Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb problémával jelentkezem. A freemail levelező programom megmakacsolta magát.Az adatmezők (Felhasználónév; jelszó) kitöltését követően egy hibajelző weboldal jelenik meg: " Ellenőrizze, hogy helyes-e az internetes cím (http://fmbelepes.t-online.hu)".
Az érdekes az, hogy a kiszolgáló web címe: http://www.freemail.hu/mail/login.fm#fm.
Mi lehet a probléma?
Utoljára szerkesztette: madarasz19, 2015.12.16. 10:43:57
Képfájlban (jpg) levő szöveget szeretnék kiextrahálni és Word fájlban megjeleníteni. Korábban az IrfanView32 képkezelő fájlban az eredetileg jpg fájlt TIF fájlformátumra alakítottam, majd az így nyert képfájlt a 2003-as verziószámú Microsoft Office program Microsoft Office eszközök egyik programjával átalakítottam Word formátumra. Jelenleg a Microsoft Office 2007-es verzióját használom és nem jövök rá, hogy az Office programcsoport Microsoft Office eszközök közül melyik alkalmas a TIF képfájlban levő szöveget kiszedjem.
Segítsetek.
Az utóbbi időben vettem észre, hogy ha telefonomat (LG G3) bedugom a gépbe usb-n keresztül, nem tudom megnézni a fényképeket/videókat amiket az SD kártyára ment, csak azt amit a telefon memóriájába.
Megnéztem a telón, a DCIM mappába menti a fotókat, mégsincs ott egy sem, ha a mappára jobbklikkelek, azt mutatja 0 byte a mappa mérete, pedig van vagy 10gb kép/videó rajta.
A fájlok nincsenek rejtve, mégis így néz ki a mappa:
Van ötletetek hogy hogyan lehetne megcsinálni? Az SD kártya formatálását szeretném elkerülni, de lehet, hogy más nem segít
respect to the man in the ice cream van
routeres topikban feltettem egy kérdést, bemásolom ide is, hátha tud valaki megoldást:
https://sg.hu/forum/uzenet/1097248793/3831
Windows Mail programot használok az email-ek megnézésére. Van egy gmail fiókom az tökéletesen működik és van egy freemail.hu -os fiókom de az nem hajlandó fogadni a leveleket. Webfelületen a freemail.hu-nál belépek ott megkapom de vmiért a windows mail nem tölti le. Eddig letöltötte és kb. egy hónapja nem hajlandó. Hiba üzenetnek ezt írja: "A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'mail.freemail.hu', Kiszolgáló: 'mail.freemail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E"
Válaszokat előre is köszönöm!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Valamilyen más dolog (billentyűzet, egér, stb.) nincs bedugva az USB 3.0-ba?
digi ezres netet megrendeltem, mellé ezt és ezt. a gond az, hogy quick setup után ~120/200-at mér. nyílván nem várom el, hogy wifivel jöjjön rendesen az 1 gigabit, de azért ez így nincs rendben. próbálgattam beállításokat, amit google segítségével találtam, de semmi változás. megnéztem rendesen lanba kötve, router nélkül rendesen jött az 1 gigabit. kérdés, hogy mi lehet itt a gond?router beállítás? hogy tudnám elérni, hogy wifivel is értelmes sebességgel jöjjön a net?
Windows 7 SP1 op. rendszert használok.
A Skype programhoz egy Microsoft LifeCam HD típusú kamerát telepítettem. A kamera kb. 1 éve jól működött együtt a Skype programmal.
Az elmúlt napokban azt tapasztaltam, hogy a kamera fényjele akkor is megjelenik, amikor a Skype program ki van kapcsolva. Ez a jelenség nem minden géphasználatnál jelenik meg (véletlenszerűen egyszer bekapcsol, más esetben nem). A Windows 7 értesítési területén megjelent egy programikon, LifeCam.exe néven. Az az érdekes, hogy a programnév előtt látható egy talpán álló háromszög sárga színnel, közepén egy felkiáltójellel.
Van valami ötletetek a jelenséggel kapcsolatban?
Őszintén szólva nekem is eszembe juthatott volna az általad telepített magyar nyelvű verzió.Tanulság számomra, hogy utána kell nézni a telepítés előtt. Mindenesetre köszönöm a visszajelzésedet. Pillanatok alatt letelepítettem a magyar nyelvű verziót.
Lehetséges, hogy a kiegészítőt kompatibilissá kell tegyék a 42.0 verzióval és amíg nem lesz kompatibilis, addig nem fog működni.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.11.07. 17:29:17
A magyar nyelvű kiegészítést állítottam be ill. telepítettem, de valami miatt nem sikerült életre kelteni.
Mi lehet a probléma? A 42.0 verzión nem működik a magyar nyelvhasználat?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Windows 7-et telepítenék egy laptopra USB-n keresztül pendrive-ról. Boot-olásnál érzékeli is, minden oké, de ahogy beolvassa fekete képernyőn a fájlokat, majd tölt még egy kicsit és jönne a kék Win-es felület, az előtt kikapcsol, elalszik a laptop. Ugyanezzel a pendrive-val telepítettem már másik gépre ezt a Win7-et.
Mi lehet a gond?
(az lehet probléma forrás, hogy a laptop billje hibás és egy usb bill van rákötve?)
Sikerült a problémát megoldani. Egy nemkívánatos program okozta.
Windows 7 SP1 op. rendszer fut a gépemen. A közelmúltban azt tapasztaltam, hogy indítása után néhány automatikus betöltésre beállított program program nem töltődik be. Egyik setup után kaptam egy hibajelzést: " a TaskSchedulerHelper.dll hiányzik".
Az interneten vadásztam a fenti hiba kijavítását keresendő. Találtam is néhány utalást a hiba jellegére, de - meglehet - bénaságom miatt nem tudtam megfejteni a hibajavítás módját.
- i7 3770 + 970Gtx +16Gb Ram + ssd-k.
Win 10
Mi okozhatja a program lassú működését? Csak a Adobe Photoshop CC 2015.0.1. Előző verzió jó.
Köszönöm szépen!
Szóval itt valami más lehet a gubanc....
#20463: Próbáld meg arra a kis időre kiiktatni a tűzfalat ha ennek ellenére is "hibádzik" egyrendszer-visszaállítást arra az időpontra mielőtt a rendszerösszeomlás megtörtént volna..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Úgy látszik, a router - em szórakozott velem. A letöltést követően, internet kapcsolódás nélkül a telepítés sikerült.
Köszönöm a segítséget.
Windows XP SP3 op. rendszer fut a gépemen. A közelmúltban (néhány hete) világszerszerte "megkergült"a Skype. Amikor a rendszer helyreállt, azt tapasztaltam, hogy a gépemen nem működött a Skype. Újratelepítéssel próbálkoztam. Mivel nem voltam biztos abban, hogy a Skype aktuális legfrissebb verziója működni fog az XP-n, először az 5.8.0.154 verziót telepítettem. A telepítés közben a gépen megjelent egy hibajelzés; "szerverkapcsolódás hiba" hivatkozással és egy instrukció, amely javasolta egy másik verzió telepítését. Ez a verzió 7.11.0.102 volt.
Próbáltam telepíteni az újabb verziót, amelyik telepítés közben ugyancsak szerver kapcsolódási problémaát jelzett.
Kérdésem: milyen módon tudnám a Windows XP SP3 op. rendszerhez illeszkedő Skype verziót telepíteni?
Üdvözlettel: gy?jt?
Úgy néz ki, hogy még egyéb kísérletekre van szükségem. Addig egyébként a Firefox vagy a Chrome lesz befogva munkára.
Az IE csak azért lenne érdekes, mert a Windows 7-be épül.
Köszönöm a segítőkészséged.
All hail the double x!
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
A gépemen Windows 7 op. rendszer fut. Az egyik böngésző az IE11. A böngészőt megnyitva a kezdőlap a Yahoo angol nyelvű oldala Bing keresővel.
Szeretném, ha a kezdőlap a Google lenne azonos nevű keresővel. A megoldásra javasolt ötletek közül néhánynak nekifutottam, de ezidáig sem a kezdőoldal változtatása, sem a Google kereső alapértelmezett beállítása nem akar bejönni.
Ami nagyon bosszant, hogy kb. 1 hete simán megoldottam ezt a módosítást, de a közelmúltban végzett géptakarítás visszaállította a "Yahoo - Bing állapotot". Milyen beállítás-módosításokkal tudom a fentiekben leírt Google rendszert visszaállítani?
google plz :\
All hail the double x!
Mostanában azt tapasztalom, hogy ha wifin keresztül használok p2p alkalmazást, akkor a routerem megadja magát, és kibe kapcsolás után hajlandó csak újra működni. Mitől lehet ez?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
1 éve áltam át Windows XP-ről Windows 7-re.
A Windows 7 op. rendszeren kerestem az XP-n időnként használt Microsoft Office eszközök - Microsoft Office Document Imaging programot, amellyel a .TIF képfájlokból ki lehetett "extrahálni" a szöveget Word fájlba. Ezidáig nem találtam, és az a gyanúm, hogy hiányzik. Tudnátok segíteni abban, hogy a szöveges képfájlokból hogyan lehet kinyerni Word formátumú szöveget?
Köszönöm a segítséged. Működik a dolog!
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.08.27. 11:27:20
Windows 7 SP1 op. rendszert használok. A telepítéskor az Internet Explorer 11.0.9600.17959IS verzió számú böngésző települt.
A nyitólap "http://www.msn.com/?ocid=iehp" címen jelentkezik be angol nyelven.
Milyen beállítás-változással tudnám a nyitóoldalt magyar nyelvű megjelenítésre vezényelni? Az Internetbeállítások - Általános fül opcióinak változtatásával próbálkoztam, de - valószínüleg bénaságom miatt - nem sikerült az Alapbeállítás megváltoztatása.
Üdv: howarju
Dota 2 szerkesztésben kéne egy kis help (hátha van itt valaki aki már csinált ilyet)
szóval Sven-nek szeretnék egy komplett szettet csinálni
de ha bepozicionálom a fegyvert az eredeti helyére és rákötöm a megfelelő csontra (az infó ezt írja róla: This model should primarily be bound to the bone: weapon_root) akkor is csak lebeg körbe-körbe a karakter körül
sőt ha az eredeti fegyvert lebutítom és úgy töltöm vissza a játékba akkor is ezt csinálja
3ds max-ot használok wall worm scriptel
Blenderel sikerült a butított verziót visszatölteni rendesen viszont az egy olyan hülye szerkesztő, hogy nem tudok semmit sem kezdeni vele
a Maya meg kínai nekem
már végignéztem a fél internetet de nem találtam ezt a problémát
írtam is az egyik workshopos fórumra de onnan meg törölték mert, hogy offtopik
kezdő vagyok de végignéztem szó szerint több óra tutorialt
most már hasznosítani szeretném a tanultakat de egy ilyen hülyeségen megakadok
szóval jól jönne egy kis segítség legalább egy link vagy valami
köszi
Ez egy ingyenes webes megoldás, nem kell telepíteni sem semmit
respect to the man in the ice cream van
Visszaalakitani olyan mint a kinyomtatott papírból kiszedni a szavakat,pláne ha előzőre még rányomtattak mégegyet....
Egyetlen dolog amit tehetsz hogy audacity-el kiszedegeted(kijelölés exportálása sokat segít). 😊