Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thunderbird v3.1.6
ki lehet valahogy exportálni, vagy valami módszerrel átrakni a komplett levelezést egy másik gépre? postafiók beállításokkal együtt meg minden.
All hail the double x!
A programok telepítése törlése párbeszédpanelen nincs meg?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Valaki meg tudná mondani hogy mi a franc az a http://www.queryexplorer.com/?
Google Chrome-t használok. Ott ,ha beírok akármit a mezõbe,és nyomok rá egy entert ,arra rákeres egybõl a google segítségével.
Viszont újabban bejön valami idegesítõ queryexplorer kereséskor ,vagy ha nem jön be egy oldal ,és nemigen jöttem rá hogy hogy lehet kikapcsolni,mert semmi értelme nincs ,gonodlom valami spyware szar..
Valaki tud rá valami orvoslást? Cookiekat mindig törlöm naponta, a set programs access and defaults-ban sincs ,hogy töröljem...
Kösz a választ elõre is😊
Nagyon rendes vagy, hogy ilyen "konstruktív" bejegyzést írtál!
Talán nem kellett volna idõt pazarolni rá.
Üdvözlettel: gy?jt?
Az ötlet jónak tûnik, csak sajnos közben kísérletet tettem arra, hogy visszatérek próbaképpen az IE 6-hoz. Leszedtem a 8-as verziót, majd tisztán telepítettem. Valamivel jóbb a helyzet, de néha az indító bejegyzésem által mutatott állapot visszaáll. Maradnak az alternatív böngészõk.
Segítséget szeretnék kérnék! Geforce 9800 GT, AMD 9850, 4 Gb Ram, Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 alaplap a gépem.
XP és Win 7 megosztottan van fenn.
Internetrõl videókat tudok nézni, videókat, fényképet tudok nézni,
DE a játékokat nem indítja. Fõmenü után játék betöltésekor elkockásodik a gép, a hang szaggatottá válik és csak RESET-re reagál. XP-n és WIN 7-en is.
Videókártya tönkrement vagy esetleg a gépet kell kitisztítani / 5 hónapja volt tisztítva / vagy mi lehet a bibi illetve mit tegyek?
De az eddig végzett módosítások elvesznek!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Windows XP Prof.SP3 op. rendszert használok IE 8 böngészõvel. A napokban lefuttattam a gépemen egy SpeedUpMyPC nevû optimalizáló programot. Bárcsak ne tettem volna!
Az Internet Explorer 8 böngészõ azóta csak a beállított kezdõlapot nyitja meg, néha azt is hibásan.
Kép 1
Amikor másik weblapra akarok váltani akár Kedvencekbõl akár webcím megadásával, az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Kép 2
Megpróbáltam "csökkentett módban hálózati kapcsolattal" a böngészõt, így még mûködik.
A Firefox-ot is kipróbáltam bejelentkezés után, minden rendben.
Mi lehet a hiba?
The Matrix has you...
Egyébként Revo-val tudod leszedni, tehát jól csináltad, itt más lesz a gond. Egy újrainditást megér a dolog, hátha memóriába beakadt egy része.
The Matrix has you...
Segitséget szeretnék kérni.
A Samsung Kies programot,ami a Win 7-n volt törltem Revo Uninstallerrel,hogy fel tudjam tenni az ujabbat.Sajnos amikor futtatni akartam,azt irta ki "Unable to launch Kies Uninstaller".Guglival leforditottam,amire jutottam " nem sikerült elinditani a Kies Uninstallert".Vagyis valami maradt fenn a törlés után,de fogalmam sincs hogy találhatom meg.
Nagyon megköszönném,ha valaki megmondaná milyen progival találhatom meg azt a fránya fennmaradt valamit.<#falbav>#falbav>
The Matrix has you...
Megoldottuk, olyan helyre vittem nyomtatni, ahol kezelni tudják... 😊
De nagyon szépen köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez jól néz ki, de sajnos kód kell (licence key), anélkül nem engedi... :S 😄
De köszönöm szépen. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi, jó ez, de nincs véletlenül olyan, ami nem online? 😊
Mert több mint 100 MB-ot kellene így feltöltenem, a feltöltésem pedig lassú (ADSL)... :S 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Ma megkaptam az anyagot a tanártól, de sajnos .MDI formátumban van... :S
Nincs valami program, amivel ezt átlehetne konvertálni .PDF-be, vagy a Microsoft Office 2007 által megnyitható formátumba?
Egyébként diák vannak benne, egy oldalon 6 db, ezt kellene átalakítani, hogy eltudjam vinni kinyomtattatni + több okból is jobb lenne a .PDF vagy az Office.
(Megnyitni már megtudtam MDI Viewer 1.0 programmal.)
Elõre is köszönöm. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De akár rá is kérdezhetsz náluk, és akkor meg is nézhetnék, hogy az õ részükrõl volt-e hiba.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Haveromnál igaz, hogy telefonos modem van, de ott is beírtam neki fix IP-t, mert zavart, hogy a kapcsolatnál felkiáltójel van. De azóta is jó.
The Matrix has you...
routered esetleg van?:S
Problémám a következõ. Mostanában a gép "ledobja" a netet. Sárga felkiáltójel lesz a hálózati ikonnál és amikor hibaelhárítást végzek akkor az alapértelmezett átjáróval matat és sikerül neki visszaállítania. Na most ez nem túl vicces, most így este vagy 10-szer kellett emiatt kilépnem egy játékból, mert megszakadt a netem lényegében.
Mit rakjak újra, mihez nyúljak amivel megjavul a dolog és nem fog rakoncátlankodni?
64 bites Win7-em van.
The Matrix has you...
Még a vírusírtót is kikapcsoltam.
Rámegyek a pozitív szavazatra, tölt egy kicsit majd látszik hogy a gomb - ott ahol lehet választani hogy válasz, szavazat, megjelölés spamként- bele van rohadva. Frissítem az oldalt, aztán mintha mi sem történt volna.
A youtube-n lehet a hozzászólásokat pozítívan és negatívan osztályozni.De én hiába osztályozom pozitívan nem történik semmi se. Mozillám van, de ezt próbáltam már explorelen is. Ez miért lehet?
Amúgy ha negatív osztályzatot adsz akkor a pozitív csökken? És ha nincs pozítív akkor nem lehet negatívot adni? - mert még soha nem láttam negatív hozzászólást.
Az "Image Grabber II." tökéletes a normál videófájlokból képek kimentéséhez és annak szép, paraméterekkel ellátott táblázatba rendezi.
Olyan progit nem tudtok ami .flv fájlokkal is megcsinálja ugyanígy?
köszi.
zita
vagy az alaplap hibás <#nemtudom>#nemtudom>
All hail the double x!
végignéztem az összes meglévõ ram modult a memtest86-tal, és egyiknél sem talált hibát.
lefutattam egy diagnosztikát a vinyón is, de az is hibátlan.
cseréltem tápot, de ugyanaz a hibajelenség lépett fel, mint korábban. (win telepítõ kék halál). cseréltem a dvd-t is, hiba ugyanaz. grafikus kártya csere, hiba ugyanaz. végigbasztattam mindent, mire eljutottam oda, hogy az új procit áttettem a régi alaplapba... és láss csodát, a win telepítõ végigment.
hurrá!
de azért a gyanú csak élt bennem tovább, nosza tegyünk egy próbát vica versa: az új alaplapba betettem a régi prockót. és láss csodát: a win telepítõ ezúttal is végigment. nem hurrá.
most akkor mi a picsa lehet itt???
Csak nem ismerhette fel a vírust. A vírus deaktiválta vírusirtó szoftvert.
(mivel a laptopja nincs kapcsolatban a hálózattal.)
Avast-ot hogyan lehetne OFFLINE frissíteni? Érts.: Melyek a vírusadatbázis fájlok? Hova lehetne másolni hogy frissüljön?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
De az Avastom torrentezett, és naponta 2x frissít, így több vírust képes felismerni. (szerintem) És minden biztonság bekapcsolva!
Azt a verziót szeretném neki adni.
Nekem nem tetszett az Avira.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Szeretném megkérdezni hogy az Avast! Antivirus 4.8 Professional verzió kompatibilis a Windows 7-tel? Telepíthetõ rá? Egy barátomnak kell majd segítenem.
Több vírus (pendrive-ról származó) is megtámadta a laptopját és a Windows Vistája öntörléssel törölte magát.
Összes adatot elveszített.<#szomoru1>#szomoru1>
egyelõre csak reménykedek benne, hogy a dvd adta meg magát, azt ki is cserélem (van itthon félretett darab), a táp viszont már gyász lenne, mivel egy 500w-os earthwatts (az antec gyárija) 😞
Vagy gyári hibás, és akkor csere.
All hail the double x!
végül is nem elképzelhetetlen, hogy a dvd megadta magát. ez még lehet egy alternatíva. kipróbálom majd.
de elõbb memtest.