Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SuZso
Kedves fórumozók!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy még régebben volt a gépemen Vista és Ubuntu. A vistát mivel rosszul mûködött leváltottam egy xp-re. Amióta ez a válogatás van (Xp-Ubuntu) nem tudok belépni az ubuntuba. A rendszerindításkor nem ajánlja fel a két lehetõséget, már egybõl indítja az xp-t. Nem tudjátok mi lehet a baj? Hogyan lehet kijavítani?

Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv, Zsolt!

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

dynablaster
Sziasztok, tudna valaki mondani egy olyan fájlszerkesztõt amivel több fájlból ki tudom törölni az utolsó 50 bájtot?
Valamilyen parancssoros is jó lenne.
(hexában törölgetni nem akarok mivel sok fájlról van szó)

elrontottam save2pc bocsi
töltsd le a savepc-t vagy a videoget progit azzal menni fog páááá
Evin
Akkor töröld a partíciót, de ne csinálj helyette újat. Win7 lemez be, és amikor kiválaszthatod a telepítési helyet, akkor partícionáld le. Valószínûleg létre fog hozni 2partíciót, egy 200MB-osat és a maradékot.
Szerintem ennyi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

par napja sikeresen telepitettem a windows 7et, de mikor legutobb el akartam inditani a gepet, sajnos nem indult. mivel rendszervisszaallitasi pont nem keszult, letoroltem az egeszet, majd megprobaltam ujra feltenni. az 50 gigas particiot, amit korabban is hasznaltam, leformaztam (nem gyorsformazas) xpben, viszont amikor megprobaltam telepiteni a win 7et, nem tudtam feltenni ugzanarra a particiora, mivel a telepito szerint nincs eleg hely a merevlemezen. azota mar toroltem a particiot, leformaztam az egesz vinyot de semmi. nem engedi hogy telepitsem, raadasul mikor bekapcsolom a gepet, a rendszervalaszto menuben ugyanugy felajanlja a win7et, mint korabban (annak ellenere, hogy a teljes merevlemezt ujraparticionaltam). szal elakadtam. segitsetek plz

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Szervusztok!
Az AVG Security Toolbar Free moduljaként AVG LinkScanner programelemet használom a weblapok biztonsági ellenõrzésére a Windows XP-SP3 Prof. op.rendszeren.
A közelmúltban az AVG LinkScanner mûködésével problémám van. A program két modult mûködtet:
1./ Update Manager
2./ AVG LinkScanner (LS ver.:8.5.356; LS Engine: 98)
Az Update Manager jól mûlödik, de a LinkScanner lebénult. Használata után az alábbi üzenetet írja ki: "Database is autdate".
Néhány AVG fórumon utánanéztem, foglalkoznak is a témával, de részben nyelvi részben tartalmi okok mellett nem lettem okosabb a probléma-megoldásban.
Van valami ötletetek a probléma megoldására?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel: gy?jt?

atesz25
Valamennyit lehet kalibrálni de sok mindent pl rezgés és érzékenység
Ehez volt egy progi csak az nem kompatibilis a win7-tel.csak a win98-al.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

gergely1991
nem tudom biztosan hogy a win7-ben van-e kalibráló varázsló de a winxp-ben biztos hogy van(itt például kalibrálhatjuk alaphelyzetbe) ha a win7-nél még létezik a vezérlõpult lehetõség, akkor ott keresd a játékvezérlõ menüt.Talán ott megtalálható ez a opció és beállítható😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

atesz25
Igen nekem is felismeri a win7, csak elírtam nem a driver kellen igazán hanem az a progi amivel kalibrálom a rezgést és stb.Igazándiból amit az elõzõnél belinkeltem az kellene mert abban van driver is és a progi is

gergely1991
az eszközhöz adnak lemezt vagy a win-ben már tartalmazhatja a megfelelõ driver-t 😊 (nálam a joystick-ot felismerte)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

atesz25
Szevasztok.Én egy drivert keresek a pc kormányhoz, ha valakinek megvan vagy valahogy hozzá tud jutni kérem jelezze.Köszönöm

Microsoft SideWinder Force Feedback 2 5.1.2600.0

Soldiers
srácok tudnátok segíteni hogy a Download Helper-rel szeretnél letölteni videót a indavideo-ról és nem megy??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

halli van ez a megosztó oldal hogy easy shaere oda nincs vmi telepítõs kütyü hogy ne számolna vissza vagy vmi???nem tud vki segíteni megköszöném halooo

Ventrilo talán van olyan jó.

Suzaka
Üdv tudtok valami olyasmi progit ajánlani ami olyan minõségû kommunikációt biztosít mint a Skype csak LANon?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^

Milyen Íród van pontosan?
Evin
Igen. De ha másikban nem tudod kipróbálni, akkor egy Win reinstall kell, hogy kizárd a rendszert is. Nehogy fölösbe vegyél egy új írót.

én is köszöntem.
köszönöm sépen de nem biztos hogy jó lesz mert 17 " a gépem s 40*30 ac kellene min de azér köszi neked amit ég ajánlani tok az zelmann zm cm 1000 / 1500 / 2000 ezek is nagyon jók nézd meg õket azér 😊
itt van egy jobb leírás róla.

hûtõ
Szia. Járj utána,nekem ezt ajánlották a héten én is megyek megvenni.Erröl csak jó tapasztalatot mondtak(olyan akinek már van).Nekem már egyszer kifingott a laptopom(videokari) és én is fogom nyomatni neki a hideget ennyit megér(azt mondja az ismerõsöm alig van hangja)ja és USB-s tehát géprõl mûködik,(nem tom hogy lehet e hálózatról is mûködtetni,holnap hívom fel a boltot.) itt a link.

Laptop hûtõ
Japep

Köszi a választ ... hát nem igazán tudom megnézni másik gépben, sajnos... :S

Akkor szerinted az író a legnagyobb esélyes?
Azóta megpróbáltam megint vagy 5-ször, ebbõl egyszer kiírta, 4-szer megállt 76%-nál és újra kellett indítanom a gépet... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hello ervin

ez már készen van csak alá kell rakni... de a többit leirtam... azér köszi
Sziasztok!!
Kiegésziteném a kérdésem hogy egyértelmû legyen.... lehet kapni kész laptop hûtõket nézegettem a neten csak nem tom melyik jó és melyik nem.... ezért gondoltam hogy megkérdezlek titeket...
ezt csak alá kellrakni és nyomja be a hideget tehát nem nekem kellene össszeszerelnem úgy néz ki mint egy " vágó deszka " amibõl jön a hideg és van belõle olyan ami usb -s iletve külön hálozatis... akinek van vmilyen tapasztalat segitsen köszi elõre is pá
Evin
Én az íróra gyanakszom. Ha teheted, próbáld ki másik gépben is.

linksbremse
Nem tudom mennyire jó ötlet házilag laptopot barkácsolni. Fõleg, ha drága.

njoska
Ha megvetted, adniuk kellett hozzá. Szerintem nézz szét az ulead honlapján hátha van letölthetõ. De magyar nyelvûben kételkedem.

Ulead VideoStudó 11 magyar nyelvû leírását szeretném kérni. Sajnos több
hibámon kívül nem tudok angolul. Német nyelvû leírás is megfelel.
Elõre is köszönöm bárki segítségét.
Minden jót kívánok !
Üdvözlettel: njoska
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy laptop hütöt szeretnék venni mert kicsit melegszik a gép.... van vkinek vmilyen tapasztalata? hogy melyik jó és milyet legyen?
+ mire kéne odafigyelnem a vásárláskor ami valószinû hogy külsö hálozatosat gondoltam én hogy még ez is ne terhelje meg a gépet...
segítségeteket elõre is köszönöm tisztelettel:
horváth ádám
gergely1991
thunderbird-et probáltad?

Japep

Hello!
Egy pár napja van az, hogy DVD-írás közben lefagy a gép ... vagyis a % megáll általában 76%-nál, de az idõszámláló még megy tovább, amíg nem kattintok egyet - aztán megfagy minden, csak a manuális restart mûködik (még a Ctrl+Alt+Del sem jön be).
Nero 6 van fent, de azóta szedtem le egy másik íróprogramot is (CopyToDvd 4) - azzal is lefagyott.

De kivétel nélkül, nem tudok megírni egyetlen DVD-t sem - függetlenül attól, mekkora fájlt akarok ráírni.

Az oprendszerrel vagy a DVD-íróval lehet a gond (esetleg más?) ?

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szvsz ne használj Outlookot.

Hello!
Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
De mostmár nem küld-fogad
"Couldn't sign in"
mi lehet a hiba???
Légyszi segítsetek
Sziasztok! Nekem egy olyan programra lenne szûkségem amivel tudok videót kimerevíteni képenként léptetni, nagyítani meghasonlók olyan minta amiket a filmek szoktak használni biztonsági felvétel vissza nézésénél😊. Elöre is kösszi.

Talalkoztam olyannnal, hogy a szamitogep az en memory stick-emet felismerte es a masikat nem, persze az a masik volt tobbet hasznalva.
Nem tudtam utananezni, hogy miert, de gondolom, hogy vagy egy virus vagy mas okbol valamit bejegyzett a windows a registry-be arrol a stick-rol, hogy esetleg tobbet ne ismerje fel.
Lehet, ha ujrateszed az usb meghajtot akkor helyrejohet a problema.
ha eddig nem sikerult megoldania aproblemat, akkor biztonsagbol futtasd le a kovetkezo programot: Advanced System Care 3 (http://www.iobit.com)(vigyazat ennel a programnal, hogy csak a tisztitast kell lefuttatni, viszont a PC optimalizalast nem, csak ha akarod, magyarul is tud a program)
gergely1991
egy másik gépen próbáltad még? (lehet hogy a készülék hibás)

nem értem én sem...pendrivot,más usb eszközt kezeli meg egy my book mobil vinyót is, de egy zsírújat nem, meg 3 régebbit sem?!!
gergely1991
nem hinném hogy vírusprobléma de kitudja lehet hogy tévedek😊
valamilyen usb-s eszközt most felismer?(például pendrive)
USB vírusölõ? Olyanról nem tudok, amúgy a USB véleményem szerint(nem a például a pendrive-ra, bluetooth-ra gondolok)nem fertõzõdik meg(talán a drivere)

USB-re semmilyet.
Amugy CCleaning meg Dr.Web-et, nálam ezek jók...
Milyen virusolot hasznalsz?
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, hogy ha valaki nyit egy új topic-ot, akkor hogyan tudja szerkeszteni a topic-nak a banner-jét?

köszönöm

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!

3 mobil vinyómat nem látja az USB-m! Egyszerre nem romolhatott el mind a három! Sõt egy zsírúj vinyót se lát....
Mi történhetett? Nem szoktam idegen USB-t a gépemre rakni nehogy vírusom legyen tehát nem értem és 2 terrányi adatom miatt izgulok!!!!!!!
Nincs vmi driver frissítés?Hanyas kellene? Mi a neve?
Vmi USB vírusírtó progi kellene?
PLEASE HELP, mert meg vagyok lõve!!!!!!!!!!
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
tudja valaki miért nem lehet letölteni az mp3mymp3 3.0 programot?olyasmit ír ki hogy a forrásfájl nem olvasható.Esetleg egy másik program ami ugyanezt tudja?köszi
Hali ezt próbáld ki

Xilisoft

csak annyi hogy ez nem ingyenes(vagy s/n-vagy megvásárolni) ez megcsinálya amit kell.
AMV-t jáccik le- és amvnek is írja ki.

every damn day

a többit nem vágom
ha winamp southcastot használsz az mindig kiirja neked!
Az lehet a baj hogy nem jo formátumba konvertáltad nézd meg hogy mijet ismer a mp4-ed és keress egy mp4-re konvertálo programot és csináld a filmeket videokat ezzel a progival!!! énis igy csináltam!

Segítség! Van egy Avi videóm, amit átkonvertálok(media-convert.com/hu)amv-é, de az MP4 azt írja ki format error. Mit lehet tenni ez ellen?

every damn day

hallo szeretnék kérdezni hogy létezik e olyan program ami ha szól a netes rádió és fut ez a program kiírja a szám címét :Sienrõl hallotam csak vki nem tud mondai egy nevet program nevet hallii

LoDMaSt
elforgatni egy képet? megnyitod, és a win képnézegetõjében van alapból elforgatás gomb, ctrl+. meg ctrl+, asszem.

@ Hellomarci