Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes, nekem pont ellenkezõje volt, engedte, h letöröljek mindent, még a lejátszó szoftvert is
aztán kiderítettem, ha sony honlapjáról kell egy segédprogit leszedni, amivel lehet intézni a másolás/törlést
(lehet nálad is egy, a gyártó progija kéne)

Ic3 m4n
Nincs a "billentyûzár(hold)" gomb bekapcsolva?

JoeFromHun
Sziasztok!

Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot amivel lehet naptárat készíteni...? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?

Köszi!

Üdv:JOE

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Tibi7
Sziasztok! Letöltöttem nemrég egy INet Protector nevû progit, ami arra jó, hogy beállíthatom, hogy a nap mely szakaszában lehessen használni az internetet. Viszont az msn-t nem kapcsolja ki, akár mit csinálok. Tudnátok valami tippet, esetleg másik programot ajánlani, ami jó lenne? Köszi!
sziasztok!

az mitõl lehet, hogy nem tudom letörölni az mp3 lejátszóról a zenéket?
írásvédett, és nem engedi megszüntetni...(total commanderben) formázni se engedi...
win 7 64 bit, a lejátszó vmi kókány szar, de eddig nem volt vele ilyen gond...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Fresh Duke
Thanks, megnézem õket.

A heavy cost. I pay it gladly.

Dj Faustus
Pár az ingyenes megoldások közül: Virtualdub, Avidemux az mplayer médialejátszóhoz adott mencoder illetve az ffmpeg, AVI-Mux GUI.

pxxl
sony vegas<#nemtudom>

All hail the double x!

Fresh Duke
Üdv!

Egy programra lenne szükségem, amivel képes lennék videó alá hangot úgy berakni, hogy se a kép se a hang minõsge ne romoljon.
(Lényegében egy angol filmhez szeretném bevágni a magyar szinkront, mert a szinkronos verzió hibás.)

Tudok több programot is, ami jó lehetne, de szeretném a minsõgéromlást minimalizálni, esetleg teljesen elkerülni. (Szóval Movie Maker kiesett... 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

Sziasztok!
Én AutoGK-t használok dvd rippeléséhez. Egy IFO fájlom van és a progi fel is ismeri, hogy "several pgc-s were found", nevezetesen 4-et.
Kiválasztom az 1. részt belõle (49 perc egyenként a 4 film). Amikor kész a konvertálás, szomorúan tapasztalom, hogy mind a 4 filmet átkonvertálta avi-ba, nem csak azt az egyet, amit én kiválasztottam.
Kérdésem, hogyan tudom megoldani, hogy csak az 1. (vagy adott, 2., 3. vagy 4. részt) konvertálja át avi-ba???
Köszönöm!
http://kep.psharing.com/383719.jpg
pxxl
nem tárol az msn semmi ilyesmit. beszélgetést is csak akkor ha be van kapcsolva a log-olás.
am asszem kell hozá egy MSN Webcam Recorder vagy mi. <#fejvakaras> nemtom pontosan nem szoktam webcamozni...

All hail the double x!

shakyman
Sziasztok!

Lenne egy hirtelen kérdésem! Bocsi amiért itt de nagyon sos!

Messengeren valamikor egy hónapja beszéltem egy partneremmel webkamerán keresztül.
ezt a beszélgetést nem menti el valahova valamilyen formában a windowsba hogy visszakereshessem és megnézhessem?

köszi a segítséget!

az írottak az elõzményekben megvannak, de a videó kellene.
köszike

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

Én sem értem, most megint újraindítottam és most úgy tûnik, lejátsza õket...fura egy gépem van, mindig ilyen õrültségeket csinál... Remélem vírus nincs, legalábbis nem úgy tûnik. Azért köszi a segítséget.
Érdekes, hogy csak olyan egybõl, valami gyanús akkor.
Ha semmilyen állítást nem tettél a bõngészõnél, akkor csak egy próbléma maradhat, éspedig vírus/spyware.
gergely1991
más böngészõvel is próbáltad ugye?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Köszi a tippet, de fel van telepítve a legújabb verzió és be is van kapcsolva, már tízszer leellenõriztem. Már több helyrõl is próbáltam videót nézni és egyszerûen nem tölti be, elkezdi bebufferelni és ennyi, hiába várok percekig... Nem értem mi van, de nagyon az agyamra megy 😞
gergely1991
Firefoxnál..
eszközök>kiegészítõk>bõvítmények nézd meg hogy bekapcsolva van-e a flash.
A yutub vidi nézéskor tájékoztat (akár magyarul is) egyeshibákról ha még sem akkor flash reinstall(keress valami friss változatot)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok! Az hogy lehet, hogy tegnap óta egy rohadt flash videót sem játszik le a gépem, holott eddig tökéletesen mûködött? :/ Telepítsek valamit újra vagy...?
hello!

Valaki lécci segítsen nekem hogyan kell használni a goldmemory nevû programot, mert memória ellenõrzést szeretnék a gépen csinálni.
gergely1991
na fene a harmadik link = az elsõ linkkel sry..

gergely1991
Gugli egyik találata😊
másik
harmadik
Bár nem írtad le hogy milyen eset után történt meg így adok egypár linket:S

Trade
Sziasztok,
egy ismerõsöm gépén elment a Net.678-as hibát dob a tárcsázás után,
másik géprõl van internet azon a helyen,szóval nem szolgáltató tiltotta le.Van vmi ötletetek?

gergely1991
Na jó pontosítok mert igen hülyén és röviden fogalmaztam meg : Nálam olyan találatok jöttek ki mely vagy vírusnak tekintették vagy ártalmatlannak(nehéz dönteni ilyen helyzetben).Nekem meg nincs livemessengerem így nem tudok(sajna) pontos infót mondani....De a szándék megvolt😊

gergely1991
nálam 50-50%-os megbízható-veszélyesnek írták XD

OK, Köszönöm!
pxxl
nem problémás fájlok, az office-nak is lehetnek ilyen fájljai itt.

guglizd meg: "WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog" kidob pár linket, ahol leírják hogy nincs baj vele 😊 (nem is értem miért nme így kezdted...)

All hail the double x!

Én használok Live Messengert. Tehát, akkor ki törölhetem õket?
gergely1991
Én nem használok livemessengert, de ha valaki használ és nincs ilyen fájlja neki, akkor nálad gondok vannak😊

gergely1991
Mindkét fájl ugyanaz..
Ha manuálisan nem lehet törölni akkor a feladatkezelõvel a a folyamatok fülön msnl.exe és ha kell akkor a msnmsgr.exe-t is zárd be majd aztán tudod törölni(érdemes óvatosan a regisztrációs adatbázisba is beleturkálni)

Sziasztok!

Találtam egy mappát: C:\Documents and Settings\User\Tracing

Van benne:

- "WPPMedia" üres mappa
- "WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog" 0 bájtos fájl

Ez a 2 dokumentum miért kell, illetve a Tracing mappát mely alkalmazások
használják?

Válaszotokat elõre is Köszönöm!
Oké köszi ha valami nem jó újrairok:S:S😊

pxxl
SUPERAntiSpyware-el kiírthadod (elvileg)
legközlebb meg ne kattingass idióta hírdetésekre. az ilyenek maguktól nem másznak be a gépre...ésszel <#pardon1>

All hail the double x!

Sziasztok segítségre lenne szükségem. Minap msn közbe összeszedtem egy trójai faló-t: generic 17. BAIP ezt irja ki. AVG-t használok. De a keresés után azt íjra ki h 2-õt talált 1-et eltávolitott és egyet nem tudott. azóta amikor felmegyek a messengerre írok és egy 5 perc múlva magától elkezd ablakokat megnyitni és üzenetek küld hogy(magyarra foríitva) nézd meg és valami facebookos kép. Trjoian Hunter is próbáltam az meg nem talált semmit... kérlek seíitsetek ogy hogy tudnák meg szabadulni tõle. (elérési utja: C:\Users\Public\msnl.exe(3008):memory_00400000 a másiknak meg : C:\Users\Public\msnl.exe (3008) Elõre is köszi.

gergely1991
LOL
Hsz = <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> = <#levele> ?

pxxl
<#eljen><#integet2><#bdead>

All hail the double x!

Hello! betterina vagyok szeretnék egy meghívót a majomparade torrent oldalról hol tudnám megszerezni. [email protected] címre köszi a segítséget.
Evin
A felirat leginkább srt vagy sub fájlban van.
Amit bigapó mond, idx, csak akkor van, ha a feliratok nincsenek szöveggé konvertálva.

Én arra tippelnék, hogy a te esetedben, vagy nincs felirat, vagy a videóra van égetve, ha nincs más fájlod, mint az avi és az sfv.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bigapó
a .sfv kiterjesztés ha jól tudom csak egy ellenõrzõ-fájl. nem szedte le a többit ami kellene, általában egy tömörített állomány az amiben egy .idx fájl van. elõfordul, hogy még ezen belül is van még egy tömörített állomány, .sub vagy más feliatfájlal. keress másik fájlt és azt töltsd le, ha nem találod amit mondtam.

The Matrix has you...

bigapó
elõször is keress egy másik feliratot, biztos van,ha nincs akkor várj egy kicsit.
tudtommal a .sfv csak egy ellenõrzõ fájl egyébként, amivel ellenõrizni tudod hogy hibás vagy hiányos-e a dolog amit letöltöttél netrõl, elsõsorban tömörített állományok mellé szokták rakni. olyan már nekem is volt, hogy ezzel együtt szedtem le egy feliratfájlt, de az be volt csomagolva. azon belül volt egy .idx fájl, ami már felirat.

The Matrix has you...

LDC
Sziasztok!

Segítséget kérnék tõletek.

Van egy avi filmem, amit át akarok konvertálni DVD -vé, a Convertx to Dvd -vel.

A gond az, hogy feliratos a film és felirat sfv formátumú, s program nem ismeri fel.

Mivel lehet átkonvertálni? Vagy mi lehet a megoldás..

Köszönöm elõre is.

LDC

gergely1991
szerintem 1 video-driver frissítés kellene neki

Szevasztok!

Van egy problémám. Ugyebár ha játékprogrammal játszom, a felbontás automatikusan átállítódik a legalacsonyabbra, és ha kilépek, automatikusan vissza. Na most az történt, hogy kiléptem a játékból, és valami oknál fogva nem állítódott vissza a felbontás, minden maradt nagy gülü méretben. Ez már 2-3 hónapja is megesett, akkor nemes egyszerûséggel belementem a Display settings-be, és visszaállítottam a felbontást. Most is ezt akarnám tenni, de ahogy megnyitom, ezt az üzenetet kapom:

"Invalid Display Settings

The currently selected graphics display can not be used. It was written for a previous version of Windows and is no longer compatible with this version of Windows.

The system has been started using the default VGA driver.

Please contact your hardware manufacturer to get an upgraded driver or select one of the Microsoft provided drivers."

Utána megnyílik, de nem tudom állítani a csúszkát a felbontásnál. Segítséget, tanácsot, tippeket várnék!
Evin
A "helyre tevés" szerinted nem egyenlõ a javítással?
Ha formázod a vinyót, a hibás szektorok a késõbbiekben át lesznek ugorva.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

akyyy
nem akarom javítani (amugy igen probáltam, de nem ez volt a kérdés)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pxxl
próbáltad már javítani a hibás szektorokat? 😊

All hail the double x!

akyyy
külsõ vinyómat szeretném leformázni és particionálni, hogy ne egybe legyen az az 500 giga. sajna néhány fáljnál olvasási hibával megakad, de a fontos fáljokat ár megszereztem, egy gta3 vagy sims3 mentés meg nem érdekel😄

meg lehet e úgy csináli hogy a sérült részeket külön helyre tegye, hogy azt ne használja?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

celza8807
Megoldódott. Az 5.1.26 verzióval.. 😊

A#1

celza8807
most megint feltettem a korábbi, 5-ös verziót.. Meglátjuk megy-e azzal. 😊

A#1

grebber
Nekem is valami ilyesmi problémám van ezzel a rakás szarral 8x %-ig jó azt utána dob egy failedet.De legalább írni ki a szarja hogy mi a baja!

Next PC upgrade: 2022

celza8807
Köszi elõre is! <#help><#vigyor2>

A#1