Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagyon egyszerû programot keresek amivel avi file -okba tudok feliratot muxolni (mint az mkv fileoknál az mkvtoolnix -el). Lehetõleg az ékezeteket rendesen kezelje mert különben nem ér sokat a dolog.
AVI-Mux GUI nem játszik mert a muxolás után az ékezetes karakterek helyett csak krixkraxok voltak.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Vagy a neobase.hu-n van leírás a drupal oldalak lementéséhez, ha azt pl át akarod rakni egy másik drupalra.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám lementeni az adatbázist?
Elõre is köszönöm!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Léteznek RS232->USB átalakítók, bár megeshet az, hogy nem lesz kompatibilis az adott eszközzel.
Kérdezz rá a multiméter gyártójától (esetleg a forgalmazótól, ha szakboltban vetted), hogy õk mit javasolnak.
Az újabb alaplapokon már sajnos tényleg nincs (vagy csak az alaplapról kiálló csatlakozótûkként, amire egy szalagkábellel csatlakoztatható rá a soros porti DB9-es/DB25-ös csatlakozó). Ha abszolút nincs ilyen az alaplapon, és nincs igazán mûködõ átalakító (reméljük azért ez nem fog fennállni), akkor a tutibiztos megoldás tényleg a bõvítõkártya.
Olyan problémám van,hogy van egy notim amivel jár ki helyszínekre és van vele egy mobilnetem (ZTE HSDPA Stick)
És valamiért SP3-as XPvel nem megy .. de SP2-essel gond nélkül. Nem tudja véletlen valaki,hogy mi a trükk mert nagyon idegesít!
Segítséget elõre is köszönöm!
Fontos lenne mert van egy másik gép is amin használnám azon SP3-as XP van de azt nem telepíthetem újra mert olyan programok vannak rajta.. ami miatt nem lehet!
Találkozott esetleg már más is ezzel a hibával?
Már csont tiszta SP3-as XP is próbáltam,hogy semmi ne zavarjon esetleg be .. de így sem megy. Felrakja magát a Stick de maga a program nem érzékeli az eszközt azaz a modemet!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Letöltöttem egy programot a winyóhoz a HDD Regenerator mert nem mûködik a winyóm rendesen. ha tudjátok hogy hogy kell ezt a progit használni lécci írjátok már meg köcc!
Az elmúlt héten letöltöttem gépemre a Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 személyi tûzfalat.Magyar nyelvi fájlként a Comodo V3hungarian.zip fájlt töltöttem le.
Kicsomagoltam és az alábbi fájlok jelentek meg:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wDIkNKV1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101143kskXLzmoqmwkN.jpg
A Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 program telepítési könyvtár struktúrája a gépemen így néz ki:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/ompDYYy2po0L1iXx0503ks3kskXL010101153kskXLzmoqmwkN.jpg
Hova kell beilleszteni a nyelvi fájlokat a telepítõ könyvtáron belül ahhoz, hogy a Beállítások ablakban a lenyitható nyelvek között a magyar is megjelenjen?
Megpróbáltam ezeket a fájlokat bemásolni a program telepítõ könyvtárába, de semmit nem segített. Nem jelent meg opcióként a Beállítások lenyitható ablakában. Csak az angol jelenik meg továbbra is.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/p7wmcBR0J47sCNBM3603ks3kskXL010101133kskXLzmoqmwkN.jpg
Van valaki, aki ugyanazt a személyi tûzfal magyar nyelvû változatát használja?
Nem lehet, hogy a nyelvi fájl a Comodo Internet Security programhoz tartozik?
Üdvözlettel: gy?jt?
@ Hellomarci
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nokia 6230-as. nemtudom pc suite tud e ilyet. vagy valami más progi?
Én spec nem is engedném a készülékekben a hívószám kijelzés letiltását, teljesen felesleges, evidens hogy 90%-ban rossz célokra használják.
.: mobilize.hu :.
meg lehet e tudni milyen szám ez valahogy?
vagy: nem e lehet összekötni géppel a telót (kábel, bluetooth van) hgy a gépen tudjak fogadni hivásokat? igy lejátszanák neki csörgést, mintha még kicsengene, de közbe én hallanám, és ugy lehet beleszólna<#gonosz2>#gonosz2>
Vhol létezik ez magyarul is? Van ötleted?"
Ha már "nemzetközi szolgáltatók" szolgáltatásait akarod igénybe venni, készülj fel rá, hogy csak idegen nyelvû felületet (a Paypal-nek angol, spanyol, francia, és kínai nyelvû felülete van)/segítséget fogsz kapni.
Ha hadilábon állsz az angollal, akkor van szótár, vannak különbözõ fordítószolgáltatások (#1, #2, #3).
Azon belül a Norton termékeknek is van külön magyar nyelvû lapja.
Azon belül van egy Terméktámogatás menü, ahonnan elérhetõ a Norton Frissítési Központ, ahonnan letölthetõ egy segédeszköz, ami megkeresi a Symantec Norton termékcsalád termékeit a gépeden és frissíti azokat.
Szóval egy hónapja, még jóval karácsony elõtt rendeltünk tértünk át 4MB-ról 10MB-os internetre....megjött az új modem, központilag is mindent átállítottak...király volt, valóban mûködött a 10mega...sõt, fájlletöltõ programokkal a 11-12 sem volt lehetetlen...
De most már csak 5MB a netünk sebessége, pontosabban alig lépi át az 5megát. Tudom, hogy benne van a szerzõdésben, hogy csak papíron garantált a sebesség...
De mégis mekkora arcátlanság már ez? Mit tehetünk? Ha 1 hónapig megvolt a 10MB, akkor az most hova tûnt?
Vhol létezik ez magyarul is? Van ötleted?
köszike<#puszi>#puszi>
Homokóra, homokóra. :(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
PDFill - ez egy ingyenes PDF szerkesztõ - van benne könyvjelzõzési lehetõség.
"Vistán hogy lehet lemezkarbantartást csinálni, ha mondjuk helyet akarok felszabadítani?"
Mielõtt nekiesnél particionáló programmal (ilyen a Partition Magic, de vannak ingyenes alternatívái), takaríts:
- Lemezkarbantartó
- még pár tipp
- ccleaner takarítóprogram, és pár alternatívája
"Hali! Tudja valaki, hogy mitôl törlôdnek random módra a IE-bôl a cookie-k?"
Jó kérdés. Vannak erre akár programok is, de ha nem tettél fel ilyesmit, akkor meg kéne keresni mi csinálja. Nézd át más vírus- (Avast, Avira), kémprogram- (Spybot S&D, Adaware), malware-irtó (Malwarebytes) progival a géped.
Készíts egy naplót a Hijackthis nevû progi segítségével, és a napló tartalmát másold be nekünk, majd megnézzük mi lehet a kártékony.
Vagy van a Process Monitor nevû progi, azzal figyelheted, mit csinál a géped (milyen progi törli a sütiket).
Nagyon idegesít, hogy állandóan be kell írnom a felhasználó/jelszó adatokat - ráadásul úgy, hogy megkérdi, mentse e...
A partícionálás partition magic progival. Gyakorlatilag csak kattintgatni kell és türelemsen várni.
Vistán hogy lehet lemezkarbantartást csinálni, ha mondjuk helyet akarok felszabadítani?
Hogyan lehet megosztani a vinyót? Nekem egy c: meghajtóm van 145 gigával, és ennek teszem azt a felét át szeretném osztani egy új meghajtóra.
A gép néha kiírja, hogy nem a képernyö optimális felbontása van beállítva. És leirja, hogy mi az optimális arány. Megnézem, dehát az van beállítva. Ez így mit akar jelenteni?
Paypal-hez itt találhatsz útmutatót.
Joomla CMS-hez itt találhatsz elõfizetési modulokat.
Egy pdf dokumentumhoz hogyan lehet olyan tartalomjegyzések létrehozni, ami oldalt egy toolbarban elérhetõ? (Nem tudom, hogy mi annaka pontos neve.)
Példáúl hogyan mûködik a CCBILL rendszer vagy hasonlóról tudtok?
köszi
zita