Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána jövök vissza ...
gép indulásakor azonnal nyomogasd a F8-at és válaszd ki a csökkentett módot
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
had tanuljak...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nyomom usb-re.. és had zörögjön..
de ha formázom az egész vinyot... de mindent.. akkor hogyan marad meg...
ez a nagy kérdés..?
Ilyennel még sosem találkoztam...
Otthon van még egy gépem ... azon ugyanez az xp fut... 1-éve gond és probléma mentes..
Ezért is ajánlottam a Kaspersky Rescue Disc, mert a boot szektorokat is ellenõrzi.
Ennyire hülyének ne nézz-.-
"A DCOM a következõ hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " helpsvc szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következõ kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE}"
Regisztrációs adatbázisban így szerepel:
{833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE} = Help and Support Services: Service
csak nálam kínlódik... 4-hónapja...
És másik XP vel sem más a történet... szóval nem tudom mi van...
töltöm a linket amit adtál.. utána usb.. és had zörögjön.. 😊
írom majd a fejleményeket....
Ezt még ki kell próbálni: letöltöd a Kaspersky Rescue Disc 10, ha nem akarsz CD elrontani, akkor választod az USB linket, ez egy Linuxban írt Windows vírusellenõrzõ, frissíted és lefuttatod a C partíciót.
Van böngészõ is rajta és meglátod, hogy ebben az esetben milyen gyors a gép. Ekkor gondolom ki fog derülni, hogy hol van a hiba.
Windows hitelesítés ok... meg van ....
néha szoktam küldeni frissíteni... nincs vele gond.
Elõször ez a DCOM, vírusra utalhat, de nem biztos....
Nálad létezik a system32 mappában ez a ntdll.dll? és 718336 bájt kell legyen a mérete.
A DCOM a következõ hibát észlelte :"A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz. " helpsvc szolgáltatásnak "" paraméterekkel való indítása közben. Ezért a következõ kiszolgálót nem sikerült futtatni:
{833E4010-AFF7-4AC3-AAC2-9F24C1457BCE}
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Hibás alkalmazás: plugin-container.exe, verzió: 1.9.2.4127, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.5512, memóriacím: 0x0000100b.
További tájékoztatást a súgóban talál a következõ helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
de igen .... fagy
és most a szervizes haver mondta, hogy dobjam fel az avast-pro.
egyik sem talált semmilyen vírust ami komoly lett volna
Pluszban Zemana antilogger is fut... régóta használom. nagyon jó.
és hetente lezavarok egy spaybot ellenõrzést... semmit nem találnak
Lássunk egy processzor tesztet is: felnyitod a számologépet és a tudományos részen megadod neki 100000! számolja ki, ezt elvileg 100 másodperc alatt el kell végezze, amellett, hogyha közben nyitogatsz fel dolgokat. Ilyenkor 100%-on kell menjen és nézd meg, hogyha nyitsz fel valamilyen programokat (pl Internet Explorer), nem-e észlelhetõ még nagyobb lassulás, mert elvileg nem kellene észrevevõdjön.
jelenleg ez van pipálva.
Ellenõrizd le, hogy Virtuális Memóriát mennyire állította a Windows?
lapozó fájl 399MB
De mostanában ha filmezek akkor úgy 5-6-percenként fel ugrik 100%-ra és vissza.. amúgy nem... ez zavaró egy kicsit.. ilyenkor abban a pár másodpercben ugrik a kép..... ez is úgy 4-hónapja megy..... ez elõtt nem volt ilyen.
De a szervizbe is megnéztek mindent... lazán 3-napot bent volt a gép.
És semmi nemû hibát nem találtak... pedig a lassulás szemmel látható volt..erre a srác mit vársz egy 2.40ghz géptõl... ez valahol igaz.
de régebben nem volt ilyen gond..
Változás nem érzékelhetõ...
Amik programok vannak.. azokat legalább 2-éve használom.. semmi ujjat nem tettem fel azóta.. ez a gond most van kb.. 4-hónapja ez elõtt normálisan futott.
A múlt héten volt szervizbe... semmi hibát nem találtak... ripityom darabra kapták a pc... de semmit nem talált a srác... se vírust se semmi mást.
De én érzem és tudom, hogy nincs rendben..
Pl.. photosop cs3 10. telepítése nem lehet 40-perc.... törlése ugyan ennyi idõ.. 😊
Nem vírus az oka? Arra gondolok, hogy miután megvolt a Windows telepítés, akkor azután telepíted fel a többi programokat és valamelyik programról úgy tudd, hogy tiszta, de közben nem az. Mivel újratelepítetted a rendszer, akkor nem szabad hiba legyen, csak akkor, ha közben vírust is telepítsz vagy hibás az alaplap, RAM... de ha hardver probléma van, akkor a Windows telepítés sem lehet sikeres.
Be kell nézni az Eseménynaplóba, ott lehet találsz valami szokatlan hibát a System-nél.
2-különbözõ win xp is felraktam... de ugyanúgy van a lassulás..
Ramot teszteltem nincs hiba....
Lehet a RAM a hibás vagy át kell tenni más helyre.