Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel azért vitáznék egy icipicit. A 98-nál is mûködik a task lelövése dolog a ctrl-alt-del-lel.. 90%-ban lelövi a dolgokat reset nélkül...
Akinek a 98 nem jó, annak is a gépével lehetnek gondok. Kb. 1 hónapja tértem át az xp-re gépfejlesztés miatt. Addig 98Se-t használtam, és meg voltam elégedve vele, persze az 512 mega ram meg a P4-es 1,5 Ghz-es proci is jót tett a 98 stabilitásának. Erõs géppel az is stabil. Most ugye xp lett sp2-vel az új 3ghz-es gépemen, és ezzel is meg vagyok elégedve. Kellemesen csalódtam az xp-ben, azt hittem, gázabb lesz, de jól muzsikál, viszont nem fogom fikázni a 98-at, mert nekem tökéletesen bevált az is.

vki mondjon már olyan progit ami kiirja a szöveget ha lejátszom a zenét
PetruZ
A Hálózati kapcsolatok varázslót elindítod és értelemszerûen követed a lépéseket. Létre kell hoznod egy telefonos kapcsolatot egy DSL szolgáltatóra. Telefonszám, stb. nem kell neki, éppen ez a DSL lényege. Természetesen az ADSL modemet megfelelõen össze kell kötni a gép hálókártyájával és a telefonhálózattal, de ezt az ADSL kiépítésekor mindig megcsinálják.
PetruZ
Lõdd le az XP témát (nálam ez az elsõ, ki nem állhatom) és kapsz egy külsõleg kiköpött W98/2K-t, amiben 99%-ban minden ugyanott van. 😊
a shot
Helóztok, valami sürgõs segítség kéne, ime a problémám:

Egyszerûen nem tudok csatlakozni semmilyen szerverre például mircel, ventrillóvall , the all seeing eyel, tehát semmlyen programmal nemtok egy külsõ serverre csatlakozni. Op rendszerem Win xp SP2-vel. Nem használok tûzfalat és az xp-s sincs bekapcsolva.
Nemrégfuttattam egy windows optimalizáló progit amibe reg cleaner megmindenféle dolog van. Valószinüleg utána cseszõdött el minden, de nem biztos. Akkor sem jó semmi ha visszaállitási pontra nyomom a windovzt. Nagyon segítsen valaki pliz.

Segítene valaki, hogyan tudom beállítani az ADSL kapcsolatomat?
Ha eddig jutottam:
-format C:
-Telepítettem az alaplapot
-Telepítettem a Win98-at
-Telepítettem a videokártyát
-Telepítettem a Norton Antívírust
-A 100_10M_Ethernet_PCI_Adapter floppyról telepítettem a hálókártyát
-Futtattam a Windsl.exe-t
-Hogyan tovább?
üdv: [email protected]
hát azért ez nagyon nem igaz. amit eddig láttam xpbõl az atomstabil, 98cal meg azért voltak jócskán gondok (mondom ezt úgy, hogy os/2t és linuxot is sikerült már ismerkedés címén villámgyorsan befagyasztanom 8). kb fél évvel ezelõttig használtam 98at, és még mindig utálom az xpt (bumszli, semmit sem találok meg benne stb), de azt hogy instabil nem merném ráfogni 8).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

marsu
Sziasztok.
Gib szótárt honnan tudok letölteni??

Kösz helló
http://www.spyany.com/files/bxxs5_dll.html

File Name: bxxs5.dll
Description: File bxxs5.dll is an IE Browser Helper Object from adware BookedSpace. It is used to hijack browser searches and display popup advertisements.
Security Issues: May download and install third-party software as directed by its controlling server.

Spyware-eltávolitás: csökkentett módban Hijackthis futtatása és a megtalált dolgokat óvatosan kiegyelni (nehogy olyat is, ami nem spyware)..
Avagy:

http://www.iamnotageek.com/a/341-p1.php

(hoyg mire nem jó a gugli...) 😮)
a 98 stabilabb
az xp nek meg jóval több szolgáltatása van

xp!

Sokkal jobb az XP, mint a '98!!! Én az XP-t használom. Egyébként '98-al kezdtem. Ajánlom az XP-t! :-)

Használj MozzillaFirefoxot! Kb. 3x gyorsabb,mint az IE. A fiefox.hu oldalról ingyenesen letölthetõ. :-))

Indításkor hibaüzenetet kapok, hogy c:/windows/bxxs5.dll nem tölthetõ be. Hogyan lehet ettõl megszabadulni? Kösz.
Shongi
Hi, nem tudja valaki mi lett az ISOBURNING-el???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Kérek pár címet, ahonnan filmek tölthetõk le. Az Apocalypse-site. warez volt a kedvencem, rengeteg témában lehetett keresgélni, de most átment angolba, semmire sem hasonlít a kezelése, nem tudom használni. Hátha vannak más filmes oldalak is.
lck
Az hogy simán kilövöd azt jelenti hogy általában a Ctrl+Alt+Del mindíg mûködik.
lck
A win 9x-ek esetében a folyamatok (task-ok) egymást követve futnak. Tehát egy idõszeletet kap pl. egy játék aztán következik modjuk a rendszertálca aztán egy pillanatra a hang aztán a vírusirtó stb. Szépen sorban egymás után. Tehát ha az egyik program hibát okozott valamiért leált az egész rendszer. Az XP ezeket a folyamatokat felülrõl ellenõrzi. Tehát ha leáll egy program, attól még a rendszer alapfolyamatai tovább futnak ( általában ) Igy a hibás program ( task ) leállítható.
( Ez a valóságban azért bonyolultabb, csak az érthetõség miatt írtam le így.) Egyébkén egyértelmû hogy megfelelõ minõségû és sebességû hardware-hez XP jár.
"itt meg símán kilövöd." Elmagyaráznád ezt?
Cormoran
hát, nekem a Win98 régen sokat fagyogatott, ugye egy lefagyott program miatt ujra kellett indítani, resetelni.
itt meg simán kilövöd. Arról nem is beszélve, hogy 1,5 év alatt 2x installáltam, akkor is azért, mert uj alaplap + proci került bele.

Sokkal satbilabb, mint a 98 volt.

Jöhetnek a hujjogások, de ez így van.

Akinek nem jó, annak a gépével van a baj, esetleg driverrel...

Most a Win98-at használom. Barátain javaslatára le akarom cserélni a "Microsoft Windows XP Professional Corporate Edition Magyar, integrált Service Pack 2-vel"-re. Származik ebbõl nekem elõnyöm, vagy csak egy divatos újabb rendszerre cserélem le a régit?
Antromorph
Köszönöm Sil78 <#wave>

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Sil78
A ReGet egy letöltésvezérlõ, ez (meg a többi hasonló, pl GetRight, FlashGet) olyat tud, hogy ha egy oldalon van nagyon sok link, azokat le tudja tölteni egyszerre. De ha te egy teljes weboldalat szeretnél elmenteni úgy, hogy megmaradjon az eredeti könyvtárszerkezete, arra jó pl a HTTrack program, vagy ha Mozillád, Firefoxod van, akkor az erre épülõ SpiderZilla.

These are my friends, see how they glisten...

Antromorph
Van egy Linuxos oktató oldal, és ez nagyon sok htm-s (több 100 oldal) dokumentumból áll, és az összes htm-s cuccot leszeretném venni egy kattintással. Akkor erre jó a regetdx program? Most szedem le éppen.

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Pontosan milyen tartalomra gondolsz?
Mert ha pl arra hogy az oldalon millio file van de nem akarsz mindre kattintani hogy letöltsd akkor talán ez segíthet!

Antromorph
Hello

Milyen progival lehet lementeni egy weboldal teljes tartalmát?
Valaki dobjon legyen szives egy jó linket ahonnan közvetelenül le lehet tölteni ilyen programot.

THX

PLaci
Valami gubanc van a progiban, esetleg egy fájlja sérült, próbáld újra instalálni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Mér lenne vírus??

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

paynes
Vírus beszoptad.

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Mi az oka, és mit tehetek az ellen, hogy:" a program szabálytalan mûveletet hajtott végre, és le fog állni". A bsplayer szokta ezt csinálni filmek nézése közben.
paynes
Valszeg szar az operációs rendszered. xp-d van?

Dj Révész
Sziasztok! Van egy kword usb külsõ tv tunerem, de a driver telepítésnél ezt írja ki a winxp:

c:\windows\system32\autoexec.nt. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és microsoft windows alkalmazásokhoz.
Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra.

Valaki tudna segíteni? Köszi!

Cormoran
a többivel nekem is gondjaim voltak

a k-lite viszont eddig nem okozott gondot.

Nem naon segített...........

Gratula magamnak enyim az 500. ték!!!<#eplus2>

ték # 500

fõ az optimizmus.............<#nevetes1>

paynes
windows reinstall....<#nyes>
VAGY Registry Mechanic 2.4 letöltése!!!4<#nyes>

szasztok!
az a prob. hogy az asztal tulajdonságai menüpontból eltûnt az asztal fül.

PLaci
nem szeretem ezeket a kódec pack-okat...

paynes
re..

Cormoran
akkó tedd fel a K-lite-ot...

PLaci
Tudod mikor kúrom szét a rendszeremet ezekkel?!?
pl az Ace megöli a TV tunerem hangját

paynes
Nimo Codec -et tedd fel. Ha ez nem megy akkor maradt az AceMegaCodecPac5.7 100 mega ez. <#vigyor><#kacsint>

Sil78
Próbáltad már máshonnan leszedni azt az elõzetest? Azzal is ilyet csinál?

These are my friends, see how they glisten...

PLaci
VALAKI SEGÍTENE?

bon
Olyan megoldás érdekelne amivel meglehetne csinálni a következõ: egy adott ZIP fájlt (az elérési útvonal mindig úgyanaz) kellene minden nap leszednie a gépnek magától.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

szasztok!
az a prob. hogy az asztal tulajdonságai menüpontból eltûnt az asztal fül.
elõzmények a windows xp topigban.

TomRaider
köszi

Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?

PetruZ
divfix
ingyenes
Bocs.
nekem meg 2 évig kellett szednem