Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
hy !
már rágugliztam, de sehol sem találok rendes választ: egyszer egy napon használtam a pendrivom egy gépben, rendesen használtam meg minden. egyszer csak egy gép sem ismertel föl, (kb 5 géppel próbálkoztam), de csak nem tudom megoldani, hogy tudjam megint használni. Jelenleg csak ismeretlen eszkoz, eszközállapot:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Egyszerûen nemtom megoldani... formázni se tudom, és már tippem sincs hogy mit csináljak vele. Remélem ti azért tudtok használható válaszokat adni 😊 !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Akkor az alaplap a hibás.

Ha nem reagál a billentyûzetre, akkor a BIOS-ba sem tudsz belépni. Ha megnyomod a Num Lock gombot, akkor a led kell jelezze (illetve el kell oltodjon) ahogy játszol azzal a gombbal, de ha nem kap áramot, akkor az sem mûködik.
Vagy biztos láttad mikor beindítod a gépet, akkor az a 3 zold led egyet pillancsol egyszerre, ez ha nincs, akkor azt jelenti, hogy nem kap áramot.
De azt is írtad, hogy USB sem mûküdik, akkor nagy gond van az alaplappal.
Nem jól érted 😄 Már a gép indítása után nem mûködik. Szerintem a lap lesz kontakthibás vagy mittoomén. Más 5letem már nincs. Alaplapcsere lesz belõle szvsz ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Balumann
Hát ez érdekes probléma, ha jól értem akkor csak oprendszeren belül nem mûködik. Próbáltad újra telepíteni a rendszert?

hát ja 😄 elég lolll ... pedig ezt kapom a pofámba indítás után közvetlenül a memória lepörgetése után .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pxxl
lol és hogy nyomsz F1-et ha nincs bill? <#banplz>

All hail the double x!

Igen. Már kb 8 darabot próbáltam 😄 usb és ps2 vegyesen de ugyanez a helyzet : keyboard not detected. Please press F1 ....

gergely1991
hmm esetleg másik billentyûzettel próbáltad?:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

szisztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet e a mikrofont úgy beállítani hogy a mély hangom nem legyen olyan mély a mikrofonban, mert a zenénél nem jól jön ki és torz lesz! Kérlek segítsetek
Sziasztok!

A probléma: Indítás után a gép nem érzékeli a billentyûzetet (not detect pls press f1). Sem usb sem ps2 nem mûködik. A biosban be van kapcsolva a usb eszközök támogatása. a bill lámpái indításnál nem villannak fel viszont ha már megy a gép és akkor húzom ki és dugom vissz akkor egy pillanatra felvillannak a lápái de aztán sehova tovább... Már reseteltem a biost is de ugyanez maradt a problem. Valami 5let ? Köszi!

Metalmilitiakid
kösz mûködött (viszont most kicsit idiótának érzem magam mert ezt tudnom kellett volna 😄)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LoDMaSt
írd be elõbb, hogy cmd, és utána az ipconfig-ot.

@ Hellomarci

Metalmilitiakid
hello egy gyors kérdésem lenne, osztanám el routerrel a netet kellene a MAC cím, beírom futtatásba hogy ipconfig /all és csak felvillan a kép de persze elolvani nem lehet olyan gyors, win7 nél csinálja, van erre valami más módszer ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bigapó
Sziasztok.

Nokia C5-öm van, symbian s6-al (valamelyik verzió, megnézem ha kell). Az lenne a gondom, hogy néha elállítja magát az óra! ez most minek a hibája és mi a francot lehet vele csinálni?

ez nem duplikált csak másik topikban is megkérdezem.

The Matrix has you...

pxxl

All hail the double x!

Met
Total commanderbõl, hogy lehet kiszedni az elmentett ftp kapcsolatok adatait? cím, user, pass

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pxxl
az csak a bios-t frissíti.

All hail the double x!

Nálam pl. van olyan az alaplapi CD, csak fel kell telepíteni, hogy ASUS Update, szerintem az kell tartalmazza az összes frissítést az alaplapnak (Bios, stb.). Ha van ilyen program az alaplap CD-n, akkor meg lehet probálni, de énsem foglalkoztam ilyennel, mert nem láttam nagy értelmét.
Evin
Alaplaphoz szoktak néha proci drivert adni, hogy annak minden funkcióját ki lehessen használni. De ha az alaplapi cd-n nincs ilyen, se a gyártó honlapján, akkor fölösleges ezzel foglalkoznod.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

pxxl
igen, amit a win gyárilag tartalmaz. de nem kell a processzorhoz drájvert felrakni... :/ pláne nem frissíteni.

All hail the double x!

Én nem frissítettem, nem is érdekelt lényegében és nem is csináltam ilyent, de a #17766 válaszomban megvan a kérdésedre a válasz: Update Driver.
Ha benézel (Windows SP esetén) a Start > Control Panel > System és ebben a Device Manager ott van ilyen hogy Processors és ha Intel-rõl van szó, akkor jobb click által felnyíló "ablakocskában" van ilyen, hogy Update Driver, Uninstall, Scan for hardware changes és Properties.
A Properties-t felnyítva van egy ilyen, hogy Driver Details C:\Windows\system32\DRIVERS\intelppm.sys, ez már egy fájl.
Tovább nem mesélek...<#pias>
pxxl
<#nevetes1>miva? 😄 3GB proci? procinak mióta kell driver? <#fejvakaras><#buck>

All hail the double x!

Black Ghost
Van egy C2D E6850-s 3GB procim. A kérdés az lenne hogy, szükséges e drivert frissíteni vagy megfelelõ az amit gyárilag kaptam hozzá, illetve hol tudom ezt letölteni.
Az Intel oldalán nézegettem, de megmondom õszintén nem nagyon ismertem ki magam.
Balumann
Én arra is a JetAudio -t ajánlom, én már kb. 4 éve azt használom mindenre, FFDSHOW + AC3filter kodek mellett, és mindent tökéletesen lejátszik.

gergely1991
Talán ez

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

halli valaki nem tudna mondani nekem egy full hd lejátszó progit mert nekem fent van az a gom player nincs is vele semmi gond csak megy a film és néha szét hullik a kép aztán vissza áll aztán meg megnit kockásodik vagy codec valaki segítene???😊köszi halli

Balumann
Szerintem alapból nem kell semmit beállítani, tehát ha a pc -n (amivel gondolom ethernetkábellel van összekötve) megy a net, akkor a wifin keresztül is kellene. Nézd meg, hogy nem lett-e véletlenül beállítva egy IP cím az "IP cím automatikus kérése" helyett (hálózati kapcsolatok - TCP/IPv4 - tulajdonságok).
Routerben azért inkább állítsd be a WPA2/PSK védelmet és jelszózd le, hacsak nem akarod tényleg minden környékbelivel megosztani a netet xD

Balumann
Bár nálam nincs semmiben probléma (szintén realtek HD integrált hangkártya és 5.1 hangrendszer), próbáld ki a JetAudio Plus -t, abban van néhány effect, ami ilyenekkel babrál (X-Bass, X-surround).
Én mondjuk a sztereo zenéket 2.1 -ben szoktam hallgatni, tehát a center és hátsókat lenémítom, de 5.1 -ben is rendesen szólnak.

grebber
Blue Ray filmek mellé hogy tudok feliratot berakni??

(Arcsoft Total Media Theatre programmal nézem a bue ray filmeket! )

Next PC upgrade: 2022

n3whous3
halló helló emberek

szóval az van, hogy van egy realtek hd integrált hangcsip a gépemben (MSI K9N ultra alaplap amúgy, ha esetleg érdekli valakit). 5.1ben minden ok, de egyszerûen nem lehet jó basszust kicsikarni a zenehallgatás alatt. Természetesen stereo zenét kellene átalakítania a drivernek 5.1-re és gondolom kispórolja a mélyet a mélysávból ezért a stereo cuccok mind gyökérül szólnak. Nemtom mit csináljak vele régebben mintha fokkal jobb lett volna most totál szarul hangzik az egész. Valami hack vagy valami létezik erre? Film alatt totál leszarom, hogy mennyire erõs ez az egész, a winamp alatti hangerõsség is ok lenne, nade zenehallgatás alatt, még alacsony hangerõn is hallani akarom az erõs duruzsolást a mélybõl.

Elõre is kösz a tippeket!

púúúúú

leoon
Tûzfal ki van kapcsolva mindkét gépen.
Vagy, hogy érted ezt? Nem tudom, hogy kell ezt csinálni.

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

gergely1991
esetleg tûzfalon kell engedélyezni a megosztást

leoon
Sziasztok,
hálózattal kapcsolatos problémám lenne.
Röviden:
Adott egy adsl szolgáltatás + PC + vezeték nélküli router + netbook.
Milyen beállítások szükségesek, ha a netbookon szertnék internetezni?
A PC-n megy a net.
A router be van állítva úgy, hogy elvileg bárki tud csatlakozni a hálózatra.
A router 'jeleit' fogja a netbook, azaz megtalálja a hálózatot csatlakozik is rá. A forgalomnál a küldött csomagok résznél a számláló folyamatosan növekszik eggyel.
Elvittem egy számítástechnikai üzletbe ahol kapásból ment fel a netre, tehát akkor gondolom a book-on minden jól be van állítve.
Valamit be kell állítani a routeren még(TP Link amúgy és egy elõzõ laptopommal simán ment a dolog)? Vagy a PC-n kell valami triviális dolgot 'bepipálni', átállítani, kikapcsolni, bekapcsolni?

Elõre is köszönöm!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Evin
Ha a szolgáltatóé a modem, akkor szerintem kérj cserét. Ha a tiéd, keress hozzá, hátha van firmware frissítés.

Metalmilitiakid
Olyan problémám lenne, hogy UPC 30/3 as netem van, de ha torrentezek akkor idõnként megszakad, és újraindul a modem és újra kell indítani mégegyszer hogy jó legyen, illetve néha játék közben is, amikor nem megy a torrent. Lehet erre valami megoldás vagy ez a szolgáltató hibája ?

Evin
Valószínûleg optimalizálja az adatfolyamokat, így próbálva mindig a legnagyobb töltési sebességet elérni. Gondolom.

Internet gyorsításra. Bár el nem tudom képzelni hogy hogyan lesz gyorsabb, mint amit a szolgáltató enged (gondolom más sem).

Igazából nem én fordítok, én csak a szakmai dolgokat intézem el, de a társam fordít.
Közben pedig le tudtam már tölteni egy programot ami jó, de köszi szépen a segítséget.

Evin
Magyar leírások nem igazán vannak hozzá. De ha úgyis fordítotok, miért nem jó az angol forrás?

gergely1991
nem muszáj installáló progit használni elég lesz egy önkicsomagoló (pl.:WinRar).Ha mindenképpen egy telepítõcsomag készítõ kell akkor mondjuk ezt ez >>angol nyelvû dokumentum vagy ez

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet telepítõt készíteni?
Az a helyzet, hogy egy magyarításba fogunk bele, de nem tudom, hogy hogyan kell installáló fájl készíteni hozzá.
Vagy egy MAGYAR leírás/tutorial kéne, hogy hogyan csináljam, vagy elég ha megad valaki egy címet, ahonnan letölthetem az Install Rite nevezetû programot az is elég.

Szisztok!

Valaki megtudná mondani hogy a internet booster mire való?
Desiderata
valakinél elindul ez? pls meséljetek róla milyen, mert képrõl jónak tûnik
Soldiers
segitene nekem vki a.c.rayen lejatszom van es pár filmet ugy jatszik le hogy kb 5másodpecenkent az egész kép atvaltozik zöld pixelhalmazá utana vissza normal kép es ez igy megy probaltam muxolgatni oket de semmi valami tipped vagy tanacsod lenne azt meg köszönem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Köszönöm,igaz nem válaszoltatok,de más megoldotta a problémám!<#wave>
Sziasztok!

A segítségeteket kérném! Van egy deckem amire szoktam énekelni dalokat, és ezt szeretném felmásolni a számítógépre! próbáltam küldömbözõ programokkal mint a neronak a zene szerkesztõje, vagy a total recorder nevû progi, de a total recorderel az a baj hogy nem igazán tudom a beállításait mert ha 100% on hagyom és 0Db en akkor kicsit torz a hang, de ha lejjebb veszem akkor a felvétel halk lesz! ugy hogy ebben kérném a segítségeteket hogy mien progit ajánlanátok, vagy a total recordel megfelelõ e erre! Várom jelzéseiteket!
pxxl
elvileg igen.

All hail the double x!

én is levelezõs kérdéssel jönnék, kollégának freemailes fiókja outlookkal megy a saját gépén, de mivel a freemailnek nincs smtp-je, küldeni nem tud, ha beírja a upc-s smtp-t(upc a szolgáltatója),akkor az képes lesz levelet küldeni a freemailes címével?
pxxl
tárgytalan 😊

All hail the double x!