Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Túl hosszú az elérési út. Próbáld közvetlen a c:\HMM5 mappába telepíteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DJ RX7
üdv!
xp-m (sp3) már több mint fél éve normálisan mûködik. <#zavart1> nem kellett újra telepíteni. szeretném, hogy a továbbiakban is ilyen stabil és gyors maradjon.
milyen programokat ajánlotok karbantartásra és takarításra amivel még hosszú lehet az "élete"? most csak defragot szoktam használni.

elõre is köszi!

:3

gergely1991
nincs hang? de lennie kéne... <#wilting>
Nézd meg a a a klip>hang>hangerõ vagy a eszközök>hangszintek menüpontban....vagy ellenõrizd a lejátszódat.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ok, sikerült wma-ban van, de nincs hang.
KILLER2
Megoldva

Töltsük le az internetet!

KILLER2
DC++ban kéne kis segítség. ApexDC++t használok. Fent voltam egy hubon, gép megfagyott, restart, most meg nem tudok felmenni, mert azt mondja, hogy már fent vagyok a hubon. No ilyenkor mit lehet tenni?

Töltsük le az internetet!

gergely1991
na ez meg mi akar lenni? <#nevetes1><#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

w77d
sziasztok, nem tudom hogy tudnátok e segíteni, de azért hátha... Vettem egy eredeti játékot. Telepíteném és a következõt kapom:

szerintetek mitõl lehet???

gergely1991
ha csak a hang marad akkor aszem felajánlja hogy pl.:wma-ként mentsd avi helyett.....

Csá!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows Movie Maker-rel egy avi formátumú fájlról levágtam a képet (csak a hang maradt), mit csináljak, hogy zeneként tudjam elmenteni?
gergely1991
Azt hiszem itt már volt errõl téma...Olvass utána...

zolo
Hali
Frissen raktam Xp-t. 2 partíció volt, 1-ik formázva lett, a másik megmaradt. A formázott volt a C: , a másik D:.
Telepítés után C-lett a D-bõl és D a C-bõl. A D-n van a windows. Namost ez elég sok galibát fog okozni, fõleg a zenei lejátszási lista lesz gáz.

VAn valami mód átnevezni a partíciókat, D-bõl C-t, C-bõl D-t csinálni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Evin
Ha nem fut szinte semmi, akkor nem. De általában ami ott használatban van, törölni sem lehet.

w77d
sziasztok! az ideiglenes fájlok mappát (appdata/local/temp) engedjem a lemezkezelõnek kipucolni?? tartalmazhat olyan fájlokat amik fontosak egyes programoknak vagy játékoknak???

marsu
Nos alaposan kitakarítottam, mert nagyon poros volt, és azt hiszem minden oké. kösz.
adios
Hali!
Milyen alaplapot ajánlotok egy Intel Core2Due E7500 és egy Gainward 0476 Bliss 9800 GT 512 MB kártyák mellé 20-25 ezres árkategóriában?
A választ elõre is köszi.

marsu
Köszönöm, akkor nekiugrok.
Dj Faustus
Két fõ lehetõség van:
1. hardveres probléma (elégtelen áramellátás, táphiba, memóriahiba, elégtelen hûtés, egyéb meghülyült hardver)
2. szoftveres probléma (vírusfertõzés, inkompatibilis meghajtóprogram, valamilyen nemrég feltelepített segédprogram megbolondulása)

Az 1. lehetõséget egy Live CD-s/USB-s Linux-szal (Ubuntu, Knoppix, DSL Linux, Puppy,...) ki lehet szûrni. Ha az nem indulgat újra 5-10 percenként, akkor valószínûleg inkább szoftveres probléma.

Memóriahibát a memtest86+ nevû segédprogrammal tudsz kiszûrni - ezt a programot ki kell írni CD-re, vagy készíteni kell (a megadott segédprogrammal) bootolható USB kulcsot, arról elindítani a rendszert, és hogy ha hibát talál, akkor azt jelezni fogja (vörös színnel).

Vírusirtást/kémprogramirtást érdemes kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett (Sajátgép ikonon jobb klikk/Tulajdonságok/A rendszer visszaállítása fül/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen beikszelve), csökkentett módban (Windows elindulása elõtt nyomd le az f8 billentyût, és a menübõl válaszd ki a Csökkentett módot) elvégezni; ha van esetleg másik vírusmentes számítógép a közeledben, akkor a rendszert tartalmazó merevlemezt átrakni abba, és a vírusmentes gép operációs rendszerébõl elvégezni a vírusirtást.

marsu
Help meeee!!!

számítógépem 5-10 percenként újraindul, videokártya hûtése rendben, csatlakozók rendben.
Vajon mi lehet a gond??
aki tudja segítsen.

thx
Dj Faustus
Ehhez egy kicsit el kell mélyülni a Windowsos/Dosos Batch programozásban, vagy valamilyen szkriptnyelvben (VBScript, PHP, Perl,...)

A DOS/Windows-os batch programozás esetén a for ciklusnak van egy /f kapcsolója, amivel egy állomány sorainak tartalmát átadhatod egy változónak, ezt a változót meg megadhatod a copy-nak, xcopynak, pkzipnek, arj-nek, rar-nak, stb. Bár én inkább a szkriptnyelveket preferálnám, a DOS/Windows parancssora nem egy kellemes eset (a bash-hoz mérve).

gergely1991
copy/? vagy xcopy/? Itt nézz körül😊
Én nem találtam olyat ami neked kellene,de azért nézd meg te is........

ok megoldottam md5deep
Most az a probléma hogy van egy listám a fileokról amik nem ugyanazok mint a másik gépen. Na ezt egyszerûen hogy lehetne 1 könyvárba tenni vagy becsomagolni egybõl windows alatt. Copy nak van valami paramétere amivel egy filebol olvasná a másolandó fileokat?

May the force serve you well!

Tud valaki windowshoz valami hash generáló progit ami hasheli az alkövtárakat?
Total Commanderben van egy crc generatror tud md5ot, sha1et, meg .sfv -t csak könyvtárakat nem kezel :S

May the force serve you well!

gergely1991
a linuxot? pl.:formázásal.....

Mhosah Myth
Sziasztok! Szóval a lényeg, hogy adott egy dell inspiron 1011 és a kérdésem h alapból linux van benne, le lehet-e szedni egyszerûen vagy trükközni kell vele? Mert nekem volt pl. egy acer lapim amin vista volt és nem boot-olt rá az xp lemezre csak amit megbuheráltam...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

kemszi2
jah nem bocsi.rosszul írtam.szóval ez 1 windows frissítés/telepítés volt,amit nem tudott befejezni mert 1 fájlt nem tudott másolni.na most azóta ugye betöltésnél mindig feljön az opció hogy telepítés/windows xp sp3 na innen hogy lehet "törölni" a telepítést
Good Evening😊!

Sajna egy nagyon egyszerû problémáról van szó de még sem tudom orvosolni.
Adva van egy avi film amihez van 2 más-más nyelvû feliratom. A lejátszóprogram akkor ismeri fel ha a filmnév és a felirat név ugyanaz. De 2 feliratnál nem tudom hogy mit kéne csinálni mert nem engedni berakni a másik feliratot mert felül akarja írni azt ami már a mappában van. Mit javasoltok

Tuti tök egyszerû de nagyon megköszönöm ha valaki tud segíteni
gergely1991
Ha bármely progiról van szó pl.:"Programok telepítése törlése" lehetõség alkalmazása,ha minden megvan a progi eltávolításához.(azt hiszem a befejezetleneknél is elvégezhetõ)
meg talán van erre program is...<#confused>

kemszi2
helo!hogy lehet kiütni a winfos xp sp3-ból egy be nem fejezett telepítést?
Közben megoldódott. Fölraktam egy régebbi verziót. Nem a 9.11-et, hanem a 9.6-ot és az jó. A fene se érti ezt.
Csak azért kérdeztem, mert ati honlapról letöltöttnek van aláírása... legalábbis nekem mindig volt.
Hogy érted, hogy milyet tennék fel?

Próbáltam már az ATI és a Sapphire honlapjáról is, de mindegyikre azt írja, hogy az illesztõprogram-csomag aláírása hiányzik, pedig már az XP-ben is kikapcsoltam, hogy figyelje az aláírásokat. Egyszerûen nem megy föl egyik driver sem. <#confused><#falbav>
Próbáltad az ATI honlapján drivert? Amúgy milyet tennél fel?
Miért nem megy fel a VGA-m illesztõprogramja?

Most raktam újra az asztali gépet egy WinXP SP3-mal (32 bit) és föl akartam rakni a VGA dolgait (egy AGP-s HD3650), de minden fölmegy az illesztõprogram kivételével. Azt írja a telepítési naplóban, hogy hiányzik az aláírás.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Evin
Nagyobb pénzes szerkesztõkkel, vagy VirtualDub-bal (szûrõk használatával) talán kicsit lehet igazítani rajta. De ahogy mondják: sz@rból nem lehet várat építeni.

Kábellel ennyi: http://technologytrade.uw.hu/WnW.html

Ha kábel nélkül akarod, akkor kell venned 1-2 wifi eszközt.
Lehetséges-e az USB Stickes tmobilos net megosztása vezetek nelkul ? 😮

Netmeter nevezetû program : http://www.hootech.com/NetMeter/
Ha jol ovlastam a legujabb verzio jo WIN7-re .

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Régi vhs felvételt írtam át dvd-re, de sajnos nagyon vacak a minõsége. Tudtok-e esetleg valami programot ajánlani, amivel javítani lehetne? Elõre is köszönöm
Tanulmányozd ezt a fórumot: http://forum.daemon-tools.cc/f40/yasu-1-6-9040-released-23591/
adios
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni méghozzá abban h h kell használni a Yasu 1.6-ot?Vmi olyasmit ír h bekell másolni oda ahol a daemon tools exe.-je van, de ott sem mûködik. Mi lehet a gond?
Elõre is köszi!

Hali!
3gb mobilnetem van.Tudna valaki 1 jo adatforgalom mero progit ajanlani?Win 7 van a gepen.Elore is THX.
Egy olyan problemam van miota felraktam a laptopomra az X- Daytonat, hogy a billentyizetkiosztasom megbolondult.
Csak az a bizonyos gomb FN gomb lenyomasa mellett tudok irni. Ha ne0 ny6060 3e a226r így n+z 25 va3ah6gy az írás60.
. helyett , é helyett + stb stb ... mivel tudom orvosolni ????

vizes
Kiba... nagy király vagy. Köszi. Azért én is megpróbálom, hogy legközelebb sikerüljön nekem is!

Mégegyszer köszönöm!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Nem bonyolult pedig. A böngészõddel behozod az oldal forrását. Megkeresed a flv-t, vagy jelen esetben swf kiterjesztésû fájlt. Jobb esetben sikerül kimásolni az útvonalat, mint ahogy most is. Azt a fájlt, pedig valamilyen letöltõprogrammal letöltöd. Ha ez megvan kell egy swf decompiler nevû program, amivel elemeire (kép, hang, parancsok) szedheted magát az swf-et. Kikeresed a hangot, és Export resources -re nyomsz. Ekkor lementi a kijelölt képeket, hangokat, egyéb programrészleteket ahova kívánod. De hogy ne kelljen vele kinlódnod, itt van amit szeretnél:

http://data.hu/get/1923596/Sound.rar.html
vizes
Üdv!

Találtam egy flash játékot és szeretném az aláfestõ zenét lelopni róla. Hogyan tegyem?

Egyébként ez az a játék

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

gergely1991
Úgytudom hogy egyes frissítéseknél lehet gondok....

Seithennin
2. olyan program kéne ami a legegyszerûbb és legjobb arra h leformázott winyóról adatot visszanyerjek! (film, zene, doksi, fotó) és ha lehet jó lenne ha valaki el is magyarázná h hogyan kell csinálni mire kell figyelni stb stb nem értek hozzá... elõre is köszi!

Seithennin
ja és még az 1. höz annyi h ez a star wars kotor1 frissítve stb, és h minden más játékkal nincs gond!