20837
Segítséget kérek
-
#20556 többre mennénk ha megmondanád melyik programról van szó
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.06.20. 09:40:12 -
#20555 Tehát, a segítségkérő topikban a kérdésed, hogy hogyan kell feltörni szoftverek védelmét (mert drága ugye)... :-D -
McEachran3 #20554 Van egy szoftver aminek a trial verziója van meg, viszont lejárt a 10 napos próbaidőszak, és nem engedi tovább használni a szoftvert. Szívesen megvenném, mert hasznos a program, viszont pofátlan 30 dollárt kérnek érte, amit viszont messze nem ér meg.
Azt tudom, hogy az ilyen trial verziós programok lementik a telepítés idejét, és minden indításkor hozzá mérik a jelenlegi időt, és aszerint döntik el, hogy lejárt vagy nem a próbaidőszak. Mivel egy esetleges uninstall, reinstall eltörölné az összes fájlt ami hozzá tartozik ezért a Windows registerekbe szokták menteni ezeket az adatokat.
Én ott keresgéltem, de unintall-ált állapotába a szoftver nem tárolt semmi fontosat a registerekbe.
Megnéztem a rejtett fájlok között is, de ott csak két dll kiterjesztésű fájlt találtam, ahol nem igazán kaptam bennük semmi ilyesmi infót. Szóval tanácstalan vagyok.
Valakinek valami tippje? :) -
#20553 Például ne warezolj. -
#20552 Oké, de hogy lehet kikapcsolni? -
#20551 Egyfajta anonimító oldal. -
#20550 Ha egy-egy linkre rákattintok, az adott oldal helyett egy " https://dereferer.me/ " oldal jön be, ami figyelmezet: " Hide your referrer! " A link így nem működik, az eredeti oldal nem jön elő.
Sok más link működik, de bizonyos oldalakon, bizonyos linkek nem. Firefoxot használok, leállítottam néhány plug-int, ami esetleg okozhatta volna, de nem segített.
Valaki? -
#20549 Jelenleg volt egy force rewin em, mert lehalt memory check közben, habár azt írta a memorycheck hogy van hardverhiba, de most az új winnel egyelőre minden működik. Innentől már csak imádkozom :D -
#20548 Tápegység bestresszelt valószínűleg. -
#20547 Sziasztok!
Olyan problémám akadt most, hogy tegnap volt egy minimál áramingadozás és mire visszajöttem a szobámba újraindult a gép. Azóta szinten minden játék haldoklik. Amikor bekapcsolom a gépet akkor még jó minden, pl. : tudok egy darabig fallout 4 ezni, az overwatchban 1 esetleg 2 kört letolni, de utána 3. kör után már minden lagg (4-6 fps, menüben is frissen indított játéknál). Az a fajta lagg amikor kifogysz a memóriából. Én azt sejteném, hogy valamiért már nem flushol a memória használat közben, de ezt a feladatkezelő nem bizonyítja, szóval nem nagyon értem mi van. Most próbálok majd futtani egy win repairt ( win7 64, 8 giga ram). Várnék bármilyen jó ötletel. Előre is köszi a helpet. -
Rhonin7 #20546 Sziasztok!
angol win10 van a gépemen és érdeklődnék,hogy miért nem lehet beállítani a beszédfelismerőt? "ez a nyelvi beállítás nem támogatott" ezt a hibaüzit kapom..még akkor is ha a régiót meg a default billentyűzetet is angolra teszem........tudna valaki segíteni? köszönöm -
kl24h #20545 Azt ajánlom, hogy változtasd meg a gmail jelszót. -
Slee #20544 Olyan kérdésem lenne, hogy ha én egy programot (norton ghost) pendrivera telepítek akkor az működni fog?
Illetve ha ez konkrétan nem akkor milyen program működne pendriveról amivel udb kulcsot tudnék klónozni ?
Előre is köszi a válaszokat :) -
Zoli1973 #20543 Szia ! Nem azon a linken keresztul leptem be amit a yahoo kuldott, annyira nem vagyok amator. Valtoztassak gmail jelszot?
Üdv
Zoli -
madarasz19 #20542 Köszönöm a segítséget!
Működik a dolog -
kl24h #20541 "Probaltam belepni, de lass csodat sikerult csak a Gmailes cimem alapjan tudtam valahogy belepni" <<<< ez volt a legrosszabb lépés, most márt a gmail fiókod nyilvános lett egyesek számára.
Úgy tudom, hogyha nem lépsz be a yahoo e-mailedbe kb. 6 hónapig, akkor megszüntetik az email fiókodat.
Ha tudnád a yahoo-s email címedet, akkor le tudod ellenőrizni, hogy tényleg használja valaki, vagy pedig törölve van.
Hogy mi lesz a következménye, azt majd meglátod.
Nekem is egyszer küldte a Yahoo (nem az igazi Yahoo, de pont úgy nézett ki), hogy tele van a postaládám, közben nem volt igaz, és hogy szabadítsak fel helyet, klikkeljek egy linkre..... ezek csak átverések és ami fontos, hogy lehetnek adathalászási dolgok a háttér mögött. -
Zoli1973 #20540 Sziasztok! Meg uj vagyok itt es orulnek ha tudnatok segiteni. A Gmail fiokomba fel ev alatt jott 3 jelzes a Yahoo-tol, hogy valahonnan beleptek a yahoo fiokomba. Volt ugyan Yahoo fiokom, de jo par eve nem hasznaltam, sot, azt sem tudom mi a jelszo vagy felh nevem. Arra sem emlekszem megszuntettem e vagy sem. Probaltam belepni, de lass csodat sikerult csak a Gmailes cimem alapjan tudtam valahogy belepni, ott viszont egy ismeretlen Magyar vagy Erdelyi szemely profiljaval talalkoztam, semmi nyoma, hogy hasznaltam volna azt a fiokot. a yahoos mail cimem ugy tunik a nevem egyben es kukac yahho.com legalabb is ezt lattam a profilban a szemelynel. A mail ahova a yahoo figyelmezteteo uzenete jott egy gmail fiok ezt hasznalom es ott is a nevem a mail cimem csak van a vezetek es csalad nev kozt egy pont viszont a yahoo pont nelkulit kuldott, megis hozzam jott. Fogalmam sincs mi a frasz ez, valamit tennem kell, mert ugy tunik valaki kiberelte a hasznalatlan yahoos fiokom. Mit tegyek? Valaszotokat koszonom. -
#20539 Hozz létre egy *.reg fájlt a következő tartalommal
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"malwarebytes_antimalware"="C:\\Program Files\\Malwarebytes Anti-malware\\mbam.exe
Mentsd el aztán indítsd el.... -
madarasz19 #20538 Szia!
Köszönöm a visszajelzést. Az Érték bevitelénél akadtam el. A program elérési útvonala "C\Program Files\Malwarebytes Anti-malware\mbam.exe". Hogyan lehet bevinni az Érték oszlopba a fenti programelérési útvonalat? -
#20537 Pontosabban itt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Egy "REG_SZ" típusú bejegyzést kell létrehoznod.
Név: tetszőleges
Érték: A "programod" elérési útvonala.
Bár nem értem hogy törlödne csakúgy ki.
-
madarasz19 #20536 Szervusztok!
Windows 7 SP1 op.rendszert használok. Néhány hete valami oknál fogva nem tudom Malwarebytes Anti-Malware vírusellenőrző programot megjeleníteni az automatikusan induló programok között. Korábban ez nem volt probléma. Nem tudom, hogy lehet - e szerepe annak; kb. 3 hete az avast Free Antivirus - t lecseréltem Avira Free Antivirus - ra. Az msconfig.exe - Automatikus indítás - program gyűjteményből eltűnt az Malwarebytes. Ami még érdekes lehet, hogy a CCleaner - Eszközök - Automatikusan induló programok - Helyi menü szektorban - amint korábban is - megjelenik a Malware.
Lehet, hogy a registry - ben kell kutakodni? -
#20535 Ahelyett hogy inkább ide töltenéd fel...... -
blc #20534 Üdv kl24h!
Nem tudom, szerintem nem mert látványosan elhelyezkedik az asztalon a többi ikon mellet.
Olyan infót kaptam(de meredeknek tartom),hogy a szerviz tette föl valami reklám kattintgatáshoz. Amíg fenn van addig a felrakónak számolja a kattintást.
Nem tudom de ez így nagyon meredek lenne. Mindenesetre letakarítottam. -
kl24h #20533 Ez a qksee vírusnak tűnik. -
blc #20532 Üdv Mindenkinek!
A véleményeteket szeretném kikérni az alábbi témában.
A napokban szervizben volt a gépem mert ...gond volt vele.
Másnap mikor hazavittem, bekapcsolás után azonnal feltűnt,hogy
az ikonok nem úgy állnak az asztalon ahogy én felraktam.Gondoltam átrendezték,
de találtam egy "qksee" ikont amit nem ismerek és nem tudok róla semmit.
Lehet, hogy a szervizben rakták rá valamiért?
Leszedhetem, vagy maradjon?
Ha ismeri valaki kérem segítsen!
T: blc -
SzocsA #20531 Advanced SystemCare 9 megvettem 5000 valamennyi volt, de tele van még egy csomó más programmal is elvileg most 9 meg 5 euroért tudnám megvenni a driver bostert, ami a drivereket frissíti. Amúgy használható program ez a driver booster?
Elvileg freeben is lehet használni eddig még nem frissítettem így.
Amúgy mikor újraraktam a win7et előtte fent volt és kipróbáltam, de honnan szedi le a frissítéseke és olyan gyorsan feltelepíti őket.
Mikor az elején én raktam fel a drivereket több ideig is eltartott.
meg még a malvare fightert akarnám megvenni.
Megéri?
Crackes verziókat nem akarok használni vírusirtóban meg ilyen malvare tisztítókban. -
#20530 például :) -
#20529 Sziasztok!
A Win 7 (64 Bit) op rendszert szeretném feltelepíteni, de nem fér rá egy DVD-re. Akkor hogyan lehet feltelepíteni? Pendrive-ról? -
madarasz19 #20528 Szervusztok!
Évek óta használok egy programot (Karens' Directory Printer), amellyel - egyebek között - a letöltött zenei albumok tartalomjegyzékét lehet kiírni. Valami oknál fogva az utóbbi napokban megmakacsolta magát a program és nem hajlandó a korábban megszokott szövegfájl formátumba kiírni a tartalomjegyzéket. Valami beállítási hibára gyanakszom, de nem jövök rá, hol állítódott el a korábban jól működő program. Ha ismeritek a programot és a helyes beállítást, segítsetek a visszaállításban. -
A fenébe #20527 Hát gergely1991 - azt szokták mondani, hogy ahol nagy a szükség, közel a segítség - főleg, ha ilyen jó tanácsokat kapok. Időközben (egy napi keresés után) találtam egy crack fájlt a neten - azzal újra elindult, de minden jó tanácsot megtartok. Köszönettel és üdvözlettel -
#20526 Megnyitod a pdf-et mentés másként.... -
A fenébe #20525 Hű gergely1991! Félrenéztem - az openofficeW7 már lent van -BOCS!!! -
A fenébe #20524 Kedves gergely1991! Gyors segítségét nagyon köszönöm - csak sajnos nálam nem a kút mély, hanem a közél rövid. WIN7-em van, a Google kereső magyar letöltési helyén helyből Linuxot mondanak - így meg sem kiséreltem letölteni - (Linux-al soha nem volt dolgom). Hátha van valami más megoldás is - amit én is felérek ésszel és technikával! Üdvözlettel -
#20523 Openoffice,Libreoffice? -
A fenébe #20522 Aki tudna segíteni ebben: a dolgom úgy hozta, hogy nagyobb mennyiségű .pdf-et kellene .doc-ba konvertálnom. Az ABBYY igen jó - de idő és darabszám korlátos (amit már kimerítettem) - van-e valakinek megoldása? Köszönöm! -
madarasz19 #20521 Szervusztok!
A bejegyzésem tárgytalanná vált. A ctfmon.exe fájlt a helyére varázsoltam a registry-ben és működik a nyelvi eszköztár. -
madarasz19 #20520 Köszönöm a segítséget!
Egy újabb kérdés; a napokban egy rosszul sikerült rendszertisztítás után a nyelvi eszköztáram eltűnt a gépemről (sem az Asztalon, sem a Tálcán nem jelenik meg). Már kb. másfél éve ugyanígy jártam. Akkor találtam böngészés közben egy jó leírást arról, hogy a registry- ben milyen beállításokkal lehet a problémát megoldani. Próbálom a bejegyzést megkeresni, de ezidáig nem találtam.
Ha véletlenül találkozol ezzel a témával, szívesen veszem a segítséget. A gépemen Windows 7 SP1 op. rendszer fut. -
#20519 Hajrá. -
madarasz19 #20518 Szervusztok!
Windows 7 SP1 op.rendszer működik a gépemen.
A Gmail levelező fiókomból szeretném az elküldött email-eket biztonságosabban továbbítani. A "Képeslap Zsozírisz Galériájából" néven ismert képeslapküldő weboldalról küldött email - eket titkosítás nélkül küldi a rendszer és előfordul, hogy a címzetthez nem jut el az üzenet. Hogyan tudom a gmail fiókomból indított emaileknél a küldemény titkosítását megoldani? -
kamionosjoe #20517 Én is külföldön vagyok mobilnettel és 60 giga a letöltési korlátom, abba azért elég sok játék belefér. Bár azt hozzáteszem kicsit többet is fizetek, mint ami az alapcsomagnál van.