Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
hmm akkor az lehet hogy baj hogy nekem 3 van és ebbõl 2 fut állandóan ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gergely1991
annyi böngészõ amennyit akarsz de vírusirtóból csak egy lehet

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

az két böngészõ, nem internet, vírusirtó pedig elég egy a gépre, bár az avastot nem ajánlanám
Szeretnék érdklõdni,hogy árt-e a gépnek ha 2 internet(internet explorer,és google crome)van a gépen és egy a vírusírtójuk(Avast!)!?Egyébként mindkettõt használjuk!Köszönöm a segítséget!
amit mondtam az kezeli a feliratot is. Én rengeteget használom, mert avi-kat konvertálok dvd-be emberkéknek akiknek nincs olyan dvd-je ami divx-t játszik, legutóbb pedig mkv-s amerikai focis videót konvertáltam magamnak, hogy melóba meg tudjam nézni, igaz, ahhoz nem kellett felirat😊

The Matrix has you...

Japep

Köszi.
Azt nem tudom, milyen hibája lehet... :S
Az .avi lenne jó, mert felirat is van, amit csak úgy ismer fel, ha ráégetem - az meg csak .avi-t kezel... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ha már itt járok:

Firmware-t hol tudok találni hordozható DVD-hez? A típusa elég ritka, de talán a LASER fajhoz tartozik. ezt hogyan tudnám megállapítani?

The Matrix has you...

az nem jó, ha DVD-be konvertálja? nem lesz sokkal nagyobb és azt bármi lejátssza. én a convertX-et használom ilyen célra, mostanában a hordozható dvd-m nem akarja az új bunyós videókat lejátszani, ha jól értem 5.x divx hibája van.

The Matrix has you...

Japep

Hello.
Tudtok nekem mondani egy olyan konvertáló programot, ami .mkv-bõl .avi-t csinál, de olyat, amit a divX-es asztali lejátszóm is felismer (mert próbáltam már 1-2 programot, ami után betettem az asztaliba és kép nem volt, csak hang)?
Köszönöm elõre is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Metalmilitiakid
Az lenne a kérdésem, hogy próbálom futtatni a cod uo t a laptopomon SIS mirage 3 kártyával, a sima cod az ment most felraktam rá az uo t és kiírja, hogy nem megfelelõ a driver és fatal errorral dobja ki a gép. Viszont bármilyen drivert akarok rárakni akárhonnan, akkor meg ezt írja, hogy ellenõrizzem, hogy megfelelõen van e kártya. És itt így megállt a tudomány, mert én nemtok drivert rakni, de a játék meg kéri a drivert. Légyszi valami megoldást.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

köszi szépen a segítséget!
Evin
Csinálsz egy nem rendszergazda fiókot és kész. Te meg rendszergazda jogokat hagysz a fiókodnak, meg jelszóval levéded.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!

Segítségeteket kérném, mert úgy akarok egy gépet megcsinálni hogy rajtam kívül senki se tudjon rá telepíteni semmit. úgy tudom ezt vhogy egy jelszóval lehet eléri talán a windows telepítésekor. Lécci segítsetek
igen tudom.mindegy megnéztem és a helyükre vannak dugva úgy hogy úgy kell jónak lenniük. köszi azért a hozzászólást.
bigapó
az olyan, mindegy hogy dugod be, nincs zárlat benne vagy mitomén mire gondolsz, le van az szigetelve, azért van rajta az a fekete bigyó. pici betûkkel oda van írva, hogy melyiknek hol van a csatija. ezek egyébként csak LED égõk, szóval ha nem mûködnek sem gáz, a gép mûködését nem befolyásolják, csak monitorozásra vannak.

The Matrix has you...

nem a két végérõl ebszélek hanem a 2 lapjáról, ez egy lapos vagy ilyen téglalap alakú dugó, és van az egyik lapja ahova a neve van leírva a másik oldalán szemeb vele meg egy ilyen fémes rész arról ebszélek
adios
Jah okés, köszi a segítséget!

Evin
Normál esetben az egyik fele mûanyag dugós, ami az alaplapra megy, a másik felének meg be kellene lennie forrasztva. Ha már összeérnek a drótok az elég nagy baj.
De nem tudom milyen fémes részrõl beszélsz.

figyu, 2 oldala van a drótnak amire van írva a neve meg a másik oldalon ilyen fém van, össze szabad érni az alatta lévõ fémmel? vagy úgy kell rádugni hogy a fémes rész kívülre esen?
Evin
Alaplap kézikönyve elõ, és nézd meg jó helyre vannak-e dugva a LED-ek drótjai. (elvileg az alaplapra is rá van nyomva mi micsoda, de könyvbõl egyszerûbb kinézni)

köszi a segítséget, már jó lett, a lézerfejet kellett megtisztítani!
Viszont lenne egy másik kérdésem is. Van egy másik gép amit kaptam ezzel kapcsolatban már írtam ide de az a probléma megoldódott! Most arra lennék kíváncsi hogy mikor bekapcsolom akkor ég elõl a piros és a zöld lámpa is, és miután betölti a rendszert akkor a piros elalszik és a zöld ég, de viszont a piros nem villog töltéskor sem.
Evin
Mit akarsz annál jobbat, mint amit a gyártó ad?!
Ha egynél több monitort akarsz rákötni, akkor értelemszerûen szerezni kell, ha nincs annyi.

adios
Hali!
Egy VTX3D VX6870 1GBD5-M2DH PCIE videokártyához és egy BENQ G2222HDL monitorhoz kell külön dvi kábel vagy elég az ami a monitor dobozában van? És ha kell milyet ajánlanátok nekem, mert nemvagyok képben teljesen.
Elõre is köszi a segítséget!

gergely1991
igen a lézeresre gondoltam...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

van egy másik gépem abból kivettem a dvd olvasót és beleraktam azzal jól megy belerakom a dvd t és olvassa minden,de ez egybõl olvassa a máik meg vár egy csomó idõt. igen az üressel is mindegyikkel. Az olvasó fej melyik? amine a lézer van? mert az mûködik megnéztem, de a motornak ami a cd t forgatja annak hogy kell mozognia kicsi szorulással vagy pihe könnyen?
gergely1991
más meghajtóval is ugyanezt produkálja?
elképzelhetõ hogy a olvasófej megadta magát:S

Ilyen dolog van nálam is, de a zene szaggatása csak 1-2 másodpercig tart, mivel akkor a processzor 100%-on megy. Nem szabad, hogy több ideig legyen ez a probléma, vagy hogy lefagyjon a gép. Megnézheted, hogy mielõtt beteszed a DVD-t nyitsd fel a Feladatkezelõt (Windows Task manager) hogy a szaggatás idején 100%-on megy-e a processzor.

Egy kérdésem lenne, hogy bármilyen DVD-vel ezt csinálja és az üres DVD-kel is? Mi a helyzet CD esetében?
Mindegyik dvd vel ezt csinálja. nem, nem töltöttem semmit! Azt hiszem azóta van ez mikor vmeik nap bele lett téve egy dvd az mondjuk karcos volt, de nem olvasta be sõt a gép is lefagyott és a dvd t se lehetett kivenni ekkor a meghajtó elején lévõ kis lyukon lett benyomva vmi hogy adja ki a lemezt és ilyen hangot adott ki majd újbólindult a gép.
gergely1991
egyébként nem sérült a lemez?:S
az is csinálja amig benem tölti rendesen akkor szaggathat a gép is.
talán meghajtó meghibásodás
mielõtt ez történt nem töltöttél valami crackelt(vagy hasonló) vackot?

sziasztok!

Segítségeteket kérnél ismételten!

Mitõl lehet az ha a dvd íróba berakok egy dvd t és betölti utána elkezd szaggatni az egér kurzor ha mozgatom, és minden szaggat a képen a zene is. ha újból indítom a gépet és megint bele teszek egy dvdt újból ezt csinálja.
gergely1991
Ezért is írtam le ezt is lásd a #17899 hsz "mannuális" leírást.
egyébként ugyanaz,bár az msconfigból visszajöhet...

Metalmilitiakid
Na most jártam MSCONFIG ban mert sok volt a winfossal induló folyamat erre nézem, volt egy indóparancs a vírus fájljára is, szal lehet elég lett volna azt kilõni és nem floodol 😄

Kmplayer simán lejátssza.

grebber
Adott egy Blue Ray film.

Mivel lehet ezt lejátszani hogy feliratot is lehessen mellé rakni?

Media player classic nem csinál vele semmit csak megy az idõ se kép se hang semmi.
VLC az megnyitja a filmet de amit feliratot rakok mellé behal.

Valami muxolásról olvastam de nem értek az ilyenhez ezt hogyan kell?

Next PC upgrade: 2022

gergely1991
amúgy meg a sajátgép helyimenü tulajdonságok a rendszer visszaállítása fülön kellett.
"illetve a Malwarebytest azt szedjem és futtassam le mielõtt még a kaspersky t futtatnám?"
mindegy😊

Am nincs mit, szívesen😊
Én is remélem hogy eltûnt a mocsok😄

Metalmilitiakid
Na ez kicsit kacifántos volt, de elviekben eltûnt. Mert futtattam a kaspert utána õ talált dolgokat, közben votl egy kékhalál újraindult jött volna megint a flood de most nemcsak blokkolta törölte is a adaware, de visszajött. Aztán futott tovább a kasper, megint törlõdött a vírus akkor megint meg akartuk nézni, megnyitottam a c meghajtót lefagyott a gép és valami 3 lépéses fájlrendszer ellenõrzéssel indult csak újra és most már se a felesleges firefox a feladatkezelõben se a fájl a c meghajtón. Remélem tényleg eltûnt. Köszi a segítséget.

Metalmilitiakid
a rendszer helyreállítást hol lövöm ki ? illetve a Malwarebytest azt szedjem és futtassam le mielõtt még a kaspersky t futtatnám?

gergely1991
A manuális lehetõségnél miután kitörölted a bejegyzést utána esetleg lõdd ki a folyamatot vagy indítsd újra a gépet.Ez csak akkor próbáld meg ha a program se tudná kiirtani...

gergely1991
Úgy látom rezidens vírussal állunk szemben.
Kaspersky removal tool elõtte rendszer-helyreállítás kikapcsolása,illetve Malwarebytes antimalware ellenõrzés.
Manuális megoldás(Figyelem:Saját felelõsségre!!!!)
Mivel automatikusan elindul akkor start>futtatás>regedit
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\windows\currentversion\run kulcsban(mappában) megkeresed a gyanús bejegyzést majd kitörlöd a forrásként jelölt fájlal együtt és majd azt amit nem tudtál remélhetõleg törölni tudod.Sajna rootkit esetében nem igazán alkalmazható😞

Metalmilitiakid
Kellene egy kis segítség. Fogtam egy ilyen vírust "Malware family: Trojan.Win32.Generic!BT)" de sajnos az ad-aware csak blokkolni tudja törölni nem, én meg ha kézzel törlöm akkor abban a pillanatban visszamásolja magát a vírusos fájl. Valami flood vírus egy játék DLC telepítõjével szedtem le. Akkor még nem jelzett rá semmit az ad-aware, se a nod32(bár az még mindig nem). Tudnátok ajánlani valamit amivel el tudom tüntetni ? Annyit tudok róla, hogy csak akkor floodol ha net van, mert egy firefox.exe t futtat a feladatkezelõben és ha azt leállítom folyamat leállítással akkor indul a flood illetve amikor bekapcsolom a gépet. Teszteltem, hogy net nélkül zártam be az ff et, akkor nem flood olt, viszont a törlés után ugyanúgy visszamásolta magát. A flood pedig egy installer ami maga a DLC telepítõje, de azt is hiába töröltem le, mert temp be létrehoz magának egy új telepítõ fájl és abból próbál indulni. Csak hattérinfo Mass Effect 2 DLC. Elõre is köszi a segítséget.

Evin
Fejtisztítást elég akkor használni, ha halvány vagy hiányos a nyomtatás.

birdo
Olvastam még a nyomtatófej tisztításáról...de valami nem stimmel, mert azt írta, hogy nagyon fogyasztja a tintát !? ....

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

birdo
A régivel kezdte el a hibát produkálni ((
ezért vettem újat.
nem csinálnak HP 364 kazettát chippes utántöltöttet ....azt mondták azért nem, mert határeset.
Így origit veszek az office depoban..
Szóval kiszedegettem a kazettákat, megfújkáltam...megsimogattam...visszatettem.....és nem kelt életre...
Az lehetséges még, hogy visszateszek egy kiürült kazetta sorozatot..van két garnitúrám.... majd este....ha hazamentem..

Evin
És ha visszarakod a régit?
Mert lehet, hogy az új utántöltött/nem eredeti HP és nem szereti, vagy hibás.

birdo
Amikor " behallt a piros fogyott ki....vettem másikat, kicseréltem.
Azt írja, hogy ki-be kapcsoljam.... nem is hajlandó továbblépni...
Kiszedegettem a patronokat, megsimogattam visszadugdostam....semmi ((((

Evin
Patroncsere.

birdo
HP C5300 nyomtató hibaüzenet :
Tintarendszerhiba.....
Nem találom a hibaelhárításban (((
Azonkívül, hogy kihajítom az ablakon ....mit csinálhatok ??

zvaragabor
Hali, mivel tudok lekonvertálni egy 720p-s mkv videót kisebb felbontásúra?

Chaos Anno Domini

daeemoon
#17887 Köszi az infót!
#17888 A frissítés most sem jött össze, de Hiren's Boot CDvel kimentettem a fontos adatokat a másik partícióra. Ugyanúgy lefagyott frissítéskor... Utána ugyanarról a telepítõ CD-rõl a meglévõ Windowsra "rátelepítés" már gond nélkül ment. Szóval ez kb olyan, hogy jó ideje egyik gépemen se mûködött a készenléti állapot, mert többé nem tért vissza az XP, míg ez SP1ben simán ment 😊
Még egyszer köszi mindent!

Én mindig megfigyelem, hogyha valami nem megy, ventilátor, stb.
Ha nem lesz sikeres a munkád, akkor valami nincs rendben nálad.
Vagy nem jó szoftvert (vírusos, stb.) használsz vagy a gépen van valami, ami nem engedi (pl. trójai program, stb.).