Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ennél régebbi, akkor is van kódlista vagy hasonló, kb olyan, mint egy morze kódrendszer, azaz hosszú és rövid sípolások váltakozása adja meg a választ 😊
látom, hogy megoldódott a hiba, de ezt azért jó tudnod késõbbi esetekre.
The Matrix has you...
Én is valamikor kivetem a memóriát, de mikor visszatettem minden rendben volt.
Nehogy nálad valamilyen DOS típusú vírus legyen, mert akkor az futhat operációs rendszer nélkül is és befertõzheti a RAM memóriát is.
Kék halállal találkoztam én is, hogy csak egyszerûen munka közben megjelent egy kék háttéren valami fehér írás. Adtam egy RESET-et és normálisan ment a gép. Lehet, hogy valami érintkezés hiba lehetett a RAM memóriánál. Azért jó odafigyelni, hogy a RAM memória(ák) jól be vannak téve és azt is meg kellene nézni, hogy nehogy valamelyik érintkezõje (úgy a RAM-nak, mint az alaplapon levõnek) le lenne törve.
A Windows XP topikban már kifejtettem a problémát, azt itt olvashatjátok:
Klikk
Egy munkatársam a kékhalálos dologra azt ajánlotta, próbáljam meg kivenni, és visszarakni a RAM-ot, és utána telepíteni a frissítést. Ezt megtettem, és most a gép indulás után, a BIOS képernyõnél magasabb, majd mélyebb hangon, váltakozva csipog. Hiába ellenõriztem, hogy a RAMok a helyükön, vannak-e, hiába próbáltam más slotba, egyszer egyikkel, egyszer másikkal, a probléma ugyanaz. Valaki tud valamit ajánlani a kisbaltán kívül? 😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az is meglehet, hogy valamikori vírusfertõzés miatt valamilyen átállítás történt a rendszerben (registry szinten) és már nincs rendszergazdai jogod egyes területeken. Ezért azt ajánlom, hogy be kellene nézni mint Administrator a következõ helyre (Windows XP esetén, Windows 7 nem dolgoztam még):
ide kell belépni és (az én esetemben Checkpoint az én usernamem) felnyitod a felhasználónevedet (itt kell ellenõrizni, hogy a Member Of fülben, a listában csak Administrators jelenjen meg), azután visszamész a General fülre (valamit átállítsz benne, de azután visszaállítod ahogy volt), azután Apply és OK.
Nálam volt olyan probléma, hogy nem volt jogom be- illetve kikapcsolni a System Restore-t, azt írta, hogy Disabled by Group policy. A fent leírt módszer oldotta meg a problémámat. Helyre lehet hozni a Windows Telepítõ CD-vel is mint Repair, de akkor újra kell frissítsd a rendszert.
lenne egy kérdésem win 7 van a gépemen és a microsoft outlook -ot használom levelezésre és újabban ha kapok egy levelet és benne van egy hivatkozás ha rákattintok nem enged az internetre azt írja hogy korlátozási probléma van és hogy beszéljek a rendszergazdával de a fiókomnak rendszergazdai jogosultsága van és nem jövök rá hol kell ezt a korlátozást megszüntetni?
köszi
The Matrix has you...
valszeg a winyón kell jumpert állítani
Kaptam egy gépet, és mikor bekapcsolom ezt írja ki:
!!!!!!!!!!!Ide Drives Installation Error!!!!!!!!
For best reliability & performance, please change the stand alone slave drive to master. System Halt...
Lícci segítsetek hogy mi lehet a gond! ÜDv Ádám
Van egy Epson SX110-em, ma fogyott ki a tinta, de elõre gondolkoztam vettem már untánygártott patront.
Ma kb. 40 színes oldalt kellett nyomtatnom, elsõzör a fekete fogyott ki, pótoltam. Majd a magenta és a cián pótoltam. Közben ment a nyomtatás, minden rendben volt. Cseréltem a sárgát és onnantól a nyomtatás csíkos lett és elég szarok a szinek is.
Nyomtatófejtisztítás megvolt, a sárga színt telinek jelzi, mégsem jó valami... Mi lehet a baj?
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egy kis segítséget kérnék:
avi-ból, mp4-bõl szeretnék hangot rögzíteni, azaz mp3 vagy wav formátumot, viszont nem vágom milyen progival lehetne ezt megtenni egyszerûen...tehát filmet elindítom, aztán a progit, és az rögzíti - amit próbáltam ahhoz hangkártyára ilyen bizbaz kellett volna, meg olyan stb, bonyolult lett volna.
Szóval valami egyszerûre gondoltam, valaki tud ebben segíteni?
Elõre is köszönöm! BS
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
mára behalt a windowsom.töltéskor bejön egy indítási javítás ami végig fut majd kiírja hogy nem tudja kijavítani a hibát.tegnap este normálisan mûködött minden.csökkentett módban is csak ezt a javító ablakot hozza be.létezik rá valami megoldás rá(win újrarakás nélkül)?egyáltalán találkozott már valaki ilyennel?
Hello.
Van jó sok data.hu-s linkem egy jegyzettömbben. Ezeket szeretném letölteni. A data.hu-ra van prémium elõfizetésem.
Flashgettel próbálkoztam, de nem sikerül ... vagy egyenként kell betennem a linkeket, vagy ha egyszerre, akkor pár kb-os html-ként tölti le õket.
Nem lehet valahogy beimportálni õket a programba? Vagy valami más programot tudtok ajánlani? 😊
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
Anonimitást biztosít, nyugodtan tudok böngészni, illetve médiát (pl. akár csak youtube-t) nézni.😊
Lenne ötletetek, javaslatotok?😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
megint lenen problemam dvd irassal. legalabbis letrahozok egy iso fajlt, bemountolom Deamon tools ba, csak az a baj, hogy nem tudok a meghajtonak nevet adni. Az lenne jo, ha disc helyett valami mas lenne, mert igy nem mukodik. Remelem ertheto 😄 Remelem gyorsan tudtok valaszolni, mert remelem mindjart megfejtem a titkot 😄
Egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy videokártyát(9800GT)és egy új tápot(gigabyt460W)Mióta ezek vannak a gépbe azóta úgy indul a gépem hogy bekapcsolás kór felpörögnek a ventilátorok majd elhalhat a táp venti 1-2 mp után megint felpörög és ezzel egy idõben sípol egyet az alaplap ahogy kell és bekapcsol a monitor és elindul a gép.Igazából nincs semmi baja csak eddig nem így mûködött.Ez valami bibi lehet, vagy csak talán fordulatszám szabályzós a táp venti és ezért csinálja?Nem tudom hogy az e.Kösz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Légyszi segítsetek, nem tudom mi lehet ez, tegnap este még úgy kapcsoltam ki a gépet hogy minden ok, ma ahogy bekapcsoltam ezzel a hibaüzenettel várt! Ez nem is az elsõ, már vagy az 5. ilyen.

am vlc-nek elvileg vinnie kell az mpg-t is. de inkább csinálj több verziót, ki tudja mi van vagy éppen nincs azon a gépen.
All hail the double x!
Ami van: DV video encoder, mjpeg compressor, MS RLE, MS video 1, cinepack codek by radius, INTEL-YIUV
Légyszi segítsetek hnapra kell!
Elõre is kösz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Koszi !