Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy még régebben volt a gépemen Vista és Ubuntu. A vistát mivel rosszul mûködött leváltottam egy xp-re. Amióta ez a válogatás van (Xp-Ubuntu) nem tudok belépni az ubuntuba. A rendszerindításkor nem ajánlja fel a két lehetõséget, már egybõl indítja az xp-t. Nem tudjátok mi lehet a baj? Hogyan lehet kijavítani?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv, Zsolt!
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Valamilyen parancssoros is jó lenne.
(hexában törölgetni nem akarok mivel sok fájlról van szó)
Szerintem ennyi.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Az AVG Security Toolbar Free moduljaként AVG LinkScanner programelemet használom a weblapok biztonsági ellenõrzésére a Windows XP-SP3 Prof. op.rendszeren.
A közelmúltban az AVG LinkScanner mûködésével problémám van. A program két modult mûködtet:
1./ Update Manager
2./ AVG LinkScanner (LS ver.:8.5.356; LS Engine: 98)
Az Update Manager jól mûlödik, de a LinkScanner lebénult. Használata után az alábbi üzenetet írja ki: "Database is autdate".
Néhány AVG fórumon utánanéztem, foglalkoznak is a témával, de részben nyelvi részben tartalmi okok mellett nem lettem okosabb a probléma-megoldásban.
Van valami ötletetek a probléma megoldására?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel: gy?jt?
Ehez volt egy progi csak az nem kompatibilis a win7-tel.csak a win98-al.
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Microsoft SideWinder Force Feedback 2 5.1.2600.0
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
pá
Laptop hûtõ
Köszi a választ ... hát nem igazán tudom megnézni másik gépben, sajnos... :S
Akkor szerinted az író a legnagyobb esélyes?
Azóta megpróbáltam megint vagy 5-ször, ebbõl egyszer kiírta, 4-szer megállt 76%-nál és újra kellett indítanom a gépet... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ez már készen van csak alá kell rakni... de a többit leirtam... azér köszi
Kiegésziteném a kérdésem hogy egyértelmû legyen.... lehet kapni kész laptop hûtõket nézegettem a neten csak nem tom melyik jó és melyik nem.... ezért gondoltam hogy megkérdezlek titeket...
ezt csak alá kellrakni és nyomja be a hideget tehát nem nekem kellene össszeszerelnem úgy néz ki mint egy " vágó deszka " amibõl jön a hideg és van belõle olyan ami usb -s iletve külön hálozatis... akinek van vmilyen tapasztalat segitsen köszi elõre is pá
linksbremse
Nem tudom mennyire jó ötlet házilag laptopot barkácsolni. Fõleg, ha drága.
njoska
Ha megvetted, adniuk kellett hozzá. Szerintem nézz szét az ulead honlapján hátha van letölthetõ. De magyar nyelvûben kételkedem.
hibámon kívül nem tudok angolul. Német nyelvû leírás is megfelel.
Elõre is köszönöm bárki segítségét.
Minden jót kívánok !
Üdvözlettel: njoska
Olyan kérdésem lenne hogy laptop hütöt szeretnék venni mert kicsit melegszik a gép.... van vkinek vmilyen tapasztalata? hogy melyik jó és milyet legyen?
+ mire kéne odafigyelnem a vásárláskor ami valószinû hogy külsö hálozatosat gondoltam én hogy még ez is ne terhelje meg a gépet...
segítségeteket elõre is köszönöm tisztelettel:
horváth ádám
Hello!
Egy pár napja van az, hogy DVD-írás közben lefagy a gép ... vagyis a % megáll általában 76%-nál, de az idõszámláló még megy tovább, amíg nem kattintok egyet - aztán megfagy minden, csak a manuális restart mûködik (még a Ctrl+Alt+Del sem jön be).
Nero 6 van fent, de azóta szedtem le egy másik íróprogramot is (CopyToDvd 4) - azzal is lefagyott.
De kivétel nélkül, nem tudok megírni egyetlen DVD-t sem - függetlenül attól, mekkora fájlt akarok ráírni.
Az oprendszerrel vagy a DVD-íróval lehet a gond (esetleg más?) ?
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
De mostmár nem küld-fogad
"Couldn't sign in"
mi lehet a hiba???
Légyszi segítsetek
Nem tudtam utananezni, hogy miert, de gondolom, hogy vagy egy virus vagy mas okbol valamit bejegyzett a windows a registry-be arrol a stick-rol, hogy esetleg tobbet ne ismerje fel.
Lehet, ha ujrateszed az usb meghajtot akkor helyrejohet a problema.
ha eddig nem sikerult megoldania aproblemat, akkor biztonsagbol futtasd le a kovetkezo programot: Advanced System Care 3 (http://www.iobit.com)(vigyazat ennel a programnal, hogy csak a tisztitast kell lefuttatni, viszont a PC optimalizalast nem, csak ha akarod, magyarul is tud a program)
valamilyen usb-s eszközt most felismer?(például pendrive)
USB vírusölõ? Olyanról nem tudok, amúgy a USB véleményem szerint(nem a például a pendrive-ra, bluetooth-ra gondolok)nem fertõzõdik meg(talán a drivere)
Amugy CCleaning meg Dr.Web-et, nálam ezek jók...
Segítséget szeretnék kérni, hogy ha valaki nyit egy új topic-ot, akkor hogyan tudja szerkeszteni a topic-nak a banner-jét?
köszönöm
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
3 mobil vinyómat nem látja az USB-m! Egyszerre nem romolhatott el mind a három! Sõt egy zsírúj vinyót se lát....
Mi történhetett? Nem szoktam idegen USB-t a gépemre rakni nehogy vírusom legyen tehát nem értem és 2 terrányi adatom miatt izgulok!!!!!!!
Nincs vmi driver frissítés?Hanyas kellene? Mi a neve?
Vmi USB vírusírtó progi kellene?
PLEASE HELP, mert meg vagyok lõve!!!!!!!!!!
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Xilisoft
csak annyi hogy ez nem ingyenes(vagy s/n-vagy megvásárolni) ez megcsinálya amit kell.
every damn day
Segítség! Van egy Avi videóm, amit átkonvertálok(media-convert.com/hu)amv-é, de az MP4 azt írja ki format error. Mit lehet tenni ez ellen?
every damn day