Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom kezelni az oldalt, nem tudom venni a segítséget, kérllek hsználd a [email protected] fiókomat.
Ksznm.
Ha segíteni akarsz, kösd fel, mert 62 éves vagyok, s kezdõ.
Gáspár Gáspár
Öregember kér itt technikai segítséget
Hogyan tudnám visszaállítani az elõzõ mentést egy Word 2007
dokumentumban? Mikor megnyitottam a fájlt, nagy meglepetésemre csak az
utolsó oldal jött be, amit legutoljára írtam a szöveghez, az elõzõ 30
oldalnyi elveszett belõle. Fogalmam sincs, hogyan történhetett.
Pendrive-ra mindig csináltam bizt. mentést, de persze azt is felülírta
ugyanígy.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De ha gyorsabb legyen akkor talán a kamera vezérlõ programjában talán be lehetne állítani a késleltetést vagy abban a programban ami a kamera képet mutatja(ilyen speciális programot ajánlani én nem de más tudna)
Megtaláltam egy régi webcamomat, és be szeretném üzemelni.
Fel is rakom a hozzá kapott CDrõl a drivert, de mikor elindítanám a camera plust- valami serialt kér.
Mi lehet a gond? Fel sem ismeri a gép a camot?
Remelem tudtok, segiteni, a kovetkezo a problemam. Windows Vistam van es tomoren fogalmazva elszallt az input language bar. Sajna nem tudom hogy hivjak ezt hivatalosan magyarul, a lenyeg, hogy az eddigi angol es magyar karakterkeszlet helyett most csak az angolt tudom hasznalni (nem mukodik az Alt+Shift es eltunt az a bizonyos EN/HU ikon is). Mikor a beallitasoknal megprobaltam visszatenni az ikont, kipipalom a "Show additional Language bar icons in the taskbar" szoveget es Ok-t nyomok, akkor nem tortenik semmi, es mikor visszalepek az ablakba, akkor a pipa eltunt.
Ha talalkozott ezzel a jelenseggel valaki, vagy tud ra megoldast kerem irjatok meg, mert nem kicsit idegesito es faraszto a Firefox es az OpenOffice szotarat hasznalni, meg Copy Paste-zni az ekezetekert.
Elore is koszonom.
Zoli
valaki erre a topikra irányított, hogy talán itt valaki tud segíteni. Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet videóképet pár másodperccel késleltetni. Vagyis egy kamera képe érkezik a projektorra, és közbe van iktatva valamilyen cucc, ami pár másodperccel késlelteti a képet. Mint egy elcsúszó tükörkép. Láttam ilyet mûködni, csak nem tudom, hogyan lehet megoldani. És amit láttam, elég régen készült, lehet analóg megoldás...nem tudom. Szóval? Ismer itt valaki olyasmit, amivel ez lehetséges?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az lenne a kérdésem,hogy csináltam egy MMORPG-s szervert.
Nos a szerverre én fel tudok menni de a barátom akivel szeretnék játszani az nem tud felcsatlakozni.Lehet hogy van aki már csinált így szervert.
Mindent a leírás alapján csináltam de mégse megy.
Ötleteket várom és köszi elõre is<#help>#help><#vigyor2>#vigyor2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az mitõl lehet, hogy multkor filmet néztem a laptopomon, és közben elment a wifi. Megnéztem, semmilyen hálózatot nem látott a környéken, újraindítás, rendszervisszaállítás nem segített.
Drivert még nem raktam újra, a következõ lépés az lesz. Tûzfal nincs felrakva, a windows-é ki van kapcsolva, ha az avirát is kikapcsolom, akkor se megy.
Ötlet? Sürgõs lenne! Köszi <#worship>#worship>
Bár a #16911-ben leírt tulajdonsággal rendelkezõ programmal is próbálkozhatnál vagy az se jó?
Próbáld meg a másik gépbe való csatlakoztatását(ha kell rá driver akkor el ne felejts telepíteni)
Nem állítottál rajta semmit? Biztos?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem olyan hibám lenne hogy adtak egy 3gb os winyót elég régi de mûködik.na és beraktam a mobil rack-be és felismerte jó volt minden és raktam is rá dolgokat mert az én winyóm a gépbe van és az szarakodik és ha tönkremenne akkor az adatok ne vesszenek el ráraktam a 3gb-os ra.
jó is volt,pár napja kapcsoltam be a gépet és a vezérlõpultból eltûnt a 3gb-os winyó partíciója és valamiért nem ismeri fel, és nem lett hozzá nyúlva. mi lehet a gond? fontos lenen mert azon vannak a fontosabb dolgaim.
kedvenc_zenem.mp3 vagy ha az elõadó nyelvtanilag hibásan van leírva akkor is kell gépelgetni :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Office 2007 enterprice programhoz szeretnék egy kis segítséget!
Letöltöttem a programot az egyik oldalról sikerült is elfogadta a seria számot is .
Elindul pl az excel de amikor valamit akarok vele csinálni, pl. betûtipust, vagy betûméretet válltani azt az üzenetet küldi, hogy az excel hibát észlelt és leáll.
a hiba paraméterei a következõek:
AppName:excel.exe
AppVer: 12.0.4518.1014
AppStamp: 45428263
ModName: e_fuicibe.ddl
ModVer: 0.3.50.17
ModStamp: 400ccb0c
fDebug: 0 offset: 0000c833
Nagyon kérlek benneteket ha valaki tud segítsen nekem, hogy mi lehet a probléma!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
jasek
Egy kis segítséget szeretnék kérni AMC programmal kapcsolatban. Most próbálgatom ezt a katalogizáló progit de nem tölti ki automatikusan a film adatlapját ha beírom a filmcímet és utána bármely magyar oldalt kiválasztom (port.hu, xpress). Mit kéne beállítanom, hogy automatikusan leszedje az adatokat (kategória, év, stb...) a netrõl?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant