Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval a https oldalakat,meg ftp-t nem tudok nézni.
nekem egyoylan problemam lenne hogy ha a mappaim kozt bongeszek windows xp-ben (ugye az explorer.exe-vel) akkor jobb gomb kattintas a mappara es elszall az explorer "szabalytalan muvelet" utana pedig a doctor watson is megprobal futni de za is meghal ... kezd egyre jobban idegesiteni a hiba, de reinstallalni nem akarok windowst...es amugy fentvan az SP2 javitocsomag.,.
mitol lehet ez? esetleg egy programtol ami a jobb gomb menuben bentvan? vmiert az utobbi idoben a lapozofajl merete is lecoskkent ..hogy tudom ezt novelni? regenm is csak ennyi program futott a hatterben megis 290 korul volt a lapozofajl meret..
Abban kérnék segítséget, hogy szeretnék összeválogatni egy géphez hardwaret. A cél egy teljesen alap gép, fõleg internethez, illetve officehoz, és max kb bruttó 100-t szeretnék rászánni. Monitor, meg ilyenek nem kell semmi, csak a ház és ami mögötte van 😊. Sajnos én nem értek nagyon ezekhez, ezért szeretnék javaslatokat kérni a lehetõ legmegbízhatóbb konfighoz, amin az xp megy.
Köszi elõre is!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Firefoxban ezt a hibaüzenetet tipikusan akkor kapod, ha a tûzfal nem engedi felmenni az internetre. Nézd meg a tûzfalad beállításait (a Windows beépített tûzfalát is).
These are my friends, see how they glisten...
hibaüzi: kiszolgálóhoz való kapcs. kísérlet el lett utasítva.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
ilyen memóriát hol tudok venni???
256MB PC2100 (266MHz) DDR OEM
Az internetem valamiért baszakodik...., ugyanis mikor felcsatlakozik és indulok böngészni, akkor lekapcsolódik, vagy egyszerûen lefagy :-(((( . Amikor lekapcsolódik akkor besszagat az egér, és mikor újra tárcsázni szeretnék akkor már FULLra lefagy az egész...
A, Mi lehet a baj?
B, Vajon a Modemmel van a hiba?
kiírtottam egy csomó netes szemetet a géprõl és azóta nem lehet néhány oldalt megnyitni explorerben. pl etr,meg hasonló, amik biztonsági cuccost használnak. segítség..mi lehet a gond?
a firefox meg minden oldalnál elutasítja a kapcsolódást 😞
Olyan problémám van, hogy a hálózati kártyának az illesztõ programját minden csatlakozás elõtt frissíteni kell, mert másképp nem akar csatlakozni.
Mi lehet a baj???
\" örökké nem eshet.... \"
Volna egy kérdésem a hozzáértõkhöz. Lehet, hogy láma a kérdésem de van e olyan program amely mp3-at konvertál át "cd audio track"-é.
Elõre is thx!
Demeter
\" örökké nem eshet.... \"
1A23-0009-1030-2219-1981-5408 | 1A23-0009-0030-1715-9230-3537 | 1A23-0009-4030-1361-1682-6902 | 1A23-0009-4030-2282-8523-2617 | 1A23-0009-1030-1554-9428-7228
\"Hard to see, the dark side is.\"
köszi
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Különben meg figyelmezzetek. itt 1 kis segiccség kéne.
Letöltöttem az SG honlapról ezt:
Natively 3.2
Letöltések száma: 306
Dátum: 2004. 03. 22.
Méret: 2.4 MByte
Letöltéshez klikk ide
Angol nyelvtanulóprogram, melyet tanárok fejlesztettek ki a teljesen kezdõk számára. 6500 képet és a hozzájuk tartozó szöveget tartalmaz, angol hangalámondással és változó tartalommal.
Szal baromira megörültem neki, met az angol nyelv szerény ismereteire azáltal tettem szert, hogy elkezdtem CP-ézni.
Evégett leginkább az írott angol szavakat ismerem föl.
Hallás útján nehézségeim vannak, lévén a kiejtés nem fonetikus.
Úgy gondoltam ez a progi rásegít ezen rücskök csiszolására. Csakhogy!
Az install után, indítva a progit megjelenik egy ablak, amelyben a szokásos soft. licenc leírás ill. elfogadás lehetõsége található.
Elfogadás bejelölve, katt regisztráció, és azt írja, hogy ellenõrízzem az Inet kapcsolatom, holott egész ídõ alatt online voltam.
Tudnátok-e segíteni, hogy mi a teendõ a progi használhatósága érdekében?
Köszönettel veszem, nagy szükségem lenne rá, vagy valami hasonlóra.
Szervenberger, a legkissebb cserkész.
PS.
Menjek el 1 nyelvstúdióba tanácstól kíméljetek. :-D<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Ja, es WinXPm van SP2vel, de SP1 alatt is megvolt mar ez a hiba.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Az elõbbire megoldás, ha az srt-t betöltöd vmi szerkesztõbe (pl. a Subtitle Studio tökéletesen alkalmas erre), majd egyszerûen változtatás nélkül visszamented a fájlt. A szerkesztõ kijavítja a sorszámozási és sortördelési hibákat, ha vannak, egyébként meg ki fog szólni, ha olyan hiba van benne, ami miatt nem olvasható az srt.
talán egy hijackthis log? (scan->save log) és tedd be ide.
ne fixálj semmit egyenlõre....
HijackThis.exe
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Korábban vhol láttam egy honlapot ahol levoltak írva azok a játékok(programok) amik nem mennek win xp sp2 alatt. tudja még vki a honlapot?
Google-on nem találtam meg...
köszönöm elõr is
zuji01 erre próbáljatok válaszolni ha lehetséges- [email protected]
mit lehet a probléma ?
2. Gép újraindítása Csökkentett módban.
3. Ad-aware és SpyBot futtatása. (Ha ez nem segít, akkor CWShredder is.)
Az Ad-aware és a SpyBot nevû spyware-irtók ingyenes, magyar nyelvû változata letölthetõ pl. innen.
Nagy segítségre lenne szükségem!
Hogyan lehet hatástalanítani egy olyan valamit,ami beírja magát kezdõlapnak? Ha megváltoztatom,akkoris újra visszaírja magát!!!
Gyors segítséget kérek!
[email protected]
thx!
Extra (20 MB, pop-up / frame)
Freeweb (korlátlan, frame)
Tár.hu (korlátlan, frame)
X3 (40 MB, frame)
FreeSite (korlátlan, frame)
Netshare (15 MB, banner)
Ultraweb (100 MB, frame)
SRV.hu (50 MB, banner)
Zenésznet (50 MB zenészeknek)
ATW (500 MB, frame) (tipp)
Ingyenweb (50 MB, banner)
FreeServer.hu (100 MB, frame) (új)
Netdisk (500 M😎 (új)
Alien Hosting (10 M😎
Brinkster (30 M😎
Finitesite (10 M😎
FreeWebs (100 M😎
Host Department (10 M😎
Hostsultra (korlátlan)
Liquid 2K (20 M😎
My CGI Server (5 M😎
OuterWorlds (5 M😎
Portland (15 M😎
TBNS (20 M😎
Venue Host (1 M😎