Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar, stream video és audio-t is lement.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
ami a szerveren töténik, vagy 2) saját dolgokat is tudjanak csinálni az legyen szíves írjon nekem az {[email protected]} címre. Ez egy tanórára kéne; a lényeg, hogy a tanár engedélyezni vagy tiltani tudja egy program szabad kezelését. Ha tiltva van, akkor a kliensek csak azt lássák, hallják ami a szerveren történik. Ha engedélyezve, akkor szabadon lehessen dolgozni a kliensgépeken.
Elöre is mindent köszönök, atti0503.
Amit én írtam, az a módszer alkalmas gyakorlatilag az összes reklám letiltására nyom nélkül, és nagyon egyszerûen. Tehát eltüntethetõk vele a bannerek, reklámframe-ek, scriptek, flash animációk stb is (popup-blokkoló meg a Firefoxban is már alapból van, méghozzá kifejezetten jó, általában csak azt blokkolja, amit kell). Ha érdekel, a menete az, hogy letöltöd és telepíted a Firefoxot, utána telepíted hozzá az AdBlock kiterjesztést (vagy simán rákattintasz az AdBlock linkjére Firefoxban, vagy letöltöd a gépedre, és utána ráhúzod az egérrel a Firefox ablakára a .xpi fájlt). Utána újraindítod a Firefoxot, és az Állapotsorban, a képernyõ jobb alsó sarkában lesz egy "AdBlock" felirat. Ha arra rákattintasz, felsorolja az oldal összes blokkolható elemét, amibõl válogathatsz (blokkolhatsz akár egy konkrét képet, vagy egy egész domaint is, a * használható jokerként). Ezenkívül a legtöbb reklám blokkolható vele a jobb egérgombos menübõl is, vagy pl rá is rak kis fülecskéket a reklámokra, hogy még egyszerûbb legyen a szûrõk hozzáadása. További beállítások meg az Eszközök / AdBlock menübõl elérhetõk.
These are my friends, see how they glisten...
http://www.honositomuhely.hu/kateg5i.html
Ha maradni akarsz az InternetExplorer alapoknál akkor az egyik legjobb a Maxthon. A Beállítások ->Maxthon beállítások menüben mindent be lehet állítani.
Vagy választhatod a már említett Firefox böngészõt.
SILnek:Ha tudnád egy kicsit részletesebben,megköszöném.Mit kell csinálnom,hogy alkalmazni tudjam az általad leirtakat.
Microsoft Word: Az automatikus javítás listák nem használhatók.
A szolgáltatás nincs telepítve.
Szeretné most telepíteni?
igen nem ?
Már próbáltam telepíteni, de nem sikerült. Mindegy, nem is ez a kérdés, hanem az hogy ezt a hibaüzenetet el lehet-e valahogy tüntetni, hogy ne jelenjen meg állandóan? Nagyon idegesítõ, és nem tudom hol lehet kikapcsolni.
Valami ötlet?
Köszi
Letöltöttem egy filmet a goldengate.hu-ról és kéri az elején a jelszavat amit emelt díjas sms küldése esetén kapsz vissza.....
namost ezt nem tudja vki megmondani h nem-e lehet ezt vhogy átjátszani?????
valami fix progival vagy vhogy???
Please help meeee!!!
http://www.download.com/AudioJack/3000-2141_4-10310115.html?tag=lst-0-1 Serial:6FES7B-473343-VAECHW-46G9TT-YXHM7S
Több száz rádió (köztük magyarok is) van alapban benne, egy kattintással mp3-ba ment. Új rádiókkal bõvíthetõ a lista + még rengeteg szolgáltatás.
Azóta már csak ezt használom😊
😊
netes rádióadást szeretnék rögzíteni a gépen, de nem tudom, mely programok használhatóak hozzá.
várnék minden hozzáértõtõl tippeket, a beépített windows-os hangrögz.-õs megoldás nem yo, vmi szoftveres kellene!!!
köszönöm.
<#conf>#conf><#conf>#conf><#awink>#awink><#awink>#awink><#awink>#awink>
Fákjúal!
bizonyos programok nem akarnak az utobbi idöben futni a gépen
pld a Republic comando demo.. vagy az Americas Army
a Rome total war viszton szépen fut
Win XP t használok s persze néhány napja az Army még ment..
ált nem kapok hibaüzenetet csak vissza dob a progi az asztalra miután ugy csinál mintha el indulna
gyanitom hogy a direct3d körül lehet valami gubanc de nem tudom hogy mi...
esetleg ötletek?
jah directx9c van fent s legujabb catalyst
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Visszaáálító fájlok?<#confused>#confused>
lécci vmit mondjatok 😞(
-the invisible-
Egyre hangosabb lesz, talán meg is áll, a proci felmelegszik, a gép pedig letilt...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan tudok weblapokat letiltani? Kell hozzá egy külön program?
Mi a legnagyobb baj, ami bekövetkezhet?
Ebbõl nem lehet semi baj csak ki kéne takarittani a ventilátort aztán olyan csendes lesz mind egy kiskandur .
hogy ne felejtsem el és elküldöm
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Mi a legnagyobb baj, ami bekövetkezhet?
kontroll panel/rendszer/halado/teljesitmeny/beallitasok.
valaszd a legjobb teljesitmenyt
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nagyon fontos lenne plz 😞(
Gaba323
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
valaszd ki "adjust for best performance"
es igy kapod meg a regi windows feelinget, meg igy kevesbe zabalja le a gepet
ha csak a szineket akarod levenni akkor az alatta levo ablakban tekerjk alulra es szedd ki az x-et a "use visual styles on buttons and windows" vagy valami ilyesmi
magyarnal a magyar megfeleloje..
Fontos lenne.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Letöltöttem a Windows virusíróját, de nem tudom elinditani mert azt a hibaüzenetet küldi, hogy a fájl hiányzó exporthoz van csatolva. Tudja valaki a megoldást?
Eddig sem volt sok hajam, de most az is kihullott 😊
Öcsémtõl elhoztam egy Seagate wincsit, amirõl már FileRecovery-vel
nyerte vissza az adatait. Mielött kukába dobta volna elhoztam.
Azóta leteszteltem 3x particionáltam 5x formattáltam 20x,
mégsem tudok rá rendszert tenni, mivel a telepítés elsõ rendszer-
indításnál "Hiba a rendszer betöltésekor" üzenettel leáll.
(Seagate és más tesztelõk fulltest-nél sem találnak hibát)
Szóval se BAD szektor se semmi. 3 féle XP-vel is próbálkoztam, tettem
FAT-re és NTFS-re is semmi. Mostmár csak azért nem dobom ki a csukott ablakon, mert b@sztatja a tudatom, mi a fene oka lehet.
Ha valakinek van még ötlete, kérem ossza meg vélem <#falbav>#falbav>
Netscape-et használok. Eddig nem is volt vele baj (sokkal jobb mint az IE), de újra felraktam az XP-t, mert újítottam egy kicsit a gépen. A Netscape installal minden rendben volt, ám amikor be akartam állítani a letöltés-m,egjelenítést, a hystory megõrzésének idõtartamát, meg ilyesmi kisebb dolgokat, mikor kiléptem, kiírta, hogy valami írásvédettség miatt nem tudta érvénybe léptetni a változtatásokat. Megnéztem, és nem volt semmiféle írásvédettség, sõt ami esetleg volt, azt is mind feloldottam, de így sem oldódott meg a helyzet. Reinstall után is maradt ugyanez a probléma...
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen.
Köszi!
egy nagyon idegesítõ problémára várok megoldást.
routerrel van 2 gép között megosztva a net (ADSL). tökéletesen mûködött a dolog 2-3 nappal ezelõttig, amíg az egyik gépen az internet nem kezdett el rosszalkodni. a böngészés nagyon lelassult, néha olyan mintha dial-up lenne, de sztem még az is gyorsabb ennél. a letöltés viszont maximumon megy... a feltöltésre gyanakodtam, és sztem ott van valami bibi, bár a netes játékokban magyar szervereket 20-30-as pingem van...
most már odáig fajult a dolog hogy nem is érem el az összes oldalta, az MSN messenger nem küldi el amit írok, és nagyon idegesítõ, fõleg pont most amikor sasolni kéne a netet, mert jön a wow open béta.. szerintetek mi lehet a gond?
elõre is köszi
-the invisible-
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ha valakinek van más értelmes ötlete a windows reinstallon kívûl azt örömmel fogadom.
#445 #506 #520
thx!!
köszi
-the invisible-