Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Akadt egy olyan problémám, hogy megosztottam az itthoni hálózaton egy mappát, de azon a mappán belül pedig egy mappát saját használatúvá tettem, azaz hogy ne érje el a másik gép. Mióta újraraktam a rendszert azóta nem tudom megnyitni azt a mappát, mert a Total Commander azt írja hogy "A hozzáférés le van tiltva". Van egy "OK" és egy " Rendszergazdaként" gomb. Ha a "Rendszergazdaként"-re megyek akkor elõugrik egy ablak ahol kéri a felhasználói nevet utána meg a jelszót. Maga a rendszer nem kér bekapcsolásnál jelszót, nincs is beállítva, ezért nem tudom oda mit írja. Ha nem írok semmit akkor sem jó. Ha tud valaki segíteni az légyszi írjon egy PM-et. olyan dolgok vannak abban a mappában amikre szükségem lenne. Amúgy XP-t használok.
Jolly Jokernek tûnik az aválasz, hogy kompatibilitási hiba :|
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akkor sajnos nem vagyok egyedül. :\
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Van ötletetek miért csinálhatja azt az msn messenger (legújabb), hogy Windows 7 alatt egyszer csak fogja magát, és "nem válaszol" és nem lehet vele semmit se csinálni csak bezárni?
Ezután néha meg se lehet nyitni.
Van egy 10 gigás .TS 1080p fájlom, és ebbõl szeretnék egy 3-4 perces részletet kivágni, ezt melyik programmal tehetném meg?
Tegnap újra kellett raknom az oprendszeremet. XP64-et használok. Régen le tudtam játszani az MTV videótárában levõ dolgokat, most nem. Media player 11 plugint kér, amit fel is rakok, de mégsem történik semmi...
Nem emlékszem, hogy anno hogyan oldottam meg a problémát.
Elméletileg ha már az elején bebootol akkor rendesen van az beállítva
every damn day
Linuxszal lenne egy kis gond, hogy mikor berakom a cd-t, rákérdez hogy telepíteni akarom e, igenre megyek, újraindítás most és nem történik semmi.
Újraindítom manuálisan, és nem lehet kiválasztani a live-ot, hanem egybõl a winxp tölt be.
Pedig a dvd-író az elsõdleges. Utána ráraktam pendrivera, és beállítottam hogy arról bootoljon, de ugyan úgy nem jó.
Mi lehet a gond?
Kösz elõre is
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Az IE8 programban lehetõség van "nyom nélküli" böngészésre az InPrivat böngészési móddal
Az InPrivat böngészési lehetõséget próbálgatva eljutottam az IE8 Internetbeállítások ablakhoz.
Kérdésem: az Adatvédelem alatt levõ InPrivat két opcionális beállítását milyen opciókkal célszerû beállítani és ezek a beállítások hogyan hatnak az adatvédelemre és az egyes weboldalak megjeleníthetõségére? Alább beszúrok egy képernyõképet a könnyebb érthetõség kedvéért.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/ICugfKQ1wqmJmawSCU03ks3kskXL010003123kskXLQ2JqmwkN.jpg
A két opciónak melyik az ideális (biztonságos) beállítása?
Üdvözlettel: gy?jt?
A mi lejátszónk csak eredetiket játszik le, meg néhányat, amit úgy írtak, mintha eredeti lenne-egy tucat file van a lemezen, stb.
every damn day
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Az Unlocker program honlapján a "Similar programs and why Unlocker is better" résznél találhatsz hasonló célú programokat.
Kedves Gáspár!
Mint elõttem is írták kérdésedre: kicsit részletesebben fejtsd ki a kérdésed, mert ez így olyan, mint ha felhívnál egy orvost, hogy "beteg vagyok". Vagy egy autószerelõt, hogy "nem mûködik az autóm". Ja és mindezt oldja meg telefonon keresztül.
Elõször is: milyen laptopról (milyen gyártójú - Acer, HP, Asus, Toshiba, ... - milyen típus) van szó?
Másodszor: milyen operációs rendszer van a gépeden Windows XP? Windows Vista? Windows 7? Linux? Mac OSX?
Harmadszor: mit értesz azon hogy "elment"? Milyen program alatt nem mûködik?
Negyedszer: milyen esemény elõzte meg a kamera "elmenését"? Telepítettél fel valami programot, érte-e fizikai behatás a gépet, viselkedett-e furcsán a gép (jelentek-e meg furcsa hibaüzenetek, programablakok amiket idáig még nem tapasztaltál)?
Ötödször: ez egy fórum. Nem szokás e-mailben várni a segítséget, egyrészt mert így az e-mail címed közprédává teszed és így valamilyen rosszakaró program kéretlen reklámlevelek tömkelegével fogja teletömni az elektronikus postaládád; másrészt mert a fórum arra szolgál, hogy az emberek publikusan (vagy egy zárt közösség részeként) tesznek fel kérdéseket és arra publikusan kapnak válaszokat.