Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy rövid megjegyzés: a linkek csak Firefox alól indíthatók közvetlenül.

Üdvözlettel: gy?jt?

Szervusztok!
Tanusítvány hibát jelez a gépem a https://www.magyarország.hu oldal megnyitásakor.
Ha a címsorból nyitom meg, ez látszik:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/3lpgfKd2po0L1iXx0503ks3kskXL010101303kskXLHFqImwkN.jpg
Ha linkrõl nyitom meg, ez látszik:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/L7KhbYHFoJEolgYR7T03ks3kskXL010101313kskXLHFqImwkN.jpg
A böngészõ Eszközök>Internetbeállítások>Tartalom>Tanusítványok helyén a saját tanusítványom így néz ki:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/21uhbYHFoJEolgYR7T03ks3kskXL010101293kskXLHFqImwkN.jpg
Ugyanezen a címen a www.magyarország.hu weblap tanusítványa így néz ki:
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/IDvmMwemKrCq0cac1o03ks3kskXL010101323kskXLHFqImwkN.jpg
A tanusítványok egyike sincs beimportálva a "Megbízható legfelsõ szintû hitelesítés szolgáltatók" tárolóba.
Az az érdekes, hogy már évek óta használom ezt a weboldalt, de ezidáig semmi problémát nem jelzett a tanusításokkal kapcsolatban.
Megjegyzem, hogy a Firefox böngészõ alatt semmi gond a tanusítványokkal.
Hogyan lehetne az IE8 alatt rendbetenni a dolgot?
Hol találhatók a *.cer tanusítvány fájlok a merevlemezen?
A "magyarország" oldal tanusítványát már telepítettem, de semmi nem javult. A saját nevemre szóló tanusítványt próbáltam beimportálni a "Megbízható legfelsõ szintû hitelesítés szolgáltatók" tárolóba, de nem találtam a merevlemezen a megfelelõ *.cer kiterjesztésû fájlt.

Üdvözlettel: gy?jt?

gergely1991
Nézd át a host fájlt:
Egyes weboldalak szerepelhetnek a host fájlban (mondjuk egy vírus miatt)így elõfordulhat hogy ezért nem jelenik meg.
windows\system32\driver\etc

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dj Faustus
"Miért van az, hogy egyszer csak bizonyos oldalakat többé nem tudok megnyitni?"
1. Milyen oldalakat?
2. Melyik Internet-szolgáltatónál?
3. Ha nyitsz egy konzolablakot (Start menü/Futtatás menüpontba írd be cmd, majd nyomj egy OK gombot), majd a megnyíló fekete ablakba beleírod: ping <oldal hosztneve> - ahol az <oldal hosztneve> a http:// és a / jel közötti rész (például: www.sg.hu), mit ír ki?

"Az internetszolgáltatóm keze lenne a dologban?"
1. Vagy az oldal üzemeltetõje tiltotta ki az IP-cím-tartományt
2. Vagy az Internet-szolgáltatód gerincszolgáltatójánál van probléma

leoon
Hali,
nem tudom, de már megoldódott. Ráb@sztam a billentyûzetre és elállítódott.
Ma már megfelelõen mûködik.
Kössz azért!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

sajnos nem találtam jobb topikot, ezért itt kérdem meg:

Miért van az, hogy egyszer csak bizonyos oldalakat többé nem tudok megnyitni? Egyik napról a másikra? az oldal létezik, csak itthonról nem tudok fellépni rá. Próbáltam kikapcsolt tûzfallal, AV-vel, kipróbáltam vagy 4 böngészõvel, de nem ment.
Az internetszolgáltatóm keze lenne a dologban? Csinálhatnak iylet, hogy bizonyos oldalakat letiltanak?
Metalmilitiakid
lehet hogy van vmi olyasmi, de hogy ha ez az is amit találtam, akkorsem tudom kezelni 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gergely1991
Nem tudom hogy win7-ben létezik-e még a: fájl kijelölése>jobb gomb(helyi menü)tulajdonságok>módosítás menüje:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Ha tényleg fertõzöttek akkor nincs más választás meg kell szabadulni tõlük.Milyen .drv (kiterjedésû) fájlok lennének amúgy? Itt leellenõrizheted õket (külön-külön)
Bár ha tényleg fertõzött(vagy sem) és rendszerfájlokhoz tartoztak és ki lett törölve akkor a telepítõ cd-vel a futtatás>cmd>sfc/scannow-al helyreállíthatod.

Metalmilitiakid
hello
win7 32 m van és mindig átállítja magától a lejátszókat, kb 2 naponta néha naponta(megkérdeztem mindenkit nem állítja át senki), pl winfos media playert winampra (videókat nem a zenéket), a képeket nero photosnapra vagy mire és így tovább idegesít hogy mindig állítgatni kell vissza, hiába nyomom rá hogy mindig ezzel nyissa meg, akkor is át fogja írni, valami megoldás ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LoDMaSt
shift+alt, de mért csak az msn-je?

@ Hellomarci

Jim Morrison
alapbol shift+ctrl asszem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoDMaSt
azt nem tudom, hogy ha csak az msn rossz, azt hol javíthatod, viszont a caps lockod is be van nyomva, azt a billentyûzet bal oldalán találod.

@ Hellomarci

leoon
HALI!

SEGÍTSETEK! ÁTÁLT AZ MSN-EM ANGOL BILLENTYÛZETRE, HOGY LEHET VISSZAÁLLÍTANI? NEM TUDOK RENDESEN BESZÉLNI SENKIVEL!

HELP!!!!!
KÖSSZ!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

sziasztok!

Az avast talált rengeteg rootkit gen-t( már azt is tudom hogy ez távolról figyelõs cucc, nem vírus, elolvastam mindent) és karanténba tettem, mert az tanácsolta az avast.
Gondoltam a javításra(helyreállítás) megyek ,akkor jó lesz, de nem lett..
Törölni nem mertem mert a System 32 driversek fertözöttek, és anélkül nem megy az op rendszer, ha nem tévedek(de lehet).
Kérdésem , mit csináljak a karanténban, a rootkitekkel.
Természetesen rootkit írtókkal is próbálkoztam, de egyik szarabb mint a másik.. köszi a segítséget😊
Üdv!
Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakeresõ programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.

Evin
Jobb gomb az óra melleti DT ikonon, és nézd meg egyáltalán be van-e kapcsolva a virtuális meghajtó. Legalább 1-nek lennie kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gergely1991
#16767:Vagy rossz kiterjesztésû vagy sérült fájl mountoltál be.
Próbálkozz egy másikkal...

Ic3 m4n
örök hála 😊
kösz szépen 😄

Dizson
Sziasztok! Mielõbbi segítség kellene! Valamiért eltünt a virtuális meghajtóm, hiába mountolom az image fájlt, nem indul el, és nem jelenik meg a meghajtó képe. Újra raktam a Daemon Tools-t(lite), de most sem mûködik. A segítséget elõre is kösz!

KRC Mechelen Katt ide!

University Of Cyprus Library
Katt ide!
Sziasztok.Az Xp részhez beírtam egy hozzászólást.Ha valaki tudna rá választ megköszönném.Már próbáltam olyat is hogy szedtem le Sata AHCI drivert Nlite vel beintegráltam de mégse akarja az igazságot. Szerintetek? A Biosba meg nem találok átállítási lehetõséget.Létezik?
Ic3 m4n
Lehet nem a legjobb helyre írok, de kéne egy kis help.
Ez a két kép nem tudjátok hogy mihez tartozik? (pl minek a címere stb..)

kép1
kép2

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Shiwo
Hali !

Létezik olyan progi, ami folyamatosan figyeli a netforgalmat és esetleg folyamatosan logot készít róla ? elég lenne olyan, ami mondjuk mindig a legutolsó 2 percet logolja, hogy mely progi mennyi adatot küldött... vagy valami ilyesmi...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok egy oylan programo(ka)t keresek amivel lehet a processzor vagy más gépben levõ ventik fordulatszámát növelni, köszi a segítséget

ha rossz topikba írtam írja meg valaki a pontos topikot, THX
autoszimulator
próbáld meg a webes felületeten belépni, és töröld azt a levelet, amelyik elakad. elég sokszor találkozunk ilyennel, ilyenkor valamiért duplikálódnak a levelek, és egyik beragad, amit a kliens nem tud letölteni...

(http://mail.invitel.hu/)

.: mobilize.hu :.

Dj Faustus
Nem lehetséges, hogy az 5. e-mail cím kiszolgálója nem érhetõ el? Vagy elírtad az e-mail címet?

Dj Faustus
A 6-os videóban bemutatott metódus Gimp alatt is elvégezhetõ.

A következõ problémám lenne. Outlook express-t használok inviteles e-mail címemre. De tegnap óta az e-mail-ek fogadása megakad az egyik e-mailnél. Írja, hogy 7-bõl az 5.-et fogadja, de annál állandóan kiírja, hogy idõtúllépés, kiszolgáló nem válaszol. Hogy lehetne megoldani a problémát?

Köszi!
Köszi
Még azt szeretném, hogy már meg van a GIMP, de én csak arról tudok, hogy ha megvan az eredeti színes kép, csak úgy lehet színezni, nem úgy, minta 6-os videódban
Vagy színes kép nélkül is tud színezni?

every damn day

Sziasztok!!!
Szeretném a segítségeteket kérni!!!
Van nekem egy mioC720-as gps-em és kellene rá térkép frissítés.
Ha valaki tudna segíteni köszönöm
Nagyon köszöntem a segítséget,a végén kijön 3 db S3-as csak nem tudom melyiket válasszam mert nem egyértelmû.
értem kösz a segítséget4
Dj Faustus
"Gyártó: Seagate Medalist 3210
Típusszám: Model ST33210A "

A Seagate weboldalán 3 GByte-osként szerepel a Seagate Medalist 3210 (ST33210A). A jumperek beállítása is megtalálható ott.

"Tudtommal a legkisebb 8 GB-os bár lehet hogy van 3-is."
Nekem volt pár száz MBytos is. 😉

"Videokártyánál ezt írja: Via Chrome9 Hc IGP"
Innen beszerezheted

Seithennin
Hali! Mozillám van, legfrissebb! és zavar hogy ha egy linkre vagy képre viszem a kurzort akkor egy ablak jelenik meg szöveggel és nem azt írja hogy mi a kép címe vagy ilyesmi mint kéne hanem valami SHIFT+R es kombinációról beszél! ezt hogy kapcsolhatom ki?

Sziasztok.Adott egy laptop és az eszközkezelõben a Videokártyánál ezt írja: Via Chrome9 Hc IGP Az lenne a kérdésem hogy ennek a driverjét hogyan lehetne frissíteni ifjabbra? 😊 Mert ha ott nyomom illesztõprogram frissítését akkor nem frissíti. Még ennyit lehet tudni róla. : S3 Graphics Co 2006.11.15-ös 6.14.10.78 as verzió. Hol találnék hozzá még frissebbet? Elõre is köszönöm.
hello!

Nincs megsérülve mert a kondíciója és a teljesítménye 100%.
A win xp t mikor telepítem és ott csinálom a particionálást!
Nem tudom hogy pontosan a jumpernek hol kell lennie!
Gyártó: Seagate Medalist 3210
Típusszám: Model ST33210A
gergely1991
Tudtommal a legkisebb 8 GB-os bár lehet hogy van 3-is.
Amúgy azzal a 3 GB-ossal nem sokra fogsz menni:hamar megtelik és ha megtelik sokáig tart mire bebootol.Ha tényleg 75-ös lenne akkor jól megsérülhetett(szektorhibák)talán egy chkdsk C: parancs segíthet a particionálás után a javítókonzolon keresztül...

Dj Faustus
Létezni létezhetett - bár az rég volt. 😉
Pontosan milyen merevlemezrõl van szó (Gyártó + típusszám)? Mivel próbálod particionálni?

hello!

azt szeretném megkérdezni hogy létezik 3 gb os HDD? mert az van ráírva hogy 75 Gs és közbe nem lehet csak 3 gb ot particionálni
Ja most itt is errõl lenne szó a az alaplapot amit beszeretnék rakni azon van egy proci amit lejjebb is írtam.(kipróbálom aztán szerintem is újrarakom)
Evin
Én mindig újraraktam, de én általában procit+alaplapot cseréltem teljesen más típusra.

Köszi.És szerinted ez a megoldás? Csere végül egy próbát megér, de szerintem is az van amit írtál.(de ezek szerint mégis mûködik?)
Dj Faustus
"Lehet h tévedek, de úgy tudom, van olyan program, ami a fekete fehér képeket kiszínezi. Igaz? "
Úgy, hogy teljesen automatikusan visszaállítja az eredeti színeket, hát olyan nincsen.

Képszerkesztõ programban (Gimp, Paint.NET, Adobe Photoshop, Corel Paint Shop Pro,...) a megoldás általában az szokott lenni, hogy kijelölöd a kép különbözõ részeit, és ezeket a kijelölt részeket új rétegeként kiszínezed.

Pár leírás:

Hello
Lehet h tévedek, de úgy tudom, van olyan program, ami a fekete fehér képeket kiszínezi. Igaz?

every damn day

Evin
Ha alaplapot vagy procit cserélsz más típusra, alapesetben kékhalált fogsz kapni.
Meg ha belegondolsz, az MS sem annyira hülye, hogy vhova felrakod a Win-t, és a vinyót meg átrakod egy tök másik pc-be, amire nincs is Windows matrica ragasztva és megy.

Köszöntem a cikket.(nem tudom hol jön fel az az ablak a frissítéssel),még sose láttam,de majd élni fogok a második variációval szerintem)vagyis a "Elromlott alaplap cseréje" vel. Köszi.
Metalmilitiakid
köszi , biztos rácsaptam véletlenül, életben nem jöttem volna rá 😄