Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azt hogy ezért "kárpótolnak-e" nem tudom(elvileg kellene).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ma reggel 9-kor 4 percig áramkimaradás volt az utcában, azóta nem indul el a számítógépem. (épp nem dolgoztam vele, de be volt kapcsolva). A ventillátorok működnek a tápban és a videokártyán, de nem bootol be, a Bios-ig sem jut el. Még nem tudom, hogy mi szállt el, de elég drága volt az alaplap is, a proci is. Van valakinek tapasztalata, hogy ilyen esetben lehet-e kártérítést követelni az áramszolgáltatótól? Van esély, hogy bebizonyítsam, hogy az áramszünet okozta a kárt?
Talán, a képfrekvencia késve/(hibásan) szinkronizál a hálózati frekvenciához. :-/
Ha 50 Hz-et használsz, próbáld növelni 60 Hz-re.
Üdv: howarju
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Újraraktam egy két dolgot (többek között a böngészőt tisztán) és már nincs ilyen jelenség.
A probléma a #20568-ban részletezve.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
nekem erre a célra firefoxomban avira add-on van ami blokkolja a trackelést de nem csinálja ezt.
respect to the man in the ice cream van
A háló kártyám folyamatosan megszakítja a kapcsolatot letöltésnél. Csak "huzamosabb", 1-2 perces torrentezés után, valamint x sávszélesség elérésénél (400-800kbs) szakítja meg, de oly módon, hogy utána elérhető wifit sem lehet találni. Ahhoz, hogy működőképes legyen megint, az eszközkezelőben tiltanom, majd engedélyeznem kell a 802.11n Wirelass Lan kártyámat. Hozzáteszem, hogy ez bizonyosan szoftver hiba, mert a laptopom is ugyan ezzel a nehézséggel küzd. Mindkét gépen a win10 telepítése óta van ez.
Valószínűleg nem egyedi problémám van, de már tényleg mindent megpróbáltam: driver update, cmd-s próbálgatások, stb...
Megköszönnék minden segítséget!
Üdv!
Win10 pro 64bit
AMD FX-6100
16 giga ram
Ralink 802.11n Wireless LAN Card
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Talán a router beállításában az a DNS szerver izé...?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mit lehet ez ellen csinálni és mi ez egyáltalán?

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.08.26. 23:36:16
respect to the man in the ice cream van
azért köcce
firefox böngészőt használok
a kiegészítők weboldalról telepítettem az AdBlockPlus bigyuszt
ez ér valamit? vagy inkább tovább lassít?
Segítsen valaki! Szeretném kikapcsolni a jelszó kérést a pc indításánál!
előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.07.03. 21:40:05
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Pendriveról meg lehet oldani, de mobil sd kártyáról nem tudom hogy lehet e
- Ki az?
- BSA,azonnal kinyini!
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.06.20. 09:40:12
All hail the double x!
Azt tudom, hogy az ilyen trial verziós programok lementik a telepítés idejét, és minden indításkor hozzá mérik a jelenlegi időt, és aszerint döntik el, hogy lejárt vagy nem a próbaidőszak. Mivel egy esetleges uninstall, reinstall eltörölné az összes fájlt ami hozzá tartozik ezért a Windows registerekbe szokták menteni ezeket az adatokat.
Én ott keresgéltem, de unintall-ált állapotába a szoftver nem tárolt semmi fontosat a registerekbe.
Megnéztem a rejtett fájlok között is, de ott csak két dll kiterjesztésű fájlt találtam, ahol nem igazán kaptam bennük semmi ilyesmi infót. Szóval tanácstalan vagyok.
Valakinek valami tippje? :)
Sok más link működik, de bizonyos oldalakon, bizonyos linkek nem. Firefoxot használok, leállítottam néhány plug-int, ami esetleg okozhatta volna, de nem segített.
Valaki?
Olyan problémám akadt most, hogy tegnap volt egy minimál áramingadozás és mire visszajöttem a szobámba újraindult a gép. Azóta szinten minden játék haldoklik. Amikor bekapcsolom a gépet akkor még jó minden, pl. : tudok egy darabig fallout 4 ezni, az overwatchban 1 esetleg 2 kört letolni, de utána 3. kör után már minden lagg (4-6 fps, menüben is frissen indított játéknál). Az a fajta lagg amikor kifogysz a memóriából. Én azt sejteném, hogy valamiért már nem flushol a memória használat közben, de ezt a feladatkezelő nem bizonyítja, szóval nem nagyon értem mi van. Most próbálok majd futtani egy win repairt ( win7 64, 8 giga ram). Várnék bármilyen jó ötletel. Előre is köszi a helpet.
angol win10 van a gépemen és érdeklődnék,hogy miért nem lehet beállítani a beszédfelismerőt? "ez a nyelvi beállítás nem támogatott" ezt a hibaüzit kapom..még akkor is ha a régiót meg a default billentyűzetet is angolra teszem........tudna valaki segíteni? köszönöm
Illetve ha ez konkrétan nem akkor milyen program működne pendriveról amivel udb kulcsot tudnék klónozni ?
Előre is köszi a válaszokat :)
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Üdv
Zoli
Működik a dolog
Úgy tudom, hogyha nem lépsz be a yahoo e-mailedbe kb. 6 hónapig, akkor megszüntetik az email fiókodat.
Ha tudnád a yahoo-s email címedet, akkor le tudod ellenőrizni, hogy tényleg használja valaki, vagy pedig törölve van.
Hogy mi lesz a következménye, azt majd meglátod.
Nekem is egyszer küldte a Yahoo (nem az igazi Yahoo, de pont úgy nézett ki), hogy tele van a postaládám, közben nem volt igaz, és hogy szabadítsak fel helyet, klikkeljek egy linkre..... ezek csak átverések és ami fontos, hogy lehetnek adathalászási dolgok a háttér mögött.
Windows Registry Editor Version 5.00
"malwarebytes_antimalware"="C:\\Program Files\\Malwarebytes Anti-malware\\mbam.exe
Mentsd el aztán indítsd el....
Köszönöm a visszajelzést. Az Érték bevitelénél akadtam el. A program elérési útvonala "C\Program Files\Malwarebytes Anti-malware\mbam.exe". Hogyan lehet bevinni az Érték oszlopba a fenti programelérési útvonalat?