Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán kiderítettem, ha sony honlapjáról kell egy segédprogit leszedni, amivel lehet intézni a másolás/törlést
(lehet nálad is egy, a gyártó progija kéne)
Valaki tudna nekem mondani egy olyan programot amivel lehet naptárat készíteni...? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Köszi!
Üdv:JOE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
az mitõl lehet, hogy nem tudom letörölni az mp3 lejátszóról a zenéket?
írásvédett, és nem engedi megszüntetni...(total commanderben) formázni se engedi...
win 7 64 bit, a lejátszó vmi kókány szar, de eddig nem volt vele ilyen gond...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Egy programra lenne szükségem, amivel képes lennék videó alá hangot úgy berakni, hogy se a kép se a hang minõsge ne romoljon.
(Lényegében egy angol filmhez szeretném bevágni a magyar szinkront, mert a szinkronos verzió hibás.)
Tudok több programot is, ami jó lehetne, de szeretném a minsõgéromlást minimalizálni, esetleg teljesen elkerülni. (Szóval Movie Maker kiesett... 😄)
A heavy cost. I pay it gladly.
Én AutoGK-t használok dvd rippeléséhez. Egy IFO fájlom van és a progi fel is ismeri, hogy "several pgc-s were found", nevezetesen 4-et.
Kiválasztom az 1. részt belõle (49 perc egyenként a 4 film). Amikor kész a konvertálás, szomorúan tapasztalom, hogy mind a 4 filmet átkonvertálta avi-ba, nem csak azt az egyet, amit én kiválasztottam.
Kérdésem, hogyan tudom megoldani, hogy csak az 1. (vagy adott, 2., 3. vagy 4. részt) konvertálja át avi-ba???
Köszönöm!
http://kep.psharing.com/383719.jpg
am asszem kell hozá egy MSN Webcam Recorder vagy mi. <#fejvakaras>#fejvakaras> nemtom pontosan nem szoktam webcamozni...
All hail the double x!
Lenne egy hirtelen kérdésem! Bocsi amiért itt de nagyon sos!
Messengeren valamikor egy hónapja beszéltem egy partneremmel webkamerán keresztül.
ezt a beszélgetést nem menti el valahova valamilyen formában a windowsba hogy visszakereshessem és megnézhessem?
köszi a segítséget!
az írottak az elõzményekben megvannak, de a videó kellene.
köszike
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Ha semmilyen állítást nem tettél a bõngészõnél, akkor csak egy próbléma maradhat, éspedig vírus/spyware.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
eszközök>kiegészítõk>bõvítmények nézd meg hogy bekapcsolva van-e a flash.
A yutub vidi nézéskor tájékoztat (akár magyarul is) egyeshibákról ha még sem akkor flash reinstall(keress valami friss változatot)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Valaki lécci segítsen nekem hogyan kell használni a goldmemory nevû programot, mert memória ellenõrzést szeretnék a gépen csinálni.
másik
harmadik
Bár nem írtad le hogy milyen eset után történt meg így adok egypár linket:S
egy ismerõsöm gépén elment a Net.678-as hibát dob a tárcsázás után,
másik géprõl van internet azon a helyen,szóval nem szolgáltató tiltotta le.Van vmi ötletetek?
guglizd meg: "WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog" kidob pár linket, ahol leírják hogy nincs baj vele 😊 (nem is értem miért nme így kezdted...)
All hail the double x!
Ha manuálisan nem lehet törölni akkor a feladatkezelõvel a a folyamatok fülön msnl.exe és ha kell akkor a msnmsgr.exe-t is zárd be majd aztán tudod törölni(érdemes óvatosan a regisztrációs adatbázisba is beleturkálni)
Találtam egy mappát: C:\Documents and Settings\User\Tracing
Van benne:
- "WPPMedia" üres mappa
- "WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog" 0 bájtos fájl
Ez a 2 dokumentum miért kell, illetve a Tracing mappát mely alkalmazások
használják?
Válaszotokat elõre is Köszönöm!
legközlebb meg ne kattingass idióta hírdetésekre. az ilyenek maguktól nem másznak be a gépre...ésszel <#pardon1>#pardon1>
All hail the double x!
Hsz = <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> = <#levele>#levele> ?
Amit bigapó mond, idx, csak akkor van, ha a feliratok nincsenek szöveggé konvertálva.
Én arra tippelnék, hogy a te esetedben, vagy nincs felirat, vagy a videóra van égetve, ha nincs más fájlod, mint az avi és az sfv.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
The Matrix has you...
tudtommal a .sfv csak egy ellenõrzõ fájl egyébként, amivel ellenõrizni tudod hogy hibás vagy hiányos-e a dolog amit letöltöttél netrõl, elsõsorban tömörített állományok mellé szokták rakni. olyan már nekem is volt, hogy ezzel együtt szedtem le egy feliratfájlt, de az be volt csomagolva. azon belül volt egy .idx fájl, ami már felirat.
The Matrix has you...
Segítséget kérnék tõletek.
Van egy avi filmem, amit át akarok konvertálni DVD -vé, a Convertx to Dvd -vel.
A gond az, hogy feliratos a film és felirat sfv formátumú, s program nem ismeri fel.
Mivel lehet átkonvertálni? Vagy mi lehet a megoldás..
Köszönöm elõre is.
LDC
Van egy problémám. Ugyebár ha játékprogrammal játszom, a felbontás automatikusan átállítódik a legalacsonyabbra, és ha kilépek, automatikusan vissza. Na most az történt, hogy kiléptem a játékból, és valami oknál fogva nem állítódott vissza a felbontás, minden maradt nagy gülü méretben. Ez már 2-3 hónapja is megesett, akkor nemes egyszerûséggel belementem a Display settings-be, és visszaállítottam a felbontást. Most is ezt akarnám tenni, de ahogy megnyitom, ezt az üzenetet kapom:
"Invalid Display Settings
The currently selected graphics display can not be used. It was written for a previous version of Windows and is no longer compatible with this version of Windows.
The system has been started using the default VGA driver.
Please contact your hardware manufacturer to get an upgraded driver or select one of the Microsoft provided drivers."
Utána megnyílik, de nem tudom állítani a csúszkát a felbontásnál. Segítséget, tanácsot, tippeket várnék!
Ha formázod a vinyót, a hibás szektorok a késõbbiekben át lesznek ugorva.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg lehet e úgy csináli hogy a sérült részeket külön helyre tegye, hogy azt ne használja?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Next PC upgrade: 2022