Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ a problémám:
ADSL-em van, és jól mûködött vele a DC++. Pár napja rádiós kapcsolatot építettek ki nálunk (változó IP címmel) és az óta nem tudok letölteni, se keresni. Függetlenül attól, hogy aktív vagy passzív módban vagyok. Van valakinek ötlete? Elõre is köszi.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az újabb játékok (fõleg a 3D-s, grafikával teli állatok), a böszme nagy multimédiás alkalmazások (fõleg a szerkesztõprogik (pl. kép, zene, videó)) is nagyon meghálálják a dolgot.
Az olyasmi dolgok, amelyek eddig is kicsi memóriaigényûek voltak, ezután is azok lesznek, ezekben semmi változást nem fogsz tapasztalni.
Felhasználói programokból itt is a nagyobb cuccok (Office, OpenOffice, Adobe Reader, ...) lesznek inkább látványosabban gyorsak ha nagy fájlokkal kell dolgozniuk.
Bár azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy 512-rõl 1024-re váltani nem jelent akkora gyorsulást, mint mondjuk 128-ról, vagy 256-ról 512-re. Az igényeidhez, használt programjaidhoz mérd, hogy megéri-e bõvíteni.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy most van 512MB DDR ram a gépben. Milyen változást jelentene, ha vennék bele még egy ilyen modult? Nem értek hozzá, szal ha nem gond viszonylag szájbarágósan kéne. Gondolok itt fõleg arra, hogy milyen programok kapcsán éreznék bármi változást, meg úgy általában 😊.
Köszi elõre is.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ha a hiba azok nagyrészénél jelentkezik, inkább be szervizbe.
Ha a házon van védõcimke akkor mindenképp vidd be szervizbe.
Ha a házon nincs védõcimke és bízol a mûszerészi képességeidben, szedd szét a házat és a DVD írót. A mechanikáját, olvasó/író lézerfejet tisztítsd meg ( a lézerfejet alkoholos fültisztítóval szoktam ). Én már több alkalommal csináltam ilyet gond nélkül. Mondjuk már az is elõfordult hogy a tisztítás nem segített.
Az elõbb próbáltam egy másik DVD-t másolni, a legutolsó .VOB-bal ugyanez a gond. Mielõtt szétszerelném a számítógépet, hogyan tudnék tutira biztos lenni abban, hogy a DVD író-olvasóm a hibás? Ugyanis még él a garancia rá.
Ilyen esetekben hiányzik a film végébõl két-három perc. Megáll a lejátszása a már fölmásolt állományoknak.
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Csak egy kérdésem lenne!
Tud valaki olyan programot amivel az IP címemet tudom elrejteni abszolute a külvilágtól?
Vagyis pl: ha csetelek akkor ne lássa senki az IP-met, még adminse) tehát olyanra gondolok ami "fake" ip-t küld a lekérdezõnek!
Van ilyen? (ha nagyon illegális kérem törölni)
Köszi elõreis!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Tehát a ST-voyager teljes évadát átkonvertálom avi-ból mpg-be majd onnan dvd-re menüvel. A 6. évadig semmi gond, de a 7 évadban az avi fájlokat nemtudom átteni mpg-be.
Lejátszani le lehet, szép a kép, de (tmpgenc-el konvrtálok) ha berakom tmpgenc-be akkor elcsúszik a kép, sok csik lessz belõlle és hang sincs. Virtualdub-al ha megnyitom akkor szól hogy a filmben elhelyezett vaw file-ok fejlécét átírja stb..
Ha virtualdubbal készítek avi-t akkor is hibás lessz a film, csak lejátszani lehet szépen.
Ime a hibaüzenet, a hibás kép, és a virtualdub infó-ja. Hátha valaki jobban tolja ezt a dologot. Sok módszert kipróbáltam, de jól jönne egy két új infó..
Köszi!!
https://grentmedia.hu
[email protected]
Köszönöm!
A wigwam-os szimulált támadások csak egy töredékét fedik le azoknak a lehetõségeknek, amelyek a gépedet érhetik, ha a neten lóg. Ezzel nem azt mondom, hogy állandóan és minden beüthet a gépre, mert az a töredék a gyakoribb elõforduló támadásokat fogja össze. De az sem teljes.
Valójában típus szerint nem túl sok veszélyes kód kering a hálón, ami tûzfalat igényelne, de azok szinte mind nagyon komoly veszélyt jelentenek. Manapság inkább a security leak-okat kihasználó kódok és a levélvírusok a menõk. Elsõsorban ez utóbbi igényli a víruskeresõt is. Meg persze a letöltött cuccokban található ezernyi trójai...
Ha win-t használsz, legalább 2-3 tûzfalad legyen, és persze vírusírtód, mindet rendszeresen frissítsd és légy paranoiás.
Egy (sztem) hasznos link:
http://wigwam.sztaki.hu/wigwam/index.shtml
Itt leellenõrizheted a géped -szimulált támadást is indíthatsz magad ellen.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Nem hinném, hogy egy gyakorlott hackernek-crackernek megoldhatatlan feladat feltörni.
és teszt.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Symantec Norton Internet Security™ 2005
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Ha jól beállítod, ennél jobb védelem nem kell.
"olyan programcsomagot, ami védelmet nyújt minden ellen"
Hát sokan örülnének egy ilyen csodának...
Nem tudnátok összeállítani egy olyan programcsomagot, ami védelmet nyújt minden ellen????
Mivel nézed?
intézõ, tc?
Van egy problémám már régóta, olyan mappákban fordul elõ amiben videó file-k vannak! Megnyitom a mappát elkezd gondolkodni és utánna nem válaszol ha bezárom ctrl+alt+del-el (csak arra reagál)akkor explorer hibát okoz és leáll! Ez nem mindig fordul elõ de nem tudom, hogy mi okozhatja! Valaki segítesen! köszi <#help>#help>
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Keresünk valami CoolWave nevû felvevõ/szerkesztõprogramot, de mindig csak ventillátorok jönnek.
Tud valaki segíteni/ismeri ezt a programot?
Köszönjük
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
(már tesztelve lett ram is azis jo elvileg uhogy nemtom i a baj 😞( )
ötlet még vmi esetleg ?? pliizz thx az eddigit is <#worship>#worship>
<#kuss>#kuss>
Gaba323
ha a videókártya tuti jó.
Tökeletes teszt erre egy régebbi 3Dmark. Ez elég jól meg szokta kínozni a videókártyákat, tesztre tökeletes. el kell indítani, és hadd menjen a demója. Ha a videó-kártya, úgyis kidõl a nyaggatásra...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
majd visszajön mintha nem történt volna semmi
ez volt eddig de most
már folyton ujraibditja a gépet (elötte csak nagyon ritkán inditott ujra) na most sokak szerint a videokártya de nemtom (Ati radeon 9200Se a kártya /tudom nem nagyszám a kártya/ és jolenne tudni h mi a baj,a kártya volt szervizben ahol letesztelték progival és aszonták h semmi gáz de akkor mivel lehet a hiba??) ha tud vki segiteni akkor pliiiz <#duma>#duma><#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota> thx <#hehe>#hehe>
Gaba323
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Nem tud valaki véletlenül egy olyan proginak a nevét amivel ingyen lehet telefonálni neten?De nem neten belül hanem lehessen mobilt vagy vezetékes számot is hívni aki mondana egy használható progit azt megköszönném!
Elõre is kösz!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
The SYMClean tool has detected no additional items that need to be removed.
You can proceed to install your Symantec Applications.
A tetlepítõ (a 2004 és a 2005 is egyaránt) még mindíg azt mondja hogy nem sikerült teljes mértékben eltávolítani.
Felraktam valami Bullguard vírusirtót amíg nem lessz idõm újratelepíteni a windowst. Pedig már ilyen filetörlõ programmal kigyilkoltam a Symantc és Norton System Works mappát a C:\Program Files mappából, kézzel kitöröltem minden regisztribejegyzést aminek köze van a symantechez, de csak nem megy.
Van nekem egy olyan hiba jelenségem, hogy normál kikapcsolásra is
újra indul a gép (A7N8X Deluxe,AMD Athlon XP 2500+,Ati Radeon 9200),
így csak a táp kikapcsolásával tudom leállítani, gondolom ez
hosszútávon nem túl egészséges.
P L Í Z H E L P
T H X<#rinya>#rinya>
Én órmótlan vagyok, de milyen az, akinek van órmója?
Bõvebb info Using the Norton SystemWorks cleanup utility (SYMClean)