Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A következõ a problémám:

ADSL-em van, és jól mûködött vele a DC++. Pár napja rádiós kapcsolatot építettek ki nálunk (változó IP címmel) és az óta nem tudok letölteni, se keresni. Függetlenül attól, hogy aktív vagy passzív módban vagyok. Van valakinek ötlete? Elõre is köszi.
Tomsteel
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy download accelerator 7-ben hogy lehet olyan dolgot letölteni ami jelszavas???

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

batman
köszi szépen, sokat segítettél!!<#worship>

[...] Te romboló állat! Te sátán!

PetruZ
Úgy általában? Ha Windows NT/2K/XP-d van, akkor jelentõset, ugyanis a Win igyekszik a lehetõ legtöbb saját cuccát feltölteni a memóriába, ha van elég, mivel az gyorsabb. Ettõl még nem úszod meg a swap-olást, de kisebb az esélye.
Az újabb játékok (fõleg a 3D-s, grafikával teli állatok), a böszme nagy multimédiás alkalmazások (fõleg a szerkesztõprogik (pl. kép, zene, videó)) is nagyon meghálálják a dolgot.
Az olyasmi dolgok, amelyek eddig is kicsi memóriaigényûek voltak, ezután is azok lesznek, ezekben semmi változást nem fogsz tapasztalni.
Felhasználói programokból itt is a nagyobb cuccok (Office, OpenOffice, Adobe Reader, ...) lesznek inkább látványosabban gyorsak ha nagy fájlokkal kell dolgozniuk.

Bár azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy 512-rõl 1024-re váltani nem jelent akkora gyorsulást, mint mondjuk 128-ról, vagy 256-ról 512-re. Az igényeidhez, használt programjaidhoz mérd, hogy megéri-e bõvíteni.
batman
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy most van 512MB DDR ram a gépben. Milyen változást jelentene, ha vennék bele még egy ilyen modult? Nem értek hozzá, szal ha nem gond viszonylag szájbarágósan kéne. Gondolok itt fõleg arra, hogy milyen programok kapcsán éreznék bármi változást, meg úgy általában 😊.
Köszi elõre is.

lck
Ha van lehetõséged, próbálj ki még néhány lemezt.
Ha a hiba azok nagyrészénél jelentkezik, inkább be szervizbe.
Ha a házon van védõcimke akkor mindenképp vidd be szervizbe.
Ha a házon nincs védõcimke és bízol a mûszerészi képességeidben, szedd szét a házat és a DVD írót. A mechanikáját, olvasó/író lézerfejet tisztítsd meg ( a lézerfejet alkoholos fültisztítóval szoktam ). Én már több alkalommal csináltam ilyet gond nélkül. Mondjuk már az is elõfordult hogy a tisztítás nem segített.
Bevittem a lemezt a munkahelyemre, ott le tudták gond nélkül játszani.
Az elõbb próbáltam egy másik DVD-t másolni, a legutolsó .VOB-bal ugyanez a gond. Mielõtt szétszerelném a számítógépet, hogyan tudnék tutira biztos lenni abban, hogy a DVD író-olvasóm a hibás? Ugyanis még él a garancia rá.
lck
Koszos a lemez. Vagy karcos a lemez. Vagy régi az olvasó. Vagy koszos az olvasó lézer feje.
Mi lehet az oka annak, hogy DVD fölmásolása a számítógépre (Windows Commanderrel) során egy-két apró állomány esetén a következõ hibaüzenetet kapom: "Hiba. Nem olvasható a Video_TS/VTS_0105.VOB."
Ilyen esetekben hiányzik a film végébõl két-három perc. Megáll a lejátszása a már fölmásolt állományoknak.
galenius
nekem plan volt hogy percenként variálta a ip címet,de nem tom valami bear nevû volt

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

És ehhez nem tudsz cracket, vagy valamit? Mert vízjeles a nem regisztrált változat.

PetruZ
Nincs ilyen program. Amit te akarsz, ahhoz nagyon privát anonimizer proxy-hoz kellene hozzáférés. Az IP-det ez sem rejti el, csak meghamisítja. Maga a protokoll olyan, hogy IP nélkül nem mûködik az egész.
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne!
Tud valaki olyan programot amivel az IP címemet tudom elrejteni abszolute a külvilágtól?
Vagyis pl: ha csetelek akkor ne lássa senki az IP-met, még adminse) tehát olyanra gondolok ami "fake" ip-t küld a lekérdezõnek!

Van ilyen? (ha nagyon illegális kérem törölni)

Köszi elõreis!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

THX

Mr.Grent
FRAPS

https://grentmedia.hu

Hi! Meg szeretném kérdezni, hogy milyen progival lehet felvenni azt, amit mutat a képernyõ? PL. játék közben felvenni az egészet, stb.

Mr.Grent
Üdv all, elkéne egy kis segítség.

Tehát a ST-voyager teljes évadát átkonvertálom avi-ból mpg-be majd onnan dvd-re menüvel. A 6. évadig semmi gond, de a 7 évadban az avi fájlokat nemtudom átteni mpg-be.

Lejátszani le lehet, szép a kép, de (tmpgenc-el konvrtálok) ha berakom tmpgenc-be akkor elcsúszik a kép, sok csik lessz belõlle és hang sincs. Virtualdub-al ha megnyitom akkor szól hogy a filmben elhelyezett vaw file-ok fejlécét átírja stb..
Ha virtualdubbal készítek avi-t akkor is hibás lessz a film, csak lejátszani lehet szépen.
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..

Köszi!!

https://grentmedia.hu

Sziasztok. Nagy segítségre lenne szükségem. Feltétlenül kéne nekem a Times New Roman CE betütipus. Ha valakinek megvan dobja már fel az emilemre.Vagy egy linket ahonnan leszedhetném.
[email protected]
Köszönöm!
PetruZ
A 2-3 tûzfal értelmetlen, csak a gépet és a netet lassítja, de érdemben nem ad pluszt. Egy kell, de az jól és okosan legyen beállítva.
A wigwam-os szimulált támadások csak egy töredékét fedik le azoknak a lehetõségeknek, amelyek a gépedet érhetik, ha a neten lóg. Ezzel nem azt mondom, hogy állandóan és minden beüthet a gépre, mert az a töredék a gyakoribb elõforduló támadásokat fogja össze. De az sem teljes.
Valójában típus szerint nem túl sok veszélyes kód kering a hálón, ami tûzfalat igényelne, de azok szinte mind nagyon komoly veszélyt jelentenek. Manapság inkább a security leak-okat kihasználó kódok és a levélvírusok a menõk. Elsõsorban ez utóbbi igényli a víruskeresõt is. Meg persze a letöltött cuccokban található ezernyi trójai...
Vannak fokozatok biztonság terén, teljes védelem az, ha nem kapcsolod be a géped.
Ha win-t használsz, legalább 2-3 tûzfalad legyen, és persze vírusírtód, mindet rendszeresen frissítsd és légy paranoiás.
Egy (sztem) hasznos link:
http://wigwam.sztaki.hu/wigwam/index.shtml
Itt leellenõrizheted a géped -szimulált támadást is indíthatsz magad ellen.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Csak nem a Symatec fizetett reklámembere vagy?<#wink> Ez nagyon úgy hangzott.
Nem hinném, hogy egy gyakorlott hackernek-crackernek megoldhatatlan feladat feltörni.

marsu
kösz
PetruZ
Elég régi probléma, de van megoldás: katt ide.
units
Tanács. uninstall ace mega blabla...
és teszt.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Simán megnyitok egy mappát sajátgépbõl amiben video file-k vannak (avi, mpg, stb). Akkor is csinálja ha nincs a nézet miniatürre állítva, mozaikon van pl és mégcsak ki sem jelölök egy video file-t jön a homokóra valamikor tovább megy és semmi gond valamikor meg nem és akkor jön a mappa nem válaszol! Én is a codekra gyanakszom fenn van a ace mega.... valamelyik új verziója fullban! Tanácstalan vagyok! <#conf><#help>

units
Meghát rajta van a cd-n is
Symantec Norton Internet Security™ 2005

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

units
Adnak hozzá könyvet 😊

marsu
Az mit jelent, hogy érteni kell hozzá??
Esetleg álltakános beállításokról szóló leírás van e??
units
Ez a csoda létezik, csak tudni kell használni.

Symantec Norton Internet Security™ 2005

Használj linuxot!
Ha jól beállítod, ennél jobb védelem nem kell.
"olyan programcsomagot, ami védelmet nyújt minden ellen"
Hát sokan örülnének egy ilyen csodának...

marsu
Sziasztok.

Nem tudnátok összeállítani egy olyan programcsomagot, ami védelmet nyújt minden ellen????
units
Valami codec hiba lehet, ha preview van beállítva.
Mivel nézed?
intézõ, tc?

Hello
Van egy problémám már régóta, olyan mappákban fordul elõ amiben videó file-k vannak! Megnyitom a mappát elkezd gondolkodni és utánna nem válaszol ha bezárom ctrl+alt+del-el (csak arra reagál)akkor explorer hibát okoz és leáll! Ez nem mindig fordul elõ de nem tudom, hogy mi okozhatja! Valaki segítesen! köszi <#help>

batman
hát én csak valami CoolWave Editor-ról találtam említést egy fórumban, de semmi link

Vologdavr
Üdvözletem!
Keresünk valami CoolWave nevû felvevõ/szerkesztõprogramot, de mindig csak ventillátorok jönnek.
Tud valaki segíteni/ismeri ezt a programot?
Köszönjük

\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"

Gaba9
Aha értem de már 2 is lelett nyomatva rajta a 2001es és a 2003as asszem és ment mindkettö ezért nemtom h milehet a baj 😞( <#falbav>
(már tesztelve lett ram is azis jo elvileg uhogy nemtom i a baj 😞( )
ötlet még vmi esetleg ?? pliizz thx az eddigit is <#worship>
<#kuss>

Gaba323

Nekem a memória miatt produkált ilyet nemrég.

Frank99
driver vagy memória ....

ha a videókártya tuti jó.

Tökeletes teszt erre egy régebbi 3Dmark. Ez elég jól meg szokta kínozni a videókártyákat, tesztre tökeletes. el kell indítani, és hadd menjen a demója. Ha a videó-kártya, úgyis kidõl a nyaggatásra...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gaba9
Xiaxtok volna egy kis probléma 😞(( : játszok gépen ( pl sims2,fifa2005,far cry stb) és 3-4 másodpercre elmegy a kép befagy a játék...
majd visszajön mintha nem történt volna semmi
ez volt eddig de most
már folyton ujraibditja a gépet (elötte csak nagyon ritkán inditott ujra) na most sokak szerint a videokártya de nemtom (Ati radeon 9200Se a kártya /tudom nem nagyszám a kártya/ és jolenne tudni h mi a baj,a kártya volt szervizben ahol letesztelték progival és aszonták h semmi gáz de akkor mivel lehet a hiba??) ha tud vki segiteni akkor pliiiz <#duma><#nemtudom><#idiota> thx <#hehe>

Gaba323

mateos
Hi! Az lenne a problémám,hogy a gépem kb 30percenként ujraindul minden elõzmény nélkül. és foggalmam sincs miért lehet.HELP!!.köszi.csá
paynes
Szerintem olyan progi nincs. de itt asszem van lent nézd

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Hali!
Nem tud valaki véletlenül egy olyan proginak a nevét amivel ingyen lehet telefonálni neten?De nem neten belül hanem lehessen mobilt vagy vezetékes számot is hívni aki mondana egy használható progit azt megköszönném!
Elõre is kösz!

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

janos666
Kösz, de azt mondja:
The SYMClean tool has detected no additional items that need to be removed.

You can proceed to install your Symantec Applications.

A tetlepítõ (a 2004 és a 2005 is egyaránt) még mindíg azt mondja hogy nem sikerült teljes mértékben eltávolítani.
Felraktam valami Bullguard vírusirtót amíg nem lessz idõm újratelepíteni a windowst. Pedig már ilyen filetörlõ programmal kigyilkoltam a Symantc és Norton System Works mappát a C:\Program Files mappából, kézzel kitöröltem minden regisztribejegyzést aminek köze van a symantechez, de csak nem megy.
lck
Egy tipp: Nézd meg a BIOS-ban engedélyezve van -e az energiagazdálkodás. Engedélyezd. - Vagy tiltsd. ( Vagy valami. :-))
TomRaider
Hi
Van nekem egy olyan hiba jelenségem, hogy normál kikapcsolásra is
újra indul a gép (A7N8X Deluxe,AMD Athlon XP 2500+,Ati Radeon 9200),
így csak a táp kikapcsolásával tudom leállítani, gondolom ez
hosszútávon nem túl egészséges.
P L Í Z H E L P
T H X<#rinya>

Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?

units
ha esetleg nem lenne cd.
SYMCLN.EXE

units
Ha van telepítõ cd-d akkor azon találsz egy SYMClean nevezetû kis progit. Az maradéktalanul leszedi. vagy töltsd le a symantec oldaláról.
Bõvebb info Using the Norton SystemWorks cleanup utility (SYMClean)

PetruZ
Próbáld safe módban leszedni, olyankor elvileg nem indul el és így nem is fogja le a fájlokat.
janos666
ÁÁÁ. Teljesen bekészültem! Elkeztem instalálni a Norton System Works 2005 Premier-t. Megkérdezte törölje-e az elõzõt vagy válogatok és meghasgyok belõle valamit esetleg... (NSW2004), mondom töröld mindet. Azt mondta kész, okézzam le és ennyi. Elkeztem felrakni a 2005-öt, elakad, hogy a telepítõ ilyen meg olyan hiba, másik abalakban azt mondja nem törölhetõ az elõzõ verzió Antivirusa, töröljem magamtól valamivel (hát hagynemondjam milyen kedves). Jó, megpróbáltam vezérlõpult, programok telepítése...., ott is ezt monjda. Törölném kézzel miután kinyomkodtam feladatrkezelõbõl a taskokat, de nem engedi törölni! Visszaraknám a 2004-et, de akkor is ezt mondja. Na most mint csináljak? (bocs ha kicsit sietve írok, csak...)
units
Dehogynem akarsz 😊