Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A haverodhoz meg gratulálok, már ha õ pucolta ki az accountodat 😛
LOL
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok ebbõl egy jóvval hosszabb sorokból álló szöveget alakítani, vagy akár egy az oldalak széléig tartó ömlesztett szöveget. Próbáltam másolni és átrakni de ugyanolyan formában maradt az egész.
Nem nagyon értek az Mword-hoz sem az Ooffice-hoz, és lehet hogy 2 klikk az egész,de sehogy sem jön össze.
The Matrix has you...
Van egy érdekes problémám.
Játék alatt néha elmegy az egér/billentyûzet csatlakozásom. Pár pillanatra úgy érzékeli, hogy ki lenne húzva az egér/billentyûzet, majd magától visszajön. Néha az egyik, néha a másik. Az egérnél hangot is ad, mint amikor kihúzom az USB-t, majd vissza dugom. Billentyûzet wireless USB. (Ott nincs hang).
ötlet?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mi a megoldás? Köszi és kellemes hétévégét😊
Ha konkrétan megadod a problémát, akkor szívesen segítek. Privát üzenetbe is küldheted.
Az excelben nem találtam ilyesmit.
Valószínûleg a tiéd is elromlott, azon nem tudsz segíteni.
itt egy kép a hibáról :

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Ha vannak rajta adatok és nem szeretnéd elveszíteni, akkor másold rá a gépedre amit lehet és utána add a pendrive formázását.
az a gond vele hogy a memóriájának egy része hibás , ha oda kerül adat akkor már nem lehet azt lementeni.
Létezik olyan program ami meg tudja nézni hogy melyik részen van a hiba , és a hibás részét feltölti adattal hogy oda már ne lehessen írni ?
Remélem érthetõ hogy mit akarok 😊
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
örülök, hogy sikerült amúgy, legalább tanultál ma is valamit. ezeket a köröket szoktuk futni mi is, mert attól, hogy egyik megy a másik még nem biztos, amint látod a tûzfal külön-külön blokkolja a programokat.
The Matrix has you...
most már firefox alol írok 😄
Érdekes most derült ki mennyire megszoktam ezt a "vén rókát"...
köszi a segítségedet
jo8
Na amire megtalálom az avg-n belül, hogy mi lehet..
nincs tipped hogy merre lehet ez a beállítás?
Ezeket irja ki:
1 A webhely ideiglenesen nem érhetõ el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
2 Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
3 Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
1, 2, nem a probléma oka, mert exploreren okés a net
a 3.-ra gyanakszom..de pontosan nem értem..
AVG van fent, lehet h az kavart be?
ha már 4.x használsz, akkor bal oldalt fent van olyan, hogy firefox "menü", azon belül szintén ez a neve, csak picit el van dugva, most fejbõl nem vágom, nem otthon vagyok.
The Matrix has you...
a TC-ben néztem, de nem találtam a könyvjelzõ könyvtárát...
The Matrix has you...
Firefoxal van egy kis problémám, nem tudok vele egyetlen weboldalt sem megnyitni, mert nem engedi.
Hálózati kapcsolat meg van, explorerben tudok böngészni.
Nem találom a Fifefox beállításában, hogy hol tudnám ezt megoldani.
Van vkinek tippje?
köszi elõre is
foldi6
az intel alaplap meg kellene nekem <#nevetes1>#nevetes1>
All hail the double x!
All hail the double x!
nice legs. what time to open?
Ha nem tetszik valamiért akkor újra elindítod(felajánlja az elõzõ visszatöltését)..
Jobb lenne az ilyen eltávolítást a start>futtatás>appwiz.cpl -en(vagy ismertebb nevén "Programok Telepítése törlése") keresztül végeznéd és csak akkor használnád ilyen eltávolító segédprogramokat ha annak maradványait (amit a telepítõ nem tudott vagy nem akart) törölni szeretnéd.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nekem is volt már ilyen ötletem, hogy kellene a zene egy oldalról.
Azt már tudom, hogy az oldal forrását kell átnéznem, de itt ebben az esetben sem találtam meg azt amit te linkeltél be. Pedig itt még nincs is olyan sok átnézni való.
Egyszerûbben: hol találtad meg és hogyan?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Frissen telepítettem fel a Win7-et, megpróbáltam rá felrakni az új 2011-es WLM-t, azonban nem igazán nyerte el a tetszésem, így letöröltem a Revo Uninstallerrel. Ez ne is lenne probléma, azonban a törlés során valami probléma lépett fel, és emiatt, az összes messenger verzió nem akar feltelepülni, mert érzékelik, hogy van már egy meglévõ messenger, ugyanakkor se a Windows, se a Revo nem látja. Hol lehetnek azok a fájlok, amik miatt telepítve látja a programot? Nekem az is jó lenne ha valami felkínálná a "javítás" opciót, hogy teljesen feltelepítsem aztán letöröljem, de semmi:S Regisztrációs adatbázisban kellene kotorásznom? Vagy mit tegyek?
Leszedtem a Mass Effect 2 SDK-t de 7zip-be van fent, na most ezzel én mit tudok csinálni?Kibontani nem engedi 7zip-el se, azt írja ki hogy ....7z.001 nem nyitható meg arhivúmként :Meghatározhatatlan hiba.Próbáltam a hozzáadást is de akkor meg csak betömöríti egy zip fájlba vagy másba és kész, azzal nem érek semmit.Esetleg az lehet a gond hogy a .7z után még van .001 kiterjesztés?7 fájlból áll az egész.Nekem ez nagyon fontos lenne remélem tudtok segíteni.
Bocs,de nagyon amatõr vagyok még!Remélem érthetõen írtam le a problémát!
Nagyon köszönöm elõre is a segítségeteket!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
mert msot halkan és vízhangosan veszi fel nem tudom miért.
esetleg hol kéne mit álítanoom h rendesen vegye fel a hangot?
itt van rá példa:
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer