Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg probálom .köszönöm!
Próbáld ki ezt: Link

Érdemes átírnod az exe-t rar-ra, majd kimásolni az install mappa tartalmát, ezután pedig manuálisan a drivert megmutatni neki vagy setup.exe.
helló! kérem segítsen valaki!
van egy harmonics (conexant)cx 2388 video capture (mk3) gyártmányu kártyám szeretnék letölteni hozzá drivert de nem találok sehol keresöbe beírva olyan helyeket ajánl ahol meg kellene vásárolni--ez nemjó--
ismert driver keresö oldalakon nincs! segítsen valaki hogy honnan tudnék letöiteni hozzá drivert!
Evin
Úgy van értelme, ha felrakod az Xp-t, majd rá az SP3-at. Utána amit akar majd felrak a MS Update-bõl. De igazából teljesen mindegy, mert az Upadte is elõször az sp3-at fogja felrakni.

sovatalevi
Én a helyedben víruskerteséssel kezdeném, mert látom ki van kapcsolva. Közvetlen a kémprogramkeresés elõtt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szervusztok!
A Windows XP teljes, tiszta telepítésére kényszerülök.
A telepítõlemezem Windows XP SP-2.
Kérdésem: a fenti lemez telepítését követõen tömegével bejelentkeznek az SP-2 óta megjelent javítások (foltozások) valamint az SP-3 szervíz csomag.
Van-e jelentõsége, milyen sorrendben telepítem ezeket a gépemre? Arra gondolok, hogy a szervízcsomag - úgy tudom - magában foglal korábbi eseti javításokat, amelyeket külön is felajánl az automatikus frissítések között.

Üdvözlettel: gy?jt?

sovatalevi
Sziasztok!Lenne egy kis gondom.Ez az ablak neha jelenik meg es akkor nem hagy beken.Hiaba lepek ki belole ujra meg ujra behozza.Mi lehet a gond,es mit tehetek,hogy tobbet ne jelenjen meg?
itt a kep:

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

zeli
Egyiket sem. Gondolom SSD.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

helló!
igen a többi hardverhez ,de a tv-kártyához nem! probáltam driver agenttel de fizetnem kellene érte vagy én nem csináltam valamit jól?
köszi!
gergely1991
Gondolom csak felismerhette ha már formázni akartad.Lehet hogy hibás, próbálkozz egy másikkal(ilyennel még nem találkoztam😄)(Bár magamon röhögnék ha azt állítanám hogy írásvédettre állítottad volna, bár az is lehet hogy igazam lenne XDDDD)
Amúgy az XP nem foglal 1 és háromnegyed GB-ot😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kontrakcio
ennyire nem vagyok informatkai analfabéta 😄 köv a szitu. usb-röl felcsaptam egy xp-t a 2gb-ra. nah, max mrad 250mb ... ami csökken ha nem tartom karban,kérdés:hogy tudok sdhc -ra trlepiteni xp-t. telepiésnél mikor formázom a lemezt nem engedi mert "hibás a lemez v nem ismeri fel"-re utal.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

gergely1991
lemez=optikai meghajtó
Félreértések elkerülése érdeképpen

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Nem igazán értem hogy a 2GB-alatt mit értesz RAM-ot vagy HDD-t.2GB-rammal szépen elfut.Részletesen légyszíves...Nem jó a lemez? Vagy nincs is benne:S

Kontrakcio
sziasztok.adott egy netbook, alap tárkapacitása 2 gb, ezen elég kényelnetlenül érzi magát az xp. raktam bele 16gb sdhc-t, cak nem tudok rá op-t telepiteni... vki tud segiteni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

gergely1991
Nem tudom hogy a jelenlegi everest csatol-e url-ket a hardvernevekhez:S

helló mindenkinek! segítsen nekem valaki!
van egy harmonics cx2388 tv kártyám de sehonnan nem tudok letölteni hozzá drivert.porobáltam keresõbe de csak fizetöset találtam.
ha valaki tud segítsen! köszi!
<#worship><#worship><#worship>
Sziasztok!
Van egy problémám:
wm5 pda-ra akarom aktiválni az msreadert-t, de valamiért nem megy. Már felraktam .cab ból, telepítettem az ms oldaláról, van hotmailes netpas akármim is, és a pc-s aktiválás bejön, de a pda-ra valamiért nem tudom aktiválni. A célom hogy az ms readert használjam, de így 200 oldalanként kidob, és ez bosszantó!
Ha valaki tud, segíthetne?! Elõre is köszi! Fontos lenne...
gergely1991
"pl.:Gyorsítótár kiürítése"
FF esetében: eszközök>Elõzmények törlése

gergely1991
pl.:Gyorsítótár kiürítése vagy újranyomni az F5-öt, ha kell a betöltés után lejátszó felület teljes méret re rakása(általában nálam valamelyiknél betölt).Amúgy türelem kérdése(5-10 perc legalább)

mit lehet tenni a yourvideo-s videók el nem indulása ellen?
a nagy részük nem indul el, percekig tartó várakozás ellenére sem.
Metalmilitiakid
jól meg kellet variálni de sikerült olyat összehoznom hogy az egyikbõl elvettem és a másikhoz hozzáadtam helyet

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
na végre rászántam magam hogy újrarakom a rendszert, le is szedtem az EASEUS t , nézem ott a leírás is, minden jó, viszont hiába a win7 dvd rõl bootolok be, akkor se engedi azt hogy formázzam egyik partíciót sem, mivel az egyik a C , a másikon meg a win van most és így mind a 2 primary, ilyenkor mivan ??? próbáltam használni a delete opciót az EASEUS be, de ki van szürkítve...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ha beraksz egy index.html-t akkor szerintem nem töröl... az meg hogy ami a tárhelyen van fájlt hogyan éred el, lényegtelen. Bár nem hiszem hogy 2-300mbot elbír.
JoeFromHun
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket,hogy van e , létezim e olyan tárhely ami ingyenes(nem fontos,hogy magyar legyen) a lényeg,hogy ne szóljanak az FTP jellengû felhasználásért.. Magyarul ne legyen gond ha van olyan file ami nem érhetõ el linkrõl. Nem kell nagy ... 2-300Mb elég!
Mert az uw és az atw is mindíg emiatt töröl engem.. 😞

Mindenki segítségét elõre is köszönöm.!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

A Cristal Disk Info-ban hol kell beállítani, hogy mutassa a vinyóm hõfokát is az állapotjelzõ ikon alatt? Nem tudok rájönni...
kiki888
sziasztok!
olyan problémám lenne, hogy akár a daemon tools, akár az alcohol egy idõ után kidobálja a virtuális meghajtóból a beolvasott képfájlokat...ez mitõl lehet? légyszi aki tud hozzászólni tegye meg. köszi

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Metalmilitiakid
én is arra gondoltam😄

bigapó
ja, most olvasom, hogy eszközkezelõt irtál. Mi lemezkezelõre gondoltunk, azt hiszem az nem ugyanaz, a vezérlõpulton belül van, számitógépkezelés és itt kellene lennie olyannak, hogy lemezkezelés. itt tudod megváltoztatni például a meghajtó betûjelét is. nah, az itt lévõ meghajtókon jobb gomb és ott tudsz beállitásokat elvégezni.

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
nem a 2 bõl 1 sem

bigapó
véletlenül nem dinamikus lemezed van?

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
igen eszközkezelõvel próbáltam de az semmit nem engedett, de akkor megpróbálom vmelyik progival, köszi a help et

Dj Faustus
Elfogtam egy privát üzenetet (melynek tartalma nem éppen privát):
"Holnap érkezik az új WD 1,5 TB-os külsõ vinyóm.
Tehát teljesen szûz.
Ezt szeretném felosztani 3 Particióra.
Mivel még sosem csináltam ilyet ezért a segítségedet kérem hogyan is kezdjem el majd a dolgot.

Kell-e hozzá valami progi stb...?

Válaszodat elõre is köszönöm szépen.

Üdv : Laci"

Nos kedves Laci minden jelenleg elterjedt operációs rendszer (Windows XP/Windows Vista Windows 7/Linux/Mac OS X) tartalmaz particionálási lehetõséget - mind a telepítés elején, mind telepítés után. Vannak erre külön programok is - például a boot CD-rõl is futtatható GParted, vagy a Partedmagic, de itt illetve itt is találhatsz párat.

"hello, az lenne a kérdésem, hogy mivel tudok win 7 alatt 2 particiót egyesíteni újra"
Az elõzõ kérdezõnek szánt programok valamelyike számodra is megfelelõ lehet - például az Easus Partition Master
ingyenes változata
képes partíciók összefûzésére - és támogatja a Windows 7-tet.

"Sziasztok, tudnátok egy programot ajánlani amiivel családi fénykéépeket tudnék be szkennelni, viszonylag jó minõségben?"
Ha feltelepítetted a szkennerhez kapott illesztõprogramot, akár egy ingyenes képnézegetõ alkalmazás - például Irfanview vagy XnView is alkalmas lehet a célra.

bigapó
a paragon partiton magic ami ugyanezt tudja, csak talán mûködik már win7-el is. nézd meg az oldalukon. egyébként lemezkezelõben lehet,h goy szintén meg tudod csinálni, persze jobb ehhez egy külsõ, beállitható progi, meg ugye rendszergazdának kell lenni hozzá.

The Matrix has you...

Metalmilitiakid
hello, az lenne a kérdésem, hogy mivel tudok win 7 alatt 2 particiót egyesíteni újra, mert leszedtem a particion magic 8 at de az azt mondta hogy nem lehet telepíteni kompatibilitási problémák miatt, win7 32 es amugy

A minõség nem a programtól, hanem a scannertõl függ. Akár a windows (gondolom xp-d van, mert azért nem ártott volna ha írod) beépített scannelõ programjával, vagy acdseevel, és még sorolhatnám. Van sok az a lényeg.
Sziasztok, tudnátok egy programot ajánlani amiivel családi fénykéépeket tudnék be szkennelni, viszonylag jó minõségben? Egy HP Psc 1410 rendelkezem szkanner részérõl. A segítséget elõre is köszönöm.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

bigapó
nekem 16:10-es van, szerintem fasza. ez az elsõ tft-s és ugye rögtön wide-os is amit vettem. Én elraktam jobb oldalra a start menüt és igy többet látok a sorokból vizszintesen, persze ez van 16:9-nél is. vagy már az is wide?
mindegy, szerintem jók ezek.

The Matrix has you...

adios
Hali!
Mondjátok már el nekem légyszi h tapasztalataitok alapján milyenek a Wide monitorok?Érdemes rájuk beruháznom vagy maradjak a hagyományos tft-nél?
Elõre is köszi!

gergely1991
Félreérthetõség tisztázása:
pl.: tegnap reggel még mûködött akkor hamarábbira kell állítani de azok a programok ami azóta telepítettél azok eltûnhetnek ugyanis abban az idõben még nem telepítetted.
Ahogy kl24h kolléga is írta a saját dokumentumai nem valószínû hogy eltûnnek, bár elõfordulhat...
kl24h:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem baj legalább kacarásztam egy jót😄

Nem kellene eltûnjenek a dokumentumok, a telepített programokból lehet, hogy egyesek eltûnnek.
Ha mégis vannak fontos dokumentumaid, akkor a biztonság mentsd le valahova (Memory Stick, CD, stb).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézést gergely 1991, nem jól kattintottam!
Nem kellene eltûnjenek a dokumentumok, a telepített programokból lehet, hogy egyesek eltûnnek.
Ha mégis vannak fontos dokumentumaid, akkor a biztonság mentsd le valahova (Memory Stick, CD, stb).
gergely1991
A telepített programok ugyan eltûnnek bár nem hinném hogy a bemásolt, létrehozott dokumentumok eltûnnének...(régen csináltam)

N o N a m e
a rendszer visszaállításnál az pl. mai adatok megmaradnak-e?
N o N a m e
beépitett hangszórók vannak, a driver reinstall megvolt, de nem segitett.
Egyik próbléma lehet, amit gergely1991 barátunk írt. Ha leellenõriztétek a vezetéket, akkor én még azt tudom ajánlani, hogy kellene egy Rendszer Visszaállítás-t (System Restore) tenni.
Visszaállítani a rendszert egy olyan dátumra, amikor még mûködõtt a hang.
gergely1991
Vagy megsérült a vezeték a hangszórón/fülhallgatón (tipp:csatlakoztass egy másikat)vagy a driver hiba(tipp:driver reinstall):S

N o N a m e
Hi! Szomszéd csaj laptopjának elment a hangja teljesen. Megnéztem de nem tudom mi történhetett. A laptopon is maxra fel van húzva a hang és a Vezérlõpultba is. Realtek HD Audio hangkártyája van. Ha valaki tud valamit amivel visszajönne a hang, ne tartsa magában! thx!
VAN
ha beírom az ip-t akkor 1 darabig müxött
szal itt tuti dns probléma van vmi nem joh a routerbe sztem 😄
Net van?

Ird már be a böngészõdbe hogy 195.70.36.46

Mutat valamit?