Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
És azt se tudtad hogy az sp2-es service pack támogatása már lejárt?:D
Akkor ideje sp3-ra frissíteni (ahogy írták legális liszenre lehet) amely kb.:2014 júliusáig adnak frissítést:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
egyik gépen ugyanilyennel találkoztam és volt benne egy msime80.exe futók között(ami ugyebár a vírus egyik fájlja).Emlékeim szerint módosítottam és helyreállt:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szervusztok!
Néhány napja azt vettem észre, hogy egyes weboldalakon (pl.: Inda, Index, 168 óra)nem tudom lejátszani a videókat. Korábban ezek mûködtek.
Frissítettem a Flash Player-t és a Shockwave Player-t, de a helyzet változatlan. A videó indítása után (linkre kattintva) egy üres fekete vagy üres fehér ablak jelenik meg, de pl.az ablak kezelõszervei sem látszanak. Semmiféle hibajelzést nem ad a gép.
Ugyanakkor pl. az egyes TV portálokon felrakott videókat, vagy a YouTube és hasonló videoportálra feltöltött videókat lejátssza.
3 különbözõ böngészõvel próbálkoztam - IE8, Firefox, Opera,- egyik sem indítja a megnevezett (és esetleg még nem ellenõrzött) oldalak videóit.
A probléma megjelenése elõtt 2-3 nappal registry tisztítást végeztem a gépemen, de a fentieken kívül más problémát nem tapasztaltam. Egyáltalán nem biztos, hogy ez utóbbi körülménnyel összefügg a hiba.
Windows XP SP3 op. rendszert használok.
Mi lehet a hiba oka?

Üdvözlettel: gy?jt?

Nekem startból SP2 a Windows telepítõ CD, ezért nem foglalkoztam hasonló helyzettel, mint ahogy lenne nálad. Ilyen esetben én azt ajánlom, hogy kapcsold be a Windows Automatikus frissítést és azzal frissítsd, mert az azt tölt le, ami épp szükséges. Ahogy láttam az SP3 frissítést, hogy mit mûvel, szerintem menne direkt azzal is és kikerülhetnéd az SP2. Persze eredeti vagy eredetinek tûnõ Windows-od kell legyen.

Visszatérve a vírus ellenõrzésre, még azért jó lefuttatni egy Security 360 és utána egy HitmanPro.

A Malwarebytes folyamatosan megy a gépeden, ebbõl azt értem, hogy akkor a Full Version van feltéve neked, hogy állandó védelmet nyújt.
Nem jó két antivírusnak valós idõben való futása, de ha megférnek egymás mellett akkor jó.
A Security 360is van valós ideje, miután befejezted a scannolást, azután töröld le.
Japep

Aha, köszi szépen. Nem tudtam, hogy már van SP3 (sima XP van a gépemen, majd SP2 feltéve).
Ugye nem lesz semmi a géppel, ha most ráteszem?
És mikor legközelebb felteszem az XP-t elég csak az SP3-at rátenni, vagy elõtte fel kell az SP2-t?

Amúgy az ESET Smart Security (4.2) és a Malwarebytes' Anti-Malware folyamatosan megy a gépemen, ezek semmit sem jeleztek és ha lefuttatok egy keresést az sem ad ki vírust... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ja Windows XP SP2 majd SP3 akartam írni.
Az a hiba azért jelenik meg, mert ahogy látom az Internet Explorer 8 van telepítve, de a Windows nincs felfrissítve az SP3-ra.
Ha nem akarod felfrissíteni a Windows-t SP3-ra, akkor Uninstall-nod kell az Internet Explorer 8-t és akkor nem fog a hiba megjelenni. Tehát erre a hibára gondolok elsõ perctõl.

Ilyen Active Desktop hibát nem tapasztaltam az én gépemen (Windows XP SP2 majd SP), de viszont a Windows 2000-nél többször volt ilyen gond.

Nekem elég gyanús az a kicsomagolási problémád, nehogy valami v1rus szórakozna veled és most a Desktop-pal.
Japep

Köszi. Kipróbáltam új háttérképpel, nem mûködik.
És megnéztem, nincs olyan végû program... :S

Többször elõfordult már ez a gépemmel, szerencsére mindig újratelepítés elõtt - viszont most nem akarom, nemrég csináltam. :S :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
hmm ez igen ismerõs:S
állítsd át a háttered valami más képre illetve nézd meg hogy az msconfig>automatikus futtatásnál nem szerepel-e mondjuk msime80.exe vagy más 80.exe végzõdõ program ha igen. akkor link

Japep

Megint én... :D

A tegnapi lefagyás és újraindítás után nincs az asztalon háttérképem, hanem ez fogad. Ha pedig rákattintok a visszaállításra, akkor pedig ezt kapom, és bármire megyek nem történik semmi... :S

Régebben is volt ilyen, de akkor a következõ, vagy az azutáni indítás után helyreállt - most nem. Próbálkoztam rendszer-visszaállítással is, de azzal sem ment... valakinek valami ötlet? :)

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi, megoldottam.
Elõször kipróbáltam kikapcsolni a vírusirtót, de akkor is megfagyott... :S
Utána a programot, azzal ment simán. :) Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Próbáld evvel!
Extract Now 4.5.8 (1.76Mb)

Leírás: Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat.progi!

gergely1991
kapcsold ki rövid idõre a vírusirtód utána nézd át nem-e vírusos tartalmat töltöttél le:)

Japep

Hello.
Leszedtem egy több részbõl álló (400 MB-os részekbõl) fájlt.
Mikor ki akarom csomagolni, 26%-nál lefagy a gép teljesen... :S (Közben a számláló mutatja, hogy a .part2-nél járt éppen, ezért le is szedtem újra a kettest és a hármast is, de semmi változás.)
WinRAR 3.7-el próbálkoztam, utána beszereztem a 4-est, ez is...

És ez már másodszor fordul elõ a héten, akkor másik fájllal... :S
Mivel lehet a baj? Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
crtl+print screen :D
vagy esetleg a mozila backup-ot szokták javasolni ilyesmik mentésére:S

lol.

papir és toll...elég ódivatúak, de hasznosak a mai napig :)

The Matrix has you...

Hogy tudnám elmenteni a Firefoxban tárolt jelszavaimat?

Kovács Erix
Valaki mondana nekem 1-2 Moderátor nevét aki itt van az SG forumon?
Köszönöm!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

gergely1991
talán csak akkor lenne értelme ha eltávolításnál nem jelölted be hogy mindent töröljön mert ha igen felesleges vele foglalkozni.....

gergely1991
Ha jól értem nem indul el a firefox?
Telepítsd mondjuk egy firefox betat majd könyvjelzõk>könyvjelzõk kezelése>mentés és importálás>mentés>és lemented json fájlba...

Akkor az már nem szerezhetõ vissza.
Seithennin
hát próbáltam vele de ugy nem jött össze, ezért kellett formázás nélkül ujratennem a windowst, csak könyvjelzõk kellenének

Ha a Windows Repair-al csináltad, akkor elvileg minden mûködnie kellene és semmi sem lenne szabad eltûnnie. Én is használtam a Windows Repair-t, de minden program mûködött és minden beállítás. A könyvjelzõk is megmaradtak, csak a Windows frissítési dolgok tûntek, amit a Windows telepítés után tettem fel.
Seithennin
köszi a segítségeteket! annyival jutottam elõrébb hogy ujratettem a windowst formázás nélkül és így már mûködik minden, és nem veszett el szinte semmi de... ami a gondom hogy mozillában és chromeban voltak fontos könyvjelzõim de ezek a programok már nem indulnak és ujra kellett tenni õket, esetleg van rá mód hogy elõcsaljam a könyvjelzõket valahonnan? köszi és jó tudni h van aki segít:)

Használd a Kaspersky Rescue Disc 10, kiírod CD-re vagy lehet USB-re (PenDrive) is tenni, el kell olvasni az utasításokat, az egy Linux-alapú vírusellenõrzõ, és ha nincs ha megkerül a vírus, akkor ki lehet irtani, ha akkor sem indul el a rendszer, akkor ennek van egy fájlkezelõ része, hogy a fontos adataidat, átmásolhatód a D-re, vagy akár egy másik PenDrive-ra. Ha valamit nem értsz, akkor privátban megmagyarázom.

USB-rõl csak akkor lehet boot-olni, ha az alaplapod felismeri a PenDrive. Megjegyzem, hogy az USB esetén az USB verziót kell letöltened a fenti oldalról.
CD/DVD-rõl bootolod a windowst, úgy megy a rendszer?

Biosreset?

Seithennin
Hali! az a gondom hogy letöltöttem egy progit ami valszeg vírus volt ahogy rányomtam kékhalállal leállt a gép. azóta ha bekapcsolom bejön ugye az alaplap szines képe ahol lehet még bemenni a biosba aztán pedig kijön egy ilyen adat rész ami fekete fehér és innen menne tovább az xpbe. ez általában kb 10 másodperc max. most a fekete fehér képnél megáll alul írja hogy veryfying DMI pool data..... ( ezt mindig írta is ) de innen nem megy tovább! próbáltam az xpt ujratenni semmi, ugyan ez, már csak a formázás maradt de az nagyon nagy baj lenne, mert fontos adataim vannak rajta. mi a megoldás?

Format

feltettem a mobilvinyómra egy mappát,de le már nem tudom törölni mert azt mondja h nincs meg pedig ott van, ilyenkor mit lehet tenni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Köszi, sajna így van 30 nap........
videotelefonálni nem tudsz vele
sziasztok.sam.galaxym van.androidos rendszerbõl tõltõttem le a skypot de nemtudom használni.kérnék tõletek infokat.kõszõnõm elõre is.
mivel nem rég regisztráltál, még sehogy
Sziasztok,
hogy lehet linket beszúrni hivatkozással?
Köszi a segítséget
Evin
Én úgy tudom vagy be van kapcsolva, vagy ki, programokra nem lehet korlátozni: Óra mellett a hangerõ ikon (vagy vezérlõpult)->Lejátszóeszközök, utolsó fül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Metalmilitiakid
Na szóval már észrevettem a problémát :D
"Nincs a win7 nem olyan" ez így lenne : Nincs a win7-en olyan funkció.
Akkor viszont azt a halkítást szeretném bekapcsolni és akkor azt hol kell és lehet e csak a winampra nyomni ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Evin
Számomra értelmetlen a kérdés eleje. Most ki akarod kapcsolni a halkítást Win7alatt, vagy nem-Win7-re keresel ilyen funkciót?

Metalmilitiakid
Annyira nem is segítség kérés csak érdeklõdés. Nincs a win7 nem olyan funkciója, hogy pl hallgatom a WinAMP ot és megy mellette pl. TeamSpeak akkor amikor a TS hangot adna ki akkor a winamp elhalkul vagy elnémul ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Én örülök, hogy örülsz, de lehetnél olyan kedves is már akkor, hogy el is mondod, hogy mi az ami egyszerûbb ennél?

The Matrix has you...

Evin
Akkor beállítás vagy kódek okozza.
Esetleg az ffdshow-ban (K-lite része) a wmv kiterjesztéseknél a beállítást módosítani kellene.

Sickness
arra gondoltam én is :x

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Evin
Ok, kimaradt egy szó: Media Player Classic HC, ez nem a Windows programja.

gergely1991
van egyszerûbb módja is:)

stream-töltõvel vagy hogy hívják, ami követi az ilyesfajta jelet, bár ezt lehet, hogy nem tudja értelmezni. Amit Én ismerek pl a Replay Media Catcher, de van másik is, viszont minõségre nem tudom milyen lesz. Torrenten kellene inkább keresned.

The Matrix has you...

zvaragabor
Üdv, INNEN hogy tudnám letölteni a videót?

Chaos Anno Domini

Sickness
Media Player-nél rossz a kép!
Leszedem a VLC-t és meglesem azzal.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Evin
siw

Sickness
Akkor mi nem viszi rendesen? Ilyenekkel kellene próbálni, hogy Media Player HC, VLC, BSplayer...
De lehet, hogy a K-lite kavar be (mondjuk nálam sosem tette), mert a wmv alapból támogatott Win alatt.