Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
kösz, megpróbálom!
Evin
vga driver frissítés

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!
Újra kellett telepítenem a Total Commander 7.50a de nem tudom úgy beállítani,hogy a egérrel rámutatok a jpeg képre és mutatja a méretét pl.(150×200).Hogyan tudnám úgy beállítani hogy ez a funkció mûködjön.
marsu
Sziasztok

a youtube így játsza le a videókat mostanában.
Mi lehet a gond.
zvaragabor
Hali, a Win7-es aknakeresõt nem lehet valahogy rávarázsolni az XP-re?

Chaos Anno Domini

Balumann
Áh végülis mind1, hogy elõl van mögötte van a Windows partíciója fizikailag a vinyón, úgyhogy azt visszavonom. A lényeget nem írtam, hogy töröld a partíciót amire a Wint szeretnéd telepíteni, majd hozd létre újra, (primary, NTFS -re formázva). Windows telepítésénél meg már csak válaszd ki azt a partíciót, formázás nélkül.

Balumann
Nem teljesen értem most, hogy hogy cserélõdött meg a partíció betüjel, egyébként nem hiszem, hogy ennek problémát kellene okoznia. Általában ha nem elsõdlegesre települ az XP és van mellette msik oprendszer, akkor kap másik betüjelet (tehát nem a C -t), ez nem okozott gondot.

Az én javaslatom az, hogy töltsd le az Eazeus Partition Master -t, csinálj vele egy boot lemezt, és azzal állítsd be a partíciókat, elõl legyen a Windows partíciója (primary partíció), és a másikat meg mögé tedd (ennél mind1, hogy primary vagy logikai partíció), nagy valószínûséggel nem fog elveszni az adat, ha nem törlöd, hanem csak átméretezed illetve helyezed, de csak óvatosan a progival :-)

(az áthelyezést úgy értem, hogy mondjuk a csíkon elõl van az adatokat tartalmazó partíció, és utána amire a Windows menne, akkor a windowsét töröld ki, a másik partíciót nagyítsd ki, majd az elejébõl vegyél el helyet a Windowsnak).

A másik megoldás amit gergely1991 is javasolt, hogy bebootolsz egy Ubuntu destop lemezzel, és az segítségével kimásolod az adatokat (akár pendrive/külsõ vinyó, de ha egy lan kábellel össze tudod kötni a gépeddel, akkor átrakod a gépedre és úgy). Ez mondjuk a biztosabb megoldás :-)

Az sincs kizárva valóban, hogy a vinyó sérült.

gergely1991
Akkor készülhetsz rá hogy begyakorold a szöveged 😄
Egyébként ha más nem drukkolna elõ más javaslattal akkor egy live CD-vel még kimentheted az szükséges állományokat.Letöltöd mondjuk a Ubuntut kiírod cd-re vagy másolod USB-re(persze ha a gép támogatja a USB-rõl való bootolást) Beteszed kiválasztod "Ubuntu kipróbálása telepítés nélkül" funkciót (legalább 512 MB RAM kell) betölt és hozzáláthatsz a mentõakcióhoz...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

viktroo
nem szívesen állnék azzal a mondattal a gép tulajdonosa elé, hogy bocsi de elvesztek az esküvõi képeitek... 😄

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

Nem tudom hova írjak, jobb híján ide teszem. A nemrég vett Samsung mobilomat csatlakoztattam a laptopomhoz. Elkezdte telepíteni az illesztõprogramokat, de kiírta, hogy nem sikerült mindet, tehát az eszköz telepítése sikertelen volt. Lefuttattam a frissítések telepítését, azt hiszem települtek a szükséges dolgok. De a probléma, hogy azóta hiába dugom be akámelyik USB-portba, nem csinál semmit neki. Mit lehetne tenni?
gergely1991
esetleg törölhetnéd a két partíciót és létrehozhatnád ugyanazt...(partíció betûjel visszaállítása miatt)
bár az is lehet hogy a lemez sérült (ez lehet indoka a lassulásnak ):S
ebben próbálkozhatsz ha telepítõ lemezen elõhívod a konzolt és az emlékeim szerint ezt beírod: chkdsk -f

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

viktroo
Üdv!

Egész rutinosnak mondom magamat az újratelepítések terén, pláne ha az p-rõl van szó, ám most a segítségetekek kérném egy komplikált ügyben.
Egy compaq nx 6110 -es hp lapit kaptam, hogy telepítsem újra, mert tetû lassú. Neki is láttam egy sp3-mas normálisan mûködõ rendszert szerettem volna feltenni rá... formáztam az eredeti c-t, a szerencsétlen persze megcserélte a két meghajtó nevét így eredeti d-bõl c lett, így az új d-re elkezdtem másolni a cuccost. Újraindulás után azonban rögtön ezt dobja: Lemezolvasási hiba történt, crtl alt del - újraindít. Gonodltam régi biztos az SP3 miatt csinálja... kipróbáltam egy service pack nélküli rendszerrel, sajnos az eredmény hasonló. Mi lehet a baj?

Üdv.

Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!

csinálni szokott az öreg, pár hsz-el korábban már elsírtam ide bánatom vele kapcsolatban 😊
de most újra raktam a firefoxot meg mindent ami kell hozzá, leszedtem a 4 bétáját, nehogy az kavarjon be esetleg, de nem javult a helyzet. gyanítom Én is, hogy maga az oldal szar, valami gebasz van ott. mindegy, majd játszik mással 😊

The Matrix has you...

gergely1991
hát a bejelentkezés úgy látom a JavaScripttel történik a jól ismert php-ben(szóval összegezve sem a java-tól sem a flashtõl nem függ ez szerintem).
Az a gyanúm hogy a problémát a portálnál kell keresni hacsak az illetõ a probléma elõtt nem csinált-e valamit a gépen:S

ja, de ha ezt IE7 vagy 8 alatt is eljátssza akkor mivan?

The Matrix has you...

azt nem próbáltam ki, de egyet megér. olyan nyilvánvaló, hogy ezt másnak kell elmondani 😊 köszi 😊

The Matrix has you...

gergely1991
és ha a adblock kiterjesztést kikapcsolnád akkor se jó?:S

Szia!
A tûzfal a Windows XP része. Antivírusként az avast!Antivírus Free 5 fut valósidõben.
Ami a hibásan mûködõ videókat illeti, nekem is gyanús, hogy az eddigi ellenõrzéseim szerint a különbözõ weboldalakon minden rendben van a videolejátszással (pl.: az ingyenfilmek.hu oldalon is #18166).
Eddig csak a megjelölt oldalakon találtam problémát. Valami ott blokkolja a lejátszást.
#18165 Evin! Kipróbálom az ajánlatodat

Üdvözlettel: gy?jt?

antivirus a winfos új tákolmánya, nem tudom pontos nevét, tûzfal szintén winfosos, az xp-s, blokkoló a firefoxon belül a AdBlock+, de maga az oldal bejön, csak belépésnél fagy ki. más nem tudom mi kéne még. nem az egész géppel van gond, csak a jójátékkal amúgy 😊

The Matrix has you...

gergely1991
#18164 #18166,#18167
Nem fut valami blokkoló?
Milyen antivírust használtok(vagy milyen tûzfalat)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Röhögni fogok ha ugyanazt a szoftvert használnátok....

nah, akkor egy hasonló probléma, egész pontosan a jójáték.hu-val vannak gondok egyik rokon gépén. amikor be szeretne jelentkezni egyszerûen kilép az oldal, mármint kifagy vagy mi és kikapcsolja a böngészõt vagy hogy mondjam 😊
ie-vel és firefox-szal is megcsinálja. java alapú, de az friss van fent, más oldalaknál nem csinál ilyet. flash is friss rajta. egyszerûen nem látom, hogy mi lenne a megoldása.

The Matrix has you...

Nálam is van hasonló probléma, pedig minden friss.
Az általad belinkelt oldalak nálam perfekt mennek, de nálam egyetlen oldalról nem tudok videókat nézni, az ingyenfilmek.hu, pedig telepítve van a Silverlight, de azért nem megy, mert gondolom valami gond van a szervernél, ahonnan kapom az internetet.
Nézd meg te is, hogy nem-e valami hasonló a probléma nálad is.
Evin
Csak tedd fel amit linkeltem. Benne van minden a DirectX9-10-11 -hez.

gyûjtõ
Talán frisítsd a vga drivert.

Szia!
Egy technikai tanács a linkek használatához:
Jelöljétek ki a linkeket majd Enter és a képek megjelennek.

Szervusztok!
Néhány weboldalon flash video megjelenési problémám van. A videókat nem tudom lejátszani.
A hibák IE, Chrome, Firefox és Opera böngészõben ugyanúgy megjelennek.
Az Adobe Flash Player és Shockwave Player programok legfrissebb verzióit használom.
A videók indítása után (3 különbözõ oldalon) az alábbi képek jelennek meg:
1./ 168 óra.hu
http://img4.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/10622523_db58a17e05c0b8ccc2a081453c359db9_m.jpg
2./ Inda video
http://img9.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/10622521_f5801221ebbb21589aa6bd46a62e8320_m.jpg
3./ Index video
http://img9.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/10622521_f5801221ebbb21589aa6bd46a62e8320_m.jpg

Megjegyzem, hogy ugyanakkor az összes TV portálon és egyéb helyeken (YouTube,Videa stb.) rendben mûködnek a videolejátszások.
Op. rendszer: Windows XP SP3.
Az a gyanúm ,de nem vagyok benne teljesen biztos, hogy egy PC takarító program után jelenhettek meg ezek a hibák, mert az megelõzõen pl. az inda videó emlékezetem szerint mûködött.
Mi lehet a probléma?

DONGUBA
csak a kartyam directx 10 es es azert kertem...vagy hulye vgyok?😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Evin
Nincs olyan, hogy directX 10 letöltés. Van A directx és kész: Letöltés

DONGUBA
sziasztok valaki tudna adni egy mukodo linket directx 10 hez h letoltsem mert nem tlalok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok.Van egy ASUS F3T-AP045-as gép.Egyik napról a másikra bekapcsolásnál semmi a képernyõn,se Bios ,se semmi.Szerintetek? Én így elsõ gondolatra video chipszettre gondolnék,szerintetek? Köszi az infókat.
#18157 jó ötlet, csak akkor a felhasználót limitálni kell, mert akkor a videóknál meg fog jelenni, hogy nincs telepítve a Flash Player, és akkor ne legyen lehetõsége feltelepíteni.

Hasonlóan mûködik az Internet Explorer 8-ban is (Tools > Manage Add-ons > Toolbars and Extensions > Shockwave Flash Object: Disable)
gergely1991
pl firefoxban
eszközök>kiegészítõk>bõvítményeknél>Flash megkeresése majd letiltás gomb katt

pxxl
opera, fox meg a chromenak van flashblock kiegészítõje.

All hail the double x!

Armagedown
lehetséges valahogy az Adobe Flash Playert mûködésképtelenné tenni ?Fontos volna !

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Köszönöm szépen, letöltöttem a Audacity programot és azzal kitûnöen megtudtam csinálni, amit szerettem volna! Köszönöm a segítségedet!!!!!

Balumann
Elvileg jónak kell lennie amit leszedtél elõször is (tehát a 266.58), próbáld meg mégegyszer.
-töröld az nvidia drivert a programok telepítésében (még ne indítsd újra)
-Driver Sweeper -t futtasd le, "tisztísd meg" az "Nvidia - display" -t, restart.
-futtass le egy registry tisztítót, CCleaner vagy WinUtilities (ez új, most próbáltam és csomó mindent tud ^^)
-telepítsd fel a 266.58... drivert.

Harly18
Letöröltem, amit feltettem, újraindítottam és most minden normális....lenne....csak sajnos néha lefagy pillanatokra, meg fekete képernyõ, olykor meg fekete képernyõ után 640x480-asra vált át...vicc az egész...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Ez okozta a gondot: 266.58_desktop_winxp_32bit_international_whql.exe

Most ezt töltöm: 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe

Harly18
A videókártyám típusa alapján kerestem rá, a lényeg az volt, hogy minél frissebb verziót találjak. Elvileg ezt telepítettem fel, de pl.: a chrome böngészés közben mindig össze akar omlani valami Scockwave flash plugin miatt...

Gefore 6200 128 mb-os kártyám van...fogalmam sincs melyik lenne megfelelõ...

Balumann
Megfelelõ drivert töltöttél le a vga-adhoz (tehát típus alapján dobta ki a drivert)?

A Programok telepítése és törlése -n belül töröld le a videókártyád driverét (van egy teljes uninstalálója ott), majd tedd fel amit szeretnél (visszaállítás nincsen, le kell töltened azt a drivert, amit szeretnél feltenni). A problémát egyébként az is okozhatja,hogy mielõtt felraktad az új drivert nem törölted le elõtte a régit.

Balumann
Egy többsávos hangfelvevõ szoftverre lesz hozzá szükséged. Az Audacity ingyenes és megfelelõ lehet ilyen célra (effektek terén viszont nincs jó tapasztalatom vele), vagy a fizetõs Adobe Audition -t tudom még ajálani (egyszerû használata és nagyon jó minõségû).

Harly18
Kifogott rajtam egy elég kicsi gond...

Egy játék miatt feltelepítettem egy új nvidia driver-t, mert nem akart elindulni a játék. Újraindítottam a gépet és 640x480-asban jött be az xp, 4 bites, legrosszabb minõségben a kép és hiába állítanám át, nem reagál, mindig visszakapcsol erre a legrosszabbra. Mit csináljak? A drivert le lehet törölni utólag? Úgy, hogy a régi maradjon, ami elõtte volt? Egyszerûen nem lehet átváltani a normális felbontásba...

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, egy MP3 kiterjesztésû hangot és egy WAV kiterjesztésû hangot hogy lehet összemosni, hogy a két hang egyszerre legyen hallható. Milyen program kell hozzá? Elõre is köszönöm a válaszokat! Üdv. Erika

Szervusztok!
A Giveaway oldalon ma letöltöttem egy ingyenes programot (All Media Grabber). Az oldal naponta teszi lehetõvé ingyenes programok letöltését.
Azt nem tudom, hogy ennek ellenére kell - e regisztrálni a telepített programot és ha kell, hogyan lehet?
Jelenleg a program nem regisztrált. mennyi ideig "él" a program és mûködnek - e a szolgáltatásai (pl.: frissítés)?

akyyy
total commanderbe ha ftp-re akarok csatlakozni, hibaüzenettel nem megy tovább, nem csatlakozik. rájöttem, hogy ha kikapcsolom a tüzfalat, akkor jó, de nem szeretném mindig kikapcsolni ilyenkor. kivételekhez hozzáadtam a TC-s, mégse müködik. valami megoldás van,?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jó, hát most onnan tudod, hogy van új program, hogy reklámozzák meg tesztelik, de Õ amolyan eszement módon nyomja és általában rossz döntést hoz sajnos. de mondom ebben az a vicc, hogy van egy jól mûködõ rendszere amit havonta rakok már fel lassan, nincs vele gond, de neki bele kell nyúlnia és sikerül is elrontania. az ilyet nem értem egyszerûen és nem tanul belõle, komolyan, mint egy óvodás és csak egyre hülyébb lesz 😊
hozzáteszem, nála valami x-akták effektus is zajlik, mert olyan hibákat generál a winfos, hogy olyat még életemben nem láttam. olyan belsõ dolgokba tud belenyúlni, hogy Én sem tudom hogy sikerült oda eljutnia, persze elállítani el kell, mert az úgy nem jó ahogy ott van 😄 eszméletlen, könyvet kéne róla írnom 😄

The Matrix has you...

Nemcsak öregemberek, hanem fiatalok is, kb. a felhasználok 90%-a ha nem több elhiszi a reklámokat.
ezt magyarázd el egy 75 éves öregembernek 😊 Õ elhiszi amit mondanak a reklámokban és más helyeken. hiába mondom, hogy nálam avast tökéletesen mûködik, nem talál soha semmit, nem enged át semmit, szal kurvajó, neki is tökéletes lenne, Õ olvas valamit a neten és az már úgy van...
aztán persze jön a sírás, hogy megint nem mûködik a gép...

The Matrix has you...

Japep

Köszönöm. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Én nem ülök fel az ilyen ajánlatokra, hanem saját tapasztalatomból beszélek!!!
mármint ott úgy ajánlották, hogy az év vírusirtója vagy mi a faszom, értitek 😊

The Matrix has you...