Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elment a laptopról a kamerám.
Nem tudom kezelni az oldalt, nem tudom venni a segítséget, kérllek hsználd a [email protected] fiókomat.
Ksznm.
Ha segíteni akarsz, kösd fel, mert 62 éves vagyok, s kezdõ.
Gáspár Gáspár
Hol?
Hé Valaki Írástudó!
Öregember kér itt technikai segítséget
Sziasztok!
Hogyan tudnám visszaállítani az elõzõ mentést egy Word 2007
dokumentumban? Mikor megnyitottam a fájlt, nagy meglepetésemre csak az
utolsó oldal jött be, amit legutoljára írtam a szöveghez, az elõzõ 30
oldalnyi elveszett belõle. Fogalmam sincs, hogyan történhetett.
Pendrive-ra mindig csináltam bizt. mentést, de persze azt is felülírta
ugyanígy.
Nnah ez meg a kovetkezo, a nyelvi eszkoztarak onnet is eltunt...
Ic3 m4n
Megoldódott!
Köszönöm a segítséget

gergely1991
Jobb gomb az tálcán eszköztárak>nyelvi eszköztár lehetõség akkor nem jön be?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Esetleg a CD tokján található kódszámot/sorozatszámot(serialt) beírod .. Ha nem ismerné fel az eszközt akkor pl.:hibaüzenettel leállna a telepítõ futtatása..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Pl.:olyan kamera alkalmazása ami kevesebb képet vesz fel pl.:30 képkocka/másodperc
De ha gyorsabb legyen akkor talán a kamera vezérlõ programjában talán be lehetne állítani a késleltetést vagy abban a programban ami a kamera képet mutatja(ilyen speciális programot ajánlani én nem de más tudna)

Ic3 m4n
Üdv!

Megtaláltam egy régi webcamomat, és be szeretném üzemelni.
Fel is rakom a hozzá kapott CDrõl a drivert, de mikor elindítanám a camera plust- valami serialt kér.
Mi lehet a gond? Fel sem ismeri a gép a camot?

Sziasztok!

Remelem tudtok, segiteni, a kovetkezo a problemam. Windows Vistam van es tomoren fogalmazva elszallt az input language bar. Sajna nem tudom hogy hivjak ezt hivatalosan magyarul, a lenyeg, hogy az eddigi angol es magyar karakterkeszlet helyett most csak az angolt tudom hasznalni (nem mukodik az Alt+Shift es eltunt az a bizonyos EN/HU ikon is). Mikor a beallitasoknal megprobaltam visszatenni az ikont, kipipalom a "Show additional Language bar icons in the taskbar" szoveget es Ok-t nyomok, akkor nem tortenik semmi, es mikor visszalepek az ablakba, akkor a pipa eltunt.

Ha talalkozott ezzel a jelenseggel valaki, vagy tud ra megoldast kerem irjatok meg, mert nem kicsit idegesito es faraszto a Firefox es az OpenOffice szotarat hasznalni, meg Copy Paste-zni az ekezetekert.

Elore is koszonom.
Zoli
Sziasztok,

valaki erre a topikra irányított, hogy talán itt valaki tud segíteni. Az lenne a kérdés, hogy hogyan lehet videóképet pár másodperccel késleltetni. Vagyis egy kamera képe érkezik a projektorra, és közbe van iktatva valamilyen cucc, ami pár másodperccel késlelteti a képet. Mint egy elcsúszó tükörkép. Láttam ilyet mûködni, csak nem tudom, hogyan lehet megoldani. És amit láttam, elég régen készült, lehet analóg megoldás...nem tudom. Szóval? Ismer itt valaki olyasmit, amivel ez lehetséges?
huhh bocs nem vagyok valami PC zseni megkérhetlek hogy elmondanád hogy megértsem én is. És még valami hozzám 2 ruteren keresztül jön a net
zeli
ha a szerver házi, forwardold a megfelelõ portokat a routerben.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy csináltam egy MMORPG-s szervert.
Nos a szerverre én fel tudok menni de a barátom akivel szeretnék játszani az nem tud felcsatlakozni.Lehet hogy van aki már csinált így szervert.
Mindent a leírás alapján csináltam de mégse megy.

Ötleteket várom és köszi elõre is<#help><#vigyor2>
Hegi90
tárgytalan

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
saját wifi volt, meg voltak még public wifik is, meg más magán wifik, de egyiket se látni....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Metalmilitiakid
saját wifid volt vagy másé, vagy hotspot ? lehet észrevették hogy lopod és lejelszavazták :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hegi90
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy multkor filmet néztem a laptopomon, és közben elment a wifi. Megnéztem, semmilyen hálózatot nem látott a környéken, újraindítás, rendszervisszaállítás nem segített.

Drivert még nem raktam újra, a következõ lépés az lesz. Tûzfal nincs felrakva, a windows-é ki van kapcsolva, ha az avirát is kikapcsolom, akkor se megy.

Ötlet? Sürgõs lenne! Köszi <#worship>

Elõször kell egy program amivel az ID3 tagot belerakod az mp3ba. Aztán következik, hogy bármivel kiírhatod, mivel az mp3at írod ki, amiben benne lesz az id3 tag. Ezt fogja a lejátszó kiolvasni. Tehát nem az íróprogram fogja neked belerakni.
gergely1991
És a winampos megoldás?
Bár a #16911-ben leírt tulajdonsággal rendelkezõ programmal is próbálkozhatnál vagy az se jó?

gergely1991
ajaj ha régi akkor lehet hogy odaveszett:(
Próbáld meg a másik gépbe való csatlakoztatását(ha kell rá driver akkor el ne felejts telepíteni)
Nem állítottál rajta semmit? Biztos?

Jim Morrison
ezt tudom, de tobb programmal is probaltam kiirni es egyik sem sikerult :/ ID3 tagot nem mindenhol tudok allitani.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

vagyis a Sajátgép-bõl tûnt el a partíció! elírtam bocsi
Hello!

Nekem olyan hibám lenne hogy adtak egy 3gb os winyót elég régi de mûködik.na és beraktam a mobil rack-be és felismerte jó volt minden és raktam is rá dolgokat mert az én winyóm a gépbe van és az szarakodik és ha tönkremenne akkor az adatok ne vesszenek el ráraktam a 3gb-os ra.
jó is volt,pár napja kapcsoltam be a gépet és a vezérlõpultból eltûnt a 3gb-os winyó partíciója és valamiért nem ismeri fel, és nem lett hozzá nyúlva. mi lehet a gond? fontos lenen mert azon vannak a fontosabb dolgaim.
gergely1991
Hát az elégé érdekes lenne pl.:
kedvenc_zenem.mp3 vagy ha az elõadó nyelvtanilag hibásan van leírva akkor is kell gépelgetni :D

Persze, ha kézzel végig beírogatod, akkor rendben van. De van olyan progi is hogy egy könyvtárba rakod az mp3akat, és megcsinálja hogy minden mp3ba beírja a filenevet id3 tagnak, ezáltal megjeleníthetõ az id3 tag.
gergely1991
Pl.:a winampban van ilyen

Elõször is, az nem a cdtõl fog függeni, hanem hogy az mp3ak tartalmazzák e az id3 tagot. Tehát vannak erre külön szerkesztõprogramok, amikkel az mp3ak neveit stb. berakhatod, és akkor azt fogja mutatni a lejátszó. Tehát ha van 1000 ilyen mp3ad akkor abba az 1000mp3ba bele kell tenni az 1000 id3 tagot, és utána kiírnod.
Jim Morrison
Ugy szeretnek CD t kiirni, hogy mp3 kiterjesztesu szamok vannak rajta, es kiirja az id3 tagot. Szeretnem kocsiban hasznalni, de eddig haromszor probaltam es egyszer sem irta ki a szamok cimet. Mit ajanlotok?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok !Segítséget kérek egy régi Jonnada pda 540 lekódolták:(megköszönném ha segítenétek elõre is köszönöm.
Feltettemk egy máik verziót ezzel már ok. Már csak xpress-t kéne beizzítani.

igen van

És amúgy az oldalon (port.hu) megnézted hogy van e leírás?
Nincs. De hiába teszek pipát oda nem jeleníti meg.

Be van pipálva a Leírás rész? Mikor betölti a film adatait?
Nekem sem tölt be ezekrõl. De ahogy nézem talán annak tudható be hogy 2007ben frissítették utoljára a scriptet, és ezalatt lehet hogy az oldal változott. Port.hu scriptje 2009.11.23ai, tehát elég friss.
Nagyon szépen köszönöm! Letöltöttem ua. verziót amit te is használsz ezzel már sikerült! Annyi különbséggel, hogy a filmleírás nálam lemarad. Ezt lehet orvosolni valahol? Xpress és netpiacról nem tölt be adatokat ez nálad is így van?

Ide felraktam egy videót hogy én hogy csinálom: Link
Köszi! De csak nem akar összejönni hiába jelölöm ki mi kellene az adatlapon nem tölti be a kijelölt dolgokat. "Információ kérés - Internetrõl Script használatával" Itt nekem fájlokból és parancsfájlból van választási lehetõség, gondolom itt a parancsfájl közül kell a port.hu-t választani, de hiába csak a film címe marad az adatlapon. Valami ötlet?

gergely1991
Elõfordulhat hogy lesz néhány kellemetlenséged:(

gergely1991
Ne csodáld ha leáll ha olyan oldalról töltesz le:D

MS2007 trial

Sziasztok!
Office 2007 enterprice programhoz szeretnék egy kis segítséget!
Letöltöttem a programot az egyik oldalról sikerült is elfogadta a seria számot is .
Elindul pl az excel de amikor valamit akarok vele csinálni, pl. betûtipust, vagy betûméretet válltani azt az üzenetet küldi, hogy az excel hibát észlelt és leáll.
a hiba paraméterei a következõek:

AppName:excel.exe
AppVer: 12.0.4518.1014
AppStamp: 45428263
ModName: e_fuicibe.ddl
ModVer: 0.3.50.17
ModStamp: 400ccb0c
fDebug: 0 offset: 0000c833

Nagyon kérlek benneteket ha valaki tud segítsen nekem, hogy mi lehet a probléma!

Válaszotokat elõre is köszönöm!

jasek

Elõször is. Fájl Új, adsz egy számot neki. Majd Film - Információ kérés - Internetrõl Script használatával - Bejönnek az oldal nevek, kiválasztod a pl. port.hu-t. Bal felsõ sarokban van olyan hogy Futtatás arra rányomsz. Beírod a film címét aminek az adatait szeretnéd lekérni. Feljövõ ablakból kiválasztod a pontos címet (lehet többet dob fel, ha az a szó pl. több filmcímben is szerepelt, értelemszerûen)- Rákattintasz, leOkézod. Bejön egy lap ahol mutatja az adatokat, ebbõl választhatsz hogy mit szeretnél, vagy mit hagyjon ki. Mentés gomb és kész. Utána mentheted azt az adatbázist. Mikor megvagy x filmmel, akkor importálás, és egyenként berakod. Bár ez az egyenként dolog elég macerás így.
Ant Movie Catalog

Egy kis segítséget szeretnék kérni AMC programmal kapcsolatban. Most próbálgatom ezt a katalogizáló progit de nem tölti ki automatikusan a film adatlapját ha beírom a filmcímet és utána bármely magyar oldalt kiválasztom (port.hu, xpress). Mit kéne beállítanom, hogy automatikusan leszedje az adatokat (kategória, év, stb...) a netrõl?

qetuol
értem, köszönöm , átmásoltam =D

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Igen, 4gb a mérethatár Fat32nél.
qetuol
tehát 2,11 GB-al már menni fog?

Attól függ, pl. nem nagyon van rá szükséged akkor betömörítheted két kisebb fájlra. Vagy ha pl. film akkor szét vághatod, két részbe. Kb. ennyi lehetõséged van:) Vagy fájlok vissza a gépre, ntfsre leformázod a vinyót, és visszamásolod a dolgokat.
qetuol
hali, van egy külsõ lemezem és arra szeretnél egy fileot átmásolni, de azt írja ki h túl nagy a méret (5,22 GB), pedig van még elég hely a külsõ merevlemezen. vki azt mondta azért lehet mert rosszul van formatálva a külsõ HDD, és valóban, az FAT32, a gépi pedig NTFS, de eddig ezzel nem volt gond, már sok fájlot átraktam róla a külsõre. szal hogyan tudnám megoldani? természetesen nem szeretnék formátozni..