Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
xp-m (sp3) már több mint fél éve normálisan mûködik. <#zavart1>#zavart1> nem kellett újra telepíteni. szeretném, hogy a továbbiakban is ilyen stabil és gyors maradjon.
milyen programokat ajánlotok karbantartásra és takarításra amivel még hosszú lehet az "élete"? most csak defragot szoktam használni.
elõre is köszi!
:3
Nézd meg a a a klip>hang>hangerõ vagy a eszközök>hangszintek menüpontban....vagy ellenõrizd a lejátszódat.....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Töltsük le az internetet!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
szerintetek mitõl lehet???
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows Movie Maker-rel egy avi formátumú fájlról levágtam a képet (csak a hang maradt), mit csináljak, hogy zeneként tudjam elmenteni?
Frissen raktam Xp-t. 2 partíció volt, 1-ik formázva lett, a másik megmaradt. A formázott volt a C: , a másik D:.
Telepítés után C-lett a D-bõl és D a C-bõl. A D-n van a windows. Namost ez elég sok galibát fog okozni, fõleg a zenei lejátszási lista lesz gáz.
VAn valami mód átnevezni a partíciókat, D-bõl C-t, C-bõl D-t csinálni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Milyen alaplapot ajánlotok egy Intel Core2Due E7500 és egy Gainward 0476 Bliss 9800 GT 512 MB kártyák mellé 20-25 ezres árkategóriában?
A választ elõre is köszi.
1. hardveres probléma (elégtelen áramellátás, táphiba, memóriahiba, elégtelen hûtés, egyéb meghülyült hardver)
2. szoftveres probléma (vírusfertõzés, inkompatibilis meghajtóprogram, valamilyen nemrég feltelepített segédprogram megbolondulása)
Az 1. lehetõséget egy Live CD-s/USB-s Linux-szal (Ubuntu, Knoppix, DSL Linux, Puppy,...) ki lehet szûrni. Ha az nem indulgat újra 5-10 percenként, akkor valószínûleg inkább szoftveres probléma.
Memóriahibát a memtest86+ nevû segédprogrammal tudsz kiszûrni - ezt a programot ki kell írni CD-re, vagy készíteni kell (a megadott segédprogrammal) bootolható USB kulcsot, arról elindítani a rendszert, és hogy ha hibát talál, akkor azt jelezni fogja (vörös színnel).
Vírusirtást/kémprogramirtást érdemes kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett (Sajátgép ikonon jobb klikk/Tulajdonságok/A rendszer visszaállítása fül/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen beikszelve), csökkentett módban (Windows elindulása elõtt nyomd le az f8 billentyût, és a menübõl válaszd ki a Csökkentett módot) elvégezni; ha van esetleg másik vírusmentes számítógép a közeledben, akkor a rendszert tartalmazó merevlemezt átrakni abba, és a vírusmentes gép operációs rendszerébõl elvégezni a vírusirtást.
számítógépem 5-10 percenként újraindul, videokártya hûtése rendben, csatlakozók rendben.
Vajon mi lehet a gond??
aki tudja segítsen.
thx
A DOS/Windows-os batch programozás esetén a for ciklusnak van egy /f kapcsolója, amivel egy állomány sorainak tartalmát átadhatod egy változónak, ezt a változót meg megadhatod a copy-nak, xcopynak, pkzipnek, arj-nek, rar-nak, stb. Bár én inkább a szkriptnyelveket preferálnám, a DOS/Windows parancssora nem egy kellemes eset (a bash-hoz mérve).
Én nem találtam olyat ami neked kellene,de azért nézd meg te is........
Most az a probléma hogy van egy listám a fileokról amik nem ugyanazok mint a másik gépen. Na ezt egyszerûen hogy lehetne 1 könyvárba tenni vagy becsomagolni egybõl windows alatt. Copy nak van valami paramétere amivel egy filebol olvasná a másolandó fileokat?
May the force serve you well!
Total Commanderben van egy crc generatror tud md5ot, sha1et, meg .sfv -t csak könyvtárakat nem kezel :S
May the force serve you well!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Sajna egy nagyon egyszerû problémáról van szó de még sem tudom orvosolni.
Adva van egy avi film amihez van 2 más-más nyelvû feliratom. A lejátszóprogram akkor ismeri fel ha a filmnév és a felirat név ugyanaz. De 2 feliratnál nem tudom hogy mit kéne csinálni mert nem engedni berakni a másik feliratot mert felül akarja írni azt ami már a mappában van. Mit javasoltok
Tuti tök egyszerû de nagyon megköszönöm ha valaki tud segíteni
meg talán van erre program is...<#confused>#confused>
Próbáltam már az ATI és a Sapphire honlapjáról is, de mindegyikre azt írja, hogy az illesztõprogram-csomag aláírása hiányzik, pedig már az XP-ben is kikapcsoltam, hogy figyelje az aláírásokat. Egyszerûen nem megy föl egyik driver sem. <#confused>#confused><#falbav>#falbav>
Most raktam újra az asztali gépet egy WinXP SP3-mal (32 bit) és föl akartam rakni a VGA dolgait (egy AGP-s HD3650), de minden fölmegy az illesztõprogram kivételével. Azt írja a telepítési naplóban, hogy hiányzik az aláírás.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Ha kábel nélkül akarod, akkor kell venned 1-2 wifi eszközt.
Ha jol ovlastam a legujabb verzio jo WIN7-re .
A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem mûködik. Mi lehet a gond?
Elõre is köszi!
3gb mobilnetem van.Tudna valaki 1 jo adatforgalom mero progit ajanlani?Win 7 van a gepen.Elore is THX.
Csak az a bizonyos gomb FN gomb lenyomasa mellett tudok irni. Ha ne0 ny6060 3e a226r így n+z 25 va3ah6gy az írás60.
. helyett , é helyett + stb stb ... mivel tudom orvosolni ????
Mégegyszer köszönöm!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://data.hu/get/1923596/Sound.rar.html
Találtam egy flash játékot és szeretném az aláfestõ zenét lelopni róla. Hogyan tegyem?
Egyébként ez az a játék
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "