Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Szerintem jól benne van, mert a windows felismeri mint új hardver.
Evin
Jól benne van a foglalatban a kártya?

balcsi70
Bármelyik Live jó: Ubuntu linux, bármilyen XP live névre hallgató házi tákolmány. A lényege az, hogy a vinyót nem használja, tehát ha fagy, biztos nem a vinyó a gond.
Kártyákon a pci-ba rakott kártyákat értem. VGA persze maradjon benne, mert különben nem tudod mikor fagy.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Törölt felhasználó
Elõkaptam rég használt TV tuner kártyámat. XP indítás után kapom az üzenetet hogy új hardvert talált. Telepítõ cd az olvasóban és megadom neki a helyet. De nem találja meg az illesztõ programot. Próbálom magamtól, elindítom a cd-n található driver exe-jét. Simán feltelepül, majd a telepítés végén az újraínditás kérdésre igennel kattintok.
Viszont nem történik semmi, újra jön az új hardver ablak és ennyi.

Ha elindítom a driverhez tartozó programot, akkor pedig a Fail to initialize hardver hibaüzenetet kapom.

Tudtok segíteni hogyan tovább?
Amúgy mi ennek a live cd-nek a neve? És hogy érted,hogy (minden kártya nélkül)?csak az alaplap legyen benne? Na jó persze kapjon tápot aztán ennyi?
Szia.
Szereztem egy másik gépet.
Abba szép sorba kezdtem átpakolni a cuccokat aztán kiderült hogy alaplap-hiba.
Mert a másik gépbe minden át volt pakolva az alaplapon kívül és ment minden.<#worship>
Evin
Ha nem éri el az 50 fokot, akkor nem szükséges.
Egyébként próbálj ki live cd-t, vinyó és minden kártya nélkül, és ha lefagy, biztos a lap/proci/memória a ludas.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nagyon forró a vinyó lehet hogy hûtés kéne neki külön?
Ja,lehet hogy HDD?Mi a teendõ? Bexarik aztán kész? Gondolom nem tudok mit vele csinálni.
Most bejött csökkentett módba aztán csináltam egy mappát(amibe átmásoltam a menteni valót) amit mindjárt rányomok egy pendrivre,meg elinditottam a töredezettség mentesítést most 12%nál le is fagyott.
Van még valami más vinyó helyre állító?
gergely1991
Lefagyásnál szerintem memória szokott csinálni de lehet hogy a HDD-vel van egy kis gond:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok,egy kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy gép,és most azt csinálja hogy ha beindítom eljut a bejelentkezésig,aztán pár perc és bármit elakarok indítani(gondoltam legalább elmentek valamiket)lefagy.
Nem jutok el odáig sem hogy elmentsem.
Elindítom a víruskeresõt(ESS)spy keresõt(a-Squared) végül tökmindegy mit és egybõl lefagy.
Csökkentett módba is lefagy.
Aztán próbáltam berakni a XP-cdt és arról javítani hátha valami van de azt is mikor elkezdi betölteni ott is lefagy.
Tehát gondolom itt még egy újratelepítés sem lehetséges mert lefagy(ezért gondolom hogy nem vírus).
Kicseréltem már a memót is,a tápot is,már alaplapot is cseréltem próbából csak azzal egy kicsit fent akadtam mert mikor az új alaplapot beindítom az meg kb 5mp(tehát felpörög és leáll) annak meg nem tudom mi a baja).Ha ezekre valaki tud valami választ akkor szóljon.
Elõre is köszöntem.
<#worship>
celza8807
hali!
5.1-es hangsávot filmhez szeretnék átkonvertálni egyszerû 2.0 stereo-ba.
Van ehhez valami egyszerûen használható szoftver, vagy, mivel minden filmnél más a keverés, manuálisan kell belepiszkálni?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

A#1

edios
sziasztok!

közelmúltban elõjött egy probléma flash videók lejátszásánál.
chrome-on és firefox-on egyaránt.
újratöltés, böngészõ ki/bekapcs nem segít.
10 videóból 9 mûködik rendesen, de 1-nél ilyen. és mindig pont ugyanannál, tehát nem véletlenszerûen.
a gép gond nélkül visz 1080p-s filmeket is, nem hardver.
legújabb flash player van fenn.
folyamatosab frissített win7, 32bit.

(bár a kép videáról származik, youtube-on is már volt 2, ami hasonló nézhetetlen képet produkált, de a hang rendben volt)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

leoon
Hali!

Van egy nagy problémám nem tudom mi lehet a baj...Na szóval van egy Asus laptopom ami bekapcsolás után nem csinál semmit. Ez alatt azt kell érteni, hogy a kijelõ tök sötét, világít egy led ami a bekapcsolt állapotot jelzi meg egy másik ami a wifit. A gép az úgymond megy, mert van hûtés, de mégis olyan mintha készenléti állapotban lenne amit semmiféleképpen nem lehet visszahozni. Próbáltam már mindenféle Fn + billentyûkombinációt hátha csak valami el lett nyomva rajta, de semmi. Bármilyen cd-t ill. dvd-t ha berakok nem reagál rá, fel sem pörgeti. A bekapcsolásnál nincs a szokásos asus dallamocska ami az indulást jelenti, tehát be sem bootol?!
Ha van valakinek valami ötlete amit esetleg számításba jöhet, akkor az írja meg!
Köszönöm!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Dj Faustus
Online játékokhoz ezt is tedd fel.

Érdekes módon a flash alapu játékok nem mennek akkor sem...miért?
gergely1991
Ha most telepítve van flash player akkor egy másik böngészõvel kellene próbálkozni.(mondjuk Explorer vagy Mozilla)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!

Sürgõs segítséget szeretnénk kérni!
Valami vacak leszedte az adobe flash playert és hiába installálom újra és újra, egyszerûen felinstallálódik, de nem jelenik meg sehol a gépen, a kislányom flash alapú játékokkal nem tud játszani, meg index videók se játszódnak le stb.

Mi lehet a baj??????!!!

Sürgõs segítséget, ötleteket szeretnék kérni, mert a lányom azóta is szomorú....

Köszi elõre is annak aki segít...

Zita
Montanosz
köszi pixxel

közben ajámlottak privátban is egyet
freeware
LAUNCHER

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

pxxl
RocketDock, RunMe stb

All hail the double x!

Montanosz
Helo!
Valaki tudna egy freeware gyorsindító programot amin lehet külön kategorizálni az ikonokat?
valami ehez hasonlóra gondoltam mert ezt a nod állandóan letiltja

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

REPS0L
Sziasztok!

Egy olyan programot keresek ami a háttérben fut, (szóval nem lehet látni max az óra mellett) és videót tud rögzíteni a webcamom segítségével, tud ebben valaki segíteni nekem? Egy ismerõsömet szeretném megviccelni és ahhoz kéne, elõre is köszönöm!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Halli!
Olyan problémám van hogy van egy wayteq x 820 as gps em s felraktam rá az igo primo-t a progi müködik is de a speedcam-okat ne látja ..... miért? hogyan lehetne ezt orvosolni? elöre is köszike
Metalmilitiakid
Nem ott van, hogy folyamatstruktúra leállítására sem áll le. Legfrissebb verzió. (magát updatelte fel)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Balumann
Próbáld ki, hogy jobbklikk az indítójára, tulajdonságok, és pipáld be a "képi témák letiltását" illetve állítsd át a tulajdonságait. Ha nem segít, akkor egy másik verziót próbálj meg, ha nem a legújabb van fönnt akkor frissítsd arra! Folyamatokban sem tudod kilõni?

Metalmilitiakid
Hello ! Az lenne a problémám, hogy nem áll le az uTorrent, amikor kilépek, akkor a töltés leáll, de a torrent bent marad folyamatokban és folyamatstruktúra leállítással sem áll le. És ha el akarom megint indítani, akkor ki kell mennem sleep módba meg vissza mert csak úgy tisztul ki. Nem tudtok erre valamilyen megoldást ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Köszönöm a segítséget!
zeli
Ha külön partíción van, akkor sértetlen marad.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Üdv!

Gépemen egyszerre van fenn az XP és a win7.
XP-m vírusos lett. Kérdésem lenne, ha XP-t újra telepíttetem,
a win7 sértetlenül fennmarad a gépemen vagy az is letörlõdik és azt is
újra kell telepíteni.
qtab986
Üdv mindenkinek!
Véleményetekre lennék kíváncsi, amerikai angol kiejtéssel melyik TTS, vagyis szövegfelolvasó programok a legjobbak? Érdemes a fizetõsöket választani, vagy FREE szoftverek között is vannak elég jók?

F E R I
Ide is beírom, hátha tud vki segíteni, szóval az a gondom, hogy bárminemû letöltést elkezdek megáll kis idõ múlva és semmi sem történik, valamint pl youtube-os videokat sem akarja lejátszani, nem pufferel, és nincs routerem. Vkinek ötlet mi lehet a bibi?
Köszönöm

Csirkemell nélkül nincs élet!

gergely1991
Az még érthetõ ha mindegyik cd-rõl nem lehet c-t formatálni ha windowsból indítsuk a telepítõt(lásd # #17302 hozzászólást), de az már fura ha mindegyik (nálad lévõ) telepítõ lemeznél egy I386 szerû mappában lévõ fájl sérülésétõl vagy hiányossága miatt nem lehet folytatni a telepítést:S

pxxl
próbálj meg bebootolni dos módba (vagy lemezrõl egy dos-t bootolni) és úgy próbálni esetleg. <#nemtudom>
vagy talán még...az ubuntut tudod cd-rõl bootolni (telepítés nélkül) és onnan indítani egy xp telpítést. ezt még sosem próbáltam, csak most eszembe jutott 😊

All hail the double x!

Mint írtam, több CD-vel próbálkoztam ár, és mindegyikkel ugyan az a helyzet. Azért köszönöm a gyors válaszokat!
gergely1991
"Ha meg be vagyok jelentkezve a Windowsba, és onnan indítom el a telepítõt, akkor telepítene, de nem engedi, hogy formázzam a merevlemezt (ami azért nem ártana)."
Azért nem mert a C-re másolja ki a telepítéshez szükséges fájlokat így nem engedi a C-t formatálni.
Valószínû sérült a lemez lehet hogy egy másikkal kéne próbálkozni😊

Vagy az olvasód rosszalkodik, vagy memóriahiba (ez utóbbinál is elõfordul ilyen).
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következõben:
Van egy ASUS X51L laptopom, amit újra szeretnék telepíteni.
A menet a következõ: beteszem a telepítõ CD-t, bebootol, és olyat ír ki, hogy valami I386 (vagy milyen) könyvtárból hiányzik neki valami. De mindig ezzel a cdvel telepítettem, eddig soha nem írt ki ilyet!?!?!?!
Ha meg be vagyok jelentkezve a Windowsba, és onnan indítom el a telepítõt, akkor telepítene, de nem engedi, hogy formázzam a merevlemezt (ami azért nem ártana).

Eddig semmi ilyesmi problémám nem volt, mindig tudtam "kintrõl" telepíteni (elõtte formázni a "format c:" parancssorral), most valamiért nem megy, pedig ugyan azt a CD-t használom, mint már annyiszor. Windows XP Home SP3 van fent, és azt is akarom visszatelepíteni (hozzáteszem, van még pár telepítõ CD-m pl. Professional is, de azzal is ugyan ez a helyzet). Valakinek ötlet, hogy mi lehet ez? Elõre is nagyon köszönöm!
pxxl
nm <#integet2>

All hail the double x!

Nah megis csináltam a GOM playerrel kösz u r a geniiuus.. 😊

pxxl
jah csak bs playernek is kell külsõ codec. quick time meg fosh 😄

All hail the double x!

Oks kösz szal a GOM player a jó, próbáltam BS playert meeg méég ....quick time ot is

pxxl
codec hiány, de codec felpakolás helyett használj pl GOM player-t annak nem kell ez a sok codec 😊

All hail the double x!

Sziasztok! töltöttem le pár filmet és .avi ba és hangvan képnincs jelenség jött elõ,, mitöl van ez , winampom van 1ébként, kössz

gergely1991
ctrl+alt fel (kurzormozgató) nyíl
Ha valakinek a 17292-hez hasonló problémája van😊

Sikerült.
Sziasztok.

Nagyon sürgõs lenne.Valaki rátenyerelt valami billentyûkombinációra és elfordult minden 90 fokot a monitoron.Hogy lehet ezt visszaállítani.? Köszönöm.
Tibi7
Kösz szépen!
nem próbáltam, de itt azt állítják, h messenger progikat is blokkolja

excel