Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
És ha nem új a laptop?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Evin
Ha új laptop, akkor bemész a BIOS-ba, keresel egy olyat, hogy AHCI. Azt átállítod IDE-re. Ha nem találsz ilyet, akkor trükközni kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

akyyy
Ha laptopra XP-t szeretnék feltenni, mi kell hozzá hogy a vinyót felismerje? pendrivra tehetek drivert? hogy kell rá feltenni hogy felismerje a telepítõ, stb?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gergely1991
Az OK-t a rendszergazdai jelszókérésnél értem...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
vagy egy Ok vagy írd be az elõzõ telepítésnél használt jelszót vagy állítsd át a mappa jellemzõit a saját használat-ról

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Üdv.
Akadt egy olyan problémám, hogy megosztottam az itthoni hálózaton egy mappát, de azon a mappán belül pedig egy mappát saját használatúvá tettem, azaz hogy ne érje el a másik gép. Mióta újraraktam a rendszert azóta nem tudom megnyitni azt a mappát, mert a Total Commander azt írja hogy "A hozzáférés le van tiltva". Van egy "OK" és egy " Rendszergazdaként" gomb. Ha a "Rendszergazdaként"-re megyek akkor elõugrik egy ablak ahol kéri a felhasználói nevet utána meg a jelszót. Maga a rendszer nem kér bekapcsolásnál jelszót, nincs is beállítva, ezért nem tudom oda mit írja. Ha nem írok semmit akkor sem jó. Ha tud valaki segíteni az légyszi írjon egy PM-et. olyan dolgok vannak abban a mappában amikre szükségem lenne. Amúgy XP-t használok.

gergely1991
warezszerû változatokra

bigapó
ez alatt mit értesz?

The Matrix has you...

Nem. Sima natúr lemezrõl telepítés, semmi extra.

Jolly Jokernek tûnik az aválasz, hogy kompatibilitási hiba :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nálam ezzel megy, kép is hang is. Link
Molnibalage
Hang már van, kép még nincs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
De most már megoldottam más módon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

Gondolom nem holmi agyonbuherált windowst használtok ugye?
A másik két topikba is írtam és egyáltalán nem reagáltak.
Akkor sajnos nem vagyok egyedül. :\

gergely1991
Vírusirtó lelassíthatja a gép teljesítményét(pláne ha KIS-ed van) emiatt szörnyû nem válaszoló programokkal lesz dolgunk.E esetben leellenõrizni a kiírandó tartalmat,majd védelem kikapcs. majd netkábel kihúz(védtelen gépet ne támadjanak meg).Esetleg egy próbát egy képfájlkiírással lehetne ne pocsékoljunk még egy lemezt.

bigapó
még nem kezdem el az írást, csak mondjuk egyszerre rakom be a dvd-t és indítom a Nero-t. ennyi elég neki, hogy begajduljon.

The Matrix has you...

gergely1991
A nero lezárja a meghajtót így csak írási hiba vagy a sikeres írásesetén oldja fel...

bigapó
ezt több program is megcsinálja nálam, egyenlõre Én sem tudom okát. Talán memória hiba vagy más összeakadás. engem is zavar, fõleg mikor nero-ban csinálja és 5 percig csak tekeri, de DVD-t az istennek nem tudok írni és még leálltani sem tudom néha.

The Matrix has you...

Köszönöm, sajnálom!

Még jó hogy van win7 és msnes topik is😞
Sziasztok!

Van ötletetek miért csinálhatja azt az msn messenger (legújabb), hogy Windows 7 alatt egyszer csak fogja magát, és "nem válaszol" és nem lehet vele semmit se csinálni csak bezárni?
Ezután néha meg se lehet nyitni.

Prince of Máté
.TS

Molnibalage
Milyen kiterjesztésû?

Prince of Máté
Hi!

Van egy 10 gigás .TS 1080p fájlom, és ebbõl szeretnék egy 3-4 perces részletet kivágni, ezt melyik programmal tehetném meg?

Én le tudom játszani, media player plugin for firefox-xal, win7 alatt.
Molnibalage
Ezt szeretném megnézni.

Tegnap újra kellett raknom az oprendszeremet. XP64-et használok. Régen le tudtam játszani az MTV videótárában levõ dolgokat, most nem. Media player 11 plugint kér, amit fel is rakok, de mégsem történik semmi...

Nem emlékszem, hogy anno hogyan oldottam meg a problémát.

Ic3 m4n
nemjó, pedig virtual boxban müxik

gergely1991
szerintem töltsd le újra😄
Elméletileg ha már az elején bebootol akkor rendesen van az beállítva

Ic3 m4n
nero

hm?

every damn day

Ic3 m4n
Üdv!

Linuxszal lenne egy kis gond, hogy mikor berakom a cd-t, rákérdez hogy telepíteni akarom e, igenre megyek, újraindítás most és nem történik semmi.
Újraindítom manuálisan, és nem lehet kiválasztani a live-ot, hanem egybõl a winxp tölt be.
Pedig a dvd-író az elsõdleges. Utána ráraktam pendrivera, és beállítottam hogy arról bootoljon, de ugyan úgy nem jó.
Mi lehet a gond?
Kösz elõre is

gergely1991
Szerintem nem a valódi codeceket tartalmazza hanem egyéb kártevõket, illetve gondoskodik a windowsos média formátumok támogatásának a megakadályozásáról...

Biztos hallottál már vírusos kodekpakkról, nah az a windowst is elcseszi😊
gergely1991
Leginkább a wmp kodecjeit cseszi szét meg olyanokat ami már telepítve van de a figyelmetlen user megint ugyanazt codecet telepíti.A codec packok általában lecseréli az állományokat(és nincs helyreállíthatósági funkciójuk), így ha a wmp-t is feltesszük és eltávolítjuk a pakkot akkor a wmp semmit se fog lejátszani

zvaragabor
Nem a hangsávval van gond, hanem nincs kép. Hang van, kép nincs. És azért kellene a WMP, mert szellemifogyatékos nagybátyámnak kell.

Chaos Anno Domini

WMP-t elfelejtheted. Hiába raksz kodekpakkot fel, a dual hangú filmeknél a két hangsávot egyszerre fogja lejátszani. Szerintem hülyeség kodekpakk mert felrak rengeteg mindent ami elcseszheti a windowst. Érdemesebb egyenként a szükséges kodeket felrakni.
zvaragabor
Hi, win xp pro-ra melyik kodek pakkot ajánljátok? WMP kell hogy lejátszon mindent, alternatív lejátszók nem jöhetnek szóba, szóval egy elég bõ kodek pakk kellene, hogy windows media playernek ne legyen gondja a lejátszással.

Chaos Anno Domini

A SpeakBoard nem indul azt irja ki:Microsft SAPI inicializálása nem sikerült .Hibakód:80040154 ennek mi az oka?

Szervusztok!
Az IE8 programban lehetõség van "nyom nélküli" böngészésre az InPrivat böngészési móddal
Az InPrivat böngészési lehetõséget próbálgatva eljutottam az IE8 Internetbeállítások ablakhoz.
Kérdésem: az Adatvédelem alatt levõ InPrivat két opcionális beállítását milyen opciókkal célszerû beállítani és ezek a beállítások hogyan hatnak az adatvédelemre és az egyes weboldalak megjeleníthetõségére? Alább beszúrok egy képernyõképet a könnyebb érthetõség kedvéért.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/ICugfKQ1wqmJmawSCU03ks3kskXL010003123kskXLQ2JqmwkN.jpg

A két opciónak melyik az ideális (biztonságos) beállítása?

Üdvözlettel: gy?jt?

melyik az a program, amivel rendesen ki lehet írni a dvdket?
A mi lejátszónk csak eredetiket játszik le, meg néhányat, amit úgy írtak, mintha eredeti lenne-egy tucat file van a lemezen, stb.

every damn day

Hálásan köszi! 😊
Metalmilitiakid
köszi ez a .msi bejött 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Evin
Fahrenheit-hez van külön .msi telepítõ fájl, amit ki kell cserélni. Az biztos, hogy x64-hez kell, de hogy az nem hogy így Vista/W7-hez is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Metalmilitiakid
Hello. Olyan problémám lenne, hogy akarok feltelepíteni játékokat, utolsó 3: MOH Airborn, Red Faction Gerilla, Fahreinheit és ebbõl csak a red factiont tudtam felrakni, mert a többi kifagy amikor a valós telepítést kezdené,kifagy: kidob az install finish részébe, majd a win7(32) feldobja hogy a program helytelenül lett telepítve... hiába rakom rendszergazdába, xp kompatibilisbe akkor is ezt csinálja. Remélem tud valaki segíteni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Dj Faustus
"Na most nekem valami tanács kellene, hogyan távolíthatnám el, vagy egy progi, ami hasonló az Unlockerhez, és ugyanoan veszélytelen is (mert az Unlocker legalább rákérdez dolgokra, és nem töröl "eszetlenül")!"
Az Unlocker program honlapján a "Similar programs and why Unlocker is better" résznél találhatsz hasonló célú programokat.

Dj Faustus
"Elment a laptopról a kamerám."
Kedves Gáspár!

Mint elõttem is írták kérdésedre: kicsit részletesebben fejtsd ki a kérdésed, mert ez így olyan, mint ha felhívnál egy orvost, hogy "beteg vagyok". Vagy egy autószerelõt, hogy "nem mûködik az autóm". Ja és mindezt oldja meg telefonon keresztül.

Elõször is: milyen laptopról (milyen gyártójú - Acer, HP, Asus, Toshiba, ... - milyen típus) van szó?

Másodszor: milyen operációs rendszer van a gépeden Windows XP? Windows Vista? Windows 7? Linux? Mac OSX?

Harmadszor: mit értesz azon hogy "elment"? Milyen program alatt nem mûködik?

Negyedszer: milyen esemény elõzte meg a kamera "elmenését"? Telepítettél fel valami programot, érte-e fizikai behatás a gépet, viselkedett-e furcsán a gép (jelentek-e meg furcsa hibaüzenetek, programablakok amiket idáig még nem tapasztaltál)?

Ötödször: ez egy fórum. Nem szokás e-mailben várni a segítséget, egyrészt mert így az e-mail címed közprédává teszed és így valamilyen rosszakaró program kéretlen reklámlevelek tömkelegével fogja teletömni az elektronikus postaládád; másrészt mert a fórum arra szolgál, hogy az emberek publikusan (vagy egy zárt közösség részeként) tesznek fel kérdéseket és arra publikusan kapnak válaszokat.

Szia Mindenkinek! Segítsetek... bedöglött az Unlocker progim! :S Belenéztem a Program Files/Unlocker-be és csak egy UnlockerHook.dll szerencsétlenkedik ott. Feltelepítettem újra, de akk sem indult el, megnéztem a mappát, minden benne volt... Uninstalláltam, de a .dll ott maradt :S Ja, a .dll-t nem hagyja csakúgy törölni. Na most nekem valami tanács kellene, hogyan távolíthatnám el, vagy egy progi, ami hasonló az Unlockerhez, és ugyanoan veszélytelen is (mert az Unlocker legalább rákérdez dolgokra, és nem töröl "eszetlenül")! 😄... Ja, mindez azért is fontos, mert a PenDrive-omon van egy féreg, amit az Avirám sem óhajt kiiktatni... Vagyis nem tudja... Az Unlockerrel már volt szerencsém komoly vírust törölni! 😄 Elõre is hálás köszönet! 😊
õõõ a bios-ban úgy van ahogy lennie kell meg a jamper is úgy van benne de mondom mûködött és egyszer mikor kapcsoltam be nem ismerte fel!
gergely1991
Egy kicsit részletesebben? Csak ne legyen warez....