Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor ideje sp3-ra frissíteni (ahogy írták legális liszenre lehet) amely kb.:2014 júliusáig adnak frissítést:D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Néhány napja azt vettem észre, hogy egyes weboldalakon (pl.: Inda, Index, 168 óra)nem tudom lejátszani a videókat. Korábban ezek mûködtek.
Frissítettem a Flash Player-t és a Shockwave Player-t, de a helyzet változatlan. A videó indítása után (linkre kattintva) egy üres fekete vagy üres fehér ablak jelenik meg, de pl.az ablak kezelõszervei sem látszanak. Semmiféle hibajelzést nem ad a gép.
Ugyanakkor pl. az egyes TV portálokon felrakott videókat, vagy a YouTube és hasonló videoportálra feltöltött videókat lejátssza.
3 különbözõ böngészõvel próbálkoztam - IE8, Firefox, Opera,- egyik sem indítja a megnevezett (és esetleg még nem ellenõrzött) oldalak videóit.
A probléma megjelenése elõtt 2-3 nappal registry tisztítást végeztem a gépemen, de a fentieken kívül más problémát nem tapasztaltam. Egyáltalán nem biztos, hogy ez utóbbi körülménnyel összefügg a hiba.
Windows XP SP3 op. rendszert használok.
Mi lehet a hiba oka?
Üdvözlettel: gy?jt?
Visszatérve a vírus ellenõrzésre, még azért jó lefuttatni egy Security 360 és utána egy HitmanPro.
A Malwarebytes folyamatosan megy a gépeden, ebbõl azt értem, hogy akkor a Full Version van feltéve neked, hogy állandó védelmet nyújt.
Nem jó két antivírusnak valós idõben való futása, de ha megférnek egymás mellett akkor jó.
A Security 360is van valós ideje, miután befejezted a scannolást, azután töröld le.
Aha, köszi szépen. Nem tudtam, hogy már van SP3 (sima XP van a gépemen, majd SP2 feltéve).
Ugye nem lesz semmi a géppel, ha most ráteszem?
És mikor legközelebb felteszem az XP-t elég csak az SP3-at rátenni, vagy elõtte fel kell az SP2-t?
Amúgy az ESET Smart Security (4.2) és a Malwarebytes' Anti-Malware folyamatosan megy a gépemen, ezek semmit sem jeleztek és ha lefuttatok egy keresést az sem ad ki vírust... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha nem akarod felfrissíteni a Windows-t SP3-ra, akkor Uninstall-nod kell az Internet Explorer 8-t és akkor nem fog a hiba megjelenni. Tehát erre a hibára gondolok elsõ perctõl.
Ilyen Active Desktop hibát nem tapasztaltam az én gépemen (Windows XP SP2 majd SP), de viszont a Windows 2000-nél többször volt ilyen gond.
Nekem elég gyanús az a kicsomagolási problémád, nehogy valami v1rus szórakozna veled és most a Desktop-pal.
Köszi. Kipróbáltam új háttérképpel, nem mûködik.
És megnéztem, nincs olyan végû program... :S
Többször elõfordult már ez a gépemmel, szerencsére mindig újratelepítés elõtt - viszont most nem akarom, nemrég csináltam. :S :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
állítsd át a háttered valami más képre illetve nézd meg hogy az msconfig>automatikus futtatásnál nem szerepel-e mondjuk msime80.exe vagy más 80.exe végzõdõ program ha igen. akkor link
Megint én... :D
A tegnapi lefagyás és újraindítás után nincs az asztalon háttérképem, hanem ez fogad. Ha pedig rákattintok a visszaállításra, akkor pedig ezt kapom, és bármire megyek nem történik semmi... :S
Régebben is volt ilyen, de akkor a következõ, vagy az azutáni indítás után helyreállt - most nem. Próbálkoztam rendszer-visszaállítással is, de azzal sem ment... valakinek valami ötlet? :)
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi, megoldottam.
Elõször kipróbáltam kikapcsolni a vírusirtót, de akkor is megfagyott... :S
Utána a programot, azzal ment simán. :) Köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Extract Now 4.5.8 (1.76Mb)
Leírás: Ez a program ki tudja tömöríteni a zip, rar, iso, bin, img, ima, imz, jar, gz, lzh, lha, sit formátumokat.progi!
Hello.
Leszedtem egy több részbõl álló (400 MB-os részekbõl) fájlt.
Mikor ki akarom csomagolni, 26%-nál lefagy a gép teljesen... :S (Közben a számláló mutatja, hogy a .part2-nél járt éppen, ezért le is szedtem újra a kettest és a hármast is, de semmi változás.)
WinRAR 3.7-el próbálkoztam, utána beszereztem a 4-est, ez is...
És ez már másodszor fordul elõ a héten, akkor másik fájllal... :S
Mivel lehet a baj? Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
vagy esetleg a mozila backup-ot szokták javasolni ilyesmik mentésére:S
The Matrix has you...
Köszönöm!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Telepítsd mondjuk egy firefox betat majd könyvjelzõk>könyvjelzõk kezelése>mentés és importálás>mentés>és lemented json fájlba...
USB-rõl csak akkor lehet boot-olni, ha az alaplapod felismeri a PenDrive. Megjegyzem, hogy az USB esetén az USB verziót kell letöltened a fenti oldalról.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
hogy lehet linket beszúrni hivatkozással?
Köszi a segítséget
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"Nincs a win7 nem olyan" ez így lenne : Nincs a win7-en olyan funkció.
Akkor viszont azt a halkítást szeretném bekapcsolni és akkor azt hol kell és lehet e csak a winampra nyomni ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
The Matrix has you...
Esetleg az ffdshow-ban (K-lite része) a wmv kiterjesztéseknél a beállítást módosítani kellene.
The Matrix has you...
Leszedem a VLC-t és meglesem azzal.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!