Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hello.
Van valami olyan vírusirtó, amit felteszek aztán elmegy magának?
Ne kérdezzen soha semmit, frissítsen magától lehetõleg ingyen, ne terhelje nagyon a gépet - egy idõsebb embernek menne a gépére, ezért cél, hogy ne kérdezzen tõle soha semmit. 😊
Internetezésre fogja használni a gépet csak.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
Végülis ha kodek packbõl kiválogatod a dolgokat, akkor tényleg nem okoz valószínûleg problémát, csak azért nincs értelme így sem, mert ritkábban frissítik.
Windows 7 -re a Shark007 codec -et rakom fel (ez jól kezeli a kodeket, többet is felrak, és a beállítójában lehet utólag is választani, nem okoz ütközéseket). WinXP -n meg FFDSHOW, AC3 filter és xvid kodek, ezzel a párossal tökéletesen mindent lejátszik minden a lehetõ leggyorsabban.
(Illetve ehhez jön még egy frissebb Avisynth MT pluginnel, interpolációs fps duplázással a 23,7 fps-es filmekre, hogy folyamatosabbak legyenek) 😄
Csak azért írtam azt mert esetleg "véletlenül" nem figyelt erre hiszen emberek vagyunk és tévedtünk 😊
Bár a win7-es külön hangerõ beállításban viszont lehet valami.
"akkor még nem tudtam, hogy packet nem szabad feltenni :-)"
Talán ott van a probléma hogy csak úgy a telepítésnél kijelöltél ezt-azt(bele se nyúlkáltál) akkor biztos összeakad más codec-el vagy egyéb problémákhoz keveredhetsz.Emlékeim szerint egyszer én mikor ace-t használtam viszont kár volt a wmp codecet telepíteni mert miután eltávolítottam, a wmp felmondta a szolgálatot (mivel gondolom a telepítõje nem csinál mentést az elõzõ verziójú wmp lejátszó/kodekról).Következõ telepítésnél mikor kipipáltam a wmp-t és eltávolítottam érdekes módon ugyanúgy jó volt....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Windows XP -nél nekem egyszer kodek pack szarta el így a hangot (ACE kodek pack), akkor még nem tudtam, hogy packet nem szabad feltenni :-)
Windows 7 -nél, külön le lehet halkítani csak alkalmazásokat (tálcán a hangra jobbklikk -> keverõ, és ott külön kell látnod a böngészõt, de csak akkor, amikor éppen abban is szól hang, tehát videólejátszás közben, nézd meg nincs-e lehalkítva.

win7 ultimate 64bites verziót használok, i7 920as processzorral. A firefox (3.6) sok esetben nem hajlandó elindulni, hanem indítás után látszólag nem csinál semmit. A feladat kezelõben megjelenik a folyamatok közt, a 24es szálon és 9 mb memóriát lefoglalva, annyiszor, amennyiszer megpróbáltam elindítani. Csak akkor javul meg, ha itt leállítom folyamatként, és újraindítom a firefoxot, ha minden jól megy akkor a 34es szálra kerül és legalább 30 mb foglal le.
ezek voltak a megfigyeléseim, elég idegesítõ már, az újratelepítés sem segített rajta.
válaszokért elõre is köszi
D.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Már az sem kizárt hogy olyan videókat szúrsz ki mely a hangját YTsek letiltották😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
valami otlet esetleg?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szamit az ha kulonbozo markaju ramokat veszek a gepbe?persze ugyanolyan frekvencian futna csak esetleg a voltban terne el kicsit.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Esetleg frissíts a flash playert plugint.Amúgy van hang?
en abban kernek segitseget, hogz par napja a youtube-on elszallt a hang, mennek a videok, de nincs hangjuk, mi lehet a gond vele, mit kellene allitani rajta, elore is koszi a valast
Abban kérnék segítséget,h h kell karaoke cd-t kiírni!! megvannak a karaoke fájlok avi, mp3,mpg formátumban, mappában vannak, auto run menü creatorral csináltam hozzá menüt, szgépen tökéletesen mûködik,de h ill mivel kell kiírni,h az asztali dvd lejátszó beolvassa?milyen programmal?
köszi a segítséget elõre
Thx.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Így jeleníti meg a videókat ma reggel óta Firefox alatt a youtube, bármelyik videóra kattintok, akár kis méretben nézem, akár full-ban:
- FF verziószám: 3.6.13.
- volt flash player frissítésem(nemtom, bekavarhatott-e)
- még 1x lefrissítettem a flash player-t manuálisan, nem segített
- tegnap este volt egy divx update (nemtom, bekavarhatott-e)
- elõzményeket/sütiket/stb. kitakarítottam, ugyanezt csinálja...
IE alatt nincs gond, csak FF alatt... Mi a túró lehet a gond??
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Lenne egy problémám...
Átváltott a tálcám és a start menüm régi a klasszikus windows témába... Ha vissza akarom állítani a következõ hibát adja ki:
A megjelenési stílusokat nem lehet betölteni, mert a következõ fájl betöltése nem sikerült.
Részletek:
Ennyit ír ki nem tudom , hogy mit csináljak kérlek segítseteeek!!!
elõre is köszi😄D<#nevetes1>#nevetes1>
A sajátgép(jobb gombos helyimenü)>tulajdonságok>speciális>indítás és helyreállításnál beállítások gomb> pipáld ki az automatikus újraindítást...
nincs vírusom, ez tuti.😊
de mind1, hadd induljon újra havonta 1x, kibírom.=)
Ez videó, tehát nem egyszer néztem már.😊 nem vírusos, kizárt.😛
PL van, hogy egy hétig tökéletesen nyitogatom meg az avikat, s egyszercsak hopp egy új megnyitás és újraindítja a gépem, DE a következõ megnyitásnál
msconfigban az automatikusan futók között mik vannak?
Lehet *.avi a kiterjesztése, de közben *.exe igazából. Nézed meg, a TC nézõkéjével, hogy hogyan kezdõdik az az *.azi fájl. Ha MZ... vagy MZP... kezdõdik, akkor *.exe, *.com, *.dll, stb.
a BS player az alapértelmezett lejátszóm, s véletlenszerûen ha elindítok egy avit
Semmi jelentõsége nincs a Genuine-nak, csak vannak sokan, hogy bekapcsolják az Automatikus Frissítést, de úgy, hogy automatikusan telepítse a programokat, ami egy hackelt Windows esetén nem alkalmas.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Köszi. 😊
* Közben valami oknál fogva nemrég újraindítottam a gépet, elõtte ez ügyben semmit sem tettem és mégis van hátterem... remélem marad is. 😄
Köszi mindenkinek, aki segített. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
Köszi. Nem akarok én frissíteni semmit, csak elfelejtettem kikapcsolni és elkezdte, attól féltem valami bajom lehet. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hozzáteszem hogy egy valamilyen:Az ön Windows példánya a kalózkodás áldozattá vált... szerû üzenetet kirak háttérképként fekete színben.....
Ugyanez a program kiveszi a háttérképet és megjelenik egy kis ablakocska az óra felett és ott ír dolgokat...
Más hátrányok ha nem eredeti a Windows:
-nem tudod telepíteni a Microsoft által kiadott programokat (MSE, WD, Silverlight, azt hiszem az SP2, SP3, stb.)
Nagy vonalakban ennyi lenne.<#smile>#smile>
Köszi. Megpróbálom ezeket is.
Közben felfejlesztettem SP3-ra, de nincs javulás. :S
Most akkor majd letörlöm az IE-t, utána megpróbálom ezt az áthelyezõs dolgot, ha nem javult.
Még egy: ha valakinek nem igazán legális az XP-je (másolt), akkor lehet gondja abból, hogy be van kapcsolva az automatikus frissítés?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lefuttattam mindkettõt, az elsõ 41 gyanús fájlt talált, mindet töröltem. A második 2-t, de nem tudta letörölni mivel nem vásároltam meg a szoftvert - manuálisan letöröltem az egyiket, a másikat még nem, mert az az msnmsgr.exe.
Közben megnéztem a Start menü > Sajátgépen jobb klikk és Tulajdonságok > Rendszer résznél, hogy milyen XP-m van és ez van ott: Microsoft XP Professional 2002-es verzió Szervizcsomag 3. Szóval az is stimmel, bár én nem emlékszem hogy feltettem volna. 😊
És még mindig az a hátterem... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB