Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
balcsi70
Bármelyik Live jó: Ubuntu linux, bármilyen XP live névre hallgató házi tákolmány. A lényege az, hogy a vinyót nem használja, tehát ha fagy, biztos nem a vinyó a gond.
Kártyákon a pci-ba rakott kártyákat értem. VGA persze maradjon benne, mert különben nem tudod mikor fagy.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Viszont nem történik semmi, újra jön az új hardver ablak és ennyi.
Ha elindítom a driverhez tartozó programot, akkor pedig a Fail to initialize hardver hibaüzenetet kapom.
Tudtok segíteni hogyan tovább?
Szereztem egy másik gépet.
Abba szép sorba kezdtem átpakolni a cuccokat aztán kiderült hogy alaplap-hiba.
Mert a másik gépbe minden át volt pakolva az alaplapon kívül és ment minden.<#worship>#worship>
Egyébként próbálj ki live cd-t, vinyó és minden kártya nélkül, és ha lefagy, biztos a lap/proci/memória a ludas.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most bejött csökkentett módba aztán csináltam egy mappát(amibe átmásoltam a menteni valót) amit mindjárt rányomok egy pendrivre,meg elinditottam a töredezettség mentesítést most 12%nál le is fagyott.
Van még valami más vinyó helyre állító?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Adott egy gép,és most azt csinálja hogy ha beindítom eljut a bejelentkezésig,aztán pár perc és bármit elakarok indítani(gondoltam legalább elmentek valamiket)lefagy.
Nem jutok el odáig sem hogy elmentsem.
Elindítom a víruskeresõt(ESS)spy keresõt(a-Squared) végül tökmindegy mit és egybõl lefagy.
Csökkentett módba is lefagy.
Aztán próbáltam berakni a XP-cdt és arról javítani hátha valami van de azt is mikor elkezdi betölteni ott is lefagy.
Tehát gondolom itt még egy újratelepítés sem lehetséges mert lefagy(ezért gondolom hogy nem vírus).
Kicseréltem már a memót is,a tápot is,már alaplapot is cseréltem próbából csak azzal egy kicsit fent akadtam mert mikor az új alaplapot beindítom az meg kb 5mp(tehát felpörög és leáll) annak meg nem tudom mi a baja).Ha ezekre valaki tud valami választ akkor szóljon.
Elõre is köszöntem.
<#worship>#worship>
5.1-es hangsávot filmhez szeretnék átkonvertálni egyszerû 2.0 stereo-ba.
Van ehhez valami egyszerûen használható szoftver, vagy, mivel minden filmnél más a keverés, manuálisan kell belepiszkálni?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
A#1
közelmúltban elõjött egy probléma flash videók lejátszásánál.
chrome-on és firefox-on egyaránt.
újratöltés, böngészõ ki/bekapcs nem segít.
10 videóból 9 mûködik rendesen, de 1-nél ilyen. és mindig pont ugyanannál, tehát nem véletlenszerûen.
a gép gond nélkül visz 1080p-s filmeket is, nem hardver.
legújabb flash player van fenn.
folyamatosab frissített win7, 32bit.
(bár a kép videáról származik, youtube-on is már volt 2, ami hasonló nézhetetlen képet produkált, de a hang rendben volt)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Van egy nagy problémám nem tudom mi lehet a baj...Na szóval van egy Asus laptopom ami bekapcsolás után nem csinál semmit. Ez alatt azt kell érteni, hogy a kijelõ tök sötét, világít egy led ami a bekapcsolt állapotot jelzi meg egy másik ami a wifit. A gép az úgymond megy, mert van hûtés, de mégis olyan mintha készenléti állapotban lenne amit semmiféleképpen nem lehet visszahozni. Próbáltam már mindenféle Fn + billentyûkombinációt hátha csak valami el lett nyomva rajta, de semmi. Bármilyen cd-t ill. dvd-t ha berakok nem reagál rá, fel sem pörgeti. A bekapcsolásnál nincs a szokásos asus dallamocska ami az indulást jelenti, tehát be sem bootol?!
Ha van valakinek valami ötlete amit esetleg számításba jöhet, akkor az írja meg!
Köszönöm!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Sürgõs segítséget szeretnénk kérni!
Valami vacak leszedte az adobe flash playert és hiába installálom újra és újra, egyszerûen felinstallálódik, de nem jelenik meg sehol a gépen, a kislányom flash alapú játékokkal nem tud játszani, meg index videók se játszódnak le stb.
Mi lehet a baj??????!!!
Sürgõs segítséget, ötleteket szeretnék kérni, mert a lányom azóta is szomorú....
Köszi elõre is annak aki segít...
Zita
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Valaki tudna egy freeware gyorsindító programot amin lehet külön kategorizálni az ikonokat?
valami ehez hasonlóra gondoltam mert ezt a nod állandóan letiltja

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egy olyan programot keresek ami a háttérben fut, (szóval nem lehet látni max az óra mellett) és videót tud rögzíteni a webcamom segítségével, tud ebben valaki segíteni nekem? Egy ismerõsömet szeretném megviccelni és ahhoz kéne, elõre is köszönöm!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Olyan problémám van hogy van egy wayteq x 820 as gps em s felraktam rá az igo primo-t a progi müködik is de a speedcam-okat ne látja ..... miért? hogyan lehetne ezt orvosolni? elöre is köszike
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Gépemen egyszerre van fenn az XP és a win7.
XP-m vírusos lett. Kérdésem lenne, ha XP-t újra telepíttetem,
a win7 sértetlenül fennmarad a gépemen vagy az is letörlõdik és azt is
újra kell telepíteni.
Véleményetekre lennék kíváncsi, amerikai angol kiejtéssel melyik TTS, vagyis szövegfelolvasó programok a legjobbak? Érdemes a fizetõsöket választani, vagy FREE szoftverek között is vannak elég jók?
Köszönöm
Csirkemell nélkül nincs élet!
vagy talán még...az ubuntut tudod cd-rõl bootolni (telepítés nélkül) és onnan indítani egy xp telpítést. ezt még sosem próbáltam, csak most eszembe jutott 😊
All hail the double x!
Azért nem mert a C-re másolja ki a telepítéshez szükséges fájlokat így nem engedi a C-t formatálni.
Valószínû sérült a lemez lehet hogy egy másikkal kéne próbálkozni😊
A segítségeteket szeretném kérni a következõben:
Van egy ASUS X51L laptopom, amit újra szeretnék telepíteni.
A menet a következõ: beteszem a telepítõ CD-t, bebootol, és olyat ír ki, hogy valami I386 (vagy milyen) könyvtárból hiányzik neki valami. De mindig ezzel a cdvel telepítettem, eddig soha nem írt ki ilyet!?!?!?!
Ha meg be vagyok jelentkezve a Windowsba, és onnan indítom el a telepítõt, akkor telepítene, de nem engedi, hogy formázzam a merevlemezt (ami azért nem ártana).
Eddig semmi ilyesmi problémám nem volt, mindig tudtam "kintrõl" telepíteni (elõtte formázni a "format c:" parancssorral), most valamiért nem megy, pedig ugyan azt a CD-t használom, mint már annyiszor. Windows XP Home SP3 van fent, és azt is akarom visszatelepíteni (hozzáteszem, van még pár telepítõ CD-m pl. Professional is, de azzal is ugyan ez a helyzet). Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez? Elõre is nagyon köszönöm!
All hail the double x!
Ha valakinek a 17292-hez hasonló problémája van😊
Nagyon sürgõs lenne.Valaki rátenyerelt valami billentyûkombinációra és elfordult minden 90 fokot a monitoron.Hogy lehet ezt visszaállítani.? Köszönöm.