam a gamet ,de még nem jöttem rá.Lehet hogy egy magyaritás jol jönne a megértéshez hogy mit miért csinálok nem csak odamegyek valakihez oszt megkoszöni hogy elvégeztem a küldetést, miközben én csak mindenkit legyaktam és mindent összeszedtem<#nevetes1>
Oldal 1 / 5Következő →