20837
Segítséget kérek
  • kl24h
    Valószínűleg valami vírusos Excel fájl lehet és azért ír ilyeneket. Az is lehet, hogy a gépedet már be is fertőzte. Fel is küldheted analízisre hogy tényleg tiszta vagy nem: Virus Total (Browse... és utána Send file). Ha tiszta, akkor a géped van megfertőzve, ami a Microsoft Office részt érintette.
  • Fruzsi991
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne, hogy a gépemen már eredetileg rajta volt a microsoft office 2010, és eddig nem is volt vele semmi baj. Viszont most meg akartam nyitni egy mentett excel fájlt, és azt írja ki, hogy nem nyitható meg, mert "the system has not been rebooted". Esetleg tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mit tudok csinálni? Előre is köszönöm :)
  • kl24h
    Sokszor nem volt dolgom a *.vob fájlokkal, de több DVD esetében is a *.vob valami *.mpeg lenne. Megprobálhatnád, hogy a *.vob fájlokat nevezd át *.mpeg vagy *.mpg kiterjesztésre és utána valamilyen *.mpeg összerakó programmal összeraknád és utána szétválasztanád 2 darabra.
  • gergely1991
    Üdv!
    Hmmm....A DVD lemezek általában 120 percnyi (DVD) filmet tudnak tárolni,hány perces műsorról van szó?:S
  • KaBuTo666
    Üdv!

Van egy film, a mappájában dvd fájlok vannak azaz VOB fájlok, csak az a gond hogy 7,23 GB a teljes méret és ezt szeretném valamilyen módon ketté vágni valami szerkesztő programmal ami képes erre, hogy ráférjen 2 db dvd lemezre. Megoldható valahogy? Nincs ötletem rá, az más ha egy darab avi fájl lenne...Kösz előre is!
  • kl24h
    Érdekes... Lehet, hogy valami tiszta program végzi ezt a háttérműveletet.
    Próbáld meg még a BitDefender Online Scanner-t és még innen a IObit Malware Fighter Free. Elegendő csak Quick Scan-t adni ezeknél az ellenőrző programoknál.
    Még lenne a FREE PC Checkup a Symantec-től.
    Ha ez a 3 sem talál semmit, akkor nagyon érdekes a dolog.
  • JeffDebr
    sajnos nem jártam sikerrel. lefuttattam a progikat, a Kaspersky talált trójait, javarészt az Android-os cuccaimban :(
    szóval nincs meg a jelszólopó (keylogger?) :(
  • JeffDebr
    köszi, rányomom a gépre. lássuk, mi lesz...
  • kl24h
    Futtasd le a következőket: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=979813350&no=18929]#18929[/URL], ezek közül valamelyik meg kell találja azt a kis víruskát (keylogger), amit ha eltávolítsz, akkor többet nincs gondod, persze azután meg kell változtasd az összes jelszavadat.
  • JeffDebr
    hello!

nem tudom jó helyre írok-e, remélem segíteni tud vki. van egy olyan érzésem, hogy lopja/lopják a jelszavaimat vki/vkik. futtat a gépem egy billentyűleütő regisztráló programot? vagy a böngésző menti el/küldi a jelszavaimat? segítene vki megtalálni a megoldást???
  • balcsi70
    Már sikerült.Úgyhogy tárgytalan.Max annyi hogy kéne formázzam most a pendrivot de a win mind azt írja ki hogy nem tudja megcsinálni.
  • balcsi70
    Sziasztok.A pendrivomat véletlenül letöröltem.Most ott tartok hogy ha bedugom akkor írja hogy előtte le kell formáznia.Valamivel visszalehetne állítani a cuccokat róla? Ha igen milyen programmal? Előre is köszönöm a választ.
  • volfartr
    No, MSN újra működőképes, nem zabálja fel a fél CPU-t. Még.
    Viszont kicsit visszaolvastam, és lefuttattam ezt a Microsoft Sec. Scannert is...na ezt azt írja, hogy talált 7 gyanús elemet...de nem csinál velük semmit. Szóval még kicsit gondban vagyok, sztem még1x elindítom az összes malware,spyware,spybot cuccot egy gyors keresésre és egy full avast-os keresést. Utána talán megnyugodhatok.
  • kl24h
    Az újratelepítés nagyon messze lenne! - ezt a mondatomat jól jegyezd meg.

Erre vannak a Rescue CD cuccok: lásd Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem) topikban a Biztonsági segédprogramok legördülő menüben.
    Én a Kaspersky Rescue Disc 10 ajánlanám. Ha ezekkel sem sikerülne, még akkor is van a Windows Repair (itt azt a telepítő CD kell betenni, amelyikről volt telepítve a Windows). Ha ezzel sem lehet semmit sem kezdeni, csak ezek után jönne a formázás és új Windows telepítés.
    Azért írtam az elején, hogy "...nagyon messze lenne!".
    Ezt csak azért írtam le, hogy ezentúl ezekkel is lehet próbálkozni.
  • Benny04
    nem szarakodtam, újraraktam. mostmár fasza minden :)
    először bekakáltam, megyek a D:-re, nincs semmi :l aztán rájöttem, hogy ez a piszok vírus elrejtett mindent -.-"
  • wollnerd #18941
    Akkor egy másik gépen tölts le ezeket és tedd őket a pendrive-odra, majd onnan futtass ezeket a gépeden! :)
  • Benny04
    nem tudok semmit letölteni :(
  • volfartr
    Ami alapból van az XP-n? Lemehet az is, de gondoltam a Spyware Terminator elég lesz.
  • biomage
    spybot?
  • volfartr
    Szuper.
    Köszi a segítséget.

Jelenleg fut egy Anti-Malware teljes vizsgálat, eddig 1 valamit talált. Utána elindítok még egy anti-spyware-t és egy teljes átvizsgálással az Avast-ot. Így elég jók az esélyeim?
  • biomage
    Vélemény: ez vírus , és úgy tudsz megszabadulni tőle ha irtod :)
  • volfartr
    Hali mindenki!

Egy olyan kérdésem van, az mitől lehet, hogy amikor belépek MSN-re, akkor az viszi el a CPU 20-50%-át?
    Korábban nem volt vele ilyen gond, tegnap jelentkezett először. Gyors lefuttattam pár keresést, talált is 3 gyanús fájlt, azok törölve lettek. Probléma meg is lett oldva. Majd tegnap éjszaka ismét elkezdte elszívni a CPU erőforrását. Ismét keresés, talált egy malware fájlt. Törölve lett, utána ismét működött a dolog.
    De most megint elkezdte csinálni, és nem tudom, mi tévő legyek.
    Nagy valószínűséggel le fogok futtatni minden keresővel egy alapos vizsgálatot, és bízom a csodában.
    Vélemény?
  • balcsi70
    Köszönöm,végül sikerült(mégis csak a kábel hiba volt)kipróbáltam egy harmadik kábellel és csoda történt :) .Köszöntem a választ.
  • gergely1991
    BOOT sorrend beállítását javasolnám:BIOS>>BOOT 1St Boot Device-re mozgatod(+/- vagy a le/föl kurzorbillentyűkkel) azt a meghajtót amiről indítani szeretnél.
  • balcsi70
    Na még egyszer a képet.hiba
  • balcsi70
    kép
  • balcsi70
    Sziasztok.A segítségeteket kérném.Sikerült beraknom az új vincsesztert,(PATA-mint a régi). Beraktam slave ként,bekapcsoltam a gépet fel is jött a kis ablak az óra mellett hogy új driver,telepítette.Aztán kikapcsoltam a gépet hogy kössem be a második IDE-ba a DVD-t hogy indítsam a Ghost-ot hogy csinálja meg a Clont a régi vinyoról az újra. De azóta csak az jelenik meg amit a képen is láttok amit mellékeltem. Már próbáltam csak a régi vinyoról betöltetni,aztán próbáltam az újjal (mondom egye fene most már telepítés lesz-nem clone),aztán próbáltam másik 2 kábellel (mivel valami olyasmit ír hogy "Check cable" de semmi.Az elemet is kivettem az alaplapból mondom hátha. -,úgy betölt odáig hogy F1 resume F2 Setup de bármit csinálok ugyan oda lukadok ki amit ír a képernyőn.Esetleg valamit a Biosba állítani? Phoenix Bios van rajta. Köszönöm a segítséget.
  • kl24h
    Az újratelepítés nagyon messze lenne!
    Futtasd le a következőket: Hitman Pro, Malwarebyte's Antimalware, MalAware, Kaspersky Virus Removal Tool és a Microsoft Safety Scanner.
  • Benny04
    á már rájöttem, mi baja. van egy olyan program a gépen, hogy "premier opinion". ez egy spyware és szépen beszoptam :( már csak a újratevés segít?
  • sempronjani
    Sziasztok!
    Van egy nagy problémám!
    Néhány hete lefagy a windows 7-em. Közvetlen előzménye, hogy a monitoron függőleges színes csíkok jelennek meg. Valaki azt mondta, a vga memóriája adja meg magát. De nem mindig terhelésnél csinálja. Gondolok játékra.
    A gépem adatai:
    Alaplap: Gigabyte EP43-DS3L
    VGA: Sapphire Radeon HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E dual
    Memória: 2x1GB Kingmax
    Processzor: Intel CORE2 DUO E7300
    Vinyó: Samsung 500GB 7200
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Evin
    Nekem most csak az jut eszembe, hogy veszel egy Tuner kártyát, és azzal digitalizálod. De lehet, hogy vannak jobb megoldások is.
  • Benny04
    Heló! Nagy baj van

Netezgettem nyugisan, egyszer csak bezáródik minden és bejön a "System Restore" és azt írja, hogy megsérült a vincseszterem, elkezdi keresni a hibákat, talál egy rakatot, vincseszter sebessége lecsökkent 20%-kal, a ram 83°C-os, a C:/system32/drivers sérült, bootsector sérült stbstb és hiába futtatom le ezt a programot, nem tudja kijavítani. Ha a sajátgép C:-re vagy D:-re megyek, azt írja, a mappa üres. Újraindítom, ugyanez, de érdekes, betölt normálisan, csak azután rinyál. Na ilyenkor mivan? Vírus, vagy tényleg probléma van? Tegyem újra?
  • foldi6
    Sziasztok!
    Egy nagy kérésem lenne:
    szeretnék rengeteg fontos videóanyagot VHS-ről digitalizálni. Minden megoldást örömmel fogadnék!
  • Carbonka
    -alapból.
  • Carbonka
    Hi, win7-en alapból hány százalékon vannak a hangszórók alapból? Ha jól emlékszem 66 vagy 68 de már nem emlékszem pontosan. Valaki segítene?
  • Evin
    Arra nem gondoltál, hogy a te rendszeredben van valami katyvasz?
    Ha általános lenne ez a hiba, mindenki ezen lovagolna, de jelenleg te vagy az egyetlen ilyen.
  • dragon11
    újabb érdekes problem, mint az msn és ez a firefox elromlós dolog..:D mindkettő magától elromlott majd magától megjavult :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szal az új fejlemény az, hogy az office 2007 telepítése közben kaptam egy 1404es hibaüzit, utána olvastam; módosítottam a regeditben az alapértelmezett kulcsnak az engedélyeit... tovább ment majd kaptam egy 1707es hibaüzit, amire A MICROSOFT AZT ÍRJA H AZT JELENTI H SIKERES VOLT A TELEPÍTÉS.

nah innentől kezdve nekem hogy legyen fogalmam az egész BALFASSÁGUKRÓL, mikor nekik közük nincs az egészhez?

így tovább microsoft adjatok még ki ezer oprendszert hátha egy jó lesz csak az a probléma hogy a kutya nem fog helyettetek megtanulni NORMÁLISAN MEGÍRNI EGY ROHADT PROGRAMOT.
  • josi
    Tessék
  • blc
    Sziasztok!El kellene egy kis segítség. az incredimail levelezőt szeretném magyarosítani. Tudnátok ebben segíteni? Köszi
  • sanya200
    Hát raknák fel újat ha tudnák de 1 db 12 volt van benne, bővítőm nincs hozzá szólva meghajtót nem tok rákötni külön.Leszedtem hozzá külön a magyar nyelvet a microsoft oldaláról de hibával nem telepíti.De már mindegyis visszaadtam hogy nem tom megcsinálni, működni működik csak épp német maradt.