Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor nyomatom az usb cuccot
utána jövök vissza ...

de megy ... indul minden.. csak rohadt lassú... mint a csiga...

így igaz le van tiltva a súgó...

gergely1991
csökkentett módban nem megy?
gép indulásakor azonnal nyomogasd a F8-at és válaszd ki a csökkentett módot

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

had hallom mester... 😊
had tanuljak...

Mintha valamire emlékeznék.
gergely1991
Az én biztonsági módszerem olyan szigorú ha leírom leesel a székrõl😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

most hogy rakom fel az usb-re... 100%-kon megy a proci... szinte mást nem is tudok csinálni.. ezt a pársort 3-perc alatt írtam ide be.... 😞

Én nem rólad írtam, hanem úgy általában, akik mindenfélét töltenek le az internetrõl és egyáltalán nem érdeklik a rendszer védelme.
gergely1991

na lejött a cucc...
nyomom usb-re.. és had zörögjön..

igaz... lehet bekaptam valamit... nem kizárt... ez lenne a legegyszerûbb.. mivel ram rendben proci rendben.. merevlemez rendben.. alaplap rendben.. akkor mi maradt...?
de ha formázom az egész vinyot... de mindent.. akkor hogyan marad meg...
ez a nagy kérdés..?
Ilyennel még sosem találkoztam...
Otthon van még egy gépem ... azon ugyanez az xp fut... 1-éve gond és probléma mentes..

Én is erre gondoltam, mert már találkoztam ilyen vírussal, ami nemcsak ezt blokkolta, hanem még az antivírust is ilyen módon kapcsolta ki.
Ezért is ajánlottam a Kaspersky Rescue Disc, mert a boot szektorokat is ellenõrzi.
gergely1991
nem én töltöttem le/írtam ki lemezre(csak ellenõriztem) 😛
Ennyire hülyének ne nézz-.-

gergely1991
akkor valami szektoron bujkáló vagy boot vírus lehet.

"A DCOM a következõ hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " helpsvc szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következõ kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE}"
Regisztrációs adatbázisban így szerepel:
{833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE} = Help and Support Services: Service

Ezért kell leellenõrizni az ilyen letöltött *.iso fájlokat mielõtt kiírnád CD-re.
én is.... de ez tiszta... évek óta ezt használom.. páromnál ez van fenn.. rokonoknál szintén... ott panasz mentes a cucc... 😊
csak nálam kínlódik... 4-hónapja...
És másik XP vel sem más a történet... szóval nem tudom mi van...

Csak mobil netem van... Telenoros... és nem a leggyorsabb.... 😊

gergely1991
én már olyannal is találkoztam ami pont a telepítõn hemzsegett a sok kis kártevõ😄

én sem... nekem sem volt eddig ezzel gondom... valami van ami nem normális.. de ha addig élek akkor is rájövök..
töltöm a linket amit adtál.. utána usb.. és had zörögjön.. 😊

ok nyomom... 😊 köszi..
írom majd a fejleményeket....

Én még nem találkoztam olyannal, hogyha a Windows nem legális, hogy gond lenne. Sõt még a frissítések is tökéletesen feltelepednek, kivéve azokat, amelyek kérik a Windows eredetiségét.
A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. <<<<<< ez nagyon nincs rendben.

Ezt még ki kell próbálni: letöltöd a Kaspersky Rescue Disc 10, ha nem akarsz CD elrontani, akkor választod az USB linket, ez egy Linuxban írt Windows vírusellenõrzõ, frissíted és lefuttatod a C partíciót.
Van böngészõ is rajta és meglátod, hogy ebben az esetben milyen gyors a gép. Ekkor gondolom ki fog derülni, hogy hol van a hiba.
nem. de évek óta ezt használom... és sosem volt vele gond.
Windows hitelesítés ok... meg van ....
néha szoktam küldeni frissíteni... nincs vele gond.

gergely1991
Egyáltalán legális windows-t használsz(ha nem akkor nem csoda hogy nem jó semmi se neki) ?😊

696KB nálam

Na itt valami gyanús....
Elõször ez a DCOM, vírusra utalhat, de nem biztos....
Nálad létezik a system32 mappában ez a ntdll.dll? és 718336 bájt kell legyen a mérete.
csak ennyi más nincs......

rendszer-nél a mai
A DCOM a következõ hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " helpsvc szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következõ kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE}

További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

alkalmazásoknál volt 1 ez.

1..
Hibás alkalmazás: plugin-container.exe, verzió: 1.9.2.4127, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.5512, memóriacím: 0x0000100b.

További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

nézem pill megint

Ez régebben nem volt így. nyugodtan tudtam benne dolgozni... most várni kell a legegyszerûbb dolgokra is perceket

Az Eseménynaplóban nem találtál semmi Error-t?
Felnyitom a photosop-ot és vége mindennek... 😊 pár percig...

100%on van....
de igen .... fagy

lehet. ez elõtt Nod Smart volt fenn... utána próbáltam AVG-pro.
és most a szervizes haver mondta, hogy dobjam fel az avast-pro.
egyik sem talált semmilyen vírust ami komoly lett volna
Pluszban Zemana antilogger is fut... régóta használom. nagyon jó.
és hetente lezavarok egy spaybot ellenõrzést... semmit nem találnak

Akkor jó.
Lássunk egy processzor tesztet is: felnyitod a számologépet és a tudományos részen megadod neki 100000! számolja ki, ezt elvileg 100 másodperc alatt el kell végezze, amellett, hogyha közben nyitogatsz fel dolgokat. Ilyenkor 100%-on kell menjen és nézd meg, hogyha nyitsz fel valamilyen programokat (pl Internet Explorer), nem-e észlelhetõ még nagyobb lassulás, mert elvileg nem kellene észrevevõdjön.
Vírussal kapcsolatosan találkoztam olyannal, hogy a rendszer hazatelepítésével sem nem oldódott meg a probléma, olyan profi vírus volt, hogy nem lehetett detektálni semmivel sem, pedig vagy 10 db. antivírust futtattam le. Ezért mivel a rendszer jól ment, gondoltam hiába teszem újra, mert a vírus csak ott marad és ekkor kellett várni egy pár napot, amíg az antivírus észrevette. Az Avastal is bekaphattál egy ilyent.
A rendszer kezelje a lapozó fájl méretét
jelenleg ez van pipálva.

A 2.4 GHz bõven elég, 1 GB ra is elég, ha nem fut túl sokminden... mivel azt mondod, hogy régebben jól ment, akkor gondolom ezzel nem lehet gond.
Ellenõrizd le, hogy Virtuális Memóriát mennyire állította a Windows?
Jelenleg a proci 16%-on van
lapozó fájl 399MB

jelenleg nincs

A processzor általában 16-és 27% között berreg... jelen pillanatban is.
De mostanában ha filmezek akkor úgy 5-6-percenként fel ugrik 100%-ra és vissza.. amúgy nem... ez zavaró egy kicsit.. ilyenkor abban a pár másodpercben ugrik a kép..... ez is úgy 4-hónapja megy..... ez elõtt nem volt ilyen.

A Windows Frissítés be van kapcsolva?
A ramot egy dos alól futtatható programmal néztem át. nem talált hibát.
De a szervizbe is megnéztek mindent... lazán 3-napot bent volt a gép.
És semmi nemû hibát nem találtak... pedig a lassulás szemmel látható volt..erre a srác mit vársz egy 2.40ghz géptõl... ez valahol igaz.
de régebben nem volt ilyen gond..

A ramot az elõbb cserélgettem át...
Változás nem érzékelhetõ...
Amik programok vannak.. azokat legalább 2-éve használom.. semmi ujjat nem tettem fel azóta.. ez a gond most van kb.. 4-hónapja ez elõtt normálisan futott.
A múlt héten volt szervizbe... semmi hibát nem találtak... ripityom darabra kapták a pc... de semmit nem talált a srác... se vírust se semmi mást.
De én érzem és tudom, hogy nincs rendben..
Pl.. photosop cs3 10. telepítése nem lehet 40-perc.... törlése ugyan ennyi idõ.. 😊

A RAm-ot hogyan ellenõrizted? A proceszor hány %-on megy miután beindult a gép?

Nem vírus az oka? Arra gondolok, hogy miután megvolt a Windows telepítés, akkor azután telepíted fel a többi programokat és valamelyik programról úgy tudd, hogy tiszta, de közben nem az. Mivel újratelepítetted a rendszer, akkor nem szabad hiba legyen, csak akkor, ha közben vírust is telepítsz vagy hibás az alaplap, RAM... de ha hardver probléma van, akkor a Windows telepítés sem lehet sikeres.

Be kell nézni az Eseménynaplóba, ott lehet találsz valami szokatlan hibát a System-nél.
Hello. Igen gyorsan ment mint máskor. azzal nem volt gond.
2-különbözõ win xp is felraktam... de ugyanúgy van a lassulás..
Ramot teszteltem nincs hiba....

A Windows újratelepítése gyorsan ment, úgy mint máskor?

Lehet a RAM a hibás vagy át kell tenni más helyre.