Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan tudnék beszerezni(letölteni?)egy megbízható CD-DVD író programot? Amikkel eddig találkoztam, vagy demo, idõkorlátos, kicsomagolhatatlan, használhatatlan semmik voltak.
Dj Révész
Kössz!

PetruZ
Akármelyik képnézõ megcsinálja ezt neked, pl. az IrfanView, vagy az ACDSee is.
Dj Révész
sziasztok! Nem tud valaki egy tök egyszerû kép konvertáló progit? Csak egyszerûen az 1MB-os jpg-bõl mondjuk 50k-osst csináljon!!

Dj Révész
sziasztok! Nem tud valaki egy tök egyszerû kép konvertáló progit? Csak egyszerûen az 1MB-os jpg-bõl mondjuk 50k-osst csináljon!!

ibrik
Akkor te nem csak FPS-átalakítást csináltál - valami mást is átállítottál.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

TomRaider
Hello

Nekem sajnos megváltoztatta a felvétel hosszát a FPS-átalakítás
1ó:28p-bõl 1ó:50p lett (VirtualDub)
Van olyan beállítás ahol minden 2.-dik vagy 3.-dik frame-t
dolgozza csak fel,idõ hiányában ezt még nem tudtam kipróbálni,
de erõs a gyanúm,hogy ez sem az igazi megoldás.

Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?

batman
köszi, de én csak a Johnny23-nak próbáltam segíteni, nekem most nincs semmi gondom a filmek lejátszásával...(milyen filmek??? az én gépemen?? dehogy...)

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ibrik
Tehát a lényeg, hogy XviD filmeknél - fõleg az újabban készítetteknél - nem elég az ffdshow.
Fel kell rakni a LEGÚJABB XviD kodeket, ami elérhetõ.

batman
nekem a zöld képes probléma x-vid codecnél volt. akkor úgy sikerült egy itteni tanácsra megszûntetni, hogy az ffdshow-n belül az x-vid elõl kivettem a pipát. Ez most így lehet, hogy tök homály amit írtam, de kb így tudok visszaemlékezni rá.

Johnny23
Sziasztok! Kis segítséget kérnék !
SP2 van fönn,minden auto frissitésre van állítva!
1es videofájlok (wmv) lejátszásánál a mediaplayer zöldes,összemosodott szinben jeleniti meg a videot....pl.az összes gametrailers.com -rol letöltött-et !!!!!!

HELP !!!!!!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

ibrik
Miért ne lehetne???
Az FPS-átalakítás nem változtatja meg a film játékidejét - maximum csak a fájl mérete változik, de az a hang szempontjábóllényegtelen dolog.
Csak húzd rá nyugodtan a hangot a videosávra.

TomRaider
Hello

Tanácsot szeretnék kérni,
digitalizált video felvételnél a hang normál 25fps sebességû,
a kép viszont 31.33fps-mal lett rögzitve,
ezért lejátszásnál nincs szinkronban a hanggal,
sajnos nincs lehetõség az újra digitalizálásra,
próbáltam a képet 25fps-mal rögziteni, ez sikerült is,
(VirtualDub)de mivel nem dobot el képeket ezért lényegesen
hosszabb lett, így megintcsak nem lehet összehozni a
hanggal.
Légyszi segítsen valaki,nagyon fontos
Köszönöm

sziasztok motorola v600 as telefonom van eddig mobile PhoneTools de szarakszik van másik program is amivel fel tehetem a telora a zenét meg a képeket ja meg a filmeket,
ibrik
Ha közben voltak fájlmûveletek az ISO-t tartalmazó vinyón (amirõl letörölted), akkor az már menthetetlen.
Egyébként ha volna feltelepítve Norton Internet Security vagy SystemWorks, az át tudja alakítani a Lomtárat "Norton Protected Recycle Bin"-é, ami a Lomtárból is már kiürített cuccokat megõrzi egy bizonyos ideig vagy pedig ha több dolgot is töröltél, akkor amikor eléri a kijelölt terület maximális méretét, akkor a legrégebbi cuccokat véglegesen törli.

Hi! Véletlenül letöröltem a játék 1. cdjének a cd-képét! Már a lomtárbol is kiüritettem! Tudom, ekkora balfék csak én lehetek, de nemismer vki olyan progit amivel a frissen törölt dolgokat még vissza lehet hozni! Valaki mentsen meg!!!
Könyörgök! Élet-halálkérdés!
hi!
(lassan törzsvendég leszek)

elmentettem a log-ba és most?
Az Operám még mindig nem jó

Segítsetek nekem az operámhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(lásd lentebb)

Köszi!

TomRaider
Elõre is köszi

TomRaider
Háj

Keresek olyan audio progit, amivel egy wav-file hossza
megváltoztatható, hosszabbra, vagy rövidebbre egyaránt.

units
szó szerint :)
start hijackthis-> scan-> save log

Tedd be ide. De ne fixálj semmit, mert...desokszorleírtam.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

hogy érted hogy log?

units
log?

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

nem sikerült ennek sem!

szaki
privát megy

És a DVD MovieFactory 2 vagy 3-at honnan tudnám letölteni ingyen?
Köszi!
szaki
BLAZINI: általában a divx lejátszók az mpg-t is lejátszák, de az m2v az egy dvd-re konvertálandó file, amit egy dvd készítõ prg-al lehet dvd formátumban létrehozni. Esetleg, ha a minõség svcd-ben még elmegy, akkor a neroval vagy bármely más prg-al létrehozhatod, de akkor kb. 35 perc fél rá csak. A felbontás fügvényében érdemes gondolkodni. Habár a divx viszonylag jó képet ad, akár a dvd, ezért érdemes lenne divx lejátszót venni, ami támogatja a divx 5.x-et is. Egy dvd-re akár 12 órányi anyag is ráfér és a képe egészen jó. Itt persze csak 1 audio sáv lehet, de gondolom nem akarsz több hangsávot használni. Dvd készítéséhez pl. a Ulead Dvd Factory is alkalmas, ahol menüt is készíthetsz.

Hi!
Abban kérném valaki segítségét, hogy van pár klippem amit ki szeretnék írni dvd-re.
Ezekben a formátumokban: mpg, m2v, mp2, wmv, mpa.

Akérdés az lenne, ha ezeket kiírom mindet lejátszaná az asztali lejátszó vagy valamely formátumokat ne vegyek rá?
Köszi!
sziasztok kijött ez az xp izé eza mediacenter akármi feltette már valaki?
Van 2 gép: egy P1-es 14-es monitorral, Vanta kártyával és 1 P4-es 17-es monitorral és GeF4200Ti kártyával. Az egyik game: a Freespace2 feliratai a P1-en jól olvashatók, de a P4-en alig, homályos, életlen, az O-t alig lehet megkülönböztetni a G-tõl stb. és a betûk bal felsõ része meg van hosszabbodva, mintha pl. az o betû b lenne. Hiába változtatom akár a játék, akár a képernyõ felbontását, semmi. Help!
Na megcsináltam
mükszik a nod32

hi megint én

na elértem hogy az Operám megmutasson egy pici ablakot ha hiba van a javascriptel.
az eredmény:

http://sg.hu/forum.php
Javascript URL thread: "javascript: login('');"
Error:
name: ReferenceError
message: Statement on line 1: Reference to undefined variable: No such variable 'login'
Backtrace:
In unknown script
login("");

erre nem tudok mit lépni

batman
Sziasztok!

Nekem Microsoft Outlook-kal kapcsolatban kéne segítség. Azt hogy szokták megcsinálni a hírleveleknél, hogy html oldalként jelenik meg a levél szövege? Remélem érthetõen kérdeztem...

Mégsem jó az operám!!!
Ide se tudok bejelentkezni!

Poro
keress rá google-ban a hijackthis -re és az elsõ oldalról már töltheted is le. kisebb mint 2 mega ugyhogy nem kell belehalni. Aztán ha lefuttatod és elmented benne az erdményt, na az csinálja a *.log file-t. Igen hasznos kis program, és ha segítséget kérsz internetes spy és egyéb ügyben, úgyis mindenkinek az elsõ szava az lesz, hogy küldj egy hijackthis log -ot.

In a world without walls and fences, who needs Windows and Gates?

SSSIIIKKKEEERRRÜÜÜLLLTTT!!!
JÓ AZ OPERÁM!

Heló
megint én
má unjátok nem?
de most más a szitu
most Operával nyomom és memtudok megcsinálni egypár dolgot
pl
nemtudok ide bejelentkezni!
biztos vhogy le van tiltva
ha tudnátok segíteni azt már nem is tudom hányadszorra megköszönném

Bocs hogy ilyen szar vagyok de az mi hogy hijaktis log?

Tûzfalam van, az xp sajátja
az a helyzet hogy nem hozott fel restartot

units
nézd meg itt

units
nálam simán ment minden.
Restart elõtt másoltad át a fájlokat?
Tûzfal nem tíltja a netrõl?

ok köszi.
De van egy kis gond:
ezt írja ki:
(120) hiba történt a szolgáltatás regisztálása során.NOD32MOD_WINNT_ENGLISH_STANDARD
Ekkor még nem engedte mind a 3 fájlt átrakni
aztán sikerült és most ezt írja ki ha elindítom a nod32kui.exe-t:
Error occured during communication with NOD32 Kernel service
De ha a nod32krn.exe-t índítom el akkor pedig ezt:
Unable to find NOD32.000 file
A nod32.exe-t pedig elindítani sem lehet.

units
nod32
vásárlás:
a három filét RESTART ELÕTT bemásolod (felülírod) a NOD32 könyvtárában.
Tehát telepítés végén nincs restart!!! csak a crackelés után.
1.NOD32.exe
2.NOD32kui.exe
3.Ps_upd.dll

units
nemjó semmire. próbáld ki nyugodtan.
egy .exe filet kapsz. ha nem oldja meg akkor:
hijacktis log

Felmentem a popuppers.com-ra
és ezt írja ki:
if you would like to uninstall the popuppers visual engine

please click Here

EZ most jó?

Heló! Van egy kis gond, kerestem a netem nod32 teljes verziót, de felléptem egy warez oldalra. itt basztam el: azóta valamennyi idõközönként feljön egy pici ablak aminek az van a címsorába írva hogy http://www.popuppers.com/popsn16.php?firstd=20041010&aff=default&c=
{CD01DF5F-3571-4447-9AD9-805897C6A4AE}&oldocx18=1&olda180=1&oldhanse=1&oldourexe=1
Adjatok valami tippet!

Megbízható DVD író szoftverre(NERO6 ?) lenne szükségem. Kis faluban lakom, Budapesttõl messze, ezért a postai utánvét volna a legjobb. Ki tud valamit?
Crem
Ehhh...

Nálam is ez a gond ! :)
Mióta a matáv teszteli az új dsl központját, rendszerint lefagy a letöltés és megáll a gép...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?