Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is HTX!!!!
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Nem tud valaki olyan lejátzsó programot,ami van utóhangosítás,alig lehet hallani a filmeket.Nekem meg van az Mplayer ami állítolag minden filmet visz és van rajta plussz hangosítás,csak akadoznak a filmek,fogalmam sincs miért.
nagy köszönettel
Milyen eszközökre(alaplap,-videokártya tulajdonságokra), ill. programra van szükségem ehez?
Kinek van ebben tapasztalata?
A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....
http://free.grisoft.com/freeweb.php/doc/2/
mind2 ingyé'. én elõbbit használom, apám gépére utóbbit tettem fel.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Technikai info:
Stop: 0×0000008e (8×00000005, 0×BFA87ACD, 0×B623B2E8, 0×000000
Ati3DUAG.DLL -adress BFA87ACD base at BFA32000, datestamp 00000000
Fákjúal!
Fákjúal!
m2v tömörített formátum, vagy tömörítettlen DVD rész? mit kell róla tudni?
vannak neten így klipek, azért kérdezem, hogy milyen minõségre számítsak (felbontás 480x576, file mérete 70 M😎
Sürgõsen meg kéne oldanom a következõ problémát:
Adva van egy angol nyelvû WindowsXP, és a Corel Draw 10. Na most a Corelben képtelen vagyok magyar ékezetes karaktereket elõvarázsolni annak ellenére, hogy telepítettem a Corel kelet európai etûkészleteit, és a Windows nyelv és régió beállításainál a magyart állítottam be.
Hogy lehet azt elérni, hogy a Corel alapértelmezésben kelet európai karaktereket használjon?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az AdBlock az ilyen üres helyeket össze szokta vonni, amennyire csak lehet, hogy ne maradjanak lyukak az oldalban, lásd pl:
(épp azért választottam az Indexet, mert ott nem 100%-os, marad egy kis nyoma...)
These are my friends, see how they glisten...
*sher*
Ehhez elég csak a hírdetésre állni az egérrel és leolvasni az állapotsort.
Ez egyébként sok magyar oldalon mûkszik.
Az alap telepítõben 2 db plugin van (Flash Save, ViewSource - a Firefox mindkettõt alapból tudja nagyon is jól, nem kell hozzá semmilyen kiterjesztés), valamint 1 alapskin. A Combo-ban levõ EnableRightClick-hez szintén nem kell kiterjesztést használni Firefox alatt, és jelszókezelõ is van Firefoxban alapból (akinek meg annál komolyabb kell, meg a bejelentkezõ gombot is lusta megnyomni, az válogathat többféle kiterjesztés közül, igény szerint).
-A "rendelkezésre álló plugin-ek", amelyek a Maxthon oldalán vannak, csöppnyi töredékei annak, amit lehet találni pl. ezen az oldalon.
Az általad megadott oldalat néztem eredetileg is, az alapján mondtam, amit mondtam. Messze nem éri el a Firefoxnál megszokott kiterjesztések választékát és minõségét.
-A plug-inek telepítése baromi egyszerû: bemásolod külön könyvtár alá a Maxthon-ba, aztán az Options-ban meg bekapcsolod. Baromi bonyolult ám...
Meg elõtte kicsomagolom a zip fájlt pl... Ilyet Firefoxnál csak akkor kell csinálnom, ha épp le akarom fordítani vagy átírni szerencsétlen kiterjesztést. Egy sima kiterjesztés-telepítés Firefoxnál kétféleképpen lehetséges: az elsõ, hogy a .xpi fájl linkjére bal egérgombbal kattintok, és engedélyezem a telepítést, a másik módszer, hogy lementem azt a néhány KB-os fájlt a gépre, és ráhúzom a Firefox ablakára. Utána újraindítom a böngészõt, és kész, már mûködik is. (Nem kell semmit sehova másolgatni.)
-Help az még tényleg nincs, de a legtöbb kérdésre van válasz a FAQ oldalon, több nyelven is.
Ez édeskevés, különösen azoknak, akik még nincsenek tisztában mondjuk a füles böngészés rejtelmeivel.
-Még egy, korábban kérdezted: "Viszont képes tényleg nyom nélkül eltüntetni a reklámokat, mint az AdBlock (úgy, hogy le se töltse, és a helye se maradjon meg)?" A válasz: (többnyire) igen (bizonyos banner-ek helye fennmarad, ha vmi komplikált embed/object módon van az oldalba építve, vagy ha javascript generálja le). Gyakorlatilag bármit, ami a weboldal html forrásában van, ki lehet szûrni és az onnantól kezdve nem jelenik meg. Elvileg akármi kiiktatható, még pl. a csúnya szavak is, ha valakinek az a mániája. 😊
Mindjárt lecsekkolom, hogy is megy ez, csak feltelepítem.
-Az alap Maxthon telepítõ 1.8 mega. Nem hiszem, hogy ez olyan õrült nagy méret lenne. Ebbe beletartozik egy csomó minden is, amit a Firefox-ban te plugin-nal érsz el.
-A "rendelkezésre álló plugin-ek", amelyek a Maxthon oldalán vannak, csöppnyi töredékei annak, amit lehet találni pl. ezen az oldalon.
-A plug-inek telepítése baromi egyszerû: bemásolod külön könyvtár alá a Maxthon-ba, aztán az Options-ban meg bekapcsolod. Baromi bonyolult ám...
-Help az még tényleg nincs, de a legtöbb kérdésre van válasz a FAQ oldalon, több nyelven is.
-Még egy, korábban kérdezted: "Viszont képes tényleg nyom nélkül eltüntetni a reklámokat, mint az AdBlock (úgy, hogy le se töltse, és a helye se maradjon meg)?" A válasz: (többnyire) igen (bizonyos banner-ek helye fennmarad, ha vmi komplikált embed/object módon van az oldalba építve, vagy ha javascript generálja le). Gyakorlatilag bármit, ami a weboldal html forrásában van, ki lehet szûrni és az onnantól kezdve nem jelenik meg. Elvileg akármi kiiktatható, még pl. a csúnya szavak is, ha valakinek az a mániája. 😊
A Firefox <> Opera témára visszatérve. Biztos hogy sok szempont és érv állhat mindegyik mellett és ellen. Annyit tapasztalatból tudok hogy Firefox óta a spyware szûrõk nem találnak semmit nálam. Operánál sokkal több dolguk volt. IE-rõl nem is beszélek. Az katasztrófa volt.
Nekem ez a legfontosabb, úgyhogy mindenkép marad a Firefox.
A véleményem a következõ: Az Opera kezelhetõsége jobb. ( Észre sem veszed hogy használod, annyira kézreáll. ) A Firefox viszont biztonságosabb. Ez nekem egyenlõre fontosabb.
Az Opera alaphelyzetben, ha valaki nem vásárolja meg, megjelenít egy reklámot, de ez könnyen orvosolható.😊
Ha nem találsz screenshotot akkor töltsd le és próbáld ki. Én mindenesetre nem szoktam olyanról véleményt mondani amit nem ismerek csak képrõl.
Ne haragudj hogy olyat kérdezek ami már volt, de egyszerûen nem bukkanok rá visszaolvasva. Te biztos kapásból tudod: Melyik az a kiterjesztés amelyik alul mutatja az aktuális netsebességet ? ( mint ahogy az Operában van ). Elõre is köszi a türelmedért.