Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam egyszerûen megoldotta, letörölte az avastot, mert a szoftverbazis.hu-n volt egy nagyon fasza vírusirtó ami mindent megtalál és kiirt...ha jól emlékszem a windows security volt az 😊

The Matrix has you...

Ahogy pett3rson is mondta, inkább az avast! Internet Security lenne a legjobb, mert nem fogja a gépet és ahhoz hogy ne tudja a beállításokat elrontani az illetõ, van egy jelszós védelme is és akkor nem lehet semmit sem változtatni az antivírusban.
avast az olyan, de a legtöbb azért így csinál. mindenki mást fog mondani amúgy, mert mindenkinek más jött be. Te mit használsz? ha az neked jó, akkor neki is jó lesz, a lényeg, hogy ne basztassa, meg ne rakjon fel mást helyette. nekem is van ilyen rokon a családban, hiába rakom fel, mindig elbasz valamit a gépen és egyszerûen nem lehet lebeszélni róla, hogy ne változtatgasson semmit...

The Matrix has you...

Japep

Hello.
Van valami olyan vírusirtó, amit felteszek aztán elmegy magának?
Ne kérdezzen soha semmit, frissítsen magától lehetõleg ingyen, ne terhelje nagyon a gépet - egy idõsebb embernek menne a gépére, ezért cél, hogy ne kérdezzen tõle soha semmit. 😊
Internetezésre fogja használni a gépet csak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Dj Furry
Beszéltem klántársakkal is és magyar játékosokkal is .. senkinél nem jelentkezett ez aa probélma , csak nállam... (eddig erröl tudok) Ja és feltettem a gta 3 at megnézni hogy azt hogy viszi , na annak nem kell nagy igény , és az is mosódik (a kép mikor húzom az egeret) csináltam direct x tesztet ott mindent rendben talált.

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Dj Furry
Sziasztok , lenne 1 nagy problémám .. És ebben szeretnék segítséget kérni. Játszom 1 multiplayer játékkal (War Rock) lehet vki ismeri is. Ez 1 FPS 3d játék. A játék üzemeltetõje (ük) folyamatosan csinálnak új pályákat és játék módokat. A problémám az lenne hogy lejött most 1 új pálya valamint 1 új mód. Ahogy elindítottam a játékot ezt automatikusan le is töltötte. De ...... ahogy lejött nekem a játék közben mosódik a kép mintha menne alatta a FRAPS vagy valami program , de semi se fut alatta. A gépem : Asus Nvidia EN 210 512 videokari ami 1 GB t tud , 1.5 Gb ram , 2000 proci , ezzel a letöltés alõtt semmi bajon nem volt nagyon szépen ment a játék. Most az egerem is furcsa lett (játék közben) esetleg valakinek vmi 5let?:S Nagyon megköszönném ..

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Balumann
Régen mindig kodek packeket telepítettem, de valahogy mindig volt valami bajom velük, ha lejátszásokkal nem is akkor az, hogy lassú volt (sokáig várt, míg elindult a lejátszás). Az ACE -vel jártam meg egyszer nagyon, mert az megsemmisítette a rendszerhangokat meg sok mindent, médialejátszóban meg játékokban még volt. Bár akkor már a rendszer se volt valami ép,úgyhogy reinstall lett belõle.
Végülis ha kodek packbõl kiválogatod a dolgokat, akkor tényleg nem okoz valószínûleg problémát, csak azért nincs értelme így sem, mert ritkábban frissítik.
Windows 7 -re a Shark007 codec -et rakom fel (ez jól kezeli a kodeket, többet is felrak, és a beállítójában lehet utólag is választani, nem okoz ütközéseket). WinXP -n meg FFDSHOW, AC3 filter és xvid kodek, ezzel a párossal tökéletesen mindent lejátszik minden a lehetõ leggyorsabban.
(Illetve ehhez jön még egy frissebb Avisynth MT pluginnel, interpolációs fps duplázással a 23,7 fps-es filmekre, hogy folyamatosabbak legyenek) 😄

gergely1991
A hangkártya driverje biztos jó mert akkor meg se mukkant volna soha.
Csak azért írtam azt mert esetleg "véletlenül" nem figyelt erre hiszen emberek vagyunk és tévedtünk 😊
Bár a win7-es külön hangerõ beállításban viszont lehet valami.
"akkor még nem tudtam, hogy packet nem szabad feltenni :-)"
Talán ott van a probléma hogy csak úgy a telepítésnél kijelöltél ezt-azt(bele se nyúlkáltál) akkor biztos összeakad más codec-el vagy egyéb problémákhoz keveredhetsz.Emlékeim szerint egyszer én mikor ace-t használtam viszont kár volt a wmp codecet telepíteni mert miután eltávolítottam, a wmp felmondta a szolgálatot (mivel gondolom a telepítõje nem csinál mentést az elõzõ verziójú wmp lejátszó/kodekról).Következõ telepítésnél mikor kipipáltam a wmp-t és eltávolítottam érdekes módon ugyanúgy jó volt....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Balumann
Egy kicsit adhatnál több információt, mert így szitne biztos, hogy csak hülye válaszokat fogsz kapni (amiben hülyének néznek). Mióta nincs hang, mit csináltál azóta, amióta elment (kodek telepítés, lejátszó telepítés, bármilyen driver telepítés, stb.). Milyen oprendszer, milyen hangkártya?

Windows XP -nél nekem egyszer kodek pack szarta el így a hangot (ACE kodek pack), akkor még nem tudtam, hogy packet nem szabad feltenni :-)
Windows 7 -nél, külön le lehet halkítani csak alkalmazásokat (tálcán a hangra jobbklikk -> keverõ, és ott külön kell látnod a böngészõt, de csak akkor, amikor éppen abban is szól hang, tehát videólejátszás közben, nézd meg nincs-e lehalkítva.

David2
üdv!

win7 ultimate 64bites verziót használok, i7 920as processzorral. A firefox (3.6) sok esetben nem hajlandó elindulni, hanem indítás után látszólag nem csinál semmit. A feladat kezelõben megjelenik a folyamatok közt, a 24es szálon és 9 mb memóriát lefoglalva, annyiszor, amennyiszer megpróbáltam elindítani. Csak akkor javul meg, ha itt leállítom folyamatként, és újraindítom a firefoxot, ha minden jól megy akkor a 34es szálra kerül és legalább 30 mb foglal le.

ezek voltak a megfigyeléseim, elég idegesítõ már, az újratelepítés sem segített rajta.

válaszokért elõre is köszi

D.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

gergely1991
Más videónál nem fordul elõ?Nem némítottad el véletlenül?😊
Már az sem kizárt hogy olyan videókat szúrsz ki mely a hangját YTsek letiltották😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

igen van hang, de am egzetlen youtubeos videonal sem megy szval nem tudom
valami otlet esetleg?
setuh
bocsi elneztem a topkiot

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
Hali!
Szamit az ha kulonbozo markaju ramokat veszek a gepbe?persze ugyanolyan frekvencian futna csak esetleg a voltban terne el kicsit.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

gergely1991
Talán pont olyan videókat nézzél (véletlenül) amiknek letiltották az audiosávját😄
Esetleg frissíts a flash playert plugint.Amúgy van hang?

hali
en abban kernek segitseget, hogz par napja a youtube-on elszallt a hang, mennek a videok, de nincs hangjuk, mi lehet a gond vele, mit kellene allitani rajta, elore is koszi a valast
sziasztok

Abban kérnék segítséget,h h kell karaoke cd-t kiírni!! megvannak a karaoke fájlok avi, mp3,mpg formátumban, mappában vannak, auto run menü creatorral csináltam hozzá menüt, szgépen tökéletesen mûködik,de h ill mivel kell kiírni,h az asztali dvd lejátszó beolvassa?milyen programmal?
köszi a segítséget elõre

ates84
Nem tudja valaki esetleg, hogy Adobe InDesign-ban hogyan kell szöveget grafikává átalakítani (legörbíteni vagy mi)?

Thx.

artschi
Megoldódott a legújabb nVidia driver felrakásával.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Firefox topikba is beírtam, talán ti is tudnátok segíteni:

Így jeleníti meg a videókat ma reggel óta Firefox alatt a youtube, bármelyik videóra kattintok, akár kis méretben nézem, akár full-ban:

- FF verziószám: 3.6.13.
- volt flash player frissítésem(nemtom, bekavarhatott-e)
- még 1x lefrissítettem a flash player-t manuálisan, nem segített
- tegnap este volt egy divx update (nemtom, bekavarhatott-e)
- elõzményeket/sütiket/stb. kitakarítottam, ugyanezt csinálja...

IE alatt nincs gond, csak FF alatt... Mi a túró lehet a gond??

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Metalmilitiakid
problem solved, vsync állítás

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a minden játéknál tök normálisan kulturáltan dolgozik az x4 965 om ventije (most vettem) de a wownál meg mint a bolond elkezd pörögni, mindegy hogy visszább vettem a grafikából vagy nem kerel mint a bolond

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sziasztok.
Lenne egy problémám...
Átváltott a tálcám és a start menüm régi a klasszikus windows témába... Ha vissza akarom állítani a következõ hibát adja ki:

A megjelenési stílusokat nem lehet betölteni, mert a következõ fájl betöltése nem sikerült.
Részletek:

Ennyit ír ki nem tudom , hogy mit csináljak kérlek segítseteeek!!!
elõre is köszi😄D<#nevetes1>
Metalmilitiakid
most nézem hogy win7 ben nincs is net send parancs, akkor van valami a win7 ben amivel parancssorból lehet kommunikálni ?

Metalmilitiakid
hello, lenne egy gyors kérdésem, win7 ben hol lehet bekapcsolni a cmd s üzenetkezelést ? mert ahogy xp nél a felügyeleti/szolgáltatásokban benne van win7 nél nincs, elõre is köszi

dragon11
köszi! megcsináltam.

szólok ha újra indulna legközelebb..😊

gergely1991
akkor a lejátszóval nem stimm vagy nem-e a videodriver által okoz kék halált?:S
A sajátgép(jobb gombos helyimenü)>tulajdonságok>speciális>indítás és helyreállításnál beállítások gomb> pipáld ki az automatikus újraindítást...

dragon11
VLC Media player ilyet még sose csinált, csak a BS player.. illetve mindig total commanderen keresztül nyitom.😊

nincs vírusom, ez tuti.😊

de mind1, hadd induljon újra havonta 1x, kibírom.=)

gergely1991
a kérdésemre nem válaszoltál mondjuk az elsõ mondatosra például..

dragon11
Köszi a sok választ, de félreértettek.

Ez videó, tehát nem egyszer néztem már.😊 nem vírusos, kizárt.😛

PL van, hogy egy hétig tökéletesen nyitogatom meg az avikat, s egyszercsak hopp egy új megnyitás és újraindítja a gépem, DE a következõ megnyitásnál már jó!!!

gergely1991
Másik lejátszóval is ezt csinálja illetve ha intézõn nyitod akkor nem?:S
msconfigban az automatikusan futók között mik vannak?

Biztos vírus vagy valami játékprogram az az *.avi fájl. Gondolom ezért állított át egyes dolgokat a rendszeredbe (#18105).
Lehet *.avi a kiterjesztése, de közben *.exe igazából. Nézed meg, a TC nézõkéjével, hogy hogyan kezdõdik az az *.azi fájl. Ha MZ... vagy MZP... kezdõdik, akkor *.exe, *.com, *.dll, stb.
dragon11
illetve megbolondult a mostani újraindítás után a gépem, az uTorrentet ha bezárom a tálcára kéne raknia, oda is rakja csak nem jelzi.. s csak dupla kattintással tudom megnyitni..

dragon11
üdv.

a BS player az alapértelmezett lejátszóm, s véletlenszerûen ha elindítok egy avit újraindítja a gépemet.. nem tudjátok miért?

"...hogy a genuine-t semmilyen körülmények között ne töltsd le és fõleg ne telepítsd hackelt winfosra" - csak erre válaszoltam a #18101 hozzászólásomban.
Semmi jelentõsége nincs a Genuine-nak, csak vannak sokan, hogy bekapcsolják az Automatikus Frissítést, de úgy, hogy automatikusan telepítse a programokat, ami egy hackelt Windows esetén nem alkalmas.
ezt nem tudom, mert fel sem szoktam rakni, minek? 😊

The Matrix has you...

A Genuine-t nem nagy dolog kitörölni, ha feltelepítetted. Nincs Uninstall-ja, de attól ki lehet törölni.
remélem az kivehetõ volt belõle, hogy a genuine-t semmilyen körülmények között ne töltsd le és fõleg ne telepítsd hackelt winfosra.

The Matrix has you...

Japep

Köszi. 😊

* Közben valami oknál fogva nemrég újraindítottam a gépet, elõtte ez ügyben semmit sem tettem és mégis van hátterem... remélem marad is. 😄

Köszi mindenkinek, aki segített. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hackeld meg winfost, addig ne szedjél le semmit, azután a genuine-t vedd ki a listából (frissités elrejtése, jobb klikkel jön elõ) és nyugodtan tölthetsz midnent, nem fog lázadni meg semmi egyéb. Évek óta minden winfosnál mûködik, akármilyen jó a win7 védelme, emberek csinálták, más emberek fel is tudják törni azt.

The Matrix has you...

Japep

Köszi. Nem akarok én frissíteni semmit, csak elfelejtettem kikapcsolni és elkezdte, attól féltem valami bajom lehet. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
Van hát csak már leírta valaki helyettem #18095 😊
Hozzáteszem hogy egy valamilyen:Az ön Windows példánya a kalózkodás áldozattá vált... szerû üzenetet kirak háttérképként fekete színben.....

Az Automatikus Frissítés letölti és feltelepíti, a Windows Genuine Advantage programot (persze más frissítéseket is, amit lehet a nem legális Windows esetén), ami leellenõrzi a Windows licenszét és ha nem eredeti, akkor mindig belépéskor (Wellcome Screen elõtt azt hiszem) megjelenik egy ablak és kell várj 5 másodpercet. Egyesek szerint egy idõ után leblokkolja a Windows-t, én ezt nem tapasztaltam, igaz rövid ideig volt ilyen problémám, mert elintéztem a kulcs problémát.

Ugyanez a program kiveszi a háttérképet és megjelenik egy kis ablakocska az óra felett és ott ír dolgokat...

Más hátrányok ha nem eredeti a Windows:
-nem tudod telepíteni a Microsoft által kiadott programokat (MSE, WD, Silverlight, azt hiszem az SP2, SP3, stb.)

Nagy vonalakban ennyi lenne.<#smile>
Japep

Köszi. Megpróbálom ezeket is.
Közben felfejlesztettem SP3-ra, de nincs javulás. :S
Most akkor majd letörlöm az IE-t, utána megpróbálom ezt az áthelyezõs dolgot, ha nem javult.

Még egy: ha valakinek nem igazán legális az XP-je (másolt), akkor lehet gondja abból, hogy be van kapcsolva az automatikus frissítés?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
az még elfelejtettem hogy miután áthelyezted jelentkezz ki aztán be utána az üres hátteret fogsz látni(a beállított háttérszínnel) majd próbáld meg úgy beállítani a hátteret..... ez csak végzõ esetként alkalmazd!!

gergely1991
nálam az a desktop.htt fájl nincs ott mi lenne ha áthelyeznéd?(azért áthelyezni mert probléma esetén visszatudnád tenni,bár átnevezéssel is próbálkozhatsz) fájl forrása

Japep

Akkor megpróbálom majd letörölni azt is, meg az IE8-at is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Metalmilitiakid
msn exe jét bármikor törlöm szó nélkül, 2 perc visszatelepíteni

Japep

Lefuttattam mindkettõt, az elsõ 41 gyanús fájlt talált, mindet töröltem. A második 2-t, de nem tudta letörölni mivel nem vásároltam meg a szoftvert - manuálisan letöröltem az egyiket, a másikat még nem, mert az az msnmsgr.exe.

Közben megnéztem a Start menü > Sajátgépen jobb klikk és Tulajdonságok > Rendszer résznél, hogy milyen XP-m van és ez van ott: Microsoft XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag 3. Szóval az is stimmel, bár én nem emlékszem hogy feltettem volna. 😊
És még mindig az a hátterem... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi, megfogadom a tanácsokat. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB