Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Azért van a CTRL+C
Hogy lehetne másképp?
Mire választ kapsz 1000-szer megcsinálod.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Nem akartam új témát nyitni, egy kérdés miatt, de jó lenne ha valaki segítene.Nem nagy a problema csak bosszantó. Nos kaptam egy Word dokumentumot és áll mondjuk 25 oldalból.Én ebböl szeretnék egy-egy oldalt külön elmenteni magamnak, de nem tudom megcsinálni. A CTRL+C ill a CTRL+V az mûködik , de biztos hogy lehet másképpen is. Kérem segítsen aki tud.
Vagy ha semmi, csak simán felmenni router nélkül(sima dsl/kábel modemmel, vagy kilõni a tûzfalat a routerben és úgy nézni)
Másszóval be kéne határolni a hibát...
shit happens
Nekem van egy problémám:
Az otthoni netemmmel van a probléma, mert a böngészõprogogramom nem jelenít meg semmit az MSN se tud bejelntkezni.
Viszont az all seeing eye és a steam fe tud menni a netre söt még neten is tudokjátszani. de az explorer nem megy sem az MSn.
amit tudni kell hogy routerem van, és ami rajta van 2 gép.
mindkettön ugyanez a probléma. És ez egyik pillanatrol a másikra követkeuett be, netezés közben. segitsetek mert fogalmam nincs mi a problma
THX
ADSL-em van, és zavart hogy induláskor a gép vár kb. 1 percet a dinamikus IP cím miatt, így hallottam hogy fix hálókártya IP címmel ez kiküszöbölhetõ...
Ezt ki is próbáltam, és úgy tûnt hogy megy is,
DE
a feltöltésemnek lõttek... ha mailben csatolok egy kisebb filet az nem töltõdik fel, illetve a DC-n sem tudok feltölteni... 😞(((
Erre nem tud valaki magyarázatot???
A böngészés ugyanakkor megy...
Köszi elõre is!
Hogy a csudába tudom engedni a megosztott netet egy XP és egy 98as gép között, ha megy a tûzfal?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
These are my friends, see how they glisten...
Viszon amint látom neonx-al egyetemben nem vagyok egyedül eme problémával. He netán már valakinek +oldotta eme win problémát azt kérném, hogy ossza meg a többiekkel.
Elõre is thx mindenkinek!
\" örökké nem eshet.... \"
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
16 bites windows alrendszer
C:/windows/system32/autoexec.nt.a rendszerfájl nem megfelelõ a futó ms-dos és windows alkalmazásokhoz.
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Segítséget szeretnék kérni win ügyben. Olyat produkál a win amivel még ezidáig nem találkoztam. Adott egy újonnan installált progi (a dolog kedvéért egy game) és mikor el szeretném indítani akkor azt írja ki, hogy:
" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazáshoz. Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'bezárás' gombra. "
Naszóval ez mi miatt lehet?? Ilyet ezidáig még nem produkált a win.
Tud valaki segíteni eme problem megoldásában??
Thx!
ADSL-em van, és zavart hogy induláskor a gép vár kb. 1 percet a dinamikus IP cím miatt, így hallottam hogy fix hálókártya IP címmel ez kiküszöbölhetõ...
Ezt ki is próbáltam, és úgy tûnt hogy megy is,
DE
a feltöltésemnek lõttek... ha mailben csatolok egy kisebb filet az nem töltõdik fel, illetve a DC-n sem tudok feltölteni... 😞(((
Erre nem tud valaki magyarázatot???
A böngészés ugyanakkor megy...
Köszi elõre is!
azon belül
a fájl neve: backup..............blabla
szép hosszú.
de azért nézz körül a temp könyvtárba hátha oda mentette...
nem szabad felelõtlenül törölgetni(fixálni)
backup?
config->backups
rakd vissza amit leszedtél.
sztem registryket,meg entryket vagy miket törölt ki a hijackthis és ezért romlott el a norton antivírus,meg tûzfal,mert egyik sem mûködik,csak futnak és bezárni sem tudom õket,meg uninstall se megy. de emiatt lehetséges,hogy nem tudok https-ezni,meg ftp-zni???
#558ra valaki!
Rendszergazdaként vagy belépve?
1.Programok telepítése és törlése
2. NIS módosítás
3. remove all
lemegy a Norton!
!
csak a bibi,hogy se a norton internet security,se az antivirus nem engedi magát se konfigurálni,se uninstallozni,se frissíteni. azt írja nincs hozzá jogom.
Nem tudom, hogy az SP2 nélküli Windows tûzfalat lehet-e konfigurálni, nem XP-m van. Viszont ha nincs SP2-d, akkor a Windows tûzfalát hagyd kikapcsolva, és rakj fel egy rendes tûzfalat. Tûzfal nélkül ne netezz.
win tûzfalát hol tudom állítani? csak ki/be kapcsot találtam 😞