Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok tévedtem... nem csak ez volt a hiba..
A processzort sikerült vissza tennem 2.40ghz-ra
eszközkezelõben töröltem .. újra indítás és már megy normálisan.. már mint a processzor...
De maga a gép még mindig iszonyat lassú.. szóval a probléma maradt..
ebben kérek valamilyen segítséget.
Elõre is köszönöm.
A processzort sikerült vissza tennem 2.40ghz-ra
eszközkezelõben töröltem .. újra indítás és már megy normálisan.. már mint a processzor...
De maga a gép még mindig iszonyat lassú.. szóval a probléma maradt..
ebben kérek valamilyen segítséget.
Elõre is köszönöm.
Úgy érzem megtaláltam a hibát.....
de a megoldásban nem ártana egy kis segítség...
Ugye mint az elõzõekben már írtam a processzorom Celeron 2.40ghz.
de ebbõl csak 1.80ghz... megy... ezt nem értem, hogy hogy lehet.
De hogyan tudom vissza állítani 2.40ghz-ra?
de a megoldásban nem ártana egy kis segítség...
Ugye mint az elõzõekben már írtam a processzorom Celeron 2.40ghz.
de ebbõl csak 1.80ghz... megy... ezt nem értem, hogy hogy lehet.
De hogyan tudom vissza állítani 2.40ghz-ra?
Sziasztok. Szeretnék tõletek segítséget kérni.
A követtkezõ problémával küzdöm egy jó ideje.... Iszonyat lassú a gépem...
Persze nem egy brutal masináról beszélünk egy
P4U800-as asus alaplap egy 2400-Mhz proci + 1-giga ram....
Nos iszonyatosan lassú a kicsike... majdnem 10-perc mire betölt az xp...
Vírusirtónak Avastot használok... semmi más olyan progi nincs ami lassíthatná..
A programok iszonyat lassan töltenek be..... állandóan berreg a merevlemez... és nem volt mindig így... ezt olyan 3-hónapja csinálja... ez alatt 2x raktam újra.... teljes format stb....
Ebben szeretnék segítséget kérni....
Már több esettben formáztam a cuccot... újra raktam... változás semmi... 😞
Rá engedtem HD sentinelt 99%-os szerinte a merev lemez... Engedtem rá HD regenerátort hibát nem talált...
Dos ban ram ellenõrzés... hiba nincs.... Lassan kezdek megörülni....
Hõmérséklet Proci: 60.C. állandó... alaplap 35.C állandó hõfok..
Legyetek szívesek segítsetek......
Köszönöm elõre is.
A követtkezõ problémával küzdöm egy jó ideje.... Iszonyat lassú a gépem...
Persze nem egy brutal masináról beszélünk egy
P4U800-as asus alaplap egy 2400-Mhz proci + 1-giga ram....
Nos iszonyatosan lassú a kicsike... majdnem 10-perc mire betölt az xp...
Vírusirtónak Avastot használok... semmi más olyan progi nincs ami lassíthatná..
A programok iszonyat lassan töltenek be..... állandóan berreg a merevlemez... és nem volt mindig így... ezt olyan 3-hónapja csinálja... ez alatt 2x raktam újra.... teljes format stb....
Ebben szeretnék segítséget kérni....
Már több esettben formáztam a cuccot... újra raktam... változás semmi... 😞
Rá engedtem HD sentinelt 99%-os szerinte a merev lemez... Engedtem rá HD regenerátort hibát nem talált...
Dos ban ram ellenõrzés... hiba nincs.... Lassan kezdek megörülni....
Hõmérséklet Proci: 60.C. állandó... alaplap 35.C állandó hõfok..
Legyetek szívesek segítsetek......
Köszönöm elõre is.
Annyit lehet ellenõrizni, hogy újraindítod a gépet és megfigyeled, hogy milyen hibák jelennek meg az Eseménynaplóban, állandóan figyeled, amíg eltûnik a hang és akkor meg lehet állapítani, hogy mégis mi lehet az ok. Szerintem nem szoftver probléma.
Ez nem angolul van? Írd úgy ha lehetséges.
Ez a hiba melyik listában jelent meg és mi jelezte (Service Control Manager??)? (Application, Security, System, Internet Explorer).
Ez a hiba melyik listában jelent meg és mi jelezte (Service Control Manager??)? (Application, Security, System, Internet Explorer).
nnamost az eseménynaplóban pár ilyen befigyel:
"Javított hardverhiba
Hiba forrása: Javított számítógép-ellenõrzési hiba
Hiba típusa: Busz- vagy összekapcsolási hiba
Érvényes processzorazonosító: Igen
Processzorazonosító: 0x3
Blokk száma: 5
Tranzakció típusa: -
Processzor részvétele: Általános
Kérelem típusa: Általános hiba
Memória/Io: Általános
Memóriahierarchia szintje: Általános
Idõtúllépés: Nem"
meg ez is elég gyakori:
"Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected."
"Javított hardverhiba
Hiba forrása: Javított számítógép-ellenõrzési hiba
Hiba típusa: Busz- vagy összekapcsolási hiba
Érvényes processzorazonosító: Igen
Processzorazonosító: 0x3
Blokk száma: 5
Tranzakció típusa: -
Processzor részvétele: Általános
Kérelem típusa: Általános hiba
Memória/Io: Általános
Memóriahierarchia szintje: Általános
Idõtúllépés: Nem"
meg ez is elég gyakori:
"Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected."
Valószínû. Ezek ilyen integrált áramkörök és lehetséges, hogy egy idõ után a kis terhelés miatt túlmelegszik és akkor már nem ad jelet, viszont ha kiveszed, mivel megszûnik a terhelés, akkor egybõl helyrejön és mikor visszateszed, akkor megint egy kis idõ után nem ad jelet.
Megtörténhet, hogy szoftver probléma is lehet, igaz az én gépemen már nagyon rég fel volt telepítve a driver, de soha nem volt ilyen gond. Ezért csak speciális vírus okozhatja vagy valami különleges beállítás, amit vírus okozhatott. Ennek nagyon kicsi a valószínûsége. Azért mégis mint szoftver rész, ajánlom hogy betekints az Eseménynaplóba (Start > Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer) és itt nézd meg mindegyiknél, ha léteznek hibák.
Megtörténhet, hogy szoftver probléma is lehet, igaz az én gépemen már nagyon rég fel volt telepítve a driver, de soha nem volt ilyen gond. Ezért csak speciális vírus okozhatja vagy valami különleges beállítás, amit vírus okozhatott. Ennek nagyon kicsi a valószínûsége. Azért mégis mint szoftver rész, ajánlom hogy betekints az Eseménynaplóba (Start > Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer) és itt nézd meg mindegyiknél, ha léteznek hibák.
vagy driver frissítés:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lehet a hangkártya a hibás.
másik hangszóróval vagy fülhalhatóval is ugyanezt produkálja?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
kösz srácok, megoldódott a dolog 😊
van egy másik kérdésem is. Már régóta van az, hogy naponta többször elmegy a hang szépen a jobb hangszórómról. Ekkor kihúzom a gépbõl a hangszóró kábelt, visszadugom és megint jó egy darabig. Ez mitõl lehet?
van egy másik kérdésem is. Már régóta van az, hogy naponta többször elmegy a hang szépen a jobb hangszórómról. Ekkor kihúzom a gépbõl a hangszóró kábelt, visszadugom és megint jó egy darabig. Ez mitõl lehet?
Próbáld egyszer "finomabban" a Kaspersky Removal Tool vírusellenõrzõvel, ha nem sikerül, akkor "durvábban kell fellépni", ami garantáltan kitörli, ez lenne a Kaspersky Rescue Disc 10.
Miután tiszta a rendszer, akkor feltelepíted a Malwarebytes Antimalware, hogy ellenõrizze át a gépet, hogy a hibás registry bejegyzéseket javítsa ki és ha még talál valami trójait, amit a Kaspersky esetleg nem észlelt, akkor azt is törölje.
Próbálhatod direkt a Malwarebytes-el mint elsõ lépésként, lehet sikeres lesz a vírus eltávolítása.
Miután tiszta a rendszer, akkor feltelepíted a Malwarebytes Antimalware, hogy ellenõrizze át a gépet, hogy a hibás registry bejegyzéseket javítsa ki és ha még talál valami trójait, amit a Kaspersky esetleg nem észlelt, akkor azt is törölje.
Próbálhatod direkt a Malwarebytes-el mint elsõ lépésként, lehet sikeres lesz a vírus eltávolítása.
karanténba teszed
srácok mit csináljak, ha a vírusirtóm (eredeti ESET Smart Security) talált vírust, de nem tudja azt megtisztítani meg törölni sem??? Csökkentett módban lehet vírusirtózni???
Sziasztok!
Windows 7 professional 64 bites verzió kilépéskor minden esetben újraindul.Hogy tudnék segíteni rajta?
Köszi a segítséget!
Windows 7 professional 64 bites verzió kilépéskor minden esetben újraindul.Hogy tudnék segíteni rajta?
Köszi a segítséget!
Van egy nagyon jó és ingyenes program is erre a célra, pont mostanában foglalkoztam vele, az a neve, hogy Dolphin Knight. Van ingyenes otthoni módja, tökéletesen tud szûrni url, kulcsszavak és minden alapján. Meg még egy csomó mindent tud.
Úgy gondolom az már komplikált volna számukra.
A HOST fájl megoldás nagyon profi munka, csak egy kicsit kell érteni hozzá. <#pias>#pias>
ismered a Host fájlt nem?
vedd fel a blokkolandó weboldalakat
127.0.0.1 weboldal neve(www-vel új sorban ugyanezt www nélkül)
utána indítsd újra a gépet😊
vedd fel a blokkolandó weboldalakat
127.0.0.1
utána indítsd újra a gépet😊
Guglizzál mondjuk a free parental children protection software szavakkal.
Az elsõ találat teljesen megfelelõnek tûnik.
Az elsõ találat teljesen megfelelõnek tûnik.
ez már komplikált számukra, rajtam kívül mindenki nagyon alap szinten ért a pchez, egy ki-be logolás csak bonyodalom lenne 😄
All hail the double x!
Sztem ha az ismerõs külön felhasználói profilt használ, akkor neki be lehet állítani, h ne módosíthasson az IE beállításain és akkor, amiket te letiltasz, azokat úgysem oldhatja fel.
Ha ESET Smart Security lenne, akkor ott be lehetne állítani, hogy milyen oldalakat ne engedjen felnyítni, vagy ha nem olyan intelligens az illetõ, akkor be lehetne állítani az Internet Explorer-ben is, hogy milyen oldalakat blokkoljon.
Milyen antivírust használsz?
nem gyereknek, õ még kicsi hozzá, más oka van, egyik rokon házimunka helyett folyton fészbúk, láv.hu stb stb...ezáltal ránk szakad minden.
_
win7 ultimate 64bit
_
win7 ultimate 64bit
All hail the double x!
gyereknek kéne?
milyen OP rendszer és böngészõhöz kéne?
milyen OP rendszer és böngészõhöz kéne?
hi
van olyan egyszerû program, amibe beállítok pár weboldalt, és gombnyomásra (jelszó védelemmel stb) tiltja az oldalakat, és ugyanilyen egyszerûen fel is lehet oldani a tiltást jelszó ellenében persze. 😊
van olyan egyszerû program, amibe beállítok pár weboldalt, és gombnyomásra (jelszó védelemmel stb) tiltja az oldalakat, és ugyanilyen egyszerûen fel is lehet oldani a tiltást jelszó ellenében persze. 😊
All hail the double x!
Nah az elején megint rosszul fogalmaztam, tehát "minõségben nem lesz különbség" = ugyan olyan marad a minõsége mint a lekonvertált 32 kbps -esnek.
Hiába konvertálsz fel valamit, mondjuk egy 32 kbps -re lekonvertált ultraszar minõségü mp3 -at 192kbps -re, minõségben nem lesz különbség (általában a lejátszáskor is próbálja javítani a minõségét a lejátszó, ha be van kapcsolva, annál többet nem tud belerakni felkonvertáláskor sem). Ha nem hiszed, konvertálj le egy mp3 -at 16 kbps -esre aztnán vissza 320kbps -re vagy wav -ba (~1500kbps). :-) csak a mérete fog változni.
Armagedown valószínûleg ezt szeretné megtudni, hogy mi volt a legrosszabb minõsége amire konvertálták, mert ha felkonvertálták, akkor már csak azt írja ki (valószínûleg meg lehetne állapítani, ha megnézné pár frekvencián mi hiányzik, amit alacsonyabb bitrátán már nem tudna kódolni és kerekítenie kell, de nem tudok róla, hogy létezik-e ilyen).
Armagedown valószínûleg ezt szeretné megtudni, hogy mi volt a legrosszabb minõsége amire konvertálták, mert ha felkonvertálták, akkor már csak azt írja ki (valószínûleg meg lehetne állapítani, ha megnézné pár frekvencián mi hiányzik, amit alacsonyabb bitrátán már nem tudna kódolni és kerekítenie kell, de nem tudok róla, hogy létezik-e ilyen).
Nem vagyok zenész vagy ilyesmi,de ebbõl azt következtetem ki, hgoy nincs különbség a két zene között, hiszen nem rak hozzá többet, akkor mégis miért más és miért nem jó a felkonvertált?
érdekel a téma, nem kötözködésképpen írtam a kérdést. egyik tippem az, hogy a vájtfülûek kihallják a különbséget, de Én mint hétköznapi felhasználó, normális botfüllel nem fogok különbséget találni a két fájl között. jól sejtem? valamiféle hype-ot érzek itten, csak ez motoszkál bennem igazából 😊
érdekel a téma, nem kötözködésképpen írtam a kérdést. egyik tippem az, hogy a vájtfülûek kihallják a különbséget, de Én mint hétköznapi felhasználó, normális botfüllel nem fogok különbséget találni a két fájl között. jól sejtem? valamiféle hype-ot érzek itten, csak ez motoszkál bennem igazából 😊
The Matrix has you...
Pl. élesebbé tenni a képet, azt az Irfan View programmal szoktam csinálni, de biztos van más is.
Az Irfan View-ben lehet külön adni kontrasztot, fényességet, amivel lehet sikerülni fog. Ez most attól függ, mekkora felbontásúak a képek, mert kis felbontás esetében, nem fog kijönni ahogy kell, mert a nyomtató a képeket képként kezeli, ezért a rajzok, ha jól megfigyeled pontokból fognak összetevõdni. Ha nagy (3000 x 4000 pixel) a felbontás, akkor nagyon szépen jönnek ki a rajzok.
Nem mindegy, hogy egy Word-ban elkészített rajzot kellene kinyomtatni, vagy a már kinyomtatott papírról készítsz szkenneléssel egy képet és azt nyomtatod ki.
Az Irfan View-ben lehet külön adni kontrasztot, fényességet, amivel lehet sikerülni fog. Ez most attól függ, mekkora felbontásúak a képek, mert kis felbontás esetében, nem fog kijönni ahogy kell, mert a nyomtató a képeket képként kezeli, ezért a rajzok, ha jól megfigyeled pontokból fognak összetevõdni. Ha nagy (3000 x 4000 pixel) a felbontás, akkor nagyon szépen jönnek ki a rajzok.
Nem mindegy, hogy egy Word-ban elkészített rajzot kellene kinyomtatni, vagy a már kinyomtatott papírról készítsz szkenneléssel egy képet és azt nyomtatod ki.
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, hogy beszkennelve kaptam mûszaki rajzokat, amiket át kellene másolnom. De amikor kinyomtatom, akkor annyira halványak a vonalak, hogy nem hogy alig, de semennyire sem látszik.
Tudnátok egy olyan programot ajánlani és hogy hogy kell benne véghezvinni azt a mûveletet, aminek a segítségével ezeket a jpg-ket vhogy nyomtathatóvá, olvashatóvá tudnám tenni.
segítségeteket elõre is köszönöm
foldi
Egy olyan problémám lenne, hogy beszkennelve kaptam mûszaki rajzokat, amiket át kellene másolnom. De amikor kinyomtatom, akkor annyira halványak a vonalak, hogy nem hogy alig, de semennyire sem látszik.
Tudnátok egy olyan programot ajánlani és hogy hogy kell benne véghezvinni azt a mûveletet, aminek a segítségével ezeket a jpg-ket vhogy nyomtathatóvá, olvashatóvá tudnám tenni.
segítségeteket elõre is köszönöm
foldi
Nem rak bele semmit, csak újrakódolja ugyanazt, olyan bitrátával amivel elvileg többet lehet bekódolni (csak azokat meg nem használja fel).
imádkozz hogy a gyorsformázást használták(hanem akkor nagyobb valószínûséggel búcsú lesz)😊
én a avira unerase personal használom állományok helyreállítására(ingyenes persze)
én a avira unerase personal használom állományok helyreállítására(ingyenes persze)
és ha felkonvertálja, akkor csak úgy belerakja a hiányzó hangokat, kb. passzolva az adott részhez?
The Matrix has you...
gyerekek valami progival vissza lehet állítani egy leformázott külsõ vinyó tartalmát? sógorék szépen leformázták úgy ahogy van nekem meg kurva fontos cuccaim voltak rajta...
ez nem feltétlenül van így , vannak alacsony bitrátáról felkonvertált zenék is , azokat szeretném vele kiszûrni
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
köszi, pont erre lenne szükségem 😊
portable azt jelenti igen, hogy telepítés nélkül használhatod, ide-oda viheted magaddal. cserébe nem frissül pl.
All hail the double x!
ha egy program Portable, az azt jelenti hogy asztali gépen futtatható és telepítés nélkül átvihetem másik gépre pendrive-on?
vagy azt jelenti hogy mobilos meg ilyen gépes verzió?
vagy azt jelenti hogy mobilos meg ilyen gépes verzió?
Mit értesz minõség alatt?
Winamp kiírja, hogy milyen bitrate.
Winamp kiírja, hogy milyen bitrate.