Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már rágugliztam, de sehol sem találok rendes választ: egyszer egy napon használtam a pendrivom egy gépben, rendesen használtam meg minden. egyszer csak egy gép sem ismertel föl, (kb 5 géppel próbálkoztam), de csak nem tudom megoldani, hogy tudjam megint használni. Jelenleg csak ismeretlen eszkoz, eszközállapot:
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)
Egyszerûen nemtom megoldani... formázni se tudom, és már tippem sincs hogy mit csináljak vele. Remélem ti azért tudtok használható válaszokat adni 😊 !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha nem reagál a billentyûzetre, akkor a BIOS-ba sem tudsz belépni. Ha megnyomod a Num Lock gombot, akkor a led kell jelezze (illetve el kell oltodjon) ahogy játszol azzal a gombbal, de ha nem kap áramot, akkor az sem mûködik.
Vagy biztos láttad mikor beindítod a gépet, akkor az a 3 zold led egyet pillancsol egyszerre, ez ha nincs, akkor azt jelenti, hogy nem kap áramot.
De azt is írtad, hogy USB sem mûküdik, akkor nagy gond van az alaplappal.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet e a mikrofont úgy beállítani hogy a mély hangom nem legyen olyan mély a mikrofonban, mert a zenénél nem jól jön ki és torz lesz! Kérlek segítsetek
A probléma: Indítás után a gép nem érzékeli a billentyûzetet (not detect pls press f1). Sem usb sem ps2 nem mûködik. A biosban be van kapcsolva a usb eszközök támogatása. a bill lámpái indításnál nem villannak fel viszont ha már megy a gép és akkor húzom ki és dugom vissz akkor egy pillanatra felvillannak a lápái de aztán sehova tovább... Már reseteltem a biost is de ugyanez maradt a problem. Valami 5let ? Köszi!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nokia C5-öm van, symbian s6-al (valamelyik verzió, megnézem ha kell). Az lenne a gondom, hogy néha elállítja magát az óra! ez most minek a hibája és mi a francot lehet vele csinálni?
ez nem duplikált csak másik topikban is megkérdezem.
The Matrix has you...
All hail the double x!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
All hail the double x!
A Properties-t felnyítva van egy ilyen, hogy Driver Details C:\Windows\system32\DRIVERS\intelppm.sys, ez már egy fájl.
Tovább nem mesélek...<#pias>#pias>
All hail the double x!
Az Intel oldalán nézegettem, de megmondom õszintén nem nagyon ismertem ki magam.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Routerben azért inkább állítsd be a WPA2/PSK védelmet és jelszózd le, hacsak nem akarod tényleg minden környékbelivel megosztani a netet xD
Én mondjuk a sztereo zenéket 2.1 -ben szoktam hallgatni, tehát a center és hátsókat lenémítom, de 5.1 -ben is rendesen szólnak.
(Arcsoft Total Media Theatre programmal nézem a bue ray filmeket! )
Next PC upgrade: 2022
szóval az van, hogy van egy realtek hd integrált hangcsip a gépemben (MSI K9N ultra alaplap amúgy, ha esetleg érdekli valakit). 5.1ben minden ok, de egyszerûen nem lehet jó basszust kicsikarni a zenehallgatás alatt. Természetesen stereo zenét kellene átalakítania a drivernek 5.1-re és gondolom kispórolja a mélyet a mélysávból ezért a stereo cuccok mind gyökérül szólnak. Nemtom mit csináljak vele régebben mintha fokkal jobb lett volna most totál szarul hangzik az egész. Valami hack vagy valami létezik erre? Film alatt totál leszarom, hogy mennyire erõs ez az egész, a winamp alatti hangerõsség is ok lenne, nade zenehallgatás alatt, még alacsony hangerõn is hallani akarom az erõs duruzsolást a mélybõl.
Elõre is kösz a tippeket!
púúúúú
Vagy, hogy érted ezt? Nem tudom, hogy kell ezt csinálni.
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
hálózattal kapcsolatos problémám lenne.
Röviden:
Adott egy adsl szolgáltatás + PC + vezeték nélküli router + netbook.
Milyen beállítások szükségesek, ha a netbookon szertnék internetezni?
A PC-n megy a net.
A router be van állítva úgy, hogy elvileg bárki tud csatlakozni a hálózatra.
A router 'jeleit' fogja a netbook, azaz megtalálja a hálózatot csatlakozik is rá. A forgalomnál a küldött csomagok résznél a számláló folyamatosan növekszik eggyel.
Elvittem egy számítástechnikai üzletbe ahol kapásból ment fel a netre, tehát akkor gondolom a book-on minden jól be van állítve.
Valamit be kell állítani a routeren még(TP Link amúgy és egy elõzõ laptopommal simán ment a dolog)? Vagy a PC-n kell valami triviális dolgot 'bepipálni', átállítani, kikapcsolni, bekapcsolni?
Elõre is köszönöm!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Közben pedig le tudtam már tölteni egy programot ami jó, de köszi szépen a segítséget.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet telepítõt készíteni?
Az a helyzet, hogy egy magyarításba fogunk bele, de nem tudom, hogy hogyan kell installáló fájl készíteni hozzá.
Vagy egy MAGYAR leírás/tutorial kéne, hogy hogyan csináljam, vagy elég ha megad valaki egy címet, ahonnan letölthetem az Install Rite nevezetû programot az is elég.
Valaki megtudná mondani hogy a internet booster mire való?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A segítségeteket kérném! Van egy deckem amire szoktam énekelni dalokat, és ezt szeretném felmásolni a számítógépre! próbáltam küldömbözõ programokkal mint a neronak a zene szerkesztõje, vagy a total recorder nevû progi, de a total recorderel az a baj hogy nem igazán tudom a beállításait mert ha 100% on hagyom és 0Db en akkor kicsit torz a hang, de ha lejjebb veszem akkor a felvétel halk lesz! ugy hogy ebben kérném a segítségeteket hogy mien progit ajánlanátok, vagy a total recordel megfelelõ e erre! Várom jelzéseiteket!