Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen tipusu virust csak uj rendszerrel lehet kiiktatni? vagy van vmi progi, vagy módszer amivel ezt eltudnám rendszer ujratelepitése nélkült tüntetni?
érdekes hogy nem minden inditásnál jön elö és van olyan is amikor letelik az idö de nem kapcsol ki...
Ez a durva, hogy nincs semmilyen szolgáltató, nincs internet kapcsolatom se, csak önmagában a gép és ezt irogatja állandóan: #15960, különbözõ idõközönként, még akkor is, hogyha csak pl zenét hallgatok...
Köszönöm elõre is.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hú valamit kihagytam javítom <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>:
Ha nem mûködne(mert valami hibaüzenet miatt leáll) akkor töltsd le a programot pl.:hivatalos weboldalról vagy használj másik szoftvert (Például:nero).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
every damn day
Megvan a egyik gépen lévõ íróprogramnak a telepítõcsomagja?
Ha nincs akkor másold rá a másik gépre a program mappáját.Ha nem mûködne(mert valami hibaüzenet miatt leáll) akkor használj másik szoftvert (Például:nero).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
every damn day
1. Képernyõképként elmented. Ilyesmire képes a Cutycapt. Vagy PrintScreen billentyû. Vagy Firefox alatt van rá kiterjesztés például az Abduction!.
2. Letöltöd a weboldalt HTML állományként.
Erre meg ott a wget, a HTTPTrack, az Offline Explorer (vagy a Fájl/Oldal mentése).
3. Sõt, ha nagyon elvetemült vagy, Linux (de megoldható Windows alatt is) írhatsz olyan parancssoros szkriptet, ami letölti a weboldalt (wget, links, lynx, w3m), a kimenetet kilövi a standard kimenetre, amibõl aztán kiszûrheted a neked tetszõ dolgokat (grep, sed, awk). Sõt ez a dolog megoldható szkriptnyelvekkel (PHP, Perl, Ruby) is (ugyancsak parancssorból, hogy automatizálható legyen).
Valaki tud valamit errol ?
Koszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Két gépem van, az egyik minden lemezt felismer, kivéve azt a DvD -R lemezt, amit most vettem. Azon van egy író progi. Azzal átkonvertáltam DVDbe. A másik beveszi a lemezt, de nincs rajta a progi, és nem is tudom letölteni. Szóval akkor Xilosoft avi to DVD-vel átalakítam a filmet, és mikor a Windows Vistával rá akartam rakni a CDre, azt írta, hogy lehet hogy többet nem lesz használható. Mit tegyek???
every damn day
mindenképp a hdd-rõl akar tölteni, pedig 1.t CD-nek állítottam be, többit meg disable-ztem. nem értem..
Nem tudtam hova forduljak gondommal,ezért a "segítséget kérek" fórumtagjait kérem az alábbi probléma megoldásához.
Egy diktafon hangfelvételét szeretném átalakítani mp3-ra,hogy más is tudja halgatni.A kiterjesztés *.s16
Nagyon fontos lenne.Aki profi benne kérem segítsen.Elõre köszi
vagy BIOS-ban állítgatni valamit esetleg?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Letöröltem Partition Magic-kel a Vista-s partíciót(C😊, telepíteném fel bármelyik olvasható op. rendszert, de "NTLDR is missing" üzit kapok indításnál 😞
Beraktam másik gépbe a vinyót de nincs C:-n semmi, de 60mb mégis foglalt.
Mitévõ legyek? kÖszi
@ikegami: nem lehet hogy néha véletlen elmegy a neted? Pl lazán van beledugva a kábel a modembe.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1. Melyik szolgáltatónál (Freemail, Citromail, Vipmail, Indamail,...) van a levelezõ fiókod.
2. Webes felületen (böngészõbõl), vagy levelezõkliensbõl (Outlook Express, Thunderbird) éred el leveleidet?
3. Milyen hibaüzenetet ír ki?
"állandóan megjelenik, még akkor is ha olyan programot használok aminek
semmi köze a nethez"
Milyen szolgáltatónál?
Felhasználóneves+jelszavas csatlakozási formát használsz, vagy automatikusan kapod az IP-címet?
"szerintem nem fogok olyan online vírusírtót találni, ami megy linux alól firefoxszal, java nélkül 😄 "
Ha nincs Java, akkor telepítesz.
Ma délután azt tapasztaltam, hogy a Mailbox fiókomba nem tudok belépni.
A belépésnél megadott azonosítóim már kb. 1 éve tökéletesen mûködtek.
A Belépés gomb megnyomása után egy hibajelzést tartalmazó oldal jelentkezik be a fiókom helyett.
Más is tapasztalta ezt a problémát?
Esetleg lebénították a fiókomat?
Üdvözlettel: gy?jt?
állandóan megjelenik, még akkor is ha olyan programot használok aminek
semmi köze a nethez. Az explorerben már beállítottam a kapcsolat nélküli munkát, de semmi változás. Valami kis egyszerû útmutatót légyszi adjon aki tud! Köszönöm!
Elvileg megeshet ilyen, de minden böngészõnél csak a weboldalak megjelenítését piszkálja? Érdekes lenne...
Esetleg az Avastot kiiktatnád ideiglenesen, hogy neadj' Isten az állítódott túl szigorúra?
"Melyiket ajánlod jobban: az avast vírus keresését (az általalad leírt módon), vagy a linux live cd-rõl online vírusírtást?"
Az utóbbi abból a szempontból jobb, mert egy vírusmentes rendszerrõl végzed el a keresést. Viszont nem minden vírusirtónak van Linuxos változata/Java-ban megvalósított online változata.
Esetleg ha van egy vírusmentes másik Windowsos géped, és nem akarsz/tudsz rendszervinyót pakolni, az is kivitelezhetõ, hogy a vírusos gépet Linuxos Live CD-rõl elindítod, a benne levõ rendszermeghajtót Samba-val megosztod, a túloldalon meg hálózaton keresztül eléred, és ráengeded a vírusirtó(ka)t (ami lehet online vírusirtó is).
Vírusírtót majd csak holnap futtatok. Melyiket ajánlod jobban: az avast vírus keresését (az általalad leírt módon), vagy a linux live cd-rõl online vírusírtást?
Vagy csak némelyiknél?
Mióta ez van, telepítettél, frissítettél valamit?
Ha csak némelyik weboldalnál, megeshet, hogy egy nem teljes Flash/JAVA-frissítés összekavarta a böngészõket. Java, Flash plugineket próbáld újratelepíteni, esetleg a böngészõ gyorsítótárát törölni, vagy magát a böngészõt újratelepíteni.
Az is megeshet,hogy - a vírusirtó meglétének ellenére - vírust kaptál (olyat, amit az Avast nem, de más vírusirtó észlel). Ez esetben csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett vírusirtót futtatni (esetleg rendszervinyót tiszta, vírusmentes géppel leellenõrizni; vagy Linuxos Live CD-rõl bebootolva online vírusirtót futtatni).
Elõször a hálókártyára gyanakodtam, de aztán néztem egy pingkérést, ami tökéletes volt (illetve volt 1-2 alkalom, ami timeout-olt), aztán néztem egy FTP-t, a letöltés, böngészés tökéletes.
Mi lehet a baj?
Spec.: Vista SP1, Avast vírusírtó, spyware doki, advanced system care, gyakran töredezettségmentesítve.
Más programként való megnyitáskor helyi menü(jobb katt)társítás> majd itt kiválaszthatod mivel akarod majd megnyitni.....
A fájltársítás módosítása Windows XP operációs rendszerben
Egy adott típusú fájl megnyitásakor induló alkalmazás módosítása
1. Merre találom Xp-ben azt menüt, ahol megtudom nézni, hogy melyik fájltípushoz melyik program van társítva?
2. Safari 4-gyel böngészek, szeretném is beállítani alapértelmezettnek. Safariban ezt meg is találtam, de még mindig az Opera az elsõdleges, ráadásul a külsõ programokban (MSN, Skype) levõ linkeket az IE nyitja meg. Ezt szeretném úgy megváltoztatni, hogy minden a Safarival csináljon.
Vezérlõpultban keresgéltem, de nem találtam meg ami kellett.
Tudtok segíteni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
A te helyzetedben, ha frissitve volt a Windows, akkor lehet, hogy akadalyozzak a kovetkezo programok egyike: Internet explorer, Windows Firewall, antivirus (amelyiket hasznalod).
Lehet, hogy csak egy kis bealitast kovetel es mukodne is.
biztos ismeritek a free download manager nevû progit de az elmúlt pár napba akartam volna használni de egy videót sem tölt le. miért?
engedélyezve van a tûzfalon is mivel mér régebben is használtam. a 3.0ás és a 2.0-es verzió sem tölt le semmit. ötlet?
Ha ugy telepitetted, ahogy le van irva, akkor kell mukodjon.
Telepites vegen a gepet ujra kell inditani.
az lenne a problémám h telepítettem a webcamot meg minden de fekete a kép! smit nem tudok rajta állítani, meg nem is jelzi h bevan dugva:S:S ( régi gépen mûködött...) mit csináljak?:S:S
Irfanview: File->Batch Conversion/Rename menüpont->Use advanced options gomb->Add overlay text bejelöl (mellette levõ Settings gombbal finomhangolható) - íme
"Azonban a visszaállított fileok csak FILE 005 stb néven vannak sorba és nem eredeti nevükön! Viszont rejtve bele vannak írva pl mp3 száncímek szal a kérdés hogy hogyan lehetne visszanyerni az eredeti címeket?"
Olyan MP3 katalogizáló programmal megoldható, ami képes az ID3 tagekbõl fájlnevet generálni. Ilyen például elvileg ez, vagy ez.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Használja valaki a TeraCopy 2.0 Portable gyorsmásoló programot?
Hogyan lehet a Windows Intézõben alkalmazni?
A másolás parancs a Windows Intézõben nekem csak a hagyományos jobb-klikk menüben jelenik meg.A másolandó fájlt nem tudom összehozni a TeraCopy Portable programmal.
Üdvözlettel: gy?jt?
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
1. telepítsd a windowst.
2. telepítsd a linuxot.