Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xilisoft HD Video Converter (6) mûködése leáll, mikor beállítanám a bitsûrûséget. Átírom a kívánt értékre, és akkor fagy le a program.
Win 7 (32bit) alatt fut, próbáltam kompatibilitási módban (XP SP3), rendszergazdaként is, de mindenképp lefagy.
Próbáltam az ultimate convertert is, annak a portable változatát, gyakorlatilag ugyanez a helyzet.
A#1
All hail the double x!
-Camera RAW Plug-In for EPSON Creativity Suite
-EPSON Attach To Email
-EPSON Copy Utility 3
-EPSON Easy Photo Print
-EPSON File Manager
All hail the double x!
Tehát, miért szükséges az elõbb említett 2 folyamat, hiszen nem is futnak.
Elõre is Köszönöm!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
am éni s VirtualDub-ot használom tömörítésre (divx vagy xvid codec-el)
All hail the double x!
Én VirtualDub párti vagyok.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Milyen programot tudnátok ajánlani hozzá?
Mert leszedtem ezt a Xilisoft 6-ot,de mindig 8x%-nál failed szöveggel leáll.Nem tudom mi az oka :(
Next PC upgrade: 2022
max betömörítve rakod rá és jelszóval véded
Hosts fájl szerkesztéséhez kérnék egy kis segítséget!
Az OS: Windows 2k8 r2 sp1 x 64
C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-w..nfrastructure-other_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18000_none_60a39df1afb86c9f\hosts
Uac kikapcsolva, notepad adminként fut, mégis azt mondja mentéskor, hogy cannot create :S
Van valakinek valami ötlete, hogy mi a probléma?
hogy lehet a Nero-val írásvédett cd t készíteni. Ezt ugy értem hogy kiírok vmit cd re és azt más ne tudj a cd rõl tovább másolni!
Tudnátok küldni egy linket ahonnan letudom tölteni a teljes AviraAntivirt? key el együtt?
Abban kérném a segítésgeteket,hogy RAW képeket milyen programok segítségével lehet a Photoshop-on kívül nyúzni...utómunkõákat végezni a képeken.
Mindenki segítségét elõre is köszönöm!
Üdv:JoE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Köszönök Mindent!
Köszi a gyors választ. :)
The Matrix has you...
Segítségre lenne szükségem.
Ilyen alaplapom van: ASRock K7S41GX
Szeretnék beletenni egy 1 GB DDR400-as memóriát. Mivel ez az alaplap a leírás szerint max 333-as memóriát tud kezelni, azt szeretném kérdezni hogy mûködne-e a 400-as memóriával? Persze tudom hogy max 333-an menne, ez nem is lenne baj, csak attól félek nehogy valami baja legyen a 400-as memóriától.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
attól füg hol van. itt kell lennie kb.: C:\program Files\MSN Messenger
Amúgy, ezek kellenek?
- iTunesHelper (automatikusan indul)
- KernelFaultCheck (szintén)
- msmsgs.exe (futó folyamat)
alcmtr.exe Realtek Event Monitor
ctfmon.exe Office nyelvi paneljének kezelõje
skytel az neked valami program? Mert lehet vírus is.
A felsorolt programok közül lenne olyan, amit kilehetne lõnni az automatikusan induló programok közül, mert feleslegesek?
- ctfmon.exe
- Adobe Reader Speed Launcher
- SkyTel.exe
- Alcmtr.exe
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
All hail the double x!
10-99-ig -> 010, 011, 012...
am ez nagyon idegesítõ sztem. :/
All hail the double x!
Akos1.jpg
Akos12.jpg
Akos13.jpg
...
Akos19.jpg
Akos2.jpg
Akos21.jpg
...
ami kicsit zavaró lehet :) de ha árítod utána 1-9-ig úgy hogy pl Akos01.jpg akkor nem kavar bele.
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
Szeretnem egyszerre atnevezni hogy mindegyiknek azonos neve legyen hogy Akos. es akkor sorban Akos1 Akos2...stb
Mivel tudnam ezt megoldani mert total commanderrel valahogy nem akar menni mert bena vagyok.
Pontosan mit szeretnél? Miért pont Audition (nem lehet, hogy egy ingyenes programmal is megoldható lenne a dolog)?