Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem valamit elnyomogattam, a nagy win 7 megismerésben.
Firefox nem jelentkezik be az oldalakra, holott elvan mentve a jelszó.
Winrar sfx opciójába ugye be lehet állítani h a kicsomagolás után elinduljon egy file és hogy a kicsomagolás elõtt is, de a kicsomagolás elõtthöz ha beírom akkor az nem mûködik, én azt akarom h elõtte és utánna is elinduljon egy file mit tudnék ezzel kezdeni?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szervizben az a dolguk, hogy megtalálják mi romlott el, nem? Van mûszerük, mérjék be azt az alkatrészt, amivel gond van és csere.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
továbbra sem jó..
ez hardweres probléma, nem ?
pontosan ez van fenn, s írja is ki rögtön, hogy nem talál semmit..
#Evin: Olvasgattam órákon keresztül, és olyanokra bukkantam, amik számomra meglepetés. Mindenkinek a garancia lejárása után csinálta ezt ugyanilyen fajta controllerjük, s csak a csere segített.
Nincs más kiút szerinted?
Köszönjük.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
haveromnak van egy ideje logitech rumblepad 2 gamepadja, s eddig tökéletesen mûködött.. majd 1idõ után nem ismerte fel a gép
Viszont világít, a vibration gombra vibrál. Tehát mûködik.
windows 7 az oprendszer, s hozzá való driverrel próbálta.. majd most nálam van és windows XPn se jó..
-mi lehet a probléma? miért írja ki a winfos és a logitech drivere is hogy nem ismer fel vezérlõt de érzékelni igen..?:S
köszi elõre.
Segítségeteket kérném abban hogy meglehet e azt valósítani hogy pl van egy micro sd kártyám és hogy azt a számítógépbe belerakni valahogy hogy ezzel meg növelni a gép memóriáját? várom válaszotokat!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De most két CAD-rendszert is tanulunk, nem akarok egy harmadikkal bekavarni még. Most csak erre a funkcióra lenne szükségem, egyszerûen. Tudom, azok is tudnak ilyet, de még nem tanultuk, nekem meg most kellene. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
Köszi.
Igen, ezeket tudom, hogy arra valók.
Csak azt hittem van valami "egyszerû" program is, amivel meglehet ezeket rajzolni, csak a mûszaki rajzokat, nem 3D-s megjelenítés - semmi extra, csak egy sima rajzoló program. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
The Matrix has you...
Köszi, megnézem.
Van a gépemen Pro/E 2001, de abban nem sikerült még rájönnöm, hogyan lehet szépen megcsinálni. :S
Valamint van NX5 is, amivel tudom, hogyan kell bánni, de ott meg nem tudom megkerülni a licencet akár 1 órára is. 😊
(Ha valaki ismeri az NX5-öt, és tudna segíteni, örülnék.)
Köszi. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Van egy mûszaki rajzom (egy tengely tervrajza), amit majd le kellene fénymásolnom és úgy belefûzni a dolgozatomba.
Viszont eléggé szakadt állapotban van (régi, '70-es), így arra gondoltam, hogy megrajzolnám gépen és majd azt nyomtatom ki - ebben kérném a segítségetek. 😊
Egy olyan program kellene, amivel ez megvalósítható, ami ismeri a jelöléseseket (pl. középvonal, érdesség, konstrukciós kör, stb.), lehet benne méretezni normálisan, vetületeket készíteni könnyen - mint pl az NX5 program, de sajnos az csak suliban van, amit nem tudok elérni (próbáltam megszerezni, de a licenc-kikerülése nem megy, hiába a leírás. 😄 ).
Remélem érthetõen írtam. Köszönöm elõre is. 😊
Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszönöm a tanácsokat akkor egyelõre így marad. <#vigyor0>#vigyor0>
The Matrix has you...
Ha a HDD-d slave-en van nem olyan biztos hogy onnan bootul (elindul).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nos tehát egy 160 GB vinyó lett másodiknak betéve és a BIOS szerint az a slave. A régi egy 80 GB vinyó ezen van egy XP, és most a 160-asra is telepítettem egy xp-t. Telepítés után ki kell választanom hogy melyik XP-t akarom futtatni. Gond lehet abból, ha a 80-asról nem formázom le az XP-t, és a 160-asról futtatom, de a 160-as SLAVRE-van állítva. Azért nem akarom a 80-asról formázni az XP-t mert tele van szektorhibával és iszonyat lassan formázza meg azt a particiót is ami az op.rendszernek van fenntartva. Eleve ezért lett új vinyó rakva bele, mert a régivel hiába telepítettem fel az XP-t 2 hónap után el se indult.
tudja figyelni azt is, hogy csak a változott file-okat vigye át, ne az egészet?
itt van egy részletesebb leírás, egy kicsit bonyolultan van leírva (ez RAR -ba csomagolva menti le valahova).
A lényeg, hogy hozz létre egy barmi.bat fájlt, írd bele az utasításokat amiket szeretnél.
Például:
copy "c:\munkak" "d:\backup\munkak"
...
A bat fájlt pedig beállítod a Feladatütemezõben. (idézõjel nem kötelezõ, csak ha szóköz van az útvonalban)
JetAudio -ban lehet lassítani a videót, de csak 0.8x ill 0.5x -ösen.
Corel VideoStudio/Ulead Video Studio -ban is lehet lassítani (ott akármilyen mértékben), akár elmentés nélkül is.
jó lenne, ha a szoftvernek megadható lenne, hogy ne az egész partíciót tükrözze csak általam kiválasztott mappákat, és jó lenne, ha figyelné ezekben a mappákban a változásokat és csak azokat a file-okat mozgatná, amelyek az elõzõ mentés óta módosultak.
tudtok ilyet?
sajátgép>hálózati kapcsolatok>kapcsolat kiválaszt>....
hálózati kapcsolatok>kapcsolat kiválaszt>(jobb gombos) helyi menü>tulajdonságok>tcp/ip protokol>tulajdonságok gomb (itt egy fix-et beállíthatsz)
Azt be lehet állítani xp-én hogy az ip címem ne változzon?
Levelezésre XP alatt Outlook Expresszt használok.
Mit és hogyan kell beállítani csoportos e-mail küldésnél, hogy az egyes címzetteknél ne jelenjen meg a többi címzett felsorolása?
Azaz, hogy mindenkinél csak a csoport neve jelenjen meg, részletezés nélkül.
Ha az OE-ben nem lehet megoldani, esetleg ismertek olyan levelezõ rendszert, amivel ezt korrekten le lehet kezelni?