Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
The Matrix has you...
Köszi.
Azt nem tudom, milyen hibája lehet... :S
Az .avi lenne jó, mert felirat is van, amit csak úgy ismer fel, ha ráégetem - az meg csak .avi-t kezel... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Firmware-t hol tudok találni hordozható DVD-hez? A típusa elég ritka, de talán a LASER fajhoz tartozik. ezt hogyan tudnám megállapítani?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hello.
Tudtok nekem mondani egy olyan konvertáló programot, ami .mkv-bõl .avi-t csinál, de olyat, amit a divX-es asztali lejátszóm is felismer (mert próbáltam már 1-2 programot, ami után betettem az asztaliba és kép nem volt, csak hang)?
Köszönöm elõre is. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Segítségeteket kérném, mert úgy akarok egy gépet megcsinálni hogy rajtam kívül senki se tudjon rá telepíteni semmit. úgy tudom ezt vhogy egy jelszóval lehet eléri talán a windows telepítésekor. Lécci segítsetek
The Matrix has you...
De nem tudom milyen fémes részrõl beszélsz.
Viszont lenne egy másik kérdésem is. Van egy másik gép amit kaptam ezzel kapcsolatban már írtam ide de az a probléma megoldódott! Most arra lennék kíváncsi hogy mikor bekapcsolom akkor ég elõl a piros és a zöld lámpa is, és miután betölti a rendszert akkor a piros elalszik és a zöld ég, de viszont a piros nem villog töltéskor sem.
Ha egynél több monitort akarsz rákötni, akkor értelemszerûen szerezni kell, ha nincs annyi.
Egy VTX3D VX6870 1GBD5-M2DH PCIE videokártyához és egy BENQ G2222HDL monitorhoz kell külön dvi kábel vagy elég az ami a monitor dobozában van? És ha kell milyet ajánlanátok nekem, mert nemvagyok képben teljesen.
Elõre is köszi a segítséget!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
elképzelhetõ hogy a olvasófej megadta magát:S
Egy kérdésem lenne, hogy bármilyen DVD-vel ezt csinálja és az üres DVD-kel is? Mi a helyzet CD esetében?
az is csinálja amig benem tölti rendesen akkor szaggathat a gép is.
talán meghajtó meghibásodás
mielõtt ez történt nem töltöttél valami crackelt(vagy hasonló) vackot?
Segítségeteket kérnél ismételten!
Mitõl lehet az ha a dvd íróba berakok egy dvd t és betölti utána elkezd szaggatni az egér kurzor ha mozgatom, és minden szaggat a képen a zene is. ha újból indítom a gépet és megint bele teszek egy dvdt újból ezt csinálja.
egyébként ugyanaz,bár az msconfigból visszajöhet...
Mivel lehet ezt lejátszani hogy feliratot is lehessen mellé rakni?
Media player classic nem csinál vele semmit csak megy az idõ se kép se hang semmi.
VLC az megnyitja a filmet de amit feliratot rakok mellé behal.
Valami muxolásról olvastam de nem értek az ilyenhez ezt hogyan kell?
Next PC upgrade: 2022
"illetve a Malwarebytest azt szedjem és futtassam le mielõtt még a kaspersky t futtatnám?"
mindegy😊
Am nincs mit, szívesen😊
Én is remélem hogy eltûnt a mocsok😄
Kaspersky removal tool elõtte rendszer-helyreállítás kikapcsolása,illetve Malwarebytes antimalware ellenõrzés.
Manuális megoldás(Figyelem:Saját felelõsségre!!!!)
Mivel automatikusan elindul akkor start>futtatás>regedit
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\windows\currentversion\run kulcsban(mappában) megkeresed a gyanús bejegyzést majd kitörlöd a forrásként jelölt fájlal együtt és majd azt amit nem tudtál remélhetõleg törölni tudod.Sajna rootkit esetében nem igazán alkalmazható😞
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
ezért vettem újat.
nem csinálnak HP 364 kazettát chippes utántöltöttet ....azt mondták azért nem, mert határeset.
Így origit veszek az office depoban..
Szóval kiszedegettem a kazettákat, megfújkáltam...megsimogattam...visszatettem.....és nem kelt életre...
Az lehetséges még, hogy visszateszek egy kiürült kazetta sorozatot..van két garnitúrám.... majd este....ha hazamentem..
Mert lehet, hogy az új utántöltött/nem eredeti HP és nem szereti, vagy hibás.
Azt írja, hogy ki-be kapcsoljam.... nem is hajlandó továbblépni...
Kiszedegettem a patronokat, megsimogattam visszadugdostam....semmi ((((
Tintarendszerhiba.....
Nem találom a hibaelhárításban (((
Azonkívül, hogy kihajítom az ablakon ....mit csinálhatok ??
#17888 A frissítés most sem jött össze, de Hiren's Boot CDvel kimentettem a fontos adatokat a másik partícióra. Ugyanúgy lefagyott frissítéskor... Utána ugyanarról a telepítõ CD-rõl a meglévõ Windowsra "rátelepítés" már gond nélkül ment. Szóval ez kb olyan, hogy jó ideje egyik gépemen se mûködött a készenléti állapot, mert többé nem tért vissza az XP, míg ez SP1ben simán ment 😊
Még egyszer köszi mindent!
Ha nem lesz sikeres a munkád, akkor valami nincs rendben nálad.
Vagy nem jó szoftvert (vírusos, stb.) használsz vagy a gépen van valami, ami nem engedi (pl. trójai program, stb.).