Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik programmal lehetne esetleg videókonferencia-beszélgetést összehozni ? (tehát egyszerre megjeleníti mindenkinek a webcam-képét)
msn vagy skype tud ilyet ? ha igen, hol lehet belõni ? (eddig csak olyan jött össze, hogy külön-külön láttuk egymást privátban)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Egyéb eszközök alatt
?Ismeretlen eszköz.
?Multimédia audiovezérlõ
-Hang videó és játékvezérlõk alatt
?Ismeretlen eszköz.
Ezeket honnan lehet leszedni? vagy honnan lehet tudni a pontos megnevezésüket hogy mit szedjek le hozzá? A cd-n nincs amit kaptam hozzá.
Elõre is köszönöm.
De miért nem a alaplapi hangkártyát használod?Én azt használom erõsítõre kötve meg elégé jól szól annak ellenére hogy integrált (meg vagyok vele elégedve):D
Ezen pontosan mit értesz?
Legyen nemzetközi (.com, .info, .eu,...) domain alá bejegyezve?
Keresned kell egy domain regisztrátort - például itt találhatsz párat, de az sg.hu üzemeltetõje a MediaCenter is foglalkozik ilyesmivel.
Everest tudja? (érdekes mert az eszközkezelõben nincs kérdõjel sehol a biosba is megnéztem és a OnBoard AC'97 Audio Enabled-ra van rakva. <#falbav>#falbav> mi a túró lehet.
Szeretném ha az oldalam nemzetközileg is fizetõs lehessen.
Mely szolgáltatót ajánljátok,hová és hogyan regeljek?
köszi
zita
Izé... flash kérdésem lenne itt jó helyen járok?
CS4-ben szeretnék megforgatni egy logot, csak úgy szépen folyamatosan forogjon a középpontja körül, és nem 3d. MC-t csinálok belõle, megadom neki, hogy rotate ccv de csak 90 fok van, nem tom hol kell átállítani, hogy folyamatosan forogjon... Hilfe Please! Kezdõ vagyok...
Szerintetek? Köszi elõre is.
Van egy Björn Borg filofax-pénztárcám és ebbe szeretnék 2010-es naptárat.
A lapméret 105*60mm. Van ehhez valami olyan program, amivel nem kell minden egyes lapot külön dátumozni, esetleg a névnapokat is tudja? Úgy szeretném, hogy két lapon legyen egy hét. Annak is örülnék, ha valaki tudna konkrétan ebbe való betétet, de ha nincs akkor megcsinálom én...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
GYK:formátum, valami? Õszintén, ilyen kérdéstõl milyen választ vársz?
@ Hellomarci
Letöltöttem egy játékot a neve GTA Vice City Special Edition 2008(PC) portable és semivvel en mtudom megnyitni se daemon tools al se semmivel mert nem tömörített mivel tudnám megnyitni?
Meg lejátszó kérdése is, lehet hogy alapból viszi az mp4-et.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
köszi szépen
-szinte minden beállítást alapon hagytam
-a video lejátszása érdekes, mert a VLC playernél hang van kép nincs a quicktime playerrel meg pont fordítva:)
-de ha feltöltöm youtubera ott stimmel minden
Viszont a Camstudio ingyenes ahogy látom.
Egyébként még más tömörítést nem próbáltam, de minõséget állítgattam. Majd ma teszek még1 próbát.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Vezérlõpult\Programok\Alapértelmezett programok\Társítások beállítása
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
@ Hellomarci
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Próbáltad más videótömörítéssel, más hangtömörítéssel és minõséggel?
én nem tudtam a megoldást, de a többiek írták :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
még mi kéne?
Szó szerint arról van szó, amit a bejegyzésedben leírtál. Elnézést, de kissé körülményesen és nem túl szakszerûen fogalmaztam meg, mit is akarok. Az exe fájlban valóban együtt van három progi: a webkamera meghajtó programja, a webkamera szoftvere és rádásul egy videotelefon program (Logitech Vid néven). A gépemen az alaplapban integrált hangkártya valami ok miatt állandóan ütközik a webkamera szoftverével. Ezért én a 3 program közül csak a webkamera meghajtó programját szeretném telepíteni.
Ezért lenne jó olyan telepítõ lemezt írni, ahol az exe fájlban összevont (fentiekben felsorolt) 3 szoftver közül opcionálisan kiválasztható lenne a driver program.
Üdvözlettel: gy?jt?
Gyûjtõ:A bootolás leginkább azt jelenti hogy melyik adathordozóról kezdje az olvasást a gépindulásakor...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De ha van másik partíciód a C-n kívül, akkor másold oda, és ha kell fel tudod tenni.
Én nem látom annak értelmét, hogy 1db relatíve kis méretû exe-t kiírj 1full üres lemezre. Hiszen ha nincs mûködõ rendszered, pl mint írtad, ütközés miatt, akkor telepíteni sem tudod.
Szólj, ha rosszul értem amit szeretnél.
Mivel a témában nem vagyok egy guru, még egy kérdéssel jelentkezek.
A válaszod azt jelenti, hogy az exe telepítõ fájlból nem tudok hagyományos értelembe vett telepítõ fájlt készíteni (lehet, hogy a boot lemez fogalmát nem kellett volna belekevernem)?
Arra gondoltam, hogy a webkamerához vásárláskor kaptam egy telepítõ CD lemezt, ami meghajtóba helyezve bejelentkezett (menüvel). Opciókkal felajánlotta, hogy vagy csak a driver meghajtó programot telepítsem, vagy a teljes kamera szoftvert.
A gépemen levõ webkamera szoftverét akarom frissíteni. A Logitech oldalán találtam egy exe fájlt. Hogyan lehet ebbõl a fájlból telepítõ (bootolható) CD lemezt készíteni?
Tudom, hogy a fájl futtatása önmagában is elég a frissítéshez, de késõbb, ha esetleg valami összeakad a driver programban, lemezrõl egyszerûbb frissíteni.