Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
hy!
nem nagyon szoktam dvd-t irni, ha irok akkor is egyszerut 😄 Az lenne a helyzet, hogy ki szeretnel irni dvd re par programot, es azt szeretnem, hogyha kiirom, akkor lehessen a dvdrol telepiteni, es rajta turkaszni meg minden. Melyik kicsi programot hasznalajam melyik funkcioval? bocsi, de tenyleg nemtom :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

összevágod windows movie makerrel😄
JethroHUN
Pontosan 😊 és még csak holnap kapom meg a 2. kamera anyagát, ami remélhetõleg jó lesz... mert azok a videók amik most vannak nálam nem vmi jók :S és nem tudom mint gondoltak az idióta oszttársaim h két kamera képét egybe tudom vágni 1 nap alatt...

Most Sony Vegas pro -val próbálkozok, hmmm elég bonyolult, de sztem inkább akkor egy Ulead video studio. Megint az a gond h mindkét kamera képébõl kellene vmi mert mind2 mást vett vagyis inkább mintha felesbe lenne rajta az esemény :S ötletem sincs h h rakjam egybe

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

szalagavató?
LoDMaSt
adobe premiere pl, de ahhoz igyekezned kell, hogy péntekre megtanuld.

@ Hellomarci

JethroHUN
Hello, kicsit komolyabb videó szerkesztõ program kellene, kép-a-képben effekt támogatása jó lenne. Jó lenne a gyors tanács mert péntekre kellene a videó. thx

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Balumann
Hát, én már használtam kb. 5-6 alkalommal és nem volt adatvesztésem, pedig párszor át kellett rendeznie 1-200 gigát (volt több órás mûvelet is 😄), de azt írják, hogy azért esély az megvan rá, hogy hibázik.

pxxl
fél perc guglival...

link

All hail the double x!

valamilyen flash letöltõ plugint keress firefoxhoz
videa oldalról milyen progival lehet videót letölteni?

vizes
Köszi a tippet, ez a progi igazán felhasználóbarát, teljesen egyértelmû a használata!
Teljes siker, még egyszer kösz!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Japep

Hát nem tudom, elvileg sima .avi a kiterjesztése. 😊
És be-ki tudom kapcsolni a felirat megjelenítését.
Mindegy - köszönöm szépen az információt. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

vizes
Easeus Partition Master-t letöltöttem.
Tehát azt mondod, hogy bátran fogjak bele, minden megmarad a c meghajtón?
A másik teljesen üres, onnan nem tud semmi elveszni...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Balumann
Lehet, ha rákeresel találsz jópár partíciókezelõ/szerkesztõ alkalmazást. Amit NE használj, az a Paragon és a Partition Magic.
Ami nekem bevált az az Easeus Partition Master, ezzel lehet egy boot discet is készíteni (így biztos nem lesz olyan problémája, hogy a C meghajtó pl. használatban van, de azthiszem ilyenkor restartot kér, és így is meg tudja oldani).
Szintén jó és megbízható a Gparted, de ez linuxos, tehát linux live cd kell, arról lehet telepíteni.

vizes
üdv!

Van egy vinyó a gépemben ami két partícióra van osztva.
Sajnos a c meghajtó 20 gigája megtelt.
Van e lehetõség a megosztás másik felébõl átcsoportosítani a c-re?
Persze, újra telepítéssel meg tudnám oldani de nem akarok telepítgetni.

Evin
Pedig legjobb tudomásom szerint az avi-ban, a formátum miatt sem lehet feliratot tárolni. Az avi csak égetett lehet.
Lehet, hogy az csak avi-ra van nevezve, de igazából nem az.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Japep

Elvileg sima .avi. Köszi, megpróbálom. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Evin
Gondolom mkv vagy ogm a fájl, ahhoz VirtualDubMod ajánlott.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

virtualdub? vagy nandub?
Japep

Hello.
Van egy film (.avi), amire "rá van égetve" a felirat - ez mégsem igaz teljesen, mert a BS-playerben ki-be lehet kapcsolni a felirat megjelenítését. A film mellett nincs semmilyen feliratfájl (azaz nincs egy ugyanolyan nevû .srt fájlt mellette).
Az lenne a kérdésem, hogy ezt a feliratot nem lehetne valahogy kimenteni a filmbõl? Akár .srt formátumba?

Köszi elõre is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigapó
egy másik topikban ezt mondta nekünk...

csak nehogy olyan legyen, mint az IT Crowd-ba, mert akkor rá nem bíznám a gépem 😄

The Matrix has you...

zvaragabor
Bocs, nem szóltam, csak a telepítõjük ugyan úgy néz ki, és összekevertem. Ez már megy. Köszi ismét.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
És olyankor mi van, ha az INNEN letöltött telepítõnél is ugyan azt csinálja? Pedig ott van, hogy XP sp3.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Pff tényleg. 😄 Köszi!

Chaos Anno Domini

Windows XP-re nem telepíthetõ.

zvaragabor
Hi, segítség kéne. Telepíteném a WLM 11-et egy tegnap telepített, tök friss XP SP3-ra, indítom a telepítõt, de kidob egy hibaüzenetet, hogy nem win32 alkalmazás.

Chaos Anno Domini

gergely1991
Sajátgép>helyimenü elõhívása> tulajdonságok>sajátgép fülön...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Ez jó vicc,kisasszony😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

<#nevetes2>
ja és az xp-nek SP3-asnak kell lennie
win7-nél asszem a hálózat beállításánál, vagy új hálózat hozzáadásánál, vagy mi az, nem tudom most fejbõl, xp-nél pedig vezérlõpult-rendszer-számítógépnévnél lehet asszem, de a google segít
Metalmilitiakid
de hol találom ezt a munkacsoportot ? és hogy állítom be ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

meg tudsz, azonos munkacsoportban kell lenni mindkét gépnek és már ott is lesz a teljes háló nézetben mindkét gép, bár win7-nél lehetnek ilyen biztonsági kötözködõs beállítások, amire rá kell guglizni
fix vagy dinamikus IP címet kapsz a szolgáltatótól? mert elképzelhetõ, hogy be kell állítani a routeren, hogy dhcp-tõl kapja a címet
Metalmilitiakid
Probléma megoldva, le kellett teljesen resetelni a modemet de nemtom miért ... Viszont másik kérdés, routeren keresztül megtudok osztani fájlokat úgy hogy egyik win7 másik XP és ha igen hogyan ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Kaptam most egy laptopot és szeretném routerrel elosztani a netet rá. Van egy TP-Link routerem kihúztam a netet az asztaliból és csak a gép van a routerbe dugva, átclone oztam rá a gép MAC jét majd rebootoltattam a routert, rádugtam a netet és semmi. Próbáltam megint újrabootoltani vagy bejelentkezni a chello.prov.hu n mert chellos vok, de az sem jött be. Ha simán a modembõl dugom a netet a laptopba akkor bejelentkezés után megy a net, de routeren keresztül egyiken sem. Mi lehet a probléma ? Elõre is köszi a helpet.

bigapó
Te ilyen IT-s csaj vagy? 😊

The Matrix has you...

Ha a probléma mégsem oldodott meg, akkor le kell futtatni (elõszõr frisíteni...) még a következõket rendre:
1. Vipre Rescue Program
2. Malwarebytes' Anti-Malware (free verziót)
3. IObit Security 360 (free verziót)
Metalmilitiakid
Lehetséges problémaforrás. Most vakartam le 4 trójait és egy spyware-t, valamint tüntettem el 543 registry hibát, ezután már csak jobb lesz 😄

Le kell futtatni a gépet, mert lehet a trójai vírusok okozzák.
Metalmilitiakid
Valaki tudna arra vmi magyarázatot adni, hogy mi okozza azt, hogy a tálcán illetve asztalon lévõ ikonok sorra vesztik el az "Elérési útvonalat" pedig ott van minden ahova mutat. Win7 32 nél csinálja, tálcánál pl. ha kirakom újra akkor jó lesz megint, legalábbis most 2 napja jó, de az asztalos megoldásra még nem jöttem rá. Elõre is köszi.

Jim Morrison
nem hasznaltam autorunt :/ legalabbis nem allitottam be semmit :/ volt egy ket napig, de aztan kitoroltem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
"autorunos kartevo fogalmaval nem vagyok tisztaban"
Amikor csatlakoztatod az eszközt a USB-portba akkor a autorun fájl segítségével eléri azt hogy egy program automatikusan lefusson(gyári telepítõ lemezeken is megtalálható ami a telepítõ automatikus indítása következik miután a lemezrõl való olvasás megtörtént).Talán ez esetben olyan programot indíthatott el ami esetleg ezt a problémát okozná. :S

Jim Morrison
szerintem feladta :/ 8Gb os volt a kicsike, sokat nyuztem, de, hogy autorunos kartevo fogalmaval nem vagyok tisztaban de szerintem nem az 😄 azert koszi, meg kicsit probalkozok.

Helló... Operával és IE-el próbáltam mindkettõ ezt csinálta már majdnem másfél napja, most viszont egy pár perce megjavult, kb pont akkor mikor az elõzõ kommentet elküldtem.

Sejtelmem sincs milehetett vele, de lényeg hogy tárgytalan, ja és kösz azért.

gergely1991
Másik böngészõ nem csinálja ezt?
Firefox esetében:Valamely kiterjesztés nem szól be?
Más videószolgáltatónál elõ fordul, ha igen a flash player (biztosan) engedélyezve van??

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Youtube-al kapcsolatban, mert már teljesen tanácstalan vagyok.

A probléma az hogy az oldalt egyik pillanatról a másikra egyszerûen nem tudta/tudja betölteni a gépem (illetve 10-bõl egyszer sikerül valamilyen szinten, de használhatatlanul szét van esve)...
Más oldalakra beágyazott Youtube videók sem mûködnek, csak fehér keret látszik a helyükön.

Sajnos nem ír semmi hibaüzenetet amin elindulhatnék, Flash playert frissítettem de ez sem segített.

Volna tippje valakinek mi lehet a baj? 😞
gergely1991
*viszonylag
Bár elméletem szerint lehet ez autorunos kártevõ is:S
Az sem kizárt hogy a eszközöd feladta a harcot....

gergely1991
Ez viszony hardveres hiba.
link
Esetleg eszközkezelõben eltávolítod majd újracsatlakoztatod az eszközt.

Igen, én is erre jutottam sajnos <#gonosz3>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |