Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrDevil
Hali valaki nem tudja hogyan kell letíltani a BIOS-ban a Cd romokat???? alaplap: Asus P4C800 Deluxe

Sziasztok
Tudnátok nekem mondani egy progit ami a hibás avi fájlt(az mpeg4 modifier nem konvertálja át) ki tudnék javítani?
Dr.Divx-hez cracket vagy serialt tud vki?
Elõre is köszi

PetruZ
Ürítsd ki a Temporary Internet Files mappát az Internet Options-on belül.
PLaci
Explorer faszsága...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

TomRaider
Hello

Kép letöltésénél a jobb gombos megoldásnál,
csak "névtelen bmp"-ben tudom elmenteni a képeket,
már régebben is elõfordult,egy kicsit bosszantó,
mi lehet a probléma?

Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?

PLaci
plz help!
infó itt

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

lck
Ha a CD már másolt akkor a Nero a "CD másolás" - módszerrel tökéletes má
solatot készít. Ha eredeti ( gyári ) akkor a Nero nem biztos hogy tökéletes másolást hajt végre mert az eredeti CD-n lehet valamilyen másolásvédelem. ( Ilyebkor van szükség pl. a CloneCD-re ). Tapasztalataim szerint viszont az eredeti Microsoftos Windows telepítõ CD-ken nincs másolásvédelem, igy még Nero-val is másolhatók.
Lck ! Kérlek, erõsítsd meg, hogy nem kell semmilyen "clone Cd", meg más csodaprogram, elegendõ a NERO-val történõ CD másolás, és ugyanolyan telepítö CD-t kapok, mint az eredeti!
flashX! Miért? Mert néhány hónapig szednem kellett. Tényleg fos. Olyan beteg voltam tõle, hogy emlékezetes lesz, amig élek! Mellesleg, az alapproblémámon csak rontott. Szerencsére rájött a szakorvos is.
lck
A CD-t NE úgy másold le hogy bemásolod a gépbe és utána kiírod CD-re, mert úgy nem fog gépindításkor a CD elindulni. A NERO -ban direkt van olyan hogy CD másolás. Azzal kell, és akkor ugyan olyan lesz mint az eredeti. A hálókártyádat lehet hogy a telepítéskor egybõl felismeri az XP és nem is kell semmit csinálni. Ha nem akkor az eszközkezelõben meglátod ( sárga kérdõjel ) Csak akkor kell a kapott lemez. Azon van egy install.exe vagy setup exe. Azt kell elindítani. Ha nincs, az eszközkezelõbn a sárga kérdõjelnél van hogy driver telepítése. Ott van egy varázsló amiben megmutatod a lemez elérési útját és telepíti a drivert. Persze a hálózat elérésének egyéb adatait tudnod kell. ( Felhasználónév, jelszó meg ilyenek ) Ha ezeket nem tudod inkább mégis valahogy hívj segítséget.
Azt nemtom hogy kell, de miért nevezted el magad arról a fos gyógyszerrõl?

Nagyon idõszerû lenne a format:C. Nem merem megcsinálni, mert az ADSL kapcsolathoz szükséges hálózati kártya telepítését nem tudom megcsinálni. Kaptam egy floppy-t a szolgáltatótól. "100/10M Ethernet PCI Adapter" néven, de a telepítésében a telefonos ügyfélszolgálat nem tud segíteni. Nem az õ dolguk. Leírná valaki a telepítés lépéseit? Win98-am van.
Néhány napra kölcsönkaptan a "Microsoft Windows XP Corporate Edition MAGYAR integralt Service Pack 2-vel" telepítõ CD-t. Mielõtt használatba venném, szeretnék róla egy biztonsági másolatot magamnak.
Tudomásom szerint, ha bemásolom a gépembe, majd kiírom a NERO-val, a kiírt CD már nem lesz ugyanaz, mint az eredeti, vagyis nem lesz telepítõ CD. Igaz ez? Vagy másoljam nyugodtan, ugyan az lesz?
Husimoto
Köszönöm a gyors segítséget ! Sikerült !

units
kapcsond ki, majd be a rendszer visszaállítót.

a kikapcsolással törölsz minden visszaállítási pontot, velük a trojaid is.

"C:\System Volume Information\_restore"

onnan egyik vírusírtó sem tud törölni.

A Vírusellenõrzõ nem tudja megtisztítani a _Restore mappa fertõzött fájljait

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Husimoto
Egy másik topikban megkérdeztem, de hátha ide többen járnak !

Egy kis segítséget kérek ! talált 4 trójait a NOD 32 a gépemen :

1. / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0080992.dll - Win32/TrojanDownloader.Rameh.C trójai

2 ./ C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0083030.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.DF trójai

3. / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A00 83031.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.EU trójai

4 / C:\System Volume Information\_restore{C2AD91AE-58A8-4F6A-A763-C7D7A9C7EE53}\RP173\A0083033.exe - Win32/TrojanDownloader.VB.EU trójai

Talált vírusok száma: 4
Befejezés idõpontja: 20:12:46. Víruskeresésre fordított idõ összesen: 727 másodperc (00:12:07)

A NOD nem törli ki ! És én sem tudom manuálisan kitörölni ! Beállítottam pedig,hogy kérdezze meg mi legyen a teendõ de nem kérdezi meg ! Ha meg ujra kézileg elindítom a kersését, akkor nem találja meg a 4 virust ?

Hogyan irtsam ki !

Köszönöm szépen sikerült!

lck
Vezérlõpolt > Felügyeleti eszközök > Számítógép kezelés > Lemezkezelés
Átszeretném a d: meghajtómat írni bármi másra
Ezt hol lehet átírni ?
<#help>

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, mitõl lehet az, hogy néhány játék (pl. Diablo 2, Star Wars Battlefront,stb.) futtatása közben egyszer csak fogja magát a gépem és újraindul (néha "kék halál"-t felvillantva egy pillanatra). Ugyanez a helyzet pár avi-nál is (South Park részei). Win Xp-t használok, Geforce vidikarival, legújabb driverrel. (És néha már a baltát állítanám bele ebbe a k..va gépbe...... <#gun>)
Nagyon örülnék valami használható ötletnek. Gép lecserélését leszámítva, arra most nincs keretem. <#smile>
Üdv!

lck
Azért a rendszer tõled függetlenül ír és töröl. Továbbra is azt javaslom hogy 1-2 hetente egy töredezettségmentesítés nem árt. Scandisk meg inkább csak váratlan leállás után, de a biztonság kedvéért havonta 1 szer. ( Találkoztam olyan géppel amelyikben az IE azért fagyott mert nem volt soha normálisan scandisk-elve és sok volt a félbemaradt fájltöredék. Aztán scandisk után ment rendesen. )
Lck! Ha végigment a scandisc, a töredezésmentesítõ, csak letöltök,tehát hozzáadok állományokat, törlés nincs, akkor mi a helyzet?
Sziasztok! Bocs ha nem ide való a kérdés! Tudtok ajánlani olyan programot amellyel digitális videókameráról lehet egyszerûen capture-ölni anyagot?
PetruZ
XP alatt (és általában ntfs alatt) nem teljesen így mûködik. A fájlokkal a rendszer igyekszik úgy kitölteni a lyukakat, hogy egyben beleférjen valamelyik lyukba, ha lehetséges. Így a fájlokat nem darabolja szét, ahogy jönnek a lyukak, hanem bedugja a legelsõbe, amibe belefér. Az ntfs diszkek ezért nem töredeznek szét annyira hamar. Amikor te töredezettmentesítést csinálsz egy ntfs partíción, valójában többnyire csak sorba rakod a fájlokat egy könyvtáron belül.
Persze, ha kevés az egybefüggõ hely, az ntfs is szétdarabol mindent.
lck
m2v az valami video fájl. lejátszóprogik általaában ismerik. mondjuk én még sose láttam
lck
Na szóval. Ugye irogat a gép a wincseszterre fájlokat. Mondjuk egymás mögé. Aztán egyet letörölsz "középrõl" ott lesz egy "lyuk" ahol nincs adat. Legközelebb hogy a vinyó kihasználtsága megmaradjon íráskor egy nagyobb fáljt eldarabol hogy a "lyukban" is legyen hasznos adat. - Igy lesz töredezett a fájlrendszer. Ez windows alatt mindíg így van ezért a töredezettségmentesítõt idõnként használni. Én hetenete szoktam.

Scandisk: Pl.: Dolgozik a géped. Éppen adatot ír a wincseszterre és elmegy a villany. Elkezdett írni egy fájlt de a végét már nem volt ideje ráírni. Igy a vinyón egy befejezetlen, haszontalan adatdarab marad. A Scandisk ezt rendbeteszi. Használni szoktam általában: áramszünet, reset, Ctrl+Alt+Del után. Mindíg ha egy váratlan dolog megállíthatott egy lemezreírási folyamatot. + kb. havonta 1x csak úgy.
TomRaider
...továbbá mivel, és mire használható
az m2v kiterjesztésû fájl?

Leírná valaki röviden, hogy a scandisc és a töredezésmentesítö programoknak hol, mikor van jelentõségük? Ha rendben minden, kell-e egyáltalán használnom?
TomRaider
Milyen progival lehet a legegyszerûbben
avi-ból mpeg-et csinálni?

Az a baj, hogy félraktál mindent. A Vezérlõpultból szedd le az egészet, Csak az ACEMP-ot használd! Nálam fönt van egy verzió(az origo szoftverbázisából töltöttem le), visz mindent. Nem enlékszem melyiket raktam föl, csak azza, hogy olyan 50Mb a mérete. Ismétlem: Más codec ne legyen mellette föltelepítve!
PetruZ
Mindent ki kell jelölni, ami kell, a rendezés mindig csak a kijelölésre vonatkozik. A rendezõnél úgyis meg lehet adni, hogy mely oszlop(ok) szerint rendezzen.
Sgeitsetek már! fel raktam a (XviD-1.0.1-05062004.exe,DivX511Bundle.exe,ACEMCP593PRO.EXE,ac3filter_1_01a_rc5.exe) progikat és nincs hang:\ Mi kéne még?

Hi!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne azt megcsinálni Excel-ben, hogy mondjuk van a,b,c,d, oszlop és ha az "a" oszlopot abc sorrendbe teszem a többi oszlop is vele mozogjon! Mert sorba raktam és a többi oszlop meg ugyanúgy maradt és így elrontott mindent!

Elõre is köszi!
[Walaki]D`Lair
Az a helyzet, hogy a media playerem az utóbbi idõben nem játsza végig az egyes fileokat, hanem némelyiknél amirõl pl tudom hogy 7 perc kiírja hogy 40 sec és annyit játszik belõle...ha ide oda tekerem akkor beugrik a cucc, de akkoris max a 40 sec határig játsza le....😞(

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

A problemam a kovetkezo:
Kicsit sotet a monitorom max. brigtness (hardveres) mellett is, kulonosen akkor zavaro, ha videot nezek...
Ezert szoftveresen allitom a fenyerot, de sajnos a VIDEO FENYEREJE ES KONTRASZTJA NEM VALTOZIK!!! AKKOR SEM HA DIREKT AZT ALLITOM A DETONATOR DRIVERBEN!!! MIT LEHET TENNI???
(nVidia Detonator Drivert hasznalok es TNT2-t)
thx.

marsu
Sziasztok.

Az ie nem müködik, nagyon lassan tölt be mindent, mi lehet a baj hogyan lehet ezt orvosolni. Segítsetek!!!!
PetruZ
Az Eszközkezelõben, az SCSI eszközök között elvileg kell lennie egy D3xxPRT nevû eszköznek. Ez valójában a DTools drivere, ezt is el kell távolítani.
szasztok lenne 1 problémám demon toolst használok de az utóbbi idõbe induláskor kiírja a gép, hogy a D:\Windows\demon.dll hibás és a demon tulsom is eltünt.Ujratelepíteni nem tudom és uninstalálni se bírom a regeditbe már kitöröltem. Mit kell csinálnom, hogy ujra jó legyen?
gondlom a jatek lenne a fo felhasznalas. Ujabb videokari. ha van penz athlonfx szeria, ha kevesebb, athlon3200+ 400fsb. azert ilyen proci meg nemigen fog kelleni a jatekokhoz. Ram 512-1gb
alaplab valami jobb es markasabb mindenkepp, tap szinten. a tobbit kitalalod.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ibrik
Ilyenre ne is számíts...
A legtutibb konfig is elavultnak tekinthetõ akár már fél év után is - jobb esetben...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Szeretném, ha a Télapó (vagy a Jézuska) hozna nekem egy jobb, néhány évig még korszerûnek mondható univerzális számítógépet. Milyen alaplap, processzor az, amiben célszerû gondolkodni ?
Szeva!
Nekem egy SMTP címre lenne szükség az Outlook alá, Freemail a kiszolgálóm mezei modemen keresztül kapcsolódom a Matáv (0651622622) 'Nyílt Internet'-hez.
Köszi
lck
ibrik
Valószínûleg a videosáv nem 25 FPS-el készült.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A Nero6.3.0.0-t szeretném használni, telepítés után sorozatszámot kér, azt beírva kiírja, hogy lejárt a demo verzió, vásároljam meg a sorozatszámot. Hol és hogyan?
Dj Révész
Sziasztok! Az a gondom, hogy a DR Divx nevû progival ha realtime akarok Tv tunerrõl felvenni, akkor elmegy a hang. Mi lehet a gond?

Frank99
itt biztos megtalálod:

DDL world...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem tudnál címet megadni, ahonnan beszerezhetném?
Korábban a CD írómhoz adtak, de most a DVD íróhoz nem.
Frank99

Frank99
Nero

ennel jobb nem kell.
meg is lehet venni, mostmar CD-irohoz gyakran adjak is.

bar dobozos verzioja sem draga.