Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ismerõsõm barátjának eepcjável ilyen probléma van:
Mikor elidnul a gépe és mikor bejönne az xp fekete képernyõ van amin a kurzort látni. És mintha leállna a vinyo pörgése.
Pont aznap miután mondta ezt este hiv az ismerõsöm hogy az õ asztali xp-s gépével is ugyanez történt.
Az érdekesség az hogy az eepc-n is nod32 van és az asztali gépen is. Nemrég egy pendrivval raktak át valamit az asztalira az eepcrõl, és az asztali gépen a nod kidobott valamni Trojan virust( pontosabb megnevezést nem tudott mondani), azt levielg leirtoták.
Találkozott már valaki ilyen virussal, vagy lehet ennek köze sincs hozzá?
Tesom vistas laptopján volt ilyen egyszer de ez csak akkor már miután rábököt a felhasználóra, szóval tudtok mondani valamit? A neten nem találta ehez hasonlo gondot vagy ilyen gondot okozó virust sem :S
THX!
A Google könyvkeresõ oldalán elakadtam a letölthetõ könyvek keresésével.
Az alábbi címen rövid utalás van a keresésre:
http://books.google.com/support/bin/answer.py?answer=44664&cbid=-1q4feoadt83qc&src=cb&lev=index
„Keresse fel a books.google.com webhelyet. Kereshet letölthetõ könyveket, ha a "Teljesen megtekinthetõ könyvek" választógombra kattint,”
Lehet, hogy lebénultam, de nem találom a "Teljesen megtekinthetõ könyvek" választógombot.
A segítséget elõre is köszönöm.
Üdvözlettel: gy?jt?
Egy olyan problémám akadt, hogy egy webkamaráról kéne képeket lementenem X idõközönként és a manuális út számomra nem a legszimpatikusabb😊
Tud valaki erre valamilyen progit?
Próbáltam keresni, de nem nagyon sikerült.
Elõre is köszi.
Microsoft megint hozza a formáját. Web platform installerrel szeretnék Silverlight fejlesztõkörnyezetet felrakni. A képen jól látszik, hogy hol is akadt el a dolog, nem tudok elég bonyolult jelszót adni, a felület gyakorlatilag semmit nem fogad el. Van valami javaslatotok?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
2 hete böktem ki :kaptam egy laptopot,fel kellett szoftverezni....na ez bejelzett,hogy több wifi is van,ebbõl 2 a lényeg:mindkettõ a "Egyesült Magyar Kábeltelevízió I."--IP alapján a DIGI-é:11Mbit/s.,ténylegesen 5.5Mbit/s;Laptopon speedtest:5/5Mbit/s-fel/le!!!
Laptop el,PC-be wifi kártya be-TP-LINK,mivel csak kültéren van,3m kábel,vágére bot antanna--jelerõsség 18-20dBi/82%/
'hera1'szabad,'hera2'wep-es!Nem is volt semmi gond szombat hajnal 1-kor még rendben,reggel 7-tõl semmit nem csinál csatlakozáskor!
Mi történhetett?
Köszi!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
csak ÓVATOSAN, az ubuntu partíció kezelõje az veszélyes. 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Csak úgy tudom felrakni, hogy ha a C-bõl vág le egy darabot, de én elõre levágtam neki ezt a 19,5 gigát.
ha azt választom, hogy partíciók megadása kézzel, akkor fog menni a win7 is?
és a csatolási pontnak mit adjak meg új partíció létrehozásakor?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Viszont lenne egy másik problémám. 😊
Van egy táblám,aminek egyik mezõjében több rekordnál is szerepel ugyan az az adat.
Hogyan tudnám megoldani,h amikor egy szövegmezöben kilistázom csak a különbözõeket mutassa?Viszont ha kiválasztok egyet,egy másik mezöben már az összes rekordot szeretném látni amiben az adott adat szerepel?
Nem tudom mennyire sikerült érthetõen leirnom.. 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mivel a Grubnak szüksége van ezen második részre (ott tárolja például hogy melyik partíción milyen oprendszer van), az Ubuntu eltávolításával kicsit nyafogni fog e miatt. De ha eredetileg volt például egy Windows XP is a gépen, és azt szeretnéd használni, a Windows XP telepítõlemezével helyreállíthatod az MBR-t.
Ha nem, akkor kéne vmi progi, amivel invertálhatom a megjelenített színeket és akkor progiktól függetlenül olvashatom kényelmesen a dolgokat.
Vki esetleg?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
de csak tc-bõl flashfxp-be akarom átvinni a melóhelyemen az ftp eléréseket. nemtom miért de tc mostanában mondog megszakad. flashfxp meg nem. <#nemtudom>#nemtudom>
All hail the double x!
De mi garantálja, hogy nem más jelszavát akarod megtudni?
a Total Commander ftp fájlból vissza lehet fejteni valahogy az ftp cím jelszavát? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
ba32107
És milyen rendszered van? Mert pl Windows7 alapból kb 10G.
Nézd meg a felhasználói fiókokat is. Ha olyan 200MB-nál nagyobb, az All User meg 60-nál, akkor ott is találsz törölni valót.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sajnos nem nagyon van idõm 562 oldal forumot végigolvasgatni,hogy hátha van valahol szó arrol,amit tudni szeretnék.Szerintem egyszerübb,ha megkérdezem.
A büntipont mag annyira nem érdekel,hogy gondolkozzak rajta...
Van egy táblám,amibe ürlapon keresztül szeretnék adatot bevinni.Kitöltöm az elsö mezõt,ahogy átváltok a következõre,ugrik az egész egy rekordot.
A másik,hogy ha bevittem minden adatot,mentek.A másik ürlapon viszont,amit csak megjelenitésre használok nem látom az új rekordot csak a bezárom és újra megnyitom az ürlapot.
wget, Pavuk, HTTrack, PageNest, WebZIP, Offline Explorer, Teleport, de a letöltésmenedzser programok (Free Download Manager, Getright) is tudnak ilyesmit.
Milyen programmal lehet azt megoldani, hogy egy weboldal összes elemét lementse úgy, hogy offline is lehetssen megnézni az egész tartalmat, de ne egyesével kelljen megnyitnom az összes oldalt és lementeni? Mivel és hogyan lehet ezt megcsinálni?
Ezt az oldalt menteném le, angol nyelven.
Elõre is köszönök minden segítséget. (Flasgettel próbálkoztam, de nem sikerült.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM