Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galenius
legjobb a hidownload.
magyar, stream video és audio-t is lement.

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Aki tud olyan programot, amivel a helyi hálózatra való feltelepítés után szabályozhatjuk, hogy a kliensgépek 1) csak azt lássák, hallják
ami a szerveren töténik, vagy 2) saját dolgokat is tudjanak csinálni az legyen szíves írjon nekem az {[email protected]} címre. Ez egy tanórára kéne; a lényeg, hogy a tanár engedélyezni vagy tiltani tudja egy program szabad kezelését. Ha tiltva van, akkor a kliensek csak azt lássák, hallják ami a szerveren történik. Ha engedélyezve, akkor szabadon lehessen dolgozni a kliensgépeken.
Elöre is mindent köszönök, atti0503.

ironmaiden
A Maxthon-ban ezek alapban benne vannak, én az egyik ismerõsöm tanácsára tettem fel, mert a sima IE igencsak dobálta a reklámokat illetve egyebeket. Szerintem a Firefox csak addig biztonságosabb amíg egy csupasz IE az összehasonlítási alap. Az IE-re épülõ böngészõkkel összehasonlítva, mint pl. a Maxthon, már szinte semmi különbség nincs.

Sil78
Ja, ha csak a kéretlen popup-okra gondoltál, akkor popup-blokkolóra van szükséged, ez a legtöbb böngészõben már alapból be van építve (Internet Explorernél viszont csak az SP2-höz van), szóval csak letöltesz és telepítesz egy másik böngészõt. Ezt tudomásom szerint tudják az alternatív böngészõk (pl Firefox, Mozilla, Opera) és az IE-re épülõk is (Maxthon, Avant, stb).

Amit én írtam, az a módszer alkalmas gyakorlatilag az összes reklám letiltására nyom nélkül, és nagyon egyszerûen. Tehát eltüntethetõk vele a bannerek, reklámframe-ek, scriptek, flash animációk stb is (popup-blokkoló meg a Firefoxban is már alapból van, méghozzá kifejezetten jó, általában csak azt blokkolja, amit kell). Ha érdekel, a menete az, hogy letöltöd és telepíted a Firefoxot, utána telepíted hozzá az AdBlock kiterjesztést (vagy simán rákattintasz az AdBlock linkjére Firefoxban, vagy letöltöd a gépedre, és utána ráhúzod az egérrel a Firefox ablakára a .xpi fájlt). Utána újraindítod a Firefoxot, és az Állapotsorban, a képernyõ jobb alsó sarkában lesz egy "AdBlock" felirat. Ha arra rákattintasz, felsorolja az oldal összes blokkolható elemét, amibõl válogathatsz (blokkolhatsz akár egy konkrét képet, vagy egy egész domaint is, a * használható jokerként). Ezenkívül a legtöbb reklám blokkolható vele a jobb egérgombos menübõl is, vagy pl rá is rak kis fülecskéket a reklámokra, hogy még egyszerûbb legyen a szûrõk hozzáadása. További beállítások meg az Eszközök / AdBlock menübõl elérhetõk.

These are my friends, see how they glisten...

stratoman
Itt találhatsz olyan böngészõket amik ezt megakadályozzák:

http://www.honositomuhely.hu/kateg5i.html
Ha maradni akarsz az InternetExplorer alapoknál akkor az egyik legjobb a Maxthon. A Beállítások ->Maxthon beállítások menüben mindent be lehet állítani.
Vagy választhatod a már említett Firefox böngészõt.

MARSUNAK:Igen ,azokra gondolok amikor elöjön egy ablak ami az akaratom ellenére jelenik meg.Sajnos sokszor olyan sex hirdetés is amire én még nem vagyok kiváncsi.
SILnek:Ha tudnád egy kicsit részletesebben,megköszöném.Mit kell csinálnom,hogy alkalmazni tudjam az általad leirtakat.

Sil78
A legegyszerûbb (és leghatékonyabb) módszer gyakorlatilag bármilyen reklám letiltására: Firefox böngészõ + AdBlock kiterjesztés

marsu
A felugró és lenyíló ablakokra gondolsz? Amik akaratod ellenére jelennek meg??
Hellótok!Tud e valaki arra megoldást ,hogy WEB lapokat letudjak tiltani és ne jelenjenek meg a gépemen.Föleg itt elsQsorban reklámokra gondolok.Egy kezdQ köszönettel vár megoldásokat.

Hogyan tudnám az általam letöltött .avi-kat átalakítani olyan formátumú filmekké, amit asztali lejátszón is meg lehet nézni?
Egy kérdésem lenne. Amikor valamilyen elõre elkészített formanyomtatványban vagy dokumentumban dolgozok Wordben, akkor gyakran feldobja ezt az ablakot:

Microsoft Word: Az automatikus javítás listák nem használhatók.
A szolgáltatás nincs telepítve.
Szeretné most telepíteni?
igen nem ?

Már próbáltam telepíteni, de nem sikerült. Mindegy, nem is ez a kérdés, hanem az hogy ezt a hibaüzenetet el lehet-e valahogy tüntetni, hogy ne jelenjen meg állandóan? Nagyon idegesítõ, és nem tudom hol lehet kikapcsolni.
Valami ötlet?

Köszi
Hello!!
Letöltöttem egy filmet a goldengate.hu-ról és kéri az elején a jelszavat amit emelt díjas sms küldése esetén kapsz vissza.....
namost ezt nem tudja vki megmondani h nem-e lehet ezt vhogy átjátszani?????
valami fix progival vagy vhogy???
Please help meeee!!!
stratoman
Eddig én is a Stationrippert használtam, de tegnapelõtt néztem itt a fórumon a "Nélkülözhetetlen programok" rovatban ezt:
http://www.download.com/AudioJack/3000-2141_4-10310115.html?tag=lst-0-1 Serial:6FES7B-473343-VAECHW-46G9TT-YXHM7S
Több száz rádió (köztük magyarok is) van alapban benne, egy kattintással mp3-ba ment. Új rádiókkal bõvíthetõ a lista + még rengeteg szolgáltatás.

Azóta már csak ezt használom😊

nagyon köszönöm!!!
😊

zsoleszq
zsoleszq
Próbád meg a Stationripper v1.13 progit nekem ez nagyon bevált.

sziasztok!
netes rádióadást szeretnék rögzíteni a gépen, de nem tudom, mely programok használhatóak hozzá.
várnék minden hozzáértõtõl tippeket, a beépített windows-os hangrögz.-õs megoldás nem yo, vmi szoftveres kellene!!!
köszönöm.

ffxi
Sziasztok! Az a próblémám, hogy van dvd filmem, de sajnos "magyartalan". Gondoltam lekonvertálom avi-ba és a feliratok.hu-n töltöm le hozzá a magyarfeliratot. De szrencsétlenségemre egyiket sem olvassa be, a Bsplayertõl kezdve mindent kipróbáltam. Konvertálás DvDx-el csináltam, azon belül pedig Xvid-el. Kösziszépen elõre!

<#conf><#conf><#awink><#awink><#awink>

Fákjúal!

kis segítségre lenne szükségem
bizonyos programok nem akarnak az utobbi idöben futni a gépen
pld a Republic comando demo.. vagy az Americas Army
a Rome total war viszton szépen fut
Win XP t használok s persze néhány napja az Army még ment..
ált nem kapok hibaüzenetet csak vissza dob a progi az asztalra miután ugy csinál mintha el indulna
gyanitom hogy a direct3d körül lehet valami gubanc de nem tudom hogy mi...
esetleg ötletek?
jah directx9c van fent s legujabb catalyst

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Köszönöm.<#worship>
Visszaáálító fájlok?<#confused>

neelix31
Amikor felraksz egy javítást az XP-re akkor hozza létre a telepítõ, ha nincs semmilyen gond letörölheted õket, én egy pendrivre-ra másoltam õket, ha mégis kell.

Wtf?! Mik azok a kék szarok?

ajoci
Vodafone NET letõltés gyorsítás,de hogy???köszi<#rinya>

Sil78
Ja, öcsém gépével is ez volt... persze amilyen skót, használta tovább a gépét (annak ellenére, hogy a túlmelegedés miatt folyton kikapcsolt), ahelyett, hogy elvitte volna szervizbe, és a végén már el sem indult újra a gép. Leégett a processzor, meg majdnem az alaplapot is cserélni kellett.

megint ugyanez.. mi az isten lehet? elegem van már ebbõl!
lécci vmit mondjatok 😞(

-the invisible-

Crem
csapágyas lett a venti...

Egyre hangosabb lesz, talán meg is áll, a proci felmelegszik, a gép pedig letilt...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hi!

Tud valaki segíteni nekem abban, hogy hogyan tudok weblapokat letiltani? Kell hozzá egy külön program?

Milyen következményekkel jár(hat), ha valaki zúgó processzorhûtõ ventillátorral használja a sz.gépét tovább?
Mi a legnagyobb baj, ami bekövetkezhet?

Ebbõl nem lehet semi baj csak ki kéne takarittani a ventilátort aztán olyan csendes lesz mind egy kiskandur .
van
Van-e lehetõség arra, hogy a letöltött .avit átkonvertáljam DVD formátummá? Házimozin való lejátszhatóság a cél.
galenius
ja nekem van,majd megkeresem írj már egy emilt [email protected]
hogy ne felejtsem el és elküldöm

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Milyen következményekkel jár(hat), ha valaki zúgó processzorhûtõ ventillátorral használja a sz.gépét tovább?
Mi a legnagyobb baj, ami bekövetkezhet?
nem hasznalok magyar windowz de valami ilyesmi lehet
kontroll panel/rendszer/halado/teljesitmeny/beallitasok.
valaszd a legjobb teljesitmenyt

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Gaba9
Helo mki ..állitolag van olyan program ami az állando ip-vel babrál vmit és adott idönként megváltoztatja v ilyesmi .. igaz ez ?? és ha igen akkor mi a neve a proginak ?
Nagyon fontos lenne plz 😞(

Gaba323

CLINT EASTWOOD9
magyar megfelelõvel eltudnád mondani?Ha az nem okoz gondot?!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

akarom mondani a stylust, mert a szint nem tudod regebbi windows szinre viszaalitani ha styles be van kapcsolva, mert mindig pakol ra valami plusz nya'lt.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

control panel/system/advanced/performance/settings
valaszd ki "adjust for best performance"
es igy kapod meg a regi windows feelinget, meg igy kevesbe zabalja le a gepet

ha csak a szineket akarod levenni akkor az alatta levo ablakban tekerjk alulra es szedd ki az x-et a "use visual styles on buttons and windows" vagy valami ilyesmi

magyarnal a magyar megfeleloje..

CLINT EASTWOOD9
Segítenétek, létszives?!
Fontos lenne.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

neelix31
Milyen Windows verzió?

CLINT EASTWOOD9
Meg tudnátok mondani, hogy hol kell átálítani a tálca és az ablak színezését, klasszikus szürkére?

Sziasztok.
Letöltöttem a Windows virusíróját, de nem tudom elinditani mert azt a hibaüzenetet küldi, hogy a fájl hiányzó exporthoz van csatolva. Tudja valaki a megoldást?

Üdv az itt lévõknek!
Eddig sem volt sok hajam, de most az is kihullott 😊
Öcsémtõl elhoztam egy Seagate wincsit, amirõl már FileRecovery-vel
nyerte vissza az adatait. Mielött kukába dobta volna elhoztam.
Azóta leteszteltem 3x particionáltam 5x formattáltam 20x,
mégsem tudok rá rendszert tenni, mivel a telepítés elsõ rendszer-
indításnál "Hiba a rendszer betöltésekor" üzenettel leáll.
(Seagate és más tesztelõk fulltest-nél sem találnak hibát)
Szóval se BAD szektor se semmi. 3 féle XP-vel is próbálkoztam, tettem
FAT-re és NTFS-re is semmi. Mostmár csak azért nem dobom ki a csukott ablakon, mert b@sztatja a tudatom, mi a fene oka lehet.
Ha valakinek van még ötlete, kérem ossza meg vélem <#falbav>

Sziasztok!
Netscape-et használok. Eddig nem is volt vele baj (sokkal jobb mint az IE), de újra felraktam az XP-t, mert újítottam egy kicsit a gépen. A Netscape installal minden rendben volt, ám amikor be akartam állítani a letöltés-m,egjelenítést, a hystory megõrzésének idõtartamát, meg ilyesmi kisebb dolgokat, mikor kiléptem, kiírta, hogy valami írásvédettség miatt nem tudta érvénybe léptetni a változtatásokat. Megnéztem, és nem volt semmiféle írásvédettség, sõt ami esetleg volt, azt is mind feloldottam, de így sem oldódott meg a helyzet. Reinstall után is maradt ugyanez a probléma...
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen.

Köszi!
nah még egy kérdés :S

egy nagyon idegesítõ problémára várok megoldást.
routerrel van 2 gép között megosztva a net (ADSL). tökéletesen mûködött a dolog 2-3 nappal ezelõttig, amíg az egyik gépen az internet nem kezdett el rosszalkodni. a böngészés nagyon lelassult, néha olyan mintha dial-up lenne, de sztem még az is gyorsabb ennél. a letöltés viszont maximumon megy... a feltöltésre gyanakodtam, és sztem ott van valami bibi, bár a netes játékokban magyar szervereket 20-30-as pingem van...
most már odáig fajult a dolog hogy nem is érem el az összes oldalta, az MSN messenger nem küldi el amit írok, és nagyon idegesítõ, fõleg pont most amikor sasolni kéne a netet, mert jön a wow open béta.. szerintetek mi lehet a gond?
elõre is köszi

-the invisible-

ok, thx

batman
szerintem simán win alól cd-rõl frissítsd az oprendszert, formatálás nélkül

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Hi!

Ha valakinek van más értelmes ötlete a windows reinstallon kívûl azt örömmel fogadom.
#445 #506 #520
thx!!

batman
nincs mit

[...] Te romboló állat! Te sátán!

jah, az lehet a baj, most visszaraktam és kiírom dvd-re a dolgokat.
köszi

-the invisible-