Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
hali! adott egy VCD-s film, ami feliratos! Ám egyik videolejátszó sem jeleníti meg a feliratot, pedig a cd-n rajta van! Nemtudnátok segíteni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

esetleg torold ki a felesleges reszeket, jobb felso sarok "backspace <-" billentyu. jo mulatast !

units
nem kell azt bonyolítani!
Azért van a CTRL+C
Hogy lehetne másképp?
Mire választ kapsz 1000-szer megcsinálod.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Sziasztok Mindenkinek!
Nem akartam új témát nyitni, egy kérdés miatt, de jó lenne ha valaki segítene.Nem nagy a problema csak bosszantó. Nos kaptam egy Word dokumentumot és áll mondjuk 25 oldalból.Én ebböl szeretnék egy-egy oldalt külön elmenteni magamnak, de nem tudom megcsinálni. A CTRL+C ill a CTRL+V az mûködik , de biztos hogy lehet másképpen is. Kérem segítsen aki tud.
cSuwwi
ha a netes dolgok közül pár megy, pár nem, akkor a routerrel lehet valami baj. nyomj rá egy resetet, (vagy factory default-ot), úgy a netnek kéne mennie. Figyelni kéne, hogy a 80-as porton van-e aktivitás.
Vagy ha semmi, csak simán felmenni router nélkül(sima dsl/kábel modemmel, vagy kilõni a tûzfalat a routerben és úgy nézni)
Másszóval be kéne határolni a hibát...

shit happens

R0sc0
ÜDv.
Nekem van egy problémám:
Az otthoni netemmmel van a probléma, mert a böngészõprogogramom nem jelenít meg semmit az MSN se tud bejelntkezni.
Viszont az all seeing eye és a steam fe tud menni a netre söt még neten is tudokjátszani. de az explorer nem megy sem az MSn.
amit tudni kell hogy routerem van, és ami rajta van 2 gép.
mindkettön ugyanez a probléma. És ez egyik pillanatrol a másikra követkeuett be, netezés közben. segitsetek mert fogalmam nincs mi a problma
THX

Win98 SE-m van. Napirenden találkozom a lefagyással, a "kék halállal", a gépet nem tudom a start menübõl kikaocsolni, mert kiírja: A Windows most kilép, de nem teszi, húszpercig szoktam várni, majd kikapocsolom a gombbal. Most csináltam formatC:-t, az elsõ internetes csatlakozásom óta fent van a Norton Antivírus, kétnaponta frissítem. Mi az ördögöt lehet még tenni?
Hi!

ADSL-em van, és zavart hogy induláskor a gép vár kb. 1 percet a dinamikus IP cím miatt, így hallottam hogy fix hálókártya IP címmel ez kiküszöbölhetõ...

Ezt ki is próbáltam, és úgy tûnt hogy megy is,

DE

a feltöltésemnek lõttek... ha mailben csatolok egy kisebb filet az nem töltõdik fel, illetve a DC-n sem tudok feltölteni... 😞(((

Erre nem tud valaki magyarázatot???

A böngészés ugyanakkor megy...

Köszi elõre is!
mikike
ZoneAlarm firewall (free, vagyis igazából e-Trust Armor LE) kérdésem lenne.
Hogy a csudába tudom engedni a megosztott netet egy XP és egy 98as gép között, ha megy a tûzfal?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sil78
A netmegosztás témához nem tudok hozzászólni, de a tûzfal kikapcsolásával a vírusokat (fõleg a férgeket) kapod be könnyebben, a spyware-ek sokkal egyszerûbben terjednek: általában ActiveX segítségével. A spyware-fertõzést legkönnyebben úgy lehet megelõzni, ha Internet Explorer helyett valami biztonságosabb böngészõt használsz (pl Firefox, Mozilla, Opera). A vírus- és spyware-keresést ugye Csökkentett módban végezted (és XP esetén kikapcsoltad elõtte a Rendszervisszaállítást)? Milyen vírusirtót használsz?

These are my friends, see how they glisten...

Megvolt...Semmi eredménye. A Spybot leszedett egypárat, de csak annyi...Mondjuk lehet hogy mivel kikapcsolom a tüzfalam a másik gép miatt, kapásból bekapom ezeket a spyware-ket megint.😞
units: thx, de átnézve az oldalt sem lettem okosabb. Ne értsd félre nem a te hibád, de valahogy nekem kínai amit ott írnak. Nincs erre vajon valami patch vagy egyéb hasznos "renováló" progi vagy javítás?

Viszon amint látom neonx-al egyetemben nem vagyok egyedül eme problémával. He netán már valakinek +oldotta eme win problémát azt kérném, hogy ossza meg a többiekkel.

Elõre is thx mindenkinek!

\" örökké nem eshet.... \"

units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

apám most látom mindenkinek ez a hiba

Segítsetek mit csináljak ezt irja egy régi játéknék elinditásánál a windows.

16 bites windows alrendszer

C:/windows/system32/autoexec.nt.a rendszerfájl nem megfelelõ a futó ms-dos és windows alkalmazásokhoz.

Megpróbáltam ahogy mondtad, de nem sikerül így sem elindítani. Most már azt is csinálja, hogy nem csak felinstallálás után írja ki (mikor mondjuk futtatni szueretném) hanem install elõtt is. Szal fel akartam telepíteni egy új játékot és már egybõl ez a '16-Bit-es MS-DOS alrendszer' hiba jön fel. Miért?

paynes
Jobbklikk az ikonjára (a gamenak)tulajdonságok futtatás a következõben:Win 98 vagy 2000.

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Hi!

Segítséget szeretnék kérni win ügyben. Olyat produkál a win amivel még ezidáig nem találkoztam. Adott egy újonnan installált progi (a dolog kedvéért egy game) és mikor el szeretném indítani akkor azt írja ki, hogy:

" C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazáshoz. Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'bezárás' gombra. "

Naszóval ez mi miatt lehet?? Ilyet ezidáig még nem produkált a win.
Tud valaki segíteni eme problem megoldásában??

Thx!

Sil78
Nem biztos, hogy vírussal vagy tele, lehet, hogy spyware-rel, és azok ellen spyware-irtó kell (a vírusirtók nem találják meg ezeket általában). Futtass egy Ad-aware-t meg egy SpyBot-ot (esetleg Spy Sweeper-t), hátha segítenek.

Hi!

ADSL-em van, és zavart hogy induláskor a gép vár kb. 1 percet a dinamikus IP cím miatt, így hallottam hogy fix hálókártya IP címmel ez kiküszöbölhetõ...

Ezt ki is próbáltam, és úgy tûnt hogy megy is,

DE

a feltöltésemnek lõttek... ha mailben csatolok egy kisebb filet az nem töltõdik fel, illetve a DC-n sem tudok feltölteni... 😞(((

Erre nem tud valaki magyarázatot???

A böngészés ugyanakkor megy...

Köszi elõre is!
Halihó! Hát az én gépem marhára belassul😞 Valószinü tele van virussal, csak a virusirtó program már nem látja😊 Mit javasoltok, milyen tüzfalat? Amit be lehet állitani, hogy a megosztott net is menjen? Mert emiatt állandóan ki kell kapcsolnom a tüzfalat ha a másik gépet is csatlakoztatni akarom😞 Nem tudom hogy lehet beállitani😞
sumi
reggelt.ha elinditom az internetkapcsolatot,felugrik 1 kiskocka és 1 percrõl elkezd visszaszámolni....valami ilyesmit ir:zárjon be minden...és mente munkáit.asszem help!!

fm
nincs 😞(((

thx!<#eljen>

units
backup könyvtár
azon belül
a fájl neve: backup..............blabla
szép hosszú.

units

fm
kerestem,de nem találtam,aztse vágom milyen file-t keressek..

units
ha zipbõl futott az gáz.
de azért nézz körül a temp könyvtárba hátha oda mentette...

#558-ra valaki annyira egyszerû sztem...............<#miaz><#nemtudom><#rinya>

fm
kivéve ha zip-bõl futtattam kicsomagolás nélkül kb 3 hete..ennél balfékebben nem is csinálhattam volna! köszi a segítséget,sztem csak a winreinstall lehet megoldás...

units
abba a könyvtárba teszi ahonnan a hijackthis futott

units
csinál magától

fm
természetesen nem csináltam mentést...újabb lecke

fm
😊 egy életre megtanultam...

units
a hijackthis az nem játék!
nem szabad felelõtlenül törölgetni(fixálni)

units
hoppá! Hijackthis
backup?
config->backups
rakd vissza amit leszedtél.

dvd boritot akarok letölteni és keresek olyan programot amibe csak be kell irni a címet és azonnal megkeresi az interneten azt a borítot

fm
köszi..de komoly a gondom. ftp-zni se tudok,így a file-t,ami szükséges az általad linkelt oldal szerint a norton törléséhez,nem tudom letölteni.

sztem registryket,meg entryket vagy miket törölt ki a hijackthis és ezért romlott el a norton antivírus,meg tûzfal,mert egyik sem mûködik,csak futnak és bezárni sem tudom õket,meg uninstall se megy. de emiatt lehetséges,hogy nem tudok https-ezni,meg ftp-zni???

units

PLZ!
#558ra valaki!

units
Te raktad fel?
Rendszergazdaként vagy belépve?

fm
én vagyok, de azt írja mégsem, nem vagyok supervisor, nincs jogom se módosítani,se törölni, se semmi.

units
Ha te vagy a rendszergarázda akkor:
1.Programok telepítése és törlése
2. NIS módosítás
3. remove all
lemegy a Norton!

fm
nem találok ilyet. de az antivirusnál sem lehet engedélyezni a védelmet. semmit nem lehet állítani, rossz az egész..újratelepíteni sem tudom 😞

!

!

Sil78
Start menü / Programok / Norton Internet Security / Norton Internet Security, azon belül User Accounts. Felhasználónév: Supervisor, jelszó: amit megadtál neki (ha nem adtál meg ilyet, akkor hagyd üresen). Így se tudod beállítani?

fm
oké, a tûzfallal lehet a gond, köszi!

csak a bibi,hogy se a norton internet security,se az antivirus nem engedi magát se konfigurálni,se uninstallozni,se frissíteni. azt írja nincs hozzá jogom.

Sil78
Várj, ha van Norton, akkor valószínûleg az nem engedi... Nyisd meg a Nortont, és a Personal Firewall / Configure / Programs részben a Firefox internetelérését állítsd Automatic-ra.

Nem tudom, hogy az SP2 nélküli Windows tûzfalat lehet-e konfigurálni, nem XP-m van. Viszont ha nincs SP2-d, akkor a Windows tûzfalát hagyd kikapcsolva, és rakj fel egy rendes tûzfalat. Tûzfal nélkül ne netezz.

fm
de van. norton, de azóta nem mûködik, uninstall sem megy,mert azt írja supervisor törölheti csak..kicsit káosz van a gépen. jobb alul nincs kinn az ikonja,de ahogy a feladatkezelõt nézem, fut az így is.

win tûzfalát hol tudom állítani? csak ki/be kapcsot találtam 😞

Sil78
Próbáld meg engedélyezni inkább a Firefoxot benne, akkor is, ha ki van kapcsolva a tûzfal... Semmi más tûzfalad nincs, és nem is volt? Pl Norton, ZoneAlarm... Inaktív állapotban sincs ilyesmi a gépeden?