Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáld át másolni
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
problémám van thunderbird-el 😞
egyik géprõl kellene átvinni a komplett levelezést. rendesen meg is csinálom a mozbackup-al a lementést, majd a másik gépen a restore-t. látom az ímélcímeket, meg hogy van 3 olvasatlan levél, de nem tudom megnyitni, nem tudom lenyitni a címeknél, hogy lássan a beérkezett üzenetek, elküldött stb listát. már újraraktam, újra lementettem, stb de semmi :/ kezdek ideges lenni. 5let?
mindegyiken 3.1.7 van.
thx
All hail the double x!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Processzor : Intel Pentium Dual Core e5700 3.00 Ghz, Alaplap : Manufacturer : Hewlett Packard,Model:09f8h,Chipset:Intel i945p/pl/g/gz
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
jelenleg az tûnik a legegyszerûbbnek, hogy ha veszek egy külsõ HDD-t, azt bedugom, másol, ott hagyom az irodában, és a laptopot hazaviszem.
Így bármilyekt is ellopják, megmarad a másik. Hátránya, hogy nem automatizált.
Gondolkoztam a NAS-on is, az lenne a legjobb, de annak is akkor örülnék a legjobban, ha wlanos lenne 😊 Bár a router mellett is lehet neki helyet csinálni...
Ez támogatja azt a big formátumot, de Java kell hozzá: GameExtractor
A magyarítás telepítõ gondjával, inkább a magyaritasok.hu oldalon, vagy a készítõknél érdeklõdj. De ha esetleg nem Xp-t használsz, futtasd rendszergazdaként.
Ezt elhelyezheted valami biztonságos helyen, akár szomszédnál is ha örül, hogy nála fogyaszt meg adja a zajt 😄 Ha fel van telepítve akkor már távolról is vezérelheted (windowsnál nem tudom.
Szinkronizálónak én az AllwaySync -et ismerem (de láttam sok mást ami erre a célra van), annál be lehet állítani, hogy milyen mappákat figyeljen, hova mentse azokat a hálózaton, és egy gombnyomásra leellenõrzi vannak-e újabb fájlok és leszinkronizálja.
Mivel lehet orvosolni ezt a hibát? Megelenik ha elindítom a programot (ami persze nem indul el), de láttam másoknál is elõfordult már, különbözõ programoknál
Nálam a magyarosításnál fordult elõ a bfme2-nél (a magyarosítás neve bfme2.exe)
Application Error
Exception EOleSysError in module "fájl neve "(nálam bfme2.exe) at 000FB06D.
Hiba az OLE beálltásjegyzék használata közben.
OK
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Hát én konkrétan a Battle for Middle earth 1-2-re gondoltam.
Annyi az érdekesség ezeknél a big fájloknál, hogy 2-t hagyományos meida player-el le lehet játszani, a music és az ambientstreams nev fájlokat, de nekem az audio.big-re lenne szükségem, gondolom abban vannak benne az angol szövegek, csak azt már nem játssza le, meg amúgy is kellenne hozzá egy progi, amivel lehet szerkesztgetni.
Ha ismersz ilyen programot, légyszíes mondd meg a nevét, köszönöm!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
karajjj
Biztos a munkahelyén írja ki, de otthon tartja.
kuioso
Miért nem veszel külsõ vinyót? RAID-be rakod (értsd: pl sérült adat is visszaállítható róla, kisebb az adatvesztés lehetõsége) és arra mentesz, és elviszed ha mész. USB-n, SATA-n keresztül csatlakoztatod a géphez, és lemezekre sem kel költeni.
Egyre több helyre törnek be felénk.
Ami pótolhatatlan: a sok fénykép, video, munka anyagok, e-mailek. Ugyan negyedévente lementek mindent, de hát ennyi idõ alatt is sok adat keletkezik.
Korábban a Nero Backit-tel tudtam olyan beállítást, hogy a kijelölt könyvtárakat kiválasztottam, megadtam az utolsó nagy mentés dátumát, és minden késõbbi módosítású vagy keltezésû fájlt kiírt minden nap egy újraírható DVD-re, amit elkülönítve tároltam. Sajnos ez nem mûködik már a legújabb frissítés óta.
Ha ismertek olyan szoftvert, ami erre képes, azt megköszönném. Sokat kipróbáltam, de ez a dátum szerinti szûrés egyikben sincs benne.
Ami még jobb megoldás lenne, ha egy a wlan hálózatra - akár a szomszád lakásban - egy 220-as dugóval csatlakoztatott eszköz folyamatosan / naponta figyelné, milyen adatok változnak, és ezeket szinkronizálná beavatkozás nélkül.
Az internetes mentés kizárt, ugyanis összesen az érintett könyvtárak 120 GB-ot tesznek ki. Igaz, negyedévente kb. 1-2 GB a változó fájlok mérete, plusz az Outlook adatfájl kb. 1 GB. Egy DVD-re tehát elférnek, de a legjobb a hálózati megoldás lenne, akkor még a DVD-ket se kellene pakolászni.
Köszönöm...
Én egy olyan programot keresek, ami tudja használni a .big kiterjesztés fájlokat.
Mondjuk egy játéknál az audio.big fájlba szeretnék belenyúlni, és átszinkronizálni 1-2 dolgot.
Elõre is thx a válaszokat!
egy olyan programra lenne szükségem, ami lehetõleg rejtve mûködik, a vírusirtó nem köt bele, és naplózza hogy a számítógép használója melyik weboldalon hány percet töltött, esetleg hogy milyen programokat futtatott. tud valaki ilyet?
További ötlet?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Néhány hete induláskor ez a figyelmeztetés jelenik meg a monitoromon: Savedump exe-Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (SymSetSymWithAddr64)nem található a DLL-ben
(DBGHELP.dll).
OK és eltûnik, de a következõ induláskor megint elõjön. Mit kell ilyenkor tennem? Köszönöm, ha segít valaki.
Outlook-ot szeretnék beállítani freemail címhez, de egyenlõre nem tudok túljutni az adatok megadásán. Most Wi-fin keresztül csatlakozom (már ha ez lényeges), de késõbb rendes (kábeles) neten lesz a laptop amin próbálom belõni. Ha a varázslóval csinálom, akkor se titkosított se titkosítatlan úton nem tudja beállítani a fiókot. Ha kézi beállítást választom, akkor valamit nem jól adhatok meg, mert nem enged továbblépni. Mit kell választani, beírni? Pop3, Imap? még mit? általános segítséget kérek 😊
The Matrix has you...
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Úgy értem, hogy a kérdésed arról szól, hogy melyik jobb: az Avira free vagy az avast! free.
Mint tûzfalvédelem, akkor az avast! jobb, az Avira-nál, mert van egy beépített tûzfala.
Az a helyzet, hogy az ilyen ingyenes védelmi szoftverekben sokminden/kevés minden hiányzik.
Ha akarod, hogy ne legyen gondod, akkor inkább egy fizetéses Avira Premium Security Suite (másképpen mondva Avira Internet Security).
Az APSS lehet 3 hónapos kulcsot szerezni: bõvebb informázió az Antivírusok és Antispyware topikban (csak itt a Felhasználói programok keretén belül.).
De Avast helyett felõlem lehet Avira, nem ismerem, nem szólom le, de felesleges 20 vírusírtót felrakni.
Avast nem tudom hány vírust fogott meg nekem, vagy anyám gépén, mivel csendes üzemmódra van téve (csak nagyon sürgõs esetekben küld bármit), egyrõl tudok, hogy vírus volt, amit hiába indítottam el, nem sikerült. Aztán rájöttem, hogy Avast tiltotta le. Én tökéletesen meg vagyok elégedve az Avastal, szerintem teljesen jó védelmet biztosít így otthoni felhasználónak.
Amúgy nem biztos, hogy az a jó, ami több kártevõt észlel, például abban az esetben, ha azok éppenséggel mégsem kártevõk! Most nem jut eszembe a vírusírtónak a neve, amit elõször próbáltam ki a gépemen (NOD -ot használtam korábban, csak kicsit elegem lett belõle, meg nem is ingyenes), mindenesetre kapásból kitörölte vagy 30 indítófájlom, olyat is amit már 4 éve használok, egyik sem volt vírus.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az a 34 sem vírus volt, amit az Avira talált.
Még lehet egy Malwarebytes Antimalware Free-t scannolásra, de csak különleges esetben használnád, mert annak nincs aktív védelme, ezért csak akkor használ a RAM-ból, mikor felnyitod.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Pedig egyikünk sem netezik óvatosan.
Avast teljesen megfelelõ otthonra, több vírusírtót felesleges felrakni szerintem. Mellette egy CCleaner -t, illetve valami spyware írtót (pl. Spybot vagy Spyware doctor) érdemes lefuttatni idõnként.
Böngészõ akármennyi lehet, Internet Explorert viszont szerintem ne használjatok (biztonsági okokból sem, bár a 8-assal már talán nincs, de sok mindent nem támogat), Chrome, Opera, Firefox, akármit lehet.