Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom valami hídkapcsolatot kell létesíteni de nem tudom, ilyenre a wifis router a célszerû
kemszi2
üdv!
win 7-esen hogy lehet tovább osztani a kábeles netet,wifi-n?
Köszi!

hungary27
format factory

best
Szia!
Valami jó konvertálót is ajánlasz?
(most Youtube downloader-t használok)

gergely1991
2.válasz:konvertáld esetleg aviba

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Köszi.
Esetleg tudsz egy honlapot, ahol leírja, hogyan kezeljem a VirtualDub-ot?
1.Nagyon összetett és nem nagyon értek angolul.

2.Néhány videót be sem tesz, mert nem tud szerkeszteni olyan formátumot.
Esetleg tudsz egy olyan uljabb verziót, ami többet is bevwesz mint a mostani 1.9?

Dj Faustus
"1.Éjszaka videóztam vakuval persze, de így sem látszódik semmi.Van esetleg egy olyan program, ami a videók fényerõsségét erõsíti vagy csökkenti?"
Virtualdub - van benne Brightness/Contrast (Fényerõ és kontraszt), illetve Gamma módosítási lehetõség. Bár a kamera által nem érzékelt képpontokat már nem fogod visszanyerni egyik programmal se.

"Egy olyan prgram kéne ami lehetelõgek könnyen kezelhetõ és nem több órába tellik neki, mire egy sima videót hd-ba konvertál.
(Most van egy 4Media HD Video Converter de az mindig levág és lekicsinyít a videóból)"

Egy szimpla kisfelbontású videóból hiába csinálsz nagyfelbontásút, attól nem lesz valódi nagyfelbontású (csak egy felskálázott kisfelbontású videó). A kódolás meg mindenképpen több idõt fog igénybe venni, ugyanis egyrészt át kell alakítani a videót, másrészt a HD anyagok esetén videótömörítési eljárások nagyobb gépigényûek, így több idõt fog igénybe venni a bekódolásuk.

Programból ugyancsak javaslom a Virtualdubot (van benne átméretezõ filter).

gergely1991
bár azt nem írtad le hogy mire kell:S
Játékra a fraps lenne jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
illetve érdekes módon teljes képernyõs flash vidit is képes rögzíteni

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
camstudio ingyenes avi,swf formátumba lehet menteni.
Teljes képernyõs rögzítés:
Region>fullscreen

fraps
wollnerd
Sziasztok!
Következõ kérdésem lenne: Milyen progi alkalmas a videórögzítésre úgy hogy csak a monitor tartalma kerül a videofájlba? (Úgy 360p elég).
Kell valamilyen eszköz? Webkamera lenne az?
A segítséget elõre is köszönöm!<#worship><#wave>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szevasztok! Tudnátok segíteni, hogy a monitoron, hogyan lehet a fényerõt növelni? Hiába állítom a monitor kapcsolóival, túl sötét. Nincs valami segéd program? Ha tudtok, légy'szi segítsetek!
Köszi.
Sziasztok nem tudjátok mitõl lehet az, hogy flash videot lejátszik a firefox normális kis ablakos méretbe, de ha ki szeretném tenni teljes képernyõre akkor nem látszik semmise csak egy fekete képernyõ , de a lejátszó gombjai ott vannak legalább is az egér mutatja, hogy ott van valami, de a gombok maguk nem látszanak,
Elõre is köszönöm a segitséget.
Sziasztok!
2 féle program kéne:
1.Éjszaka videóztam vakuval persze, de így sem látszódik semmi.Van esetleg egy olyan program, ami a videók fényerõsségét erõsíti vagy csökkenti?
2.Tudom van ilyen topic, csak nem szeretnék külön írni:
Egy olyan prgram kéne ami lehetelõgek könnyen kezelhetõ és nem több órába tellik neki, mire egy sima videót hd-ba konvertál.
(Most van egy 4Media HD Video Converter de az mindig levág és lekicsinyít a videóból)

HD JOHNNIE
megoldottam, a firefox beállításával kellett játszani.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Sziasztok!
Firefoxot használok illetve adobe-t a pdf-s fájlok megnyitásához. Eddig, ha egy pdf fájlra kattintottam megnyitotta gond nélkül, újabban azonban nem jeleníti meg a fájlt, kijön egy ablak amin semmi szöveg csak egy ok gomb.
Mi lehet a gond?

Itt egy kép róla

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

gergely1991
Esetleg parancssor>helyi menü(jobb click)>tulajdonságok>elrendezés lap >ablak mérete?

dosbox?
KILLER2
Bocs a duplaert.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Sziasztok! Kene kis segitseg. Egy XP-s gepen kene DOSos programokat teljes kepernyon futtatnom. Regebben nem volt ezzel gond, de most ujrahuztam a windowst es most nem teszi ki rendeseb alt+enterrel. Kiteszi teljesre, de levag egy kicsit a tetejebol es csak a kepernyo feleig tart a szoveg. Barmi tipp?

KILLER2
Sziasztok! Kene kis segitseg. Egy XP-s gepen kene DOSos programokat teljes kepernyon futtatnom. Regebben nem volt ezzel gond, de most ujrahuztam a windowst es most nem teszi ki rendeseb alt+enterrel. Kiteszi teljesre, de levag egy kocsit a tetejebol es csak a kepernyo feleig tart a szoveg. Barmi tipp?

McGrady
helló!
nem tudom, jó topikban járok-e de lenne két probléma...elég szokatlanok:

1: nem mûködik az 'és' jel (ALTGR+C)...
2: nem mûködik a CTRL+ALT+DEL
(egyik gomb se rossz)

szerintetek hogy lehetne újraéleszteni õket? néha elég fontos lenne...
köszi!

Kuss!-magyarázta.

Üdv! Van egy kis gondom az IDT Audio drivercsomaggal. Felteszem a kérdést itt is, de ha van valami spéci audio topik, akkor megköszönnék egy linket. Az a gond, hogy ebben a szoftverben be lehet állítani, hogy melyik jack dugón milyen vonal jöjjön. Az egyetlen bemeneti jack dugón az alapértelmezett a "LineIn", és akárhányszor akarom használni a mikrofont, mindig át kell állítanom "Mic"-re. Ha kihúzom a mikrofont, és visszadugom, akkor visszaáll LineIn-re. Elég zavaró, mert a laptopomat állandóan hordozom, és minden mindig át kell állítani, ha kell a mikrofon. Van valami ötletetek?

pxxl
frissítsél egy firmware-t az szokott segíteni. (nekem is volt már ilyen/hasonló 2x)

All hail the double x!

Törölt felhasználó
nem tudjátok az miért van, hogy ma már a második lemeznél csinálja az IMG burn a következõt.

Xbox játék ISO-ját írom ki, 2,4 -es sebességgel és a Device buffer 30-tól 80-ig ugrál egyfolytában az írás pedig kemény másfél óráig tart. Elvileg azt írja a program, hogy minden rendben de az írás után már nem tudja sem a gép, sem a box beolvasni.
Hello!
A Sony Vegas 9-ben lehet benne videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?

Evin
Nem lehet, hogy csak beállítás kérdése? Mert én olyannal nem találkoztam, hogy legalább hibaüzenetet ne adott volna a VD, ha gondja volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Csak vágásra.

én mostanába iWisoft free video convertert használok, bár nem tudo, hogy konkréten mire szeretnéd használni
Hello!
egy jó fajta egyszerûen kezelhetõ vágót keresek.
Már van avidemux meg VirtualDubMod, de valamiért egyik sem akarja rendesen lementeni.Az avidemux-nál nem játsza le semmi amit lementa másiknál meg nincs hang.Tudna valaki másikat ajánlani vagy ezekben a problémákban segíteni?

Japep

Igen? Meglesem, köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mondjuk norton ghost?
igaz, hogy nem egy gombnyomásra történik, de kb 5 perc vele egy komplett windows telepítés
Japep

Hello.
Ma kellett megcsinálnom egy HP laptopot. Van rajta egy tök jó dolog. Igaz, hogy 7.8 GB-ot lefoglal a winchesteren, de van rajta egy olyan, hogy HP Backup & Recovery Manager. Indításnál, ha szeretném, megnyomom az F11-et, ekkor leformázza a gépet és visszaállítja abba a pontba, amikor készült ez a mentés.
Nincs hasonló program nem HP-s laptophoz, hanem PC-re, Xp-hez?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Metalmilitiakid
Külön optionsban nincs ott a felbontásnál a Hz de kint settings fájlban Refreshrate:75 van, általában pedig 76 ra szoktam rakni a játékokat az a max és a többi játék így jó. A felbontás pedig 1240x1024 azt bírnia kell.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Valószínûnek tartom hogy a monitor nem bírja a felbontást, vagy a képfrissítési frekit.
Metalmilitiakid
Hello! Az lenne a problémán, hogy Battlefield Bad Company 2 közben kb 1 óra játék után kihal a gépem, úgy hogy képernyõn kis szürke csíkok jelennek meg, majd elsötétül és kiírja hogy No signal detected. a monitor és csak a restart segít, figyeltem közben a hõmérsékletet a gépben kb fél percenként és se a proci se a VGA se a vinyó nem ment 50 fok felé ami szerintem nem magas. A tápom egy 500 W os BlackDiamond szerintem annak el kellene bírnia a GTS250 emet. És ami még furcsa, hogy ez semmilyen más játéknál nem fordul elõ, akkor se ha úgy kínoztatom a játékot, hogy 5 FPS el megy akkor sem(a BC2 30-40 FPS el fut). Semmi nincs húzva a gépemben és 32 es win7 van rajta. Remélem tud valaki valami használható dolgot mondani. Ja és utólag, elõtte egy HD4850 em volt, de garira ment és ezt kaptam cserébe, azzal hibátlan volt bár pár FPS el lassabb, viszont tegnap ki akartuk próbálni haver 8800GT jével is hogy kifagy-e, viszont azzal nem jött be a monitorom semmi, csak fekete képernyõ a gép meg szerintem megszokott hangom ment, szóval szerintem bootolt.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sziasztok!

A nero 8 nak a zene szerkesztõével kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, mert mikor elmentem akkor wma 128kb/s be menti el a zenét, és hogy ezt nem e lehetne feljebb állítani ezt az értéket? várom válaszotokat.
Nah megint én vagyok 😊 a jelszót kellett megújítani...viszont most meg az lenne a gondom hogy nem tudom installálni a windows live msn-t...mikor megnyitnám a downloadot azt írja ki, a kiszolgáló nem található...miért? :S nem értem én ezt!
Bocsi már sikerült megoldanom.

Helló!
Segítség kéne abban, hogy hogyan vágjak le filmekrõl hangot.
Máshol azt mondták, hogy a VirtualDubMod-al le lehet szedni de ott meg nem tudom, hogyan.
Valaki tudna ebben segíteni (vagy egy másik progit mondani)?

Nagyon szépen köszönöm, holnap jön a srác és megnézi mi lehet a gond...ha rájövünk akkor leírom ide, hátha van ilyen problémája másnak is. kösziii
Lehet még egy olyat csinálni, hogy odahívod az informatikus fickót, majd felhívjátok a szolgáltatót, hogy a neted jelszavát meg akarjátok változtatni. Ez után az informatikus belép a router menüjébe (a jelszóval amit beállított), átállítja a neted jelszavát (már ha úgy van megoldva, de mivel ez a legésszerûbb) aztán teszteled, hogy abban az idõpontban mikor a lassulás van, újra megtörténik-e. De mondom lehet, hogy valamelyik programod akkor szed frissítést, és azért lassul a neted.
Akkor lehet hogy az a probléma hogy a jelszó már többet nem védi a routert? lehet az miatt lassú? 😄
és ez a jelszó elvileg ami védi a routert igaz? tehát lehet hogy az a probléma... :S
Értem...nagyon szépen köszönöm a segítséged
Már hívtam õket és azt mondták, a jel rendesen jön, tehát nem náluk van a gond. tegnap felhívott egy hapsi a telekomtól aki mondta, hogy lehetséges rá vannak kapcsolódva, ezért lassú. És mondta nézzem meg van-e jelszó beállítva, de nem tudom azt hogy kell megnézni 😞
Biztos megváltoztatta.. beszélni kellene az informatikussal hogy mit adott meg jelszónak. Esetleg idõszaki korlátozást állított be, de ehhez is kell a jelszó.
Mivel ez nem wifi-s router, így amiket leírtam azokat nem tudod beállítani. Kapcsolódni sem tudnak hozzád más gépek, csak amik a routerbe be vannak dugva. Esetleg nem akkor fut valami frissítés letöltése, vagy töredezettségmentesítés? Ha nem, akkor telefonálj a szolgáltatódnak és mond meg nekik hogy ebben az idõpontban lassú a neted, és lehet utánanéznek, nem e kapcsolódik valaki más is azzal a felhnévvel jelszóval a netedre, vagy esetleg ha tényleg a szolgáltó felé van gond, akkor tudnak segíteni. Elvileg azonban dsl netet nem lehet lopni.
Az informatikus, aki beállította a routert, megnyitotta a TP-link oldalát, ahol beállította az egészet, de képzeld, amikor megnyitom az oldalt kéri a felhasználónevet és a jelszavat és a jelszót nem fogadja el...Ez normális?