Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
Hali !

Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik programmal lehetne esetleg videókonferencia-beszélgetést összehozni ? (tehát egyszerre megjeleníti mindenkinek a webcam-képét)

msn vagy skype tud ilyet ? ha igen, hol lehet belõni ? (eddig csak olyan jött össze, hogy külön-külön láttuk egymást privátban)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gergely1991
Nem olyankor van amikor mondjuk weblapon a csúszkát mozgatod fel-le?:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Van egy ötletem rákötöm a radiátorra <#hehe><#hehe><#hehe>
Na sikerült nagy nehezen elõcsalogatni az alaplapi hangot csak egy olyan problematikám van hogy néha be be zug ,olyan mintha valami nem igazán lenne földelve. Mi erre a teendõ?
köszöntem kipróbálom
gergely1991
everest megmondja milyen és hogy urlt is ad (nem tudom hogy a mostani verzió csinál-e ilyet de régebbi képes volt erre)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az a baj hogy használnám ha tudnám de ezt akarom kideríteni hogy mi van vele hol bujkál mert nem érzékelhetõ sehol. (valamikor réges régen még az ment -de már nem emlékszem hogy miért tettem bele egy hangkártyát,szerintem mert kiment az alaplapi-vagy nem tudom)de most semmi. áááááááá
Most meg ilyet ír ki az eszközkezelõ:

-Egyéb eszközök alatt
?Ismeretlen eszköz.
?Multimédia audiovezérlõ

-Hang videó és játékvezérlõk alatt
?Ismeretlen eszköz.

Ezeket honnan lehet leszedni? vagy honnan lehet tudni a pontos megnevezésüket hogy mit szedjek le hozzá? A cd-n nincs amit kaptam hozzá.
Elõre is köszönöm.
gergely1991
Az alaplapi hangkártyát jelzi ha van benne...
De miért nem a alaplapi hangkártyát használod?Én azt használom erõsítõre kötve meg elégé jól szól annak ellenére hogy integrált (meg vagyok vele elégedve):D

Dj Faustus
"Szeretném ha az oldalam nemzetközileg is fizetõs lehessen."
Ezen pontosan mit értesz?
Legyen nemzetközi (.com, .info, .eu,...) domain alá bejegyezve?

Keresned kell egy domain regisztrátort - például itt találhatsz párat, de az sg.hu üzemeltetõje a MediaCenter is foglalkozik ilyesmivel.

Valamilyen progi kimutatja hogy az alaplapi hangkártya létezik e még a gépbe <#hehe> vagy halott vagy hiányzik róla valami (driver)vagy ilyesmi?
Everest tudja? (érdekes mert az eszközkezelõben nincs kérdõjel sehol a biosba is megnéztem és a OnBoard AC'97 Audio Enabled-ra van rakva. <#falbav> mi a túró lehet.
Szia. Na most kioperáltam a hang kártyát elvittem ismerõsömhöz beleraktuk az övébe ott is látni a h.kártyát de erõsítõre rákötve max volumen annyi hangot adott ki csak mintha egy fülhalagató le lett volna téve tõled kb 1-méterre. Hm nem tudom mi a baj szerintem akkor csak hibás a hang kártya.
Seithennin
sziasztok! win xp m van up to date teljesen! és szeretném ha nem így nézne már ki vista vagy win7 témát szeretnék rá telepíteni, ami az ikonokat az egeret az asztalt lecseréli szal mindent, de olyat amitõl nem hal meg a rendszerem! létezik ilyen? köszi elõre is

Sziasztok!

Szeretném ha az oldalam nemzetközileg is fizetõs lehessen.
Mely szolgáltatót ajánljátok,hová és hogyan regeljek?

köszi
zita
Sziasztok!
Izé... flash kérdésem lenne itt jó helyen járok?
CS4-ben szeretnék megforgatni egy logot, csak úgy szépen folyamatosan forogjon a középpontja körül, és nem 3d. MC-t csinálok belõle, megadom neki, hogy rotate ccv de csak 90 fok van, nem tom hol kell átállítani, hogy folyamatosan forogjon... Hilfe Please! Kezdõ vagyok...
gergely1991
Még valami:Ha lejátszol egy számot a WMP keresztül kiír-e egy hibaüzenet?:S

gergely1991
Nem lehet hogy a vezeték megsérült?(Próbáld egy másik hangszóróval hogy mûködik-e)

Sziasztok. Valaki tudna ebben segíteni? Most lett véve hangszóró egy géphez.(régen ment a hang rajta rendesen-de kb 2-éve odaadtam apának a gépet és úgy lett használva hangszóró nélkül),Nem jön ki hang,a hangszóró ikon ott csücsül a tálcán nincs lenémítva.A Hangtulajdonságoknál látni a hang kártyát.Ott sincs semmi lenémítva.Szóval egyszerûen nem értem.A hangk. driver is lett frissítve.
Szerintetek? Köszi elõre is.
A .zip maradt le a végérõl, nevezd át, majd kitömörítheted.
Mészy
Sziasztok.
Van egy Björn Borg filofax-pénztárcám és ebbe szeretnék 2010-es naptárat.
A lapméret 105*60mm. Van ehhez valami olyan program, amivel nem kell minden egyes lapot külön dátumozni, esetleg a névnapokat is tudja? Úgy szeretném, hogy két lapon legyen egy hét. Annak is örülnék, ha valaki tudna konkrétan ebbe való betétet, de ha nincs akkor megcsinálom én...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

LoDMaSt
Igen, neked valami kell, hogy meg tudd nyitni! Azzal tuti menni fog, de lehet, hogy bármi is jó lesz.
GYK:formátum, valami? Õszintén, ilyen kérdéstõl milyen választ vársz?

@ Hellomarci

Hello!

Letöltöttem egy játékot a neve GTA Vice City Special Edition 2008(PC) portable és semivvel en mtudom megnyitni se daemon tools al se semmivel mert nem tömörített mivel tudnám megnyitni?
Evin
Bármelyik író programmal. De ha DVD-videót akarsz csinálni, akkor szerintem olyan közkedveltebb formátumokat használj, mint az avi.
Meg lejátszó kérdése is, lehet hogy alapból viszi az mp4-et.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

PrisonMan
Adobe Premiere CS4 progit probálgatom vágás céljából. Letöltöttem pár 720p-s BluRay film sample-jét (.mkv) átkonvertáltam .MP4 fájlá GOTSent programmal. Ezzekkel elkezdtem gyakorolgatni, és az lenne a kérdésem, hogy a végleges megvágott .MP4 fájlt mivel lehet kiírni DVD-re? <#help>

nem nagy gáz, jó lesz ez így, úgyis youtubera akarom feltenni majd a dolgokat, ha meg nagyon kéne vmelyik fájl, akkor onnan le tom szedni
köszi szépen

Evin
Erre nem tudok mit mondani. Nekem K-lite fent van, talán az segít.

feltettem camstudiot teljesen olyan, mint amit eddig használtam, de van benne még 1 pár beállítási lehetõség
-szinte minden beállítást alapon hagytam
-a video lejátszása érdekes, mert a VLC playernél hang van kép nincs a quicktime playerrel meg pont fordítva:)
-de ha feltöltöm youtubera ott stimmel minden

Evin
Én most a Camtasia-t használtam. Pénzes, de szerintem jól mûködik. Igaz én hangot nem rögzítettem eddig vele, csak képet.
Viszont a Camstudio ingyenes ahogy látom.

Beírod google-be hogy screen capture és kidob kismilliót. Azt hiszem régen a SnagIt-et használtam, ugyan annál hangot nem rögzítettem, de nekem bevált.
Esetleg ismersz más progit erre a célra?
Egyébként még más tömörítést nem próbáltam, de minõséget állítgattam. Majd ma teszek még1 próbát.

Mazarex
hali, van egy ojan gondom, hogy youtube meg egyáltalán netröl semmi nem játszik hangot, csak video van de néma. neten már kerestem de semmi. WoW-nál sincs hang de ott még plusszba a grafika is szét van kicsit, néha nem látszik egy-egy részlet. tudnátok vmit segíteni?

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Jim Morrison
oh yeah, megvan.
Vezérlõpult\Programok\Alapértelmezett programok\Társítások beállítása

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoDMaSt
pipáld be a 'mindig a következõ progival nyissa meg' vagy hasonló checkboxot.

@ Hellomarci

Jim Morrison
Nem tudom miert, de a pdf fajlokat mindig az office akarja megnyitni... Nem tudom vegervenyesen hozzaadni a adobe pdf readerhez. Win7et hasznalok es fogalmam sincs mi lehet a baj :/ Otlet?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Evin
Ha 1 program végzi a kép és hang felvételét, szinkronizálnia kellene a kettõt. Elég nagy gond, ha nem teszi.
Próbáltad más videótömörítéssel, más hangtömörítéssel és minõséggel?

tigerbácsi
szia!
én nem tudtam a megoldást, de a többiek írták :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

be lehet állítani, h mennyi képet rögzítsen, ezt milyen gyorsan játssza vissza és a video/audio interleavinget is

még mi kéne?

gergely1991
de inkább mondjuk pl.:Open=állományneve.exe

gergely1991
igen és de az elején (elsõsorban)a bejegyzést kell betenni..

Szervusz tigerbácsi!
Szó szerint arról van szó, amit a bejegyzésedben leírtál. Elnézést, de kissé körülményesen és nem túl szakszerûen fogalmaztam meg, mit is akarok. Az exe fájlban valóban együtt van három progi: a webkamera meghajtó programja, a webkamera szoftvere és rádásul egy videotelefon program (Logitech Vid néven). A gépemen az alaplapban integrált hangkártya valami ok miatt állandóan ütközik a webkamera szoftverével. Ezért én a 3 program közül csak a webkamera meghajtó programját szeretném telepíteni.
Ezért lenne jó olyan telepítõ lemezt írni, ahol az exe fájlban összevont (fentiekben felsorolt) 3 szoftver közül opcionálisan kiválasztható lenne a driver program.

Üdvözlettel: gy?jt?

Evin
Akkor csinálni kell egy autorun.inf fájlt és beleírni, hogy Open="valami.exe", nem? Ha már csináltál, csak tudod.

gergely1991
Jah igen ha automatikussan induljon el a setup(vagy más fájl alkalmazás) a CD/DVD-rõl akkor elég 1 autorun.inf fájlt megszerkeszteni(ilyet unalomból már csináltam csak nem cd-re).
Gyûjtõ:A bootolás leginkább azt jelenti hogy melyik adathordozóról kezdje az olvasást a gépindulásakor...

tigerbácsi
azt szeretné ha kiírja a lemezre az exe filet akkor autómatikusan elinduljon, ne kelljen ráklikkelni. azaz autorunos cd szeretne létrehozni szvsz mert ha elindítja a kompakt driver exe filet akkor ott lehet választani hogy csak a drivert akarja felrakni vagy egyéb progit is amit tartalmaz az az exe file.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Evin
Fogsz egy író programot, pl Nero és egyszerûen kiírod lemezre adatként.
De ha van másik partíciód a C-n kívül, akkor másold oda, és ha kell fel tudod tenni.
Én nem látom annak értelmét, hogy 1db relatíve kis méretû exe-t kiírj 1full üres lemezre. Hiszen ha nincs mûködõ rendszered, pl mint írtad, ütközés miatt, akkor telepíteni sem tudod.
Szólj, ha rosszul értem amit szeretnél.

"hagyományos értelembe vett telepítõ fájlt" helyett "hagyományos értelembe vett telepítõ CD-t"

Szia Evin!
Mivel a témában nem vagyok egy guru, még egy kérdéssel jelentkezek.
A válaszod azt jelenti, hogy az exe telepítõ fájlból nem tudok hagyományos értelembe vett telepítõ fájlt készíteni (lehet, hogy a boot lemez fogalmát nem kellett volna belekevernem)?
Arra gondoltam, hogy a webkamerához vásárláskor kaptam egy telepítõ CD lemezt, ami meghajtóba helyezve bejelentkezett (menüvel). Opciókkal felajánlotta, hogy vagy csak a driver meghajtó programot telepítsem, vagy a teljes kamera szoftvert.

Evin
Ha Boot lemezre rá is írod, attól nem lesz ott rendszer, amire fel tudnád tenni. Szóval semmi értelme.

Szervusztok!
A gépemen levõ webkamera szoftverét akarom frissíteni. A Logitech oldalán találtam egy exe fájlt. Hogyan lehet ebbõl a fájlból telepítõ (bootolható) CD lemezt készíteni?
Tudom, hogy a fájl futtatása önmagában is elég a frissítéshez, de késõbb, ha esetleg valami összeakad a driver programban, lemezrõl egyszerûbb frissíteni.

Én arra tippelnék, hogy mivel nem folyamatos a képfelvétel, emiatt a mutatott videóanyag rövidebb lesz, míg a hangnál folyamatos ezért az hosszabb. A proginál a framebeállítások nem módosíthatóak, tehát ezzel nem tudod megoldani a dolgot.