20837
Segítséget kérek
  • Metalmilitiakid
    Újratelepítettem. Jelenleg csökkentett módból írok... Már a win alatt is meghalt szinte folyamatosan. Nem egészen értem a dolgot, hogy mi ölhette meg 1 nap alatt így a rendszert. Remélem, hogy nem a VGA döglött meg(az az egyetlen dolog ami nem új a rendszerben természetesen).
  • Metalmilitiakid
    Kis plusz infó. Teljes reboot után próbáltam, hogy csak a maffiat próbálom, nem hogy csinálta ugyanúgy, hanem le is BSOD olt a szokásos zúgás keretében. Megpróbálok egy teljes driver újratelepítést, mivel most észrevettem, hogy míg a win most fut rendesen, a driverben omlanak össze a menüpontok, remélem segít.
  • Metalmilitiakid
    Van egy érdekes problémám. Kb 1-2 hónapos a gépem most, új win7 64 rajta minden. Semmi bajom nem is volt vele eddig. Viszont most elkezdett random szürke/lila screenteart tolni játékban és utána a win is összeomlik grafikailag, hiába zártam be a játékot. Újra kell indítani a gépet a visszaálljon.
    A változás amit ma tettem az eddigi hibátlan futás után, hogy ugyan le volt már steamben töltve a Skyrim, de eddig nem indítottam el. Ma indítottam el először, szóval lement a szokásos dx update, file letöltés... ami kellett a skyrim futáshoz és utána kezdte el csinálni a skyrim kb 5 perc játék után.
    Figyeltem a procit és a vga-t egyik se melegedett. Szóval gondoltam a skyrim a gond, ezért átmentem maffia 3 ba (na az már virágbolti viszont) de ott is elkezdte azonnal csinálni (még 1 perc se kellett). Itt már kiírta a tálcán hogy az illesztőprogram összeomlott majd helyreált (ameddig össze nem omlott a kis ablak is a tálcán...) A driver a legfrissebb, mivel alig egy hónapos a rendszer.
    Valami segítséget tudtok adni ? Valakinek volt már ilyen ?
  • Jim Morrison
    Valszeg csak valami átmeneti gebasz. Ha többször előfordul, érdemes lenne feltenni a kérdést az Általános/Mi kellene az sg-nek? topikban, azt nézi sg fejlesztő.
  • Puhos
    Hali!
    Ezzel mi a helyzet?

A fórum elérhető a keresőből, de az sg-hu főoldala nem jó.
    Utoljára szerkesztette: Puhos, 2016.10.17. 20:40:37
  • Metalmilitiakid
    Manycam2 ha jól emlékszem, vmi hasonló azzal tudtam chat oldalakra filmet kirakni mint webcam.
  • Tetsuo
    Hid?
  • akyyy
    Van rá valami megoldás, hogy Skypera streamelhessek játékot? obs studioval próbálkozása, de csak twitchre jó. azt szeretném hogy azt hidje a gép, hogy amit ki ad videót, azt hidje az webkamera, és mehessen skypra, vagy facebook messengerre :D
  • chopin42
    Köszönöm, megoldódott, az app data/google/chrome/pepper falsht kellett törölnöm!
  • gergely1991
    Link
  • kl24h
    Töröld le teljesen a Chrome-t (Uninstall) és telepítsd újra.
  • chopin42
    Szevasztok! Bocsi, ha volt már, de egy ideje a chrome nem játszik le bizonyos videókat, "nem sikerült betölteni a beépülő modult" -ra hivatkozva. Arra sikerült rájönnöm, hogy a flash-el van gondja, de javítani nem tudom. Mit tehetnék? Amiket a chrome súgóban találtam, nem működtek. (win7 x64)
  • Metalmilitiakid
    Valaki tud metódust a digitális aláírás kérésének kikapcsolására ? Szeretném felrakni a Razer Surround ot és fel is rakom, de magát a virtuális razer audio device ot nem engedi, csak ott van eszközkezelőben 52 hibakóddal és így nem tudom virtuál 7.1 ben használni a fülesem. Próbáltam már test signing es megoldást, meg pár másikat, de eddig semmi nem működött.
  • wantonly
    Nem sok esélyt látok rá. Ilyen esetre lett volna jó egy feszültségvédős elosztó.
  • gergely1991
    Cserélgesd a memóriát egyenként hogy melyikre indulbe.
    Azt hogy ezért "kárpótolnak-e" nem tudom(elvileg kellene).
  • Karesz50
    Sziasztok!
    Ma reggel 9-kor 4 percig áramkimaradás volt az utcában, azóta nem indul el a számítógépem. (épp nem dolgoztam vele, de be volt kapcsolva). A ventillátorok működnek a tápban és a videokártyán, de nem bootol be, a Bios-ig sem jut el. Még nem tudom, hogy mi szállt el, de elég drága volt az alaplap is, a proci is. Van valakinek tapasztalata, hogy ilyen esetben lehet-e kártérítést követelni az áramszolgáltatótól? Van esély, hogy bebizonyítsam, hogy az áramszünet okozta a kárt?
  • howarju
    Hi!
    Talán, a képfrekvencia késve/(hibásan) szinkronizál a hálózati frekvenciához. :-/
    Ha 50 Hz-et használsz, próbáld növelni 60 Hz-re.
  • Metalmilitiakid
    Sikerült most szereznem a monitorom mellé egy 82 centis TV-t is (mind a kettő samsung), mind a kettő HDMI vel megy, csak a TV átalakítóval mert az display port már az R9 270 en, és az a problémám (na jó nem probléma, csak érdekel,hogy meg lehet e szüntetni) hogy időnként egyszerre beremeg mind a 2 képernyő egy kicsit, napi 3-4 alkalom kb. Ilyen fél sec az egész és ahogy eddig észleltem nem kötődik semmihez, van hogy épp nem is nyúlok a géphez és csak áll a gép "idle" ben és akkor is csinálja. Ha számít a rendszer akkor Win7 64. Előre is köszi a válaszokat.
  • tandya
    Sziasztok! Egy egyszerű kérdésem van a mappában miért nem tudok ABC sorrendbe helyezni a torrentjeimet?
  • Tetsuo
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
    Újraraktam egy két dolgot (többek között a böngészőt tisztán) és már nincs ilyen jelenség.
    A probléma a #20568-ban részletezve.
  • cement
    ez a trackelés blokkolására van, nincs fent valamilyen antivírus vagy bármi olyan program az alkalmazások közt a vezérlőpultban amiről nem tudod mi az?
    nekem erre a célra firefoxomban avira add-on van ami blokkolja a trackelést de nem csinálja ezt.
  • kiki2222255555
    Totál más routeren is ezt csinálja, szóval nem láttam értelmét újrakonfigurálni.
  • gergely1991
    Router reset és újrakonfigurálás?
  • kiki2222255555
    Sziasztok!
    A háló kártyám folyamatosan megszakítja a kapcsolatot letöltésnél. Csak "huzamosabb", 1-2 perces torrentezés után, valamint x sávszélesség elérésénél (400-800kbs) szakítja meg, de oly módon, hogy utána elérhető wifit sem lehet találni. Ahhoz, hogy működőképes legyen megint, az eszközkezelőben tiltanom, majd engedélyeznem kell a 802.11n Wirelass Lan kártyámat. Hozzáteszem, hogy ez bizonyosan szoftver hiba, mert a laptopom is ugyan ezzel a nehézséggel küzd. Mindkét gépen a win10 telepítése óta van ez.
    Valószínűleg nem egyedi problémám van, de már tényleg mindent megpróbáltam: driver update, cmd-s próbálgatások, stb...
    Megköszönnék minden segítséget!
    Üdv!
    Win10 pro 64bit
    AMD FX-6100
    16 giga ram
    Ralink 802.11n Wireless LAN Card

• wollnerd #20572
    Nekem is van ez, de csak ha pl. az Ncore weboldalán lévő linkekre kattintok....
  • Tetsuo
    Semmilyen program nem lett telepítve régóta, a Maxthon új, de a Firefox kb. fél éve is csinálta. Download Manager, AdBlock Plus van többnyire csak.
    Talán a router beállításában az a DNS szerver izé...?
  • Jim Morrison
    Bővítményeket nézd meg, meg hogy milyen programok lettek telepítve a gépre mostanában
  • gergely1991
    Esetleg valami linkrövidítő szolgáltatás?
  • Tetsuo
    Általában ha linkekre kattintok a böngészőben (pl. Firefox és Maxthon), akkor kb. 5-10 másodperc, mire előjön az oldal, addig pedig ez a kép jelenik meg...
    Mit lehet ez ellen csinálni és mi ez egyáltalán?
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.08.26. 23:36:16
  • cement
    hát ez kurvára nem így van. én évek óta használom, és ha olyan oldalon vagyok ahol kellene a pop-up, külön 1 gombbal lehet engedélyezni hogy azt ne blokkolja de elég jól szűri hogy mit kell blokkolni és mit nem
  • Tetsuo
    Nagyon ritkán, de akkor azon az oldalon kikapcsolja, ennyi.
  • greger74
    jaj de jó..lol
    azért köcce
  • gergely1991
    Számíts rá hogy olyan dolgot is blokkol amit nem kéne.
  • greger74
    hali
    firefox böngészőt használok
    a kiegészítők weboldalról telepítettem az AdBlockPlus bigyuszt
    ez ér valamit? vagy inkább tovább lassít?
  • gergely1991
    Vezérlőpult>Felhasználói fiókok
  • drahás
    Sziasztok!
    Segítsen valaki! Szeretném kikapcsolni a jelszó kérést a pc indításánál!
    előre is köszi!
  • wollnerd #20560
    A Google barátunk csodákra képes. :) http://www.geekomad.com/2013/08/how-to-make-android-phone-as-bootable.html
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.07.03. 21:40:05
  • Anonymusxx
    Mármint mobiltelefonra gondolok, nincs pendrivem..
  • Anonymusxx
    Mobil sd kártyáról lehet windowst telepíteni, úgy hogy arról bootoljon?
    Pendriveról meg lehet oldani, de mobil sd kártyáról nem tudom hogy lehet e
  • gergely1991
    - Kopp-Kopp!
    - Ki az?
    - BSA,azonnal kinyini!