Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem nagyon szoktam dvd-t irni, ha irok akkor is egyszerut 😄 Az lenne a helyzet, hogy ki szeretnel irni dvd re par programot, es azt szeretnem, hogyha kiirom, akkor lehessen a dvdrol telepiteni, es rajta turkaszni meg minden. Melyik kicsi programot hasznalajam melyik funkcioval? bocsi, de tenyleg nemtom :/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most Sony Vegas pro -val próbálkozok, hmmm elég bonyolult, de sztem inkább akkor egy Ulead video studio. Megint az a gond h mindkét kamera képébõl kellene vmi mert mind2 mást vett vagyis inkább mintha felesbe lenne rajta az esemény :S ötletem sincs h h rakjam egybe
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
All hail the double x!
Teljes siker, még egyszer kösz!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hát nem tudom, elvileg sima .avi a kiterjesztése. 😊
És be-ki tudom kapcsolni a felirat megjelenítését.
Mindegy - köszönöm szépen az információt. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tehát azt mondod, hogy bátran fogjak bele, minden megmarad a c meghajtón?
A másik teljesen üres, onnan nem tud semmi elveszni...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ami nekem bevált az az Easeus Partition Master, ezzel lehet egy boot discet is készíteni (így biztos nem lesz olyan problémája, hogy a C meghajtó pl. használatban van, de azthiszem ilyenkor restartot kér, és így is meg tudja oldani).
Szintén jó és megbízható a Gparted, de ez linuxos, tehát linux live cd kell, arról lehet telepíteni.
Van egy vinyó a gépemben ami két partícióra van osztva.
Sajnos a c meghajtó 20 gigája megtelt.
Van e lehetõség a megosztás másik felébõl átcsoportosítani a c-re?
Persze, újra telepítéssel meg tudnám oldani de nem akarok telepítgetni.
Lehet, hogy az csak avi-ra van nevezve, de igazából nem az.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Hello.
Van egy film (.avi), amire "rá van égetve" a felirat - ez mégsem igaz teljesen, mert a BS-playerben ki-be lehet kapcsolni a felirat megjelenítését. A film mellett nincs semmilyen feliratfájl (azaz nincs egy ugyanolyan nevû .srt fájlt mellette).
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a feliratot nem lehetne valahogy kimenteni a filmbõl? Akár .srt formátumba?
Köszi elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
csak nehogy olyan legyen, mint az IT Crowd-ba, mert akkor rá nem bíznám a gépem 😄
The Matrix has you...
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1. Vipre Rescue Program
2. Malwarebytes' Anti-Malware (free verziót)
3. IObit Security 360 (free verziót)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikor csatlakoztatod az eszközt a USB-portba akkor a autorun fájl segítségével eléri azt hogy egy program automatikusan lefusson(gyári telepítõ lemezeken is megtalálható ami a telepítõ automatikus indítása következik miután a lemezrõl való olvasás megtörtént).Talán ez esetben olyan programot indíthatott el ami esetleg ezt a problémát okozná. :S
Sejtelmem sincs milehetett vele, de lényeg hogy tárgytalan, ja és kösz azért.
Firefox esetében:Valamely kiterjesztés nem szól be?
Más videószolgáltatónál elõ fordul, ha igen a flash player (biztosan) engedélyezve van??
Segítséget szeretnék kérni Youtube-al kapcsolatban, mert már teljesen tanácstalan vagyok.
A probléma az hogy az oldalt egyik pillanatról a másikra egyszerûen nem tudta/tudja betölteni a gépem (illetve 10-bõl egyszer sikerül valamilyen szinten, de használhatatlanul szét van esve)...
Más oldalakra beágyazott Youtube videók sem mûködnek, csak fehér keret látszik a helyükön.
Sajnos nem ír semmi hibaüzenetet amin elindulhatnék, Flash playert frissítettem de ez sem segített.
Volna tippje valakinek mi lehet a baj? 😞
Bár elméletem szerint lehet ez autorunos kártevõ is:S
Az sem kizárt hogy a eszközöd feladta a harcot....
link
Esetleg eszközkezelõben eltávolítod majd újracsatlakoztatod az eszközt.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |