Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Töröld le teljesen a Chrome-t (Uninstall) és telepítsd újra.
chopin42
Szevasztok! Bocsi, ha volt már, de egy ideje a chrome nem játszik le bizonyos videókat, "nem sikerült betölteni a beépülő modult" -ra hivatkozva. Arra sikerült rájönnöm, hogy a flash-el van gondja, de javítani nem tudom. Mit tehetnék? Amiket a chrome súgóban találtam, nem működtek. (win7 x64)

Metalmilitiakid
Valaki tud metódust a digitális aláírás kérésének kikapcsolására ? Szeretném felrakni a Razer Surround ot és fel is rakom, de magát a virtuális razer audio device ot nem engedi, csak ott van eszközkezelőben 52 hibakóddal és így nem tudom virtuál 7.1 ben használni a fülesem. Próbáltam már test signing es megoldást, meg pár másikat, de eddig semmi nem működött.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

wantonly
Nem sok esélyt látok rá. Ilyen esetre lett volna jó egy feszültségvédős elosztó.
gergely1991
Cserélgesd a memóriát egyenként hogy melyikre indulbe.
Azt hogy ezért "kárpótolnak-e" nem tudom(elvileg kellene).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!
Ma reggel 9-kor 4 percig áramkimaradás volt az utcában, azóta nem indul el a számítógépem. (épp nem dolgoztam vele, de be volt kapcsolva). A ventillátorok működnek a tápban és a videokártyán, de nem bootol be, a Bios-ig sem jut el. Még nem tudom, hogy mi szállt el, de elég drága volt az alaplap is, a proci is. Van valakinek tapasztalata, hogy ilyen esetben lehet-e kártérítést követelni az áramszolgáltatótól? Van esély, hogy bebizonyítsam, hogy az áramszünet okozta a kárt?
Hi!
Talán, a képfrekvencia késve/(hibásan) szinkronizál a hálózati frekvenciához. :-/
Ha 50 Hz-et használsz, próbáld növelni 60 Hz-re.

Üdv: howarju

Metalmilitiakid
Sikerült most szereznem a monitorom mellé egy 82 centis TV-t is (mind a kettő samsung), mind a kettő HDMI vel megy, csak a TV átalakítóval mert az display port már az R9 270 en, és az a problémám (na jó nem probléma, csak érdekel,hogy meg lehet e szüntetni) hogy időnként egyszerre beremeg mind a 2 képernyő egy kicsit, napi 3-4 alkalom kb. Ilyen fél sec az egész és ahogy eddig észleltem nem kötődik semmihez, van hogy épp nem is nyúlok a géphez és csak áll a gép "idle" ben és akkor is csinálja. Ha számít a rendszer akkor Win7 64. Előre is köszi a válaszokat.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

tandya
Sziasztok! Egy egyszerű kérdésem van a mappában miért nem tudok ABC sorrendbe helyezni a torrentjeimet?

Tetsuo
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Újraraktam egy két dolgot (többek között a böngészőt tisztán) és már nincs ilyen jelenség.
A probléma a #20568-ban részletezve.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

cement
ez a trackelés blokkolására van, nincs fent valamilyen antivírus vagy bármi olyan program az alkalmazások közt a vezérlőpultban amiről nem tudod mi az?
nekem erre a célra firefoxomban avira add-on van ami blokkolja a trackelést de nem csinálja ezt.

respect to the man in the ice cream van

Totál más routeren is ezt csinálja, szóval nem láttam értelmét újrakonfigurálni.
gergely1991
Router reset és újrakonfigurálás?

Sziasztok!
A háló kártyám folyamatosan megszakítja a kapcsolatot letöltésnél. Csak "huzamosabb", 1-2 perces torrentezés után, valamint x sávszélesség elérésénél (400-800kbs) szakítja meg, de oly módon, hogy utána elérhető wifit sem lehet találni. Ahhoz, hogy működőképes legyen megint, az eszközkezelőben tiltanom, majd engedélyeznem kell a 802.11n Wirelass Lan kártyámat. Hozzáteszem, hogy ez bizonyosan szoftver hiba, mert a laptopom is ugyan ezzel a nehézséggel küzd. Mindkét gépen a win10 telepítése óta van ez.
Valószínűleg nem egyedi problémám van, de már tényleg mindent megpróbáltam: driver update, cmd-s próbálgatások, stb...
Megköszönnék minden segítséget!
Üdv!
Win10 pro 64bit
AMD FX-6100
16 giga ram
Ralink 802.11n Wireless LAN Card

wollnerd
Nekem is van ez, de csak ha pl. az Ncore weboldalán lévő linkekre kattintok....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tetsuo
Semmilyen program nem lett telepítve régóta, a Maxthon új, de a Firefox kb. fél éve is csinálta. Download Manager, AdBlock Plus van többnyire csak.
Talán a router beállításában az a DNS szerver izé...?

Jim Morrison
Bővítményeket nézd meg, meg hogy milyen programok lettek telepítve a gépre mostanában

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
Esetleg valami linkrövidítő szolgáltatás?

Tetsuo
Általában ha linkekre kattintok a böngészőben (pl. Firefox és Maxthon), akkor kb. 5-10 másodperc, mire előjön az oldal, addig pedig ez a kép jelenik meg...
Mit lehet ez ellen csinálni és mi ez egyáltalán?
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.08.26. 23:36:16

cement
hát ez kurvára nem így van. én évek óta használom, és ha olyan oldalon vagyok ahol kellene a pop-up, külön 1 gombbal lehet engedélyezni hogy azt ne blokkolja de elég jól szűri hogy mit kell blokkolni és mit nem

respect to the man in the ice cream van

Tetsuo
Nagyon ritkán, de akkor azon az oldalon kikapcsolja, ennyi.

jaj de jó..lol
azért köcce
gergely1991
Számíts rá hogy olyan dolgot is blokkol amit nem kéne.

hali
firefox böngészőt használok
a kiegészítők weboldalról telepítettem az AdBlockPlus bigyuszt
ez ér valamit? vagy inkább tovább lassít?
gergely1991
Vezérlőpult>Felhasználói fiókok

Sziasztok!
Segítsen valaki! Szeretném kikapcsolni a jelszó kérést a pc indításánál!
előre is köszi!
wollnerd
A Google barátunk csodákra képes. :) http://www.geekomad.com/2013/08/how-to-make-android-phone-as-bootable.html
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.07.03. 21:40:05

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mármint mobiltelefonra gondolok, nincs pendrivem..
Mobil sd kártyáról lehet windowst telepíteni, úgy hogy arról bootoljon?
Pendriveról meg lehet oldani, de mobil sd kártyáról nem tudom hogy lehet e
gergely1991
- Kopp-Kopp!
- Ki az?
- BSA,azonnal kinyini!

pxxl
többre mennénk ha megmondanád melyik programról van szó
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.06.20. 09:40:12

All hail the double x!

Tetsuo
Tehát, a segítségkérő topikban a kérdésed, hogy hogyan kell feltörni szoftverek védelmét (mert drága ugye)... :-D

Van egy szoftver aminek a trial verziója van meg, viszont lejárt a 10 napos próbaidőszak, és nem engedi tovább használni a szoftvert. Szívesen megvenném, mert hasznos a program, viszont pofátlan 30 dollárt kérnek érte, amit viszont messze nem ér meg.
Azt tudom, hogy az ilyen trial verziós programok lementik a telepítés idejét, és minden indításkor hozzá mérik a jelenlegi időt, és aszerint döntik el, hogy lejárt vagy nem a próbaidőszak. Mivel egy esetleges uninstall, reinstall eltörölné az összes fájlt ami hozzá tartozik ezért a Windows registerekbe szokták menteni ezeket az adatokat.
Én ott keresgéltem, de unintall-ált állapotába a szoftver nem tárolt semmi fontosat a registerekbe.
Megnéztem a rejtett fájlok között is, de ott csak két dll kiterjesztésű fájlt találtam, ahol nem igazán kaptam bennük semmi ilyesmi infót. Szóval tanácstalan vagyok.
Valakinek valami tippje? :)
gergely1991
Például ne warezolj.

Tetsuo
Oké, de hogy lehet kikapcsolni?

gergely1991
Egyfajta anonimító oldal.

Tetsuo
Ha egy-egy linkre rákattintok, az adott oldal helyett egy " https://dereferer.me/ " oldal jön be, ami figyelmezet: " Hide your referrer! " A link így nem működik, az eredeti oldal nem jön elő.
Sok más link működik, de bizonyos oldalakon, bizonyos linkek nem. Firefoxot használok, leállítottam néhány plug-int, ami esetleg okozhatta volna, de nem segített.
Valaki?

Metalmilitiakid
Jelenleg volt egy force rewin em, mert lehalt memory check közben, habár azt írta a memorycheck hogy van hardverhiba, de most az új winnel egyelőre minden működik. Innentől már csak imádkozom :D

gergely1991
Tápegység bestresszelt valószínűleg.

Metalmilitiakid
Sziasztok!
Olyan problémám akadt most, hogy tegnap volt egy minimál áramingadozás és mire visszajöttem a szobámba újraindult a gép. Azóta szinten minden játék haldoklik. Amikor bekapcsolom a gépet akkor még jó minden, pl. : tudok egy darabig fallout 4 ezni, az overwatchban 1 esetleg 2 kört letolni, de utána 3. kör után már minden lagg (4-6 fps, menüben is frissen indított játéknál). Az a fajta lagg amikor kifogysz a memóriából. Én azt sejteném, hogy valamiért már nem flushol a memória használat közben, de ezt a feladatkezelő nem bizonyítja, szóval nem nagyon értem mi van. Most próbálok majd futtani egy win repairt ( win7 64, 8 giga ram). Várnék bármilyen jó ötletel. Előre is köszi a helpet.

Sziasztok!

angol win10 van a gépemen és érdeklődnék,hogy miért nem lehet beállítani a beszédfelismerőt? "ez a nyelvi beállítás nem támogatott" ezt a hibaüzit kapom..még akkor is ha a régiót meg a default billentyűzetet is angolra teszem........tudna valaki segíteni? köszönöm
Azt ajánlom, hogy változtasd meg a gmail jelszót.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha én egy programot (norton ghost) pendrivera telepítek akkor az működni fog?
Illetve ha ez konkrétan nem akkor milyen program működne pendriveról amivel udb kulcsot tudnék klónozni ?
Előre is köszi a válaszokat :)

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

Szia ! Nem azon a linken keresztul leptem be amit a yahoo kuldott, annyira nem vagyok amator. Valtoztassak gmail jelszot?
Üdv
Zoli
Köszönöm a segítséget!
Működik a dolog
"Probaltam belepni, de lass csodat sikerult csak a Gmailes cimem alapjan tudtam valahogy belepni" <<<< ez volt a legrosszabb lépés, most márt a gmail fiókod nyilvános lett egyesek számára.
Úgy tudom, hogyha nem lépsz be a yahoo e-mailedbe kb. 6 hónapig, akkor megszüntetik az email fiókodat.
Ha tudnád a yahoo-s email címedet, akkor le tudod ellenőrizni, hogy tényleg használja valaki, vagy pedig törölve van.
Hogy mi lesz a következménye, azt majd meglátod.

Nekem is egyszer küldte a Yahoo (nem az igazi Yahoo, de pont úgy nézett ki), hogy tele van a postaládám, közben nem volt igaz, és hogy szabadítsak fel helyet, klikkeljek egy linkre..... ezek csak átverések és ami fontos, hogy lehetnek adathalászási dolgok a háttér mögött.
Sziasztok! Meg uj vagyok itt es orulnek ha tudnatok segiteni. A Gmail fiokomba fel ev alatt jott 3 jelzes a Yahoo-tol, hogy valahonnan beleptek a yahoo fiokomba. Volt ugyan Yahoo fiokom, de jo par eve nem hasznaltam, sot, azt sem tudom mi a jelszo vagy felh nevem. Arra sem emlekszem megszuntettem e vagy sem. Probaltam belepni, de lass csodat sikerult csak a Gmailes cimem alapjan tudtam valahogy belepni, ott viszont egy ismeretlen Magyar vagy Erdelyi szemely profiljaval talalkoztam, semmi nyoma, hogy hasznaltam volna azt a fiokot. a yahoos mail cimem ugy tunik a nevem egyben es kukac yahho.com legalabb is ezt lattam a profilban a szemelynel. A mail ahova a yahoo figyelmezteteo uzenete jott egy gmail fiok ezt hasznalom es ott is a nevem a mail cimem csak van a vezetek es csalad nev kozt egy pont viszont a yahoo pont nelkulit kuldott, megis hozzam jott. Fogalmam sincs mi a frasz ez, valamit tennem kell, mert ugy tunik valaki kiberelte a hasznalatlan yahoos fiokom. Mit tegyek? Valaszotokat koszonom.
gergely1991
Hozz létre egy *.reg fájlt a következő tartalommal

Windows Registry Editor Version 5.00

"malwarebytes_antimalware"="C:\\Program Files\\Malwarebytes Anti-malware\\mbam.exe

Mentsd el aztán indítsd el....

Szia!
Köszönöm a visszajelzést. Az Érték bevitelénél akadtam el. A program elérési útvonala "C\Program Files\Malwarebytes Anti-malware\mbam.exe". Hogyan lehet bevinni az Érték oszlopba a fenti programelérési útvonalat?