20837
Segítséget kérek
  • Evin
    Amit ott választasz, attól nem lesz magyar. Le kell tölteni a nyelvi csomagot és talán akkor. De egy magyar verzió felrakása lenne a legkevésbé problémás.
  • gergely1991
    Mondjuk semmi köze nincs a windows xp UI felületének a nyelvére csak a programok nyelvére vonatkozik(ha például orosz nyelvű programot használsz de cirill betűs akkor azokat addig hibásan jeleníti meg, amíg ki nem választod a "orosz" nyelvet).
  • sanya200
    Ja és megkérdezném még hogy ez micsoda?
    Nem tom mi baja a gépek de kékhalál meg restart meg lefagynak játékok...stb.
    Egy hónapos win van rajta max.És a proginak 100 hogy mennie kell mert toltam már vele ezen a gépen anno.Akkor ment tökéletesen.
  • sanya200
    Tudnátok segíteni? van egy gép amin német nyelvű winxp van de nem lehet átállítani magyarra, hiába állítom be ahol be kell, újraindul és marad német, leszedtem hozzá a magyar nyelvet külön(update) de nem rakja fel vmi hibára vonatkozóan.Xp-t telepíteni nem lehet rá mert egyszerűen egybeépített gép amiben szar az olvasó, külön nem tudok rákötni egyet mert csak 1 azaz 1db 12 volt van a gépben.
    miért nem áll át magyarra?
  • DiNoszka
    Hm, egyenlőre minden jól néz ki, de most mennem kell, szerintem nem lesz vele gond :D Köszi a segítséget, max ha gond lesz újra írok :D Nagyon sokaat segítettt most ez :D
  • gergely1991
    Ez sokkal egyszerűbb kezelni, ráadásul ideális a webfejlesztéshez.
  • DiNoszka
    Megnézem köszii :D Véggrree valaki valamit mond, mert eddig se hang se beszéd :'(
  • gergely1991
    Szia!
    És ha Easyphp-vel próbálod?
  • DiNoszka
    Sziasztok!!!

Internetes weboldalkészítést gyakorlom, azaz a php nyelvet! És eddig minden oké jól megy, csak elakadtam hogy az oldalhoz kell a mysql szerver/adatbázis is!!! És XAMPP-vel csinálom az oldalt és a MYSQL indítása nem megy, mert az oké hogy az xampp-controlsban elindítom, de hiába csatlakozok, hiába próbálok mindent, nem jó. Kerestem már a Gugliban, You-ban de nem érkeztek olyan nagy segítő oldalak :| Ezért már csak ez az egy reményem maradt hogy itt valaki tud segíteni :) Előlre is nagyon köszönöm hogyha segítettek, sokat jelentene ez nekem!! Lényeg: egy mysql szerver telepítése inditása, beállítása kéne xampp-nél.

Üdvözlettel: DiNoszka
  • balcsi70
    Csont üres volt a meghajtó,semmi nem volt rajta. Gondolom attól még megtámadhatja.De akkor miért nem a C:t? amin a win van?
  • Japep

Elvileg megoldottam. :)
  • Japep

Hello.
    Az miért van, hogy az AutoCAD 2007 nem megy Windows 7-es op.rendszeren?
    XP-n simán elmegy, de ha Win 7 alatt indítom el, nem csinál semmit - de konkrétan semmit, csak rákattintok és semmi.
    Van erre megoldás? :)

Köszi előre is, üdv.
  • Evin
    Kártyafüggetlen. Amúgy az MSI gyárt Nv és ATI kártyákat is.
  • gergely1991
    "Amugy az volt az érdekes hogy a Saját gépbe ott volt a D meghajtó csak nem tudtam rámenni mert nem akarta megnyitni(gondolkodott)."
    Akkor lehet hogy vírus volt ráadásul a D:\autorun.inf fájlnak köszönhetően.
  • balcsi70
    Köszönöm a választ.Még a Malwarebytes' Anti-Malware volt lefuttatta.Igen ismerem ezeket a Rescue CD-t van vagy 5 fajtám.(ki fogom próbálni).Amugy az volt az érdekes hogy a Saját gépbe ott volt a D meghajtó csak nem tudtam rámenni mert nem akarta megnyitni(gondolkodott). Aztán mikor szétkaptam a gépet és a csatlakozóját megpiszkáltam és visszaraktam akkor meg már nem is látta.Ezért gondoltam hogy vagy a kábel vagy a vinyó hibás.Csak már nem volt időm tovább foglalkozni vele (és gondoltam infókat kérek). Köszöntem.
  • wollnerd #18901
    ×mert nekem×
  • wollnerd #18900
    Nem jó nem nekem Nvidia kártyám van...
  • Evin
    Elméletileg ezzel.
  • kl24h
    "...elrontotta a HDD partíciós tábláját..." - rosszul írtam!
  • kl24h
    Az is lehet, hogy egy vírus elrontotta a D partíció partíciós tábláját és ekkor egyáltalán nem látod a D-t, esetleg formázni kellene újból mondjuk a Windows Telepítő CD-vel, ha látja.
  • kl24h
    Egy vírusirtó nem elég, hogy megállapítsd, hogy tiszta a gép vagy nem. Le kell futtatni egy párat. Én azt ajánlom, hogy vannak ezek a Rescue CD cuccok, amivel láthatod, hogy hány partíció van a gépeden és még vírusellenőrzést is végezhetsz. Pl. az AVG Rescue CD, Kaspersky Rescue Disc 10, stb (lásd az Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem) topikban a Biztonsági Segédprogramok-nál), de mivel írtad, hogy eltűnt a D partíció, akkor lehet, hogy a HDD romlott el.
  • balcsi70
    Nincs vírus,leellenőrizve még csökkentett módba is ESS-ivel.A Jumper az úgy van ahogy volt előtte mikor még működött. Esetleg meghalt a HDD. Azért köszi a választ.
  • wollnerd #18894
    Melyik progi lehet az amelyik a játék közbe megjeleníti feliratosan a gépkihasználtságot és  RAM teljesítményét nemcsak a fps-t? Pl. ebben a videóban a képernyő bal felső sarokban megjeleníti az infókat. Melyik program lehet az?
    THX!
  • gergely1991
    Vagy vírus vagy rosszul lett jumperelve vagy a HDD feladta örökre.
  • balcsi70
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Van egy asztali gép benne 2 db vinyó.(régiek-vagyis anno géppel együtt vettem újonnan). A második vinyon most semmi nem volt,egy mentést akartam volna majd csinálni rá az oprendszeres vinyoról.Most egy olyan eset történt hogy nagyon lassú volt a gép tehát alig töltött be aztán ha betöltött ott is lassú volt.Most utoljára már be se töltött.Csináltam egy javítást az XP-cd-ről és helyreált,A saját gépbe láttam a második (D:)meghajtót de ha megakartam nyitni csak gondolkodott. Na ekkor gondoltam hogy esetleg ez okozta a galibát hardverileg.Szétszedtem a gépet a csatlakozóját kihúzgáltam meg vissza aztán megint bekapcsoltam a gépet és már a (D:) jele is eltűnt nem volt ott.Most vagy az IDE kábel nem jó vagy a vincsivel van baj.Ezt hogyan lehetne tesztelni? Van valami hasonló program mint a Memtest ami ellenőrzi a memóriakártyát csak vincseszterre? Hogyan tudnám letesztelni hogy érdemes e egyáltalán foglalkoznom ezzel a vincsivel vagy sem? Várom a válaszokat. A segítséget előre is köszönöm.
  • dragon11
    továbbá minden videó 25.mpétől beromlik a hang minősége...

vajon mitől lett ilyen a YouTube ?
  • dragon11
    ha nem vt elég világos, most nem bufferel ELŐRE..

tehát akkor bufferel csak, amikor lejátszás alatt van a videó..:\
  • dragon11
    eddig tökéletesen működött a Mozilla, de most baxakszik..

youtube videót bepuffereli visszatekerek/beletekerek és kezdi előről bufferelni...

eddig megjegyezte a már betöltöttet, és tökéletesen működött..

mi a halál lett vele ?

köszi
  • pxxl
    tárgytalan
  • pxxl
    cs!

nem tudja valaki, hogy indesign-ben meg lehet nézni hogy egy szöveg hány n?
  • Black Ghost
    Kérdés, a "Core 2 Duo E8400 3.00GHz" és a "Core2 Quad Q8400 2.66GHz" között mekkora teljesítmény különbség várható?
  • Black Ghost
    Perfekt!
    Uram, ennél részletesebben el sem mondhattad volna, nagyon szépen köszönöm.
  • Black Ghost
    Hát ez az hogy nincs, havernak kb fél év mire össze jön a zsé'!
    Akkor majd, valami ilyen lesz: link :)
  • Dj Faustus #18883
    Processzor támogatási lista - ami mellett N/A van, az nem támogatott.

Memóriában összesen 4 GiByte-ig bővíthető. Innen letölthető, a kipróbált/támogatott memóriamodulok (4 darab rakható bele) listája.

Videokártyából: mivel van benne PCI Express x16-os port, és Intel P31 chipset van benne, bármilyen PCI Express 1.1 verziójú, x16-os videokártya belerakható.

Tápegység: lényeges, hogy minőségi táp kerüljön bele - itt egy lista a javasolt márkákról. Teljesítményben a pontos konfiguráció ismeretében lehet bármilyen becslést tenni, általában elegendő szokott lenni 400-500 W.
  • Noodlee
    Socket 775-ös procikat nézegessetek, bár ilyen lapba szerintem kár venni bármit is, inkább egy újabb konfigra szavaznék, ha van rá keret.
  • Black Ghost
    Urak!
    Havernak van egy kissé elavult gépe, szeretné fejleszteni természetesen ésszerű határok között.

Az alaplap:GA-P31-DS3L - ebbe milyen CPU-VGA (intel -nvidia!) tegyünk, ill. mekkora táp kell?
    Egy LCD TV-t használ monitornak, ha jól emlékszem a max felbontás 1360×768.
    Ha tudtok segítsetek!
  • eightmiles
    hello, telepítettem a display fusion-t (dual monitorra), és az a gond, hogy ha a (nekem) jobb oldali monitorra teszem a start menüt meg a tálcát, és a görgővel kattintok a bal monitoron, átugrik a kurzorom a jobb monitorra. A hotkeys-t kiszedtem a programban, gondoltam ez a gond, de nem oldotta meg a problémámat. Any help? :s
  • Evin
    Azt hiszem ez kell neked.
  • shaba23 #18878
    mondjuk azt írja aktiválva van
  • shaba23 #18877
    malwarebytes semmit nem talált, kaspersky sem. Akkor elképzelhető, hogy a win aktiválás nem sikerült?