Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyaxyBoy
Helló emberek!
Én megõrülök! :(
Van egy Gigabyte P6000 TV Tunerem! Win Sevent használok!

Ha felteszem a drivert, akkor a Media Centerben, megy faszán a kép és a hang!
Ha felteszem a gyári, vagy a CHRIS TV programot, akkor megtalálják a csatortnákat, hang van de kép nincs! :(
ÉS ezután már a Media Centerben sem lehet semmit látni!
Nagyon fontos lenne a segítség!
Már állítgattam a VGA-nál a kimenetet (1 illetve összevont kép 1 képernyõre) de nem jön elõ! Valakinek volt hasonló problémája?
Segítségeteket, elõre is köszönöm!
gergely1991
ja azt még mondanom kell hogy a indexelést kapcsold ki ha nem szeretnéd használni a számítógépen lévõ keresési lehetõséget(mert azzal elégé sok helyet foglalhat).....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SuZso
Jaj bocsi, paraszt vagyok... Köszönöm a google desktopot, azóta is használom!!!! Még egyszer köszi!!!

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

circa
Helló, a problémám a következõ: egy Fujitsu Siemens pocket loox n520-as készülékre feltelepítettem ezt a progit. És az a problémám vele, hogy a today menü nem akar átváltani a progi oldalán a bemutató képen látható alakra, hanem csak az alap windows mobile-os csíkmenük vannak rajta. Próbáltam a Settings/toDay menüben átállítani, de a témán kívül mást nem tudok, maradnak a csíkmenük. Szóval röviden csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudnám ilyenné tenni a today menümet? Windows mobile 6 oprendszer van a készüléken.

Hegi90
hiányzik az Arial fontod. Rakd át egy másik géprõl és meg van oldva.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

qtab986
Hogyan lehet rögzíteni a Skype-on folytatott beszélgetést? Maga a Skype tudja mp3, vagy wav-ba rögzíteni?

köszönöm a segítséget
ami az email címet illeti az csak egy - ket hétig él
Üdvözlettel Ghost
gergely1991
Ha egy oldalsávban szeretnéd megjeleníteni akkor próbáld ki a gugli desktop-ot:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SuZso
Sziasztok!

Nem tudtok valami olyan programot, ami az asztalon vetítene képeket. Xp-re kéne, és rendszerindításkor automatikusan induljon.

Nagyon happy lennék:D

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

akyyy
A vista media centerén szeretnél lejátszani egy avi.t hogy lehet ezt megtenni? hiába tallózom be a mappát, 0 elemet lát, pedig ott van egy avi. sima media player lejátsza, sõt még feliratot is tesz rá.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Dj Faustus
A Debian Linuxért nem kell fizetni. Ingyenesen letölthetõ.
{url=http://cdimage.debian.org/debian-cd/5.0.2a/amd64/iso-dvd/}Hivatalos szerverrõl[/url]
Magyar FTP-tükör
Magyar FTP-tükörrõl torrent állományok is lehúzhatóak, amit aztán megnyitsz a kedvenc torrent-klienseddel (uTorrent, Deluge,...).

Mellesleg minek DVD (jó, persze vannak esetek, amikor kellhet), ha van netinst-es változat, ami csak a legszükségesebb összetevõket tartalmazza, a többit meg a csomagkezelõvel lehúzza netrõl.
Ez az

Mellesleg ez egy fórum. Ne e-mailben várd a megoldást (inkább spamet várjál, mert a spamrobotok számára közkincsé tetted e-mail címedet).

Köszönöm a gyors választ, próbálkozok :)
Evin
debian.org?!

Ildikó18
Friss, WinXP-nél nem sok gyorsabb rendszer van. Talán megpróbálkozhatsz a Windows7-el, de ha ahhoz a géphez nincsenek Vista driverek, akkor ugyanott vagy. Mondnám, hogy az Ubuntu linuxot próbáld ki, de mivel Sim2-zni is akarsz, az ott kissé bonyolult lenne.
Egyébként én ódzkodok az ilyen sufni-tuning rendszerektõl, mert ki tudja, hogy csak azt módosítottak-e benne, amit írnak.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok! Van egy ASUS X51L szériás notebookom. A probléma "vele", hogy nem tudom milyen op.rendszert kellene rátelepítsek, hogy az összes funkcióbillentyû mûködjön. WinXP EE-vel mûködik, de az nagyon lehúzza a gépet (kb 3-4 perc míg egyáltalán elindul), a Home elég gyorsan indul, de az nem engedi a funkcióbillentyûk felét használni (feltelepítettem az illesztõprogit, de így sem). Ja, és pl. a SIMS2 EE-vel fut, Home-mal nem (de a procit lassítja). Szóval vagy egy megfelelõ op.rendszer nevet szeretnék kérni, vagy egy olyan oldalcímet, ahol foglalkoznak az op.rendszerek buherálásával. Elõre is nagyon köszönöm
Szevasztok!
Szeretném letölteni a Debian Linux amd64 teljes verziójának DVD lemezképét ami közel 4,5 GB. Már legalább egy hete keresem de nem találom a helyet ahonnan le lehetne tölteni. Súgó van annyi hogy Dunát lehet rekeszteni vele, valamint olyan oldalak ahol fizetni kell a letöltéseért. Kérlek titeket, ha valaki ismer olyan linket, ahonnan minden ceremónia, és regisztrációs díj nélkül le tudom tölteni, írjátok meg nekem a [email protected] címre. Köszönöm figyelmeteket és segítségeteket
Péter
lostprophet
Na, kisebb gondom támadt. Lassan egy hete egy bizonyos oldalt (ha érdekel valakit, inkább PM-ben küldöm) nem hoz be, csak proxyval. Ugyanezt eljátszotta barátnõmnél is, ott is csak proxyval tudtam fellépni, mert különben idõtúllépést jelzett. Körbekérdezõsködtem, mindenki másnak behozza.
Aztán hirtelen barátnõmnél egyik napról a másikra megjavult, csak itthon nem akarja még mindig.
Amit csináltam:
-Töröltem sütiket, alapvetõen mindent (CCleaner + Kcleaner)
-DNS cache-t töröltem.
-Újratelepítettem Firefox-ot.
-Újratelepítettem Windows-t.
Pingelni se tudom parancssorból, se másik böngészõ (Explorer, Chrome) nem hozza be. Tiltva az oldalon nem vagyok.
Egyéb ötletek?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Hiho!

Az otthoni gépem nem kezeli azokat a fileokat, amelyikben ? van, a munkahelyi viszont igen. Hogy tudnám ezt orvosolni?

acsati
az mitöl lehet hogy 10-20 percenként igy a dolgok inaktivak lesznek? pl játék közbe ledob az asztalra, egy ablakba is bele kell kattintani hogy aktiv legyen meg ilyenek. és nem tudom mitöl lehet<#confused>

melyik a jó kémprogi irto?
Igen mond.(már tényleg annyi minden marhaságot csináltam a gépen,de ilyet még nem <#worship> Köszöntem.
Drag & drop mond vmit?
Vagy magyarul: ráhúzod.

Köszönöm. Eddig ok de az hogy "Utána simán felpakolod rá a cuccokat." ezt hogy?
zeli
Tálcán jobbgomb->tulajdonságok. Beállítod a 'gyorsindítás megjelenítése' opciót. Utána simán felpakolod rá a cuccokat.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok.
Ha valamit be szeretnék tenni a Start mellett a tálcára azt hogyan kell? Pl:mondjuk egy honlapot.Köszi a választ.
zeli
Lehet a háttérben fut valami, ami lezabálja a memóriát, vagy a processzort.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

chopin42
hello

Legújabb problémám, h "szaggat" a gépem. Pár napja raktam fel az XP-t,
elsõ napokban full jó minden.
Majd elõször a filmek kezdtek el akadozni, de csak néhányszor egy filmen belül. Mostanra ez kb 15 mp-ként van. Zene is recseg ropog. Játékokról inkább nem is beszélek. Szal használhatatlanná vált a gép nem tom mitõl.
Vírus lehet? Avast 4.8 van, meg SpyHunter 3 és semmit se találtak.
Mi az ötletetek?
Köszi

Evin
Mivel egyértelmûen nem hardveres a gond, egy Win reinstall biztos megoldaná a gondot. Meg talán gyorsabban megvan, mint egy vadászat, hogy mi okozza.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Valamiert egy olyan problema lepett fel, hogy nem tudok normalisan dvd-t irni. neroban nem bufferel, mas programban meg dolgosan vegigviszi az allapotkijelzot, de azutan meg kiadja a DVD-t es hasznalhatatlan. Probalkoztam mar USB-s kulso dvd iroval is es ugyanaz a hiba fent all. megoldás ?

zeli
Köszi, kipróbálom. A másodikra azt írja, nincs Windowsos verzió, de elég, ha leellenõrzi, és kidobja az üzit, amit manuálisnál is.

autoszimulator
leteszi az óra mellé
ikon mutatja az új levelek számát

vagy ha használsz msn-t, ott az MSN plusz szintén kiírja, s rányomva a figyelmeztetésre indítja a levelezõprogidat.

.: mobilize.hu :.

zeli
Nincs ilyen kieg. véletlenül a Thunderbird-höz ?
Jobban tetszik, mint az outlook.

zeli
Eh, tényleg ?
Sosem használtam még, biztos azért...a Thunderbirdben meg nem találtam ilyen funkciót. Köszi, kipróbálom!

autoszimulator
maga az outlook is tud ilyet

.: mobilize.hu :.

zeli
Van olyan levelezõprogram, ami valós idõben pl. 5 percenként leellenõrzi, hogy kaptam-e e-mailt? Tehát lent lenne az óra mellett, beugrik a buborék, ha jött email, és kapásból meg is lehet nézni. Nem Gmail notifier-re gondoltam, hanem komplett levelezõprogramra.

gergely1991
Nézet>>nagyitás talán ezaz:)

acsati
megcsináltam. mostmár nemkéne majd jelentkeznie?
JohnnyNapalm
na mindegy, köszi a segítségeket

JohnnyNapalm
öcsém... semmit nem csináltam és most meg jó<#idiota>

LoDMaSt
Töröltél le vmi progit közvetlenül, mielõtt ez történt volna? Rendszer visszaállítást próbáltad?

@ Hellomarci

JohnnyNapalm
amúgy az volt az elsõ ahol megnéztem :D

JohnnyNapalm
hát halljak meg, de itt nincs olyan hogy félkövér

Segítsetek
Tom, nem ide tartozik, de kérdezem: Kiesetta ctrl billentyû. Van a gomb alján kis pöcök, de nem akar visszaugrani. mit tegyek??

every damn day

Eszközök/Beállítások/Betûk és színek/.

JohnnyNapalm
Jó reggelt
Olyan problémám van hogy a firefox ma reggeltõl minden oldalon megjelenõ szöveget félkövérré változtat...
Nem találtam ilyen beállítást és már újra is telepítettem a firefoxot de még mindig fennáll a probléma
Ebben szeretném ha valaki segítene, elõre is köszi

O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\icwsetup.exe
O4 - Global Startup: icwsetup.exe
O20 - AppInit_DLLs:
Kijelölés után Fix checked.

acsati
futtattam egy avastot mert az volt fent de utána is fent állt még a probléma, de nem minden inditáskor.

itt a log fájl, bocs ha hosszu

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 0:05:02, on 2009.08.30.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\WINDOWS\SkyTel.EXE
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe
C:\PROGRA~1\WIDCOMM\BLUETO~1\BTSTAC~1.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849e9f-c8d7-4d59-b87d-784b7d6be0b3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: C:\Program Files\Internet Explorer\Connection Wizard\icwsetup.exe
O4 - HKLM\..\Run: %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: SkyTel.EXE
O4 - HKLM\..\Run: ALCMTR.EXE
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ?
O4 - Global Startup: icwsetup.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Send to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx.htm
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-12650 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O11 - Options group: Keresés a címsorból
O20 - AppInit_DLLs:
O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswupdsv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus (avast! antivirus) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner (avast! mail scanner) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner (avast! web scanner) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Acresso Software Inc. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PnkBstrA (pnkbstra) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe

--
End of file - 5234 bytes
gergely1991
kl24h: Kiegésziteném....shutdown -s -t 60 -c A Win reáll....

acsati :Lehet hogy services.exe fájl fertõzött valamivel.....másik tipp

Ez szerintem nem veszelyes dolog, mert ilyen lehet tiszta gepen is csinalni, mert pl. ha felnyitod a Command Prompt-ot es beirod, hogy "shutdown -s", akkor egy hasonlo uzenet fog megjelenni.
Abban az esetben is megjelenik ilyen uzenet, ha kikapcsolod a Task Manager-bol a megfelelo svchost.exe.

Nalad lehet, hogy egy olyan virus van, amelyik lezarja a services.exe.
"Dj Faustus" baratunk ajanlatara, jo ha elkuldod a hijackthis log fajlot es mi majd megmondjuk a valaszt.
Azert is, ajanlott lefuttatni egy Avira AntiVir es egy Malwarebyte's Antimalware, ezek biztos megfogjak a kartevot.
Dj Faustus
"az ilyen tipusu virust csak uj rendszerrel lehet kiiktatni?"
Ha az operációs rendszer újratelepítésére gondolsz, nem feltétlenül.
Próbáljuk meg a vírust kiiktatni.

Elsõ lépésként töltsd le az alábbi eszközt, futtasd le, "Do a system scan and save a logile", a kapott naplóállományt meg kielemezheted az alábbi oldallal (amelyik mellett kereszt van, az a programban kijelölendõ és fixálni kell), de bemásolhatod nekünk is és talán tudunk specifikus segítséget adni.

Második lépésként: csökkentett módban (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengõt, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) futtatnál végig kikapcsolt rendszervisszaállítás (Start/(Beállítások/)Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) mellett futtatnál végig egy teljes körû víruskeresést és -irtást hajts végre (esetleg rendszervinyót tiszta, vírusmentes géppel leellenõrizni; vagy Linuxos Live CD-rõl bebootolva online/Linuxos vírusirtót futtatni).