Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes átírnod az exe-t rar-ra, majd kimásolni az install mappa tartalmát, ezután pedig manuálisan a drivert megmutatni neki vagy setup.exe.
van egy harmonics (conexant)cx 2388 video capture (mk3) gyártmányu kártyám szeretnék letölteni hozzá drivert de nem találok sehol keresöbe beírva olyan helyeket ajánl ahol meg kellene vásárolni--ez nemjó--
ismert driver keresö oldalakon nincs! segítsen valaki hogy honnan tudnék letöiteni hozzá drivert!
sovatalevi
Én a helyedben víruskerteséssel kezdeném, mert látom ki van kapcsolva. Közvetlen a kémprogramkeresés elõtt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A Windows XP teljes, tiszta telepítésére kényszerülök.
A telepítõlemezem Windows XP SP-2.
Kérdésem: a fenti lemez telepítését követõen tömegével bejelentkeznek az SP-2 óta megjelent javítások (foltozások) valamint az SP-3 szervíz csomag.
Van-e jelentõsége, milyen sorrendben telepítem ezeket a gépemre? Arra gondolok, hogy a szervízcsomag - úgy tudom - magában foglal korábbi eseti javításokat, amelyeket külön is felajánl az automatikus frissítések között.
Üdvözlettel: gy?jt?
itt a kep:

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
igen a többi hardverhez ,de a tv-kártyához nem! probáltam driver agenttel de fizetnem kellene érte vagy én nem csináltam valamit jól?
köszi!
Amúgy az XP nem foglal 1 és háromnegyed GB-ot😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Félreértések elkerülése érdeképpen
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
van egy harmonics cx2388 tv kártyám de sehonnan nem tudok letölteni hozzá drivert.porobáltam keresõbe de csak fizetöset találtam.
ha valaki tud segítsen! köszi!
Van egy problémám:
wm5 pda-ra akarom aktiválni az msreadert-t, de valamiért nem megy. Már felraktam .cab ból, telepítettem az ms oldaláról, van hotmailes netpas akármim is, és a pc-s aktiválás bejön, de a pda-ra valamiért nem tudom aktiválni. A célom hogy az ms readert használjam, de így 200 oldalanként kidob, és ez bosszantó!
Ha valaki tud, segíthetne?! Elõre is köszi! Fontos lenne...
FF esetében: eszközök>Elõzmények törlése
a nagy részük nem indul el, percekig tartó várakozás ellenére sem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Abban kérném a segítségeteket,hogy van e , létezim e olyan tárhely ami ingyenes(nem fontos,hogy magyar legyen) a lényeg,hogy ne szóljanak az FTP jellengû felhasználásért.. Magyarul ne legyen gond ha van olyan file ami nem érhetõ el linkrõl. Nem kell nagy ... 2-300Mb elég!
Mert az uw és az atw is mindíg emiatt töröl engem.. 😞
Mindenki segítségét elõre is köszönöm.!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
olyan problémám lenne, hogy akár a daemon tools, akár az alcohol egy idõ után kidobálja a virtuális meghajtóból a beolvasott képfájlokat...ez mitõl lehet? légyszi aki tud hozzászólni tegye meg. köszi
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
The Matrix has you...
"Holnap érkezik az új WD 1,5 TB-os külsõ vinyóm.
Tehát teljesen szûz.
Ezt szeretném felosztani 3 Particióra.
Mivel még sosem csináltam ilyet ezért a segítségedet kérem hogyan is kezdjem el majd a dolgot.
Kell-e hozzá valami progi stb...?
Válaszodat elõre is köszönöm szépen.
Üdv : Laci"
Nos kedves Laci minden jelenleg elterjedt operációs rendszer (Windows XP/Windows Vista Windows 7/Linux/Mac OS X) tartalmaz particionálási lehetõséget - mind a telepítés elején, mind telepítés után. Vannak erre külön programok is - például a boot CD-rõl is futtatható GParted, vagy a Partedmagic, de itt illetve itt is találhatsz párat.
"hello, az lenne a kérdésem, hogy mivel tudok win 7 alatt 2 particiót egyesíteni újra"
Az elõzõ kérdezõnek szánt programok valamelyike számodra is megfelelõ lehet - például az Easus Partition Master
ingyenes változata képes partíciók összefûzésére - és támogatja a Windows 7-tet.
"Sziasztok, tudnátok egy programot ajánlani amiivel családi fénykéépeket tudnék be szkennelni, viszonylag jó minõségben?"
Ha feltelepítetted a szkennerhez kapott illesztõprogramot, akár egy ingyenes képnézegetõ alkalmazás - például Irfanview vagy XnView is alkalmas lehet a célra.
The Matrix has you...
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
mindegy, szerintem jók ezek.
The Matrix has you...
Mondjátok már el nekem légyszi h tapasztalataitok alapján milyenek a Wide monitorok?Érdemes rájuk beruháznom vagy maradjak a hagyományos tft-nél?
Elõre is köszi!
pl.: tegnap reggel még mûködött akkor hamarábbira kell állítani de azok a programok ami azóta telepítettél azok eltûnhetnek ugyanis abban az idõben még nem telepítetted.
Ahogy kl24h kolléga is írta a saját dokumentumai nem valószínû hogy eltûnnek, bár elõfordulhat...
kl24h:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mégis vannak fontos dokumentumaid, akkor a biztonság mentsd le valahova (Memory Stick, CD, stb).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha mégis vannak fontos dokumentumaid, akkor a biztonság mentsd le valahova (Memory Stick, CD, stb).
Visszaállítani a rendszert egy olyan dátumra, amikor még mûködõtt a hang.
ha beírom az ip-t akkor 1 darabig müxött
szal itt tuti dns probléma van vmi nem joh a routerbe sztem 😄
Ird már be a böngészõdbe hogy 195.70.36.46
Mutat valamit?